182114
  • argo001
    Egyébként Kubicának teljesen felesleges volt visszatérnie.
  • benőmenő
    Idén eddig mindig volt egy rövid összefoglaló féltávnál a közvetítésben, függetlenül attól mennyire izgalmas a verseny.
    Egyébként Wéber Gabi a Kvyat vs McLarenek esetnél melyik képernyőt nézi? Egyértelműen Kvyat csúszott meg a kigyorsításnál és torpedózta meg mindkét McLarent, ezért kapott büntetést.
    A Ferrari meg Vettel sajnos kijelenthetjük, hogy hozzák a formájukat.
  • Ssenkradlive
    Én nem utálok senkit. Én csak jó versenyeket szeretnék látni, 2-3 kb.azonos erejű csapattal a toppon.
    Erre idén láttam némi esélyt, erre a Red Bull még nem az igazi, a Ferrári már megint (vagy még mindíg XD) balfasz, a Merci meg "sétagaloppol"... Leszarnám én ha megint Hamilton nyerne is, ha az utolsó versenyen dőlne el, 1-2 pont különbséggel. Csak igazi verseny lenne végre az első helyért...
    Tudom, kezem a biliben...XD
  • argo001
    Annyira izgalmas a verseny, hogy a közepén is a rajtot mutatják.... azt hiszem, idén ez az utolsó futam, amit nézek.
  • adam46
    Utálom a Mercit, utálom Hamiltont, de inkább ő, mint a csicska Vettel és a Ferrari.
  • Ssenkradlive
    Direkt csinálták szerintem. Leválasztották Vettel-ről, inkább elbaszták Lecrerc versenyét. Mert értelme az nem volt ennek a +4 körös "kinnhagyásának".
    Hihetetlen mennyire gáz a Ferrari... Megérdemlik amit kapnak a Mercitől...
  • gpFan
    Ez igen ! Leclerc 10 mp-el Verstappen mögött. A Ferrari versenyirányítás a csúcson - mármint a baromság csúcsán.
  • Ssenkradlive
    A Ferrari már szokásosnak tekinthető balfaszkodásán kívül most ez a váratlan hűvös idő is alávágott a versenynek. A "hideg" pályák már évek óta a Merci előnyét jelentik sajnos...
    A Ferrari meg Vettel pátyolgatásával sikeresen elqúrja ezt a szezonját is...
  • adam46
    Csicska Ferrari egy valamihez ért, pilóták karrierjét hogy nyírja ki. Vettel meg egy köcsög, nyalis kis homár.
  • argo001
    Megforog.
  • gpFan
    Ez igencsak Hamilton 26 pont szagú.
    Mit csinál a Ferrari ? Miért kellett Vettelt Leclerc elé erőltetni ? Valahogy nem csinálnak semmit ahogy kellene ...
  • desigo
    De most talán lesz valami,hogy elengedték
    lol
  • argo001
    Nahát, micsoda meglepetés, Vettel a rajtnál is nulla volt.
  • benőmenő
    Az a korpás sampon reklám baromi undorító, főleg így reggeli közben.
  • mcmoha
  • benőmenő
    Az adásidőket elnézve kb. 8-tól, mint a futam is. Csak nem lett cserélve a banner.
  • AnuluWork #169412
    Mikor lesz holnap az időmérő?
  • AnuluWork #169411
    Kuka több csapatnál
  • mcmoha
  • mcmoha
  • mcmoha
  • __Jacek__
    Kis más lenne :D

Nyitott arcos sisakot akartam
  • IXEMGabeo
    3 indiai GP volt utana lehuztak a redonyt...egy retek szar palya volt
  • AnuluWork #169405
    A No3 és No4 ... :D

• Alexease
    Eppen olyan volt, mint a Force India es a fonoke;) Legalabbis mint beruhazas, uzletiter, penz, es az ezekhez kapcsolodo okossagok:D
  • Fela

• AnuluWork #169402
    Az a bizonyos Indiai GP nagyon gáz, hogy csak 1 volt.
  • AnuluWork #169401
    Vettel Leclerc gépével körzött ... :)
  • Alexease
    Pirelli teszt.
  • mcmoha
    A Pirellinek is tesztelt. Azt külön veszik.
  • PLaci #169398
    Sainz + Sainz (P)?
  • mcmoha
  • Fela
  • Alexease
    Barki tesztelhet, akinek megvan a "F1 licence".
    Mar az elozo szezon vegen is emlegettek, hogy Alonso visszajohet tesztelgetni. Valszeg o sem akarta magat vegleg elvagni; ha veletlenul (nagyon) jo az auto, akkor visszajon:D
  • bakkerman
    Alonso hogy tesztelhet hivatalos tesztnapon? Vagy van meg valamifele szerzodese a Mclarennel?
  • Master91
  • adam46
    Itt már nagyon régóta vakon mennek, nincs egy irány, ahová el szeretnének jutni, hanem 2 évente alma, banán, körte, dió. Attól függ, hogy éppen kinek milyen kedve van. Szerintem a 2008 és előtti terveket kéne visszahozni, plusz szabad tesztelési lehetőséget és meglenne oldva a Forma 1 baja.
  • mcmoha
  • repvez
    2021es autó terv

Hát érdekes lesz, de nekem még mindig vannak olyan fenntartásaim, hogy csak egy valamivel foglalkoznak , de a hatásukkal nem .
    Meg amit a multba kitaláltak magukltol a csapatok és tul jol müködött az betiltották, most meg visszahozzák, ahelyett, hogy a következö szezonba beépitették volna a szabályrendszerbe, hogy mindegyik csapat használja.Igy már sokkal több tapasztalatuk lennne a valós hatásokrol is én nem a bevezetés után kell visszakozni ha valami mégsem ugy müködik ahogy a szimulációban.

Ot van az orrkúp, eleinte alacsonyan volt, késöbb megemelték akkor kitalálták, hogy veszélyes a pilótára ha ütközik ezért megint letetették.
    Most meg kis szárnyat akarnak tenni a kerék fölé, ami szintén a pilóta feje magasságában lesz , ami ha letörik még akaár a saját pilótának is csapódhat. arról nem is beszélve, mennyire megnehezíti a kerékcseréket, hogy nem lehet szabadon hozzáférni a gumihoz és nem lesz olyan nagy mozgástere a csapatnak visszahelyezni az újat.

A dísztárcsákat is használták 2008 körül ha azóta is engedélyezték volna, már egy kiforrott rendszer lenne a megfelelő hűtés ls a kerékcserék zavartalan elvégzésére vele.
    Most lesz nagy diffuzor ami jelentös leszoritó eröt generál , ezt is betiltották régen, mert tul nagy kanyarsebességet eredményezett , meg mi lesz majd amikor a kerékvetök lebontják az oldalát akkor elveszti a tapadást és több másodpercet lassul és lehet feladni a versenyt, mert senki nem fogja 5 körhátrányba végigvezetni csak a hecc kedvéért, föleg ha majd 1-2 motort használhatnak egész szezon alatt.

De legalább a DRS eltünik ésnem lesz talán ilyen mesterséges elözés
    Ha több mozgásteret engedtek volna a csapatoknak a kocsik tervezésében és alakjában, akkor sztem maguktol is megoldották volna ezt a leszoritó erö elvesztését csökkentö megoldásokat.

De ugy nehéz ha azt mondják nekik, hogy rajzoljanak banánt , de csak kör alaku lehet .
    Föleg arra leszek kiváncsi , hogy ezután mennyire fogják a szabályokat szigoritani, hogy mindenkinek olyan formályú kocsija legyen ami eléri ezt a hatást.Mert ha nagy mozgásteret hagynak akkor lehet , hogy megint önzöek lesznek és nem törödnek a mögöttük levövel, hogy kevésbé zavarja a légáram, viszont ha tul szigóru lesz akkor meg egyen autók lesznek, nem lesz értelme a konstruktöri bajnokságnak, ha mindenki ugyan olyan autót használ.
  • AnuluWork #169389
    Khm.