FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Monty végre odatette magát és hát olyankor ez történik. Kimi is megint feltornázta szépen magát...kár hogy így, íj módon kell bizonyítania:\
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Mit figyel vajon Fernando? <#vigyor1>#vigyor1>
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
The Matrix has you...
Egy hétig nyaraltam és emiatt a múlt vasárnapi versenyt nem láttam. gyors kérdésem, mert nem vagyok képben: a Jordan-ek mióta futnak Toyota utónévvel??
The Matrix has you...
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
dixitque deus fiat lux
És aki nem az alapján ítél, hogy melyik pilótát szereti jobban, az is osztja ezt a véleményt szvsz.
Egyébként nem tudom hogy jön Alonzo a maga pár F1-es évével ahhoz, hogy megkérdõjelezzen egy "nagyöreget", aki ugye nem ma kezdte.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
sazl : c
Alonso, Fisco es Briatorenak meg csipi a szemet az Indy esemenyek es mindent megragadnak hogy Sumit szar alaknak allitsak be.
Tobb szakerto es versenyzo is utolag azt mondta, hogy kibaszott veszelyes lett volna a sikan. A GPDA dolga az, hogy a biztonsagra figyeljen es arra tegyen javaslatokat. Sumi tobb mint 10 eve ennek a vezetoje DC pedig az alelnok. Rohadt nagy tapasztalatuk van az egeszben es a legnagyobb ellenfeleik is elismertel a munkajukat es tudjak hogy sokat tettek a biztonsagert.
Sumi nem akarta a GPDA-t belevinni az F1 politikaba (Mozli levaltasa stb...) es most ez kifogasoljak a kis taknyok.
Mindnek akkora nagy pofaja mint egy haz, de kivancsi lennek mit tennenek ha Ok ulnenek ott. Semmire nem lennenek kepesek, mert csak annyit tudnak huszonevesen nulla tapasztalatik vannak a F1 vilagaban (nem a vezetes, hanem a tobbi dolog) es most verik a nyalukat.
Szerintem ez nem szep dolog, hogy egy olyan hibaert amit nem Sumi kovetett el, most rajta akarjak elverni a port.
Ps.: Ha a beepitett sikan miatt durvan megserul vagy neaddisten meghal egy versenyzo akkor keresztre is feszitik a FIA-t es Sumit mert belement.
Eloszor gondolkodjaktok pliz...
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
sazl : c
faszkivan
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
2. Fel eve regisztraltam de azota a forumba nem irtam. (meg se jott az aktivalas)
3. Kinek?
😊
2. Ja ,akkor valaki ugyan ezt a nevet használja ott...<#vigyor4>#vigyor4>
3. Nem tudom hogy éppen kinek volt nagy a szája lejebb...
😄D