FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
a képre nem hülyeségeket írnak,valószínűleg kell egy kis idő amíg frissül a live.
#166486: te miről beszélsz?az ideális íven és mellette is volt törmelék egy 330-as féktáv után,a pálya legfontosabb előzési pontján,az szerinted veszélytelen?
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2018.04.15. 09:11:54
Amúgy mér a kivezető köröket vetik össze? Vettel azt már Bottas mögött teljesítette, szóval nem azon múlt. Vagy én nem értem?
Meg a másik, rendszeresen írnak ki a képre hülyeségeket, előbb pl amikor már a fél mezőny túl volt a kerékcserén még mindig csak Gaslynál jeleztek közepes keveréket. Első két futamon is voltak ilyen bakik, vagy csak most másnaposak a tv-sek?
Damin Hill buziskodik rajtracslanyok pedig sehol😄
Miért nem azonnal megy a csata az előzés?Így meg várjuk a nagy semmit.
Izgalmasabb versenyt akarnak ? Gyerünk a gyorsan kopó gumikra és sok cserére ! Az eredmény - gumispórolósdi, taktikázás.
Kiegyenlíteni a gazdag és szegényebb csapatokat: motorszám korlátozás ! - Talán a legnagyobb butaság ami volt , Az eredmény - agyatlan büntetések, amik keginkább a vétlen versenyzőket sújtják. És a nagyon drága motorok, amik ki kell hogy bírjanak 7 versenyhétvégét.
Ahogy a dolgok most állnak, a legjobb volna bevonni több nagy autógyártót, mert csak azok bírják ezt pénzzel. No meg a Red Bull, de az a kivétel. Amelynek nemigen lesz versenyképes motorja amíg a Renault egyre jobban erősödik. és a VB címre tör. Talán a Honda lesz a megoldás nekik ...
Lehetne símán akár 14 csapat is, amiből 12 nagy autógyártó lenne. Saját motorral. Szép dolog a kis, független csapat, de ma ez jóval drágább mint a 60-as években. Vagy 100x .
Vannak akik csak ismétlik 'csak azért is úgy csinálom', és vannak, akik tanulnak az életben.
ÉS emmellé még a gumik miatt nem is nyomhatják teljesen ahogy tudnának mert ezzel is spórolni kell, ez az egyik dolog ami megöli az f1et .
Meg a sok mesterségesen elöidézett esemény (DRS,elöre kiszámolt stratégia.)
Vannak akik csak ismétlik 'csak azért is úgy csinálom', és vannak, akik tanulnak az életben.
és amúgy a Ferrari is lágyon fog indulni,mert nem futottak mért kört a Q2ben az ultrán,mind2 bejött a boxba.
Kina pedig hires arrol, hogy a gumik kopnak veszesen...
A verseny vsz. sokkal érdekesebb lesz, mivel a szuperlágy nemigen lesz feltéve. Jó volna, ha a RB is be tudna kapcsolódni az élen. Max talán jobban észnél lesz. Amúgy meg, asszem érik a RB-Honda házasság. Főleg hogy a Renault egyre jobb - majd jön ua. mint a Toro Rossotól tavaly ..
mar mennek az osszeeskuvesek, hogy Kimi lassitott az utolso szektorban ugyanis Vettel ott hozta ossze a pole-t
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
racingarena.hu | gokartsopron.hu
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
A Béna.
Rajt volt a vonalon, hova kellett volna még mennie?
"Semmi szüksége nem volt erre, mert már visszavettem. "
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2018.04.10. 10:56:36
Abból hogy Max hátsó kerekét találta el Hamilton nyilván való, hogy jóval előrébb volt már a kigyorsítás szakaszon ezért éppen Hamilton is feladhatta volna pozíciót egy apró gázlevétellel. Az is egyértelmű, hogy Max letolta a pályáról de azért nem egyszer láttuk már Hamiltont is így előzni hogy letolta a másikat vagy akár Vettelt.
Mindenki harcot meg szép előzéseket akarnak látni de ezek a világbajnok pilóták manapság képtelenek egymás mellett menni 5 métert. Egyik sem akar kompromisszumot és megy a saját ívén és ha ütköznek ütköznek de el nem veszi egyik sem.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"