182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
15 évvel ezelőtt...
-
Majd lesz. -
Az van hogy nincs semmi, lenne valami?:) -
Tudod vannak olyanok akik egy kocsir ránézve tudják hogy ez régi, miből állnak az aktuális aznapi fótot berakni? a formula.hun ez nem szokás sajnos, azt jönnek az elmés megnyilvánulások hogy jé ilyen lett:)) alergiás vagyok erre, tessék az az napi cikkhez az az napi fótókat p: #55352 , az a meki tesztelt Monzában és ha ránézel közük nincsen egymáshoz, mivel teljesen uj aero csomaggal mentek. -
És akkor mivan, ha nem találtak semmit?
Rég nem az a gond, hogy nincs rajta a kocsin a papír, de nem ismételgetem a többieket. -
G_ArchAngel #55362 szerintem Biatore talált volna, sokkal jobb szeme van...:) -
FIA rossz szülő, minden évben más a kedvenc... ( a francba hogy nem találtak semmi bizonyítákot a kocsi átvizsgálásánál, köcsög meki... ) -
G_ArchAngel #55360 szerintem max 10 milla USD - idén a McLaren a FIA saját csapata...:) -
Jó
számomra ez nem derült ki... -
Legalább ha már képet raksz be, akkor ne menj a hülyeség után, mert ez a kép több hónappal ezelőtti. -
amúgy ha bűnösnek találják az istállót, akkor sztetek mi lesz ? kizárják a mekit a versenyből vagy csak a pontjaikat veszik el ? vagy csak a konstruktőri pontokat szedik el és a versenyzőké megmarad ?(én ez utóbbira látom a legnagyobb esélyt) -
DJ BP #55356 ne írj úgy gyakran, mintha ez meg sem történt volna -
DJ BP #55355 ja, Ferka irat szentírás, abban nem szerepelt az előző, féltek a pokoltól :DDD -
Monza - 3. tesztnap (2007.08.30)
-
Zóanagyvarázsló #55353 Nem, majd akkor lesz jó, amikor Briatore addig ismételgeti, amíg meg nem büntetik a McLarent :) -
-
Írd le 5ször még attól biztos jobb lesz:) -
DJ BP #55350 nem kellett volna hazudni mint a vízfolyás, ,,nem tudunk semmilyen dokumentumról" lópikulát... Büntetés meg nuku, ez a valódi kiváltó ok barátom
-
tzsoltika #55349 jó ötlet lenne egy visszaszámlálót betenni a bannerbe :) -
9 nap 23 óra 59 perc 30 másodperc :) -
Azért a futam még odébb van. :) -
G_ArchAngel #55346 (most is csak csalással fog
)
-
legjobbat? emberemlékezetóta nem nyert a meki. -
Millió okuk van, a legnagyobb h a többiek a béka segge alatt vannak, természetes hogy a két nagy istállónak be akarnak tenni ugy vagy ugy, most van rá lehetőségük ki is használják, ez rendben van, csak nemkell az álszent duma, mert őket csak az érdeli, de fordított esetben is ez lenne, tavaly s előtte Dennis támadta a LEGJOBBAT, mert szarabbak voltak. -
DJ BP #55343 Mindig legjobbat támadják.
Ja persze, mert más okuk nincs rá ugye? -
G_ArchAngel #55342 a McLaren kizárása Biatore-nak az 5-6 rajtszámot és plusz pénzt jelent - naná, hogy megtesz mindent... -
Mindig legjobbat támadják. Briós 2 éven át örült a fejének és azt hangoztatta hogy mennyivel jobb a McLaren ellen harcolni mint a Ferrari ellen x,y okok miatt, ennyit erről. -
WNW #55340 Mint mondtam, szorul a hurok... -
G_ArchAngel #55339 A Renault a Ferrari mellett áll
A kémbotrány rányomta bélyegét az idei évadra. A Fellebbviteli Bíróság szeptember 13-án, tárgyalja az ügyet, és megpróbál választ kapni arra a kérdésre, hogy a McLaren-Mercedes felhasználta-e a Ferrari dokumentumait az autó építéséhez, illetve fejlesztéséhez.
Spanyol lapértesülések szerint a meghallgatáson a Renault is képviselteti magát, hogy alátámasszák a Ferrari állításait, és elérjék, hogy a Fellebbviteli Bíróság büntesse meg a McLaren-Mercedest a "Ferraris dokumentumok jogtalan birtoklásáért."
A csapat sem cáfolni, sem megerősíteni nem akarta a hírt. Flavio Briatore korábban mindössze annyi mondott: "Nemcsak a Ferrarit éri veszteség, hanem a többi csapatot is. Ha ismertük volna például a Ferrari súlyelosztását, akkor hatalmas előnyre tehettünk volna szert."
(egyes sajtóértesülések szerint a Honda, Toyota, BMW és Williams és csatlakozik a Ferrari és a Renault mellé) -
Az időjárás keresztülhúzhatja a csapatok számításait Monzában. Csütörtök reggel komoly mennyiségű csapadék hullt a monzai aszfaltcsíkra, és további esőzések is várhatóak, így elképzelhető, hogy egyetlen autó sem lép pályára. Nem kizárt, hogy a csapatok csak pénteken folytatják a munkát. -
DJ BP #55337 A Mekié a legjobb azt kell mondjam :.)
De a BMW sem szűkös méretben -
G_ArchAngel #55336 unatkozol?
akkor pit-babe képeket kérünk, sz*rom le a lakókocsikat:))) -
DJ BP #55335 no akkor további motorhome-ok :)
BMW:
Renault:
Honda:
Spyker:
Super Aguri:
Red Bull Hall:
Toyota:
Williams:
-
G_ArchAngel #55334 -
tzsoltika #55333 de csak azért mert egybe van épitve a Toro Rossoval :) -
Red Bullé a legnagyobb de mind1. -
Amúgy sem hat meg a csapatok versenye.
Legyen izgalams verseny tele előzésekkel.
Legyen sok baleset komoly sérülések nélkül.
Dőljön el az utolsó versenyen,hogy ki lesz a világbajnok.
Ja és hajrá Alonso :)
go Monsa
10 nap 22 óra 34 perc 28 másodperc
-
G_ArchAngel #55330 jó lenne, ha Kimi átmenne a BMW-be, legalább a csapatnak is tudnék drukkolni, vihetné Lewis-t is és akkor újra tudnék kedvelni egy "csomagot"... -
G_ArchAngel #55329 igazad van, mert inkább nyerne a Ferrari "McLaren-módra", mint becsületesen veszítsen...
(mondjuk a Ferrari és a becsület is erős egy mondatban) -
savanyú a szőlő...
elmondanám,hogy egy dolog számít:
év végén kinek a neve mellett szerepel több pont
ennyi
minden más csak duma