182273
  • G_ArchAngel #55327
    itt az új, hivatalos McLaren-himnusz!

• Count Adyn
    Elvagytok:DDDD
  • G_ArchAngel #55325
    nem telik fénymásolóra?:)
  • desigo
    Monza - 2. tesztnap (2007.08.29)

• desigo
    Nem telik biztonsági őrre? :)
  • WNW
    Amugy a fekete Darth Vader kempingsatra....
  • WNW
    Hihihihihi......
  • G_ArchAngel #55320
    nem, irattár - a fekete épületből odajárnak dokumentumokért...
  • BaliBoy
    Nem tudom, de nem néz ki jól mellette az a fekete tehén lepény.
  • desigo
    Mi az a piros kutyabódé?
  • John1987
    Jó képek :)
    Defekt durván néz ki.
    Fusballspiler meg nagyon koncentrál :) :D
  • G_ArchAngel #55316
    a felső tipikusan "kinek a nagyobb a pénisze" mentalitás...

remélem a BMW kétszer nagyobbat fog jövőre építeni motorhome-ból, mint a Ferrari + McLaren együtt...
  • tzsoltika

• DJ BP
    értelme van :D
  • norbi56
    XD
  • whiskeyman
    első ránézésre tetszik a pálya...
  • M@TriX
    lehet hogy le van rendezve minden? ;)
  • tzsoltika
    2009 Abu Dhabi Grand Prix visszaszámláló :)
  • tzsoltika
    Unalmamban utánanéztem és észrevettem valamit: eddig volt 12 verseny, ebből hatot McLaren-Mercedes és hatot Ferrari nyert. Lewis Hamilton, Fernando Alonso, Kimi Raikkonen és Felipe Massa 3 versenyt nyertek :). Érdekes (vagy csak nekem tűnik annak reggel 5 kor? :D)
  • desigo
    Monza - 1. tesztnap (2007.08.28)

• Istencsászár
    Belegondolva sok pénz, most nemadok ki rá:D
  • desigo
    ugye milyen jó is lenne a VIP :)
  • Istencsászár
    vidd...
  • Istencsászár
    Nem mind1 h idd ki a blilt vagy idd ki:)

ennyi:)
  • Amiga
    Re-post:

Itt a legsúlyosabb probléma az, hogya McLaren BEVALLOTTAN tudott a dokumentumok ELLOPÁSÁNAK TÉNYÉRŐL, mégsem szóltak az FIA-nek.

Innentől mindegy, belenéztek-e a dokumentációba, felhasználták-e a Ferrari adatait.

Amit tettek, azt bűnpártolásnak hívják, vagyis bűncselekményben való passzív részvételnek.
  • Istencsászár
    Nem mind1 mire mondták!!!!, lépjünk már túl az álltalánosításon, a tények a tények, a többi halandsza.
  • WNW
    De az elso ugymond targyalason kimondtak, hogy bunosok.. Csak nem kaptak buntetest... Lepjunk mar at ezen a nem bunosok tetelen...
  • Amiga
    Itt a legsúlyosabb probléma az, hogya McLaren bevallottan tudott a dokumentumok létezéséről, mégsem szóltak az FIA-nek.

Innentől mindegy, belenéztek-e a dokumentációba, felhasználták-e a Ferrari adatait.

Amit tettek, azt bűnpártolásnak hívják, vagyis bűncselekményben való passzív részvételnek. A Ferrari azért kezdeményezett polgári pert is az FIA vizsgálat mellett, mert ezt ők pontosan tudták. Az autójuk fejlesztési költségeit tekintve az anyag kikerülése: százmillió eurós kár. Ha rá tudja bizonyítani a McLarenre a bűnpártolást, vagyis hogy a csapat bűnrészes a főmérnök által elkövetett bűncselekményben, akkor a csapat egyszemélyi felelőse (Dennis?) akár még büntetőperben is találhatja magát.

Mi tényleg csak a jéghegy csúcsát látjuk, de itt még nem kizárt néhány kiosztásra kerülő börtönbüntetés sem.
  • Istencsászár
    Ha nem csináltak semmit ( csak azt amiért nem kaptak büntit ) akkor ártatlanok, akkor mi a francot mondjon? hogy dögöljünk meg stb? elszurták, hibáztak, de a vádak súlyosabbak mint azok amiket a média tud, és ha abban ártatlanok ahogy mondja ki fog derülni ( vagy nem ), de ilyen multú csapat ilyet nem kockáztatna, habár sok sok simlis dolgot műveltek ahogy fognak is, de azért ilyeneket nem kell kapsából feltételezni egy ilyen gárdáról, ezért egyenlőre ártatlanok.
  • Amiga
    Ezen behaltam:

A McLaren-Mercedes különös ajándékkal lepte meg Fernando Alonsot, aki a hétvégén teljesítette századik Formula-1-es futamát. A kétszeres bajnok egy ezüst Mercedes W196 (1954-es évjárat) modellt kapott ajándéka. "Súlyos ajándékot akartam adni Fernandonak, hogy legyen mit a csapathoz vágnia." – viccelődött Dennis.

(Formula.hu)
  • WNW
    Abbol a cikbol, es a beszedebol ugytunik mar elore bizonygatja, hogy barmi is lesz, ok akkor is artatlanok.. Az egesz pr fogas annak elokeszitesere, hogy elmszelik oket valamilyen mertekben.. Legalabbis ugy erzik, hogy el fogjak oket.....
  • Amiga
    Ezt az egészet túllihegjük.

A Ferrari megmondta, hogy a kettős győzelem a cél a hátralévő hat futam közül mindegyiken. Ennek érdekében maximálisan kiszámított kockázattal dolgoznak.

Mivel a 2 pilóta között egyetlen pont volt csak Kimi javára, a Ferrari jogosan dönthetett úgy, hogy a pole-ban lévő versenyzőt támogatja. Ha lett volna egy 4-6 pontos Kimi előny, akkor szerintem megoldották volna, hogy a box után már a finn legyen elől.

Így viszont a Ferka 100 %-ra hozta a hétvégét. Kiminek meg van öt futama, hogy bebizonyítsa, jobb, mint a brazil. Megjegyzem, ehhez nem ártana, ha az időmérőn is megverné a csapattársát, és nem a verseny után sírna, hogy a pályán nem lehet előzni.
  • Skynet85
    Végig olvasva pár hsz-t Kimi gyors köréről eléggé felemás gondolatok fogalmazódtak meg bennem is.

Leszögezem nem ferka hanem Kimi drukker vagyok lehet ezután az elfogultságomra hivatkozni.

Tény, hogy az ucsó gyorskör egyfajta figyelem felkeltés, hogy fiúk én is itt vagyok, de amikor az emebert ennyi frusztráció éri talán más is megtenné és itt nem csak a mostani eseményekre gondolok. Hányszor lehetett volna már VB Kimi ha nem őő lenne a megtestesült balszerencse...Jah és, hogy a kocsit kimélni kell tény, de nem egy gyors kör miatt fog elszálni a motor ráadásúl versenyben egy egy előzéskor vagy annak visszaverésében ettől jóval többet kapnak azok a motorok tény ha pont amiatt a kör maitt modja majd be az unalmast a motor akkor felelőtlenség és böszmeség volt tőle, de ezt merőben kétlem.

Valamint rendben van Massa nem hibázott az időmérőn magáénak tudhatta a polt és ahogy Kimi is nyilatkozta a verseny végi interúban csapaton belül akié a jobb pozicíó és nem történik semmi ami felrúgná a papírformát akkor beza azé is marad nos ok nem kockáztat a ferka vonatoztaják őket nincs sebben semmi kivetni való f1 rég nem az igazi veresnyrőől szól sajnos...De kérdezem én akkor hol marad a következetesség nem egyszer játszoták már el úgy a box kiállást, hogy az Massanak kedvezzen jobban... holott Kimi volt jobb pozícióban...
  • jefferson83
    Berágtak Alonsora.
  • Punker
    gondolom erre a cikkre gondol
  • Istencsászár
    Miből sikerült kikövetkeztetni ezt az elmés megnyilvánulást? ( mondjuk semmi ujat nem mond ma se mint x hónapja tehát az ilyen beszólások kb 0 értékűek )
  • WNW
    Dennis erzi hogy szorul a hurok....
  • MaSzKa
    F1 Crash
  • a.carkey
    Hoppá! Ha ezt mondja, akkor szarnak, és rájöttek, hogy rá fognak kefélni vagy csak duma?
  • BaliBoy
    Ezzel már nagyjából egyetértek. Kimi 2001-ben Massa 2002-ben került az F1-be és mind kettőjüknek a Sauber volt az első csapata. Massa-nak még annyi "lemaradása van, hogy 2003-ban a Ferrari teszt pilótája volt és nem aktív versenyző. De egyébként a formula1.com mind kettőjük pályfutását 1998-tól követi. Szóval ezért értek csak nagyjából egyet.