182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
WNW #55006 Most..
-
mikor van ma szabadedzés? -
Rodriguez hamarosan tesztel a Spyker F1-nél
-
:DDDDD -
G_ArchAngel #55002 Kimi nyilatkozott a Mclarenen belüli huzavonáról...és a 2 pilota
kapcsolatáról...
" Raikkönen, aki jelenleg 20 ponttal van lemaradva Hamilton
mögött a bajnoki pontversenyben, a következőket mondta viccesen:
"Úgy tűnik, egy nappal hosszabb nekik a nyári szünet."
:DDDD -
G_ArchAngel #55001 Wurz: óvodát csinálnak a paddockból
Alexander Wurz hosszú éveken keresztül dolgozott a McLaren-Mercedesnél, így számára nem szokatlan, hogy a főnökök és a versenyzők csütörtökön nem látogatnak ki a pályára.
"Mi csak jól járhatunk, ha szombaton és vasárnap is így tesznek. De komolyra fordítva a szót, a média most túlságosan felfújta a dolgot."
Az Alonso – Hamilton viszályból azonban elege van.
"Amit a versenyzők csinálnak, az igen gyerekes. Nem szabad megfeledkezniük arról, hogy a McLaren fizeti őket, a Mercedes-Benz és a szponzorok pénzéből. Nem kellene úgy viselkedniük a paddockban, mint a csecsemők, akik elejtették a cumijukat. A pályán sem. Ez egy kicsit több a soknál."

-
Inkább Coulthard utálja Massát, arra nem gondoltál?:DDD -
G_ArchAngel #54999 ja, Kimit meg kétszer kiejtették a versenyen, mert Massat akarják előnyben részesíteni...
szegény DC-t Kimi úgy alázta, ahogy akarta - mély nyomokat hagyhatott az öregben:DDD -
Mondja ezt az örökös második akit Hakkinen és Raikkonen is szarrá vert... szánalmas -
Zóanagyvarázsló #54997 Én ugyan nem utálom Coulthardot, de ez kevés a meggyőző érveléshez. Természetesen joga vana véleményét kifejteni, de összeesküvés-elméleteket költeni egy sajtótájékoztatón, számomra nem éppen józanságra valló dolog.
McLarennél is voltak Hakkinnen és Coulthard idejében szerencsétlenkedések, Barrichello Ferrarijából pedig egyszer verseny közben fogyott ki az üzemanyag. Jól emlékszem, hogy járt így Hakkinnen is? Leginkább ott vérzik el az elmélet, hogy a Ferrari nem elég megbízható, íyg mind a csapat, mind Kimi szereplése érdekében Massát be kellett volna hozni a Raikkonnen és Hamilton közé. Persze végül Kimi sem került Hamilton elé, többek között azért, mert nem jól számolták ki a Hamilton üzemanyagmennyiségét. Talán őt is szabotálják, és valójában az újoncnak kedveznek? -
Coulthard: A Ferrari szándékosan szabotálta Massát?A Török Nagydíj csütörtöki sajtótájékoztatóján David Coulthard szerzett néhány kellemetlen pillanatot a mellette ülő Felipe Massának. Amikor a csapatok stratégiái kerültek szóba a skót hirtelen azzal vádolta meg a Ferrarit, hogy szándékosan előnyben részesítik Kimi Räikkönent Felipe Massával szemben. Szerinte ugyanis mással nem magyarázható az, ami a Magyar Nagydíj időmérő edzésén történt - nevezetesen, hogy nem töltöttek elég üzemanyagot Massa autójába.
„Honnan tudhatjuk, hogy a Ferrari nem szándékosan nem töltött elég üzemanyagot Felipe autójába? Talán a csapat azért döntött így, mert Kimit akarják előnyben részesíteni. Hogy lehet elfelejteni benzint tölteni az autóba?" - tette fel a kérdést a Red Bull versenyzője, aki a McLarennél maga is volt Räikkönen csapattársa.
A mellette ülő Massa kelletlenül mosolygott: „Nem volt szándékos. Félreértés volt." - cáfolta Coulthard állítását.
A skót azonban nem hagyta annyiban: „Elég alapvető félreértés. Szerintem összeesküvés volt, hogy Kiminek kedvezzenek. Sok szerencsét." - mondta.
Van még olyan pilóta akit a Ferrari szurkolók nem utálnak?:) -
Na persze én is láttam a kezükben a mobilt.
De a képet most láttam először, sory, ha untattalak benneteket. :) -
Ezt úgy hívják, reklám felvétel.
"Szent a béke?" - szó sincs róla :P -
Fél éves kép?:) -
Szent a béke?
-
és ha ennyit árulnak el, akkor mennyi lehet a tényleges... -
WNW #54990 A MacLarennel abbol a 97 millcsi pluszbol (a Ferrarihoz viszonyitva) fizettek a kemeket, meg a szabotoroket...
-
WNW #54989 A 2006-os adatok alapjan ez Massa palyajanak tunik.. Ha megtankoljak ugye az idomeron, meg nem 3 teli benzintankkal, meg utanfutoval kuldik ki a versenyre, jo eselye van.. Meg Kiminek is....:) -
DJ BP #54988
Hát tudod mennyi kütyü van a James Bond filmekben, valamiből finanszírozni kell :DD -
G_ArchAngel #54987 ez durva, 2007-es költségvetés:
McLaren 497 millió dollár
Honda 420
Ferrari 401
Toyota 392
BMW 388
Renault 312
majdnem 200 milla van a tavalyi bajnok és az idei kémcsapat között... -
"hiszen a motor hűtését az üzemanyaggal oldották meg és amiatt a BMW-erőforrások fogyasztása az egyik legrosszabb volt a mezőnyben. Ennek ellenére különleges edzésmotort építettek, ahol az elektronikának köszönhetően a motor egy körig hihetetlen 1400 lóerős teljesítményre volt képes. Ez azt jelentette, hogy 1 literre majdnem 1000 lóerő jutott! Ezzel a BMW minden idők legerősebb Forma-1-es motorját építette meg. Soha senki nem épített ennél erősebb F1-es erőforrást." -
Bajnoki cím Hitler szuperbenzinjével -
G_ArchAngel #54984 időmérő:
Hamilton
Alonso
Kimi
Heidfeld
Massa
Kubica
Kovalainen
Ralf
Futam:
Kimi
Hamilton
Heidfeld
Alonso
Massa
Rosberg
Webber
Kovalainen -
én meg mondom hogy fog alakulni :D
1.Raikkenen
2.Alonso
3.Hamilton
Vagy:
1.Raikkenen
2.Alonso
3.Massa -
-
vagyis akarom mondani grandprix1950-től de 1900-as évekből autóverseny leirás is jöhet -
juj... -
"Egyesek szerint a gyár udvarán hagyott blokkokat gyakran le is huggyozták a dolgozók,bár ennek nem tudom mi értelme volt,de egészségükre."

-
ilyen régi F1-es leírásokat magyarul linkelhetnétek be 1900-as évektől
ezeket a videókat látta valaki - mert F1-es rajongóknek kötelező!?
- a nácik autóversenyzője
- a formula 1 hős halottai -
Hájrá BMW a 7végén!
-
Száguldó Cirkusz- A turbomotor. -
remélem F1-be átül majd és megmutatja hogy ő itt is jó,és nem csak a GP2-ben :) -
kár pedig ő is eléggé ügyes pilóta lenne :) -
Én nem látok itt totális fölényt sehol.
Amikor Schumi már Magny Coursban VB lett, na az volt fölény.
Ráadásul Kimi esett ki előle motorhiba miatt a McLarennel. -
Nelson Piquet Jr.-t a Renault-val hozták összefüggésbe, méghozzá versenyzői pozícióba Fisichella helyére! Amúgy azt nyilatkozta, hogy nem akar minden áron a F1-be kerülni, tehát vagy egy jobb csapat, vagy még kivár.... -
Vettel távozása utána Glock lett a tartalék pilóta a BMW-nél, valszeg a teszpilóta is őlesz, ha nem egy ujabb fiatal tehetséget talál Theissen. -
a teszt pilótákról később döntenek.Tuti Glock lesz...meg Nelson Piquet Jr. -
Hogyan? mi is figyelemmel kísérjük :) -
Aztán Hamiltonra már a légy sem lenne veszélyes:DD azért nem kellene totális fölény ujra az F1be... -
WNW #54967 Alonsot vegyek fel teszversenyzonek.. Vegre a helyere kerulne..:)