182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
mindent a ferraritól....lassan átmehetnek versenycsapatból termék szállítóvá......... -
ha szárnya gondolsz akkor már régi.Elsőnek úgy tom nem a BMW alkalmazta,hanem a Ferrari :) -
Kis BMW update :))))))[viccel]
-
ezeket a videokat honnan szeded? -
Ezek hiányoznak az F1ből:) a momentumok, bár most van belőle pár, csak hát a közvélemény nem ugy reagál rá mint ahogy kellene...
Montoya-Alonso páros lenne csak a tűz és tűz vagyis maga a pokol:) -
G_ArchAngel #54921 nem hinném, hogy a Megane GT-mben alkalmazni tudnám:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!GT = GrandTour, azaz kombi:) -
engem csak az autók pilóták és a vezetési sílusok érdekelnek, azokat szoktam nézegetni, a futamokat csak megszokásból szedem melléjük:), az onboard a lényeg. -
G_ArchAngel #54919 2 hete töröltem lenne, a Magyar futam után 120 Gbyte-nyi F-1 anyagot, de nem bánom ez a sport(?) egy CD-t nem ér... -
Az 5. a legszebb:) -
G_ArchAngel #54917 5 Mercedes fog indulni... -
-
Jaja :) -
Nem találtam sehol a mai napig:), aggaszt a dolog, hiányos lesz a gyűjtemény -.- -
OMG! Jövőre 6 Ferrari fog indulni?! + Torro + Spyker.
-
A Magyar Nagydíj full onboard felvételéről tud valaki valami torrent oldalt?
A szokásosokon nincs fennt :((( -
volvo* -
azért milyen szar lehetett neki hogy egy totál átlagos kocsiban kellett ülnie,egy bmw volva vagy mercedes helyett:)) -
Alonso drukkerei:D -
Hehhe idióta Montoya:D:D::D -
Induljon mindenki McLarennel, az a biztos:D -
A Prodrive a 2008-as McLarennel indulna
Az Auto Motor und Sport értesülése szerint nem az idei, hanem a jövő évi McLaren-Mercedesszel indulna a 2008-as világbajnokságban a Prodrive. A német szaklap úgy tudja, hogy a Forma-1 legújabb csapata már három jelentős szponzort szerződtetett, és a tárgyalások végső fázisában tart a McLarennel az MP4-23 és a hozzá tartozó Mercedes-Benz V8 erőforrás használatáról. Az AMS riportjából kiderül: a versenyzői posztokkal eddig kapcsolatba hozott Pedro de la Rosa, Gary Paffett és Alex Wurz mellett a DTM-ben versenyző francia-kanadai Bruno Spengler is esélyes az egyik ülésre.
Rosberg + De la Rosa ideális páros lenne.
Ütőképes Ferrari, McLaren, BMW és Renult. Kimi, Massa, Alo, Hami, Nick, Kubi, Kova, Piquet?, Rosberg, Pedro harc a dobogókért! -
Kimi vs Montoya -
Minek jönne? fájna a feje neki is Alonso, Hami, Kimi miatt, nembiztos hogy feltudná venni a versenyt velük. A DTM-ben közel azonos autókkal mennek, nagyon megkell küzdeni egy jó eredményért, és ott igazán a pilóta számít. Jó helyen van, ha látni akarod nézd azt és drukkolj neki, mert képes nyerni, habár nem a legjobb ott, mert vannak jobbak. -
madmanic #54903 http://www.youtube.com/watch?v=I_S3q0Hiwm4
Itt van :)
Zonta csak kapkodja a fejét a tükrök közt :)) -
jah kár hogy Hakkinen nem jön vissza F1-zni :) -
hát nagyon nyomta Haki az tuti ;)
szerintem a szendvincsben besz@rt a pilóta ;) -
madmanic #54900 az évszázad előzése :))
-
meg a jó kis rajtbalesetek... -
G_ArchAngel #54898 jaj, de hiányzik az igazi verseny...:((( -
ez komoly:) -
ott is összefog veszni a csapatfőnökével :D
Szal neki tök mind1 már.De elmondhatja magáról hogy legalább ott is versenyzett :D -
ezzel az autóval mindenki csak boldogítaná a csapatfőnökét
-
úristen...most ott boldogít egy csapatfőnököt?
-
tzsoltika #54893 Scott Speed a NASCAR-ban -
G_ArchAngel #54892 az volt az első flexibilis padlólemez, csak rossz helyen hajlott meg:) -
A reset gomb bevált szokás a McLarennél és a kocsi alján van elhelyezve, de kérdezd Montoyát ő tudna mesélni:D -
Kell a reset gomb is mert néha még a ctrl+alt+del se segít. :DD -
ez nem három ?
-
hehhe:D -
madmanic #54887 A kormányra 4 új gomb kerül... nagy kaland....
Ctrl+Alt+Del
Reset...