FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Veled nem lehet beszelni bazz. Utolag a tobb versenyzo is azt mondta hogy eletveszelyes lett volna az a rohadt sikan. A Micslen hozzaallasa meg tipikus volt. A vegen mar martiroknak allitottak be magukat. A vezetoje meg olyat is nyilatkozott, hogy 15 percig sirt az indy futam rajtja utan. Nah ezt mar nem kellene. Meg vannak sertodve, mert a FIA bejelentette hogy bunteteseket helyez kilatasba, sot meg fenyegetoznek. Mit kepzelnek, mond mar meg?

rezsofiz
Pontosan.. Nálam akkor ásta el végleg magát..

sazl : c

Amugy en nem vagyok fanatikus Sumi drukker. Persze nagyon orulok, ha O nyer es mar kb. 10 eve neki szurkolok, de mellette nagyon szoritok Jack Villeneuve-rt, birom Kimi-t, sot Mika Hakkinent is birtam es nem azert utalom a Renaultot mert most Ok a jok. Briatore egyik legundoritobb nyilatkozata az volt, hogy a Ferka csak akkor tud nyerni ha 6 auto van a palyan. Elfelejti hogy 9 futam van hatra.

Lteebee
Eddig csak geci ferrari, mert nem akartak 13. kanyarba sikánt.
Mostmár szemét briatore, mert kezdeményezte.

lol

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Punkerwork
figy én olvasom a cikkeket, de nekem nem jött le az hogy Alonso paraszt.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

rezsofiz
báttyó02
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

rezsofiz
A csapat alatt természetesen a 2 szarházit briatoret meg alonsot értjük..
Jézusom.

rezsofiz
Istenem nem kell ehhez semmi más csak 2 szem meg olvasni tudás hogy az ember észrevegye mekkora egoista faszparaszt Briatora ALonsoval együtt.. a fanatisták meg probálják ezt tagadni de megmondom neked te egy DB konkrétumot nem mondtál csak jöttél ezzel az ovis "mutassatok cikkeket" dumával. Hát olvassál baze cikkeket akkor. Nem tehetünk rola hogy nem figyeled õket.

rezsofiz
Nekem tökmind1 😊 Ugyanolyan nyilatkozatokat szokott tenni Briatore meg Alonso is stílusban.

Tudod miert antipatikus a Renault? Mert mikor szarban voltak egybol szabalymodositast orditottak. Bizonyitott teny, hogy Briatora kezdte az alairasgyujtest a sikan miatt. A ferka egesz evben szarban van es megsem ordit szabalymodositasert, pedig az uj szopatos szabalyokat miattuk hoztak hogy befogjak oket...

A masik mocskosul undorito dolog, hogy a GPDA elnoke tobb mint 10 eve Sumi es a legnagyobb ellenfelei is beismertek, hogy nagyon sokat tett a binzonsagert es nagyon jol vegzi a munkat. Hirtelen a Indy futam utan mar megfurtak es le akarjak valtani. A nyakamat teszem ra hogy a szarkevero Briatore csinalja a hatterben. Gratulalok nekik. Bizom benne hogy nem sikerul nekik, mert undorito amit muvelnek. Pedig Sumi azt nyilatkozta, hogy nem akarja a GPDA-t bevinni az F1 politikaba inkabb maradnanak fuggetlenek es ez csipi a csoruket...

Lteebee
Egyesek meg egoista csapatról.
Abban a csapatban miondenki egoista?
Vagfy a csapatnak van ego-ja?
Tán extrovertált vagy introvertált ego?

lol

Lteebee
em mindenki, csak ti páran, akik állandóan csak egymást helyeslitek.
A tegnapi vitádban sem volt semmi konkrétum, csak annyi értelme volt, hogy nézhettem át 83 hsz-t.

Punkerwork
Alonso-ról beszélünk nem a csapatról

rezsofiz
jeeee <#eljen><#eljen>

rezsofiz
Adj nekem egy cikkadatbázist ahol van archívum. Formula.hun nincs, csak ezért nem raktam be.
Btw ha figyelemmel kísérnéd a nyilatkozatokat akkor nem kéne most neked linkelgetni, hanem tudnád azt amirõl mindenki beszél, és amiért mindenkinek unszimpatikus a tisztelt "Renault".

Mint korabban mondtam Alonso talan akkor mondhatna flegman azt hogy lenyomom sumit, miutan 6x zsinorban megszerezte a VB-t a csapatanak. Nagyon kivancsi vagyok, hogy mi lesz jovore, mert a Ferka tuti nem hagyja annyiban es meg fog meglepetest okozni es bizom benne lehervad a vigyor a papirforman viselkedo francia egoista csapat arcarol.

Lteebee
Akkor én is általánosan kijelentem, hogy ron a nyilatkozatai nagy részében mindenkit fikáz.
Kimi pedig szinte mindig nagyképû interjúkat ad.

Mondani tényleg könnyû ugyanis, de cikkeket sorakoztatni...

Nem mostanra gondoltam. Most mar kezdi visszafogni magat, mert a Meki a seggeben van es meg pofara eshet. Az ev elejen, de meg az elmult hetekben is gyoker volt.

rezsofiz
Nem is a cikkre reagált, csak általánosan kijelentette. Legalábbis én nem látom ott az alján hogy "válasz rezsofiz üzenetére".

Lteebee
Szerintem nem fikázta most sem a ferrarit, sem sumit.
Simán azt mondta, hogy nincs már esélye vb-i címre.

Mi ebben a fikázás?

Zsoltika 007
Pontosan! Nekem is ezért ellenszenvesek. Pl Jean Todt is mindíg kínosan ügyelt hogy ne legyen nagyképû nyilatkozata. Ezért volt amire nem is reagált inkább.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

rezsofiz
<#eljen><#eljen>

JGTC
A Williams több éve nemmúlta magát alúl ennyire!!4
Sajnálom azért õket, különösen a pilótákat!!!

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

En Briatore-t utalom, mert minden alkalmat megragad arra hogy Sumi + Ferrari-t fikazza. De nem erte miert. Todt es Sumi soha nem szolta le a masik csapatot. Nem ertem mit elvezkedik. Ezert is varom mar hogy minel hamarabb alazzak szarra a kek tragacsukat. Nem erdekel melyik csapat teszi csak tortenne mar meg. Bizom bennem nem az ovek lesz a VB.

Zsoltika 007
"Per pillanat ugyanolyan erõsek vagyunk, mint a McLaren" - fogalmazott Briatore a RAI-nak.
Ez a5 stílusban szólva: MUHAHAHAHAHAHA

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

rezsofiz
rezsofiz
Nem lehetetlen, csak nehéz. Tudod a 2 más.

Lteebee
Mégis többeknek már sikerült.

rezsofiz
Errõl van szó.

Lteebee
Nem akarok beleszólni, de a LEGO szerintem meghaladja a képességeit.
Persze nem biztos, hogy ez így van, csakhát a múltbéli hsz-ai alapján...

Lteebee
Akkor valszeg nehéz olyat találni, ami nem olyan...

Te aztán tényleg egy ritka tudatlan egy bunkó vagy..maradj inkább a LEGO-nál, az a neked <#mf3>való

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

rezsofiz
bláh majdnem mindegyik nyilatkozata olyan..

Lteebee
Azt hiszem, kicsit kezdem megint unni a modorodat.

Punkerwork
és a mi hibánk hogy "sz@r" a kocsija?

Felfedező
Schumacher 2001,2002,2004-ben is egy olyan autóval versenyzett, mintha egy Mercivel állt volna ki egy zsigulik ellen, toronymagasan jobb volt az összes autónál a Ferrari... ugyhogy be lehet fogni a pofátokat.... Mindig is a kocsi a döntõ, a pilóta csak másodlagos...

Kimi tehetséges és ha nem lenne ilyen szerencsétlen és megbízhatatlan a McLaren
már magasan vezetné a VB-t...

Lteebee
De hogy ijedt volna meg kicsit?
Mire kiszállt az autóból valszeg már tudta jól, hogy nem lett semmi baja.

Zsoltika 007
Ha nem lenne rá más lehetõségem persze hogy örülnék. Nem ez a baj! De ha nyerek akkor nem nyilatkoznék ilyeneket. Ez nagyon csúnya volt. Lehetett volna abból komolyabb baj is. Pl ha Kimi-nek eltöri a kerék a kezét vége ennek az évnek. Erre õ meg itt élvezkedik hogy de édes volt a gyõzelem. Legalább mondana valmi olyat hogy egy picit megijedtünk mikor leszakadt a kerék de szerencsére nem történt semmi baj. És utánna már csoroghatna a nyála hogy ilyen jók meg olyan de az ilyen gyõzelem SOHA se lenne számomra édes.

Lteebee
Nem attól volt édesebb a gyõzelem, hogy "csak a biztonsági kötél mentette meg attól hogy porrá zúzza a kezét amelyet reflexbõl az arca elé emelt", hanem hogy kiesett elõle a nagy rivális és mindjárt 10 ponttal nõtt az elõnye.

Punkerwork
én mindig azt mondta hogy a legszebb öröm a káröröm, mert az mindig õszinte <#eplus2>

de úgy tûnik itt mindenki más grál lovag csak én nem <#wilting>

Punkerwork
nézõpont kérdése, ha megnyersz valamit azért mert a másik elb@sza és tudod hogy máshogy nem lenne rá esélyed te nem örülnél?

Zsoltika 007
Hát én azóta nagyon nem csípem mióta leszakadt Kimi kereke, és csak a biztonsági kötél mentette meg attól hogy porrá zúzza a kezét amelyet reflexbõl az arca elé emelt.(Emlékezzünk rá hogy nem is 1x már elszakadt ez a kötél!) Erre ven pofája lenyilatkozni hogy így még édesebb a gyõzelem. Más ilyet soha sem tenne. Ez igen is nagypofájúság!

Lteebee
Azzal az autóval egy majom is...

Ahogy Mansell mondaná.

Punkerwork
Kimi-nek csak kellett elõzgetnie ha feljött 13. helyrõl nem?

Lteebee
Ja.
Taktikázott az összes csapat.
És ha valaki jól taktikázik és jó a technikája(jó=gyors és megbízható), az nyerhet, de mindenképpen ott lehet elöl.
Ja, és kell egy jó pilóta is.
Talán a 3 legjobb volt a dobogón, talán nem.

Laffite
tulajdonképpen engem ez az egész Alonso-vita nem nagyon érdekel, mert sajnos a legnagyobb baj, hogy a versenyek még mindíg nem elõzésekben, hanem taktikákban dõlnek el 😞

ezt a mostani futamot is felvettem, mert sajnos/szerencsére nem láttam élõben, de 25 perc alatt végig is pörgettem, mert kb annyit is ért... 😞

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

Lteebee
Látnod kellett volna, ahogy azt mondta: "néhány apróbb"!
Annyira durván beképzelt volt ennél a résznél...

És az öt ujja!

Szörnyû.

Persze ez nem is tûnne fel, ha elvakult alonso fan lennék, de így kívülálló kimi rajongóként...

😄D

Eddig az ment, hogy sumi nem tud elõzni, de mostantól alonso a beképzelt fasz.

Gratulálok.

Punker
"Nagyon büszke vagyok arra, hogy gyõzni tudtam itt, a csapat, a Renault, a nehéz heteket megélõ Michelin és az ide kilátogató szurkolók miatt is. A verseny elég könnyû volt. Az elsõ tankolásokig keményen nyomtam, azután pedig tartottam az elõnyömet, mindössze néhány apróbb módosítást eszközöltünk a kocsin. Nagyon örülök az újabb gyõzelemnek, ugyanakkor a bajnokságban nem sok minden változott. Jelentõs elõnyöm van Kimivel szemben, de még mindig sok verseny van hátra. Minden megtörténhet, tudjuk, hogy ellenfeleink nagyon gyorsak lesznek Silverstone-ban a jövõ héten. Egyelõre azonban inkább élvezem azt, amit ma véghez vittünk."

itt is nagypofájú mi?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Lteebee
Ja, arra én is kiváncsi lennék.