FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gregorius
Az nem baj, vagy kihullik, vagy bent marad, majd elválik, de legalább lépésre van kényszerítve Mosley. Mert ez a kocsonya hugy, amiben most tengõdik a sorozat, ez a káosz világa. Én csak azt csodálom, hogy nem bír ki a Forma1 mostanában fél szezont szabálymódosítások nélkül. És nem a karbonalkatrészek limitálásáról beszélek. Szerintem ez nevetséges. Mosley vagy eldönti, hogy ki tud találni valamit, vagy megfogadja PS tanácsát, amit egyébként a többi csapat is támogat, maximum nem mondja ki hangosan, mert PS az egyetlen, akinek nem sok veszíteni valója van, és odábbáll az F1 élérõl.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

ÁjjLe BoBBi
és monty lett az 😊

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

rezsofiz
"de ettõl még nem mondok (szerintem) olyan butaságokat, hogy szar dolog az, ha valaki felküzdésre van kényszerítve, és esetleg elõznie kell, és ugyanebben a mondatban sírok azért, hogy nincs elõzés."

Nos mondtam már hogy az számomra nem nagy izgalom hogy Kimi végigment a nála jóval gyengébb középmezõnyön... Másrészt nem mondtam azt hogy szar dolog, csak azt hogy egyszerûen nem volt számomra izgalmas. Ahogy az egész verseny sem... Azt is említettem a #23973-as hszben, hogy egy ide-oda elõzgetés két hasonló képességû(autót beleszámítva) pilótától pontszerzõ helyért izgalmas tudna lenni számomra. Dehogy vki átlépi a fél mezõnyt, az nem.

sazl : c

rezsofiz
Gregorius
Én semmirõl nem akarlak meggyõzni, és nem hiszem, hogy el vagyok tájolva. Nem csak ezt az egy hozzászólásodat olvastam az elmúlt hónapokban a Forma1-rõl.
Ezen kívül pedig szerintem sem volt túl izgalmas a verseny, sõt az elõzõ kivételével nem vert kenterbe egy futamot sem izgalmát tekintve, de ettõl még nem mondok (szerintem) olyan butaságokat, hogy szar dolog az, ha valaki felküzdésre van kényszerítve, és esetleg elõznie kell, és ugyanebben a mondatban sírok azért, hogy nincs elõzés. Számomra ez a non-sense fikázás kategóriáját meríti ki. Ezt csak azért nem írtam le így elsõ nekifutásra, mert valamennyire azért ismerlek téged, és tudom, hogy nem egészen errõl van szó, csak gondoltam, majd észreveszed hova tartok, de nem. Meggyõzni meg végképp nem akarlak, mert vagy beláttad eddig, vagy eztán sem fogod.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Micsoda? Ha nem lenne ilyen akkor az F1 par ev mulva kivansagmusor lenne es meg szarabb.

ÁjjLe BoBBi
ez hülyeség szerintem

PS fogja be a pofajat. par evvel ezelott az Oreg meg MM mentette meg a csapatat a csodtol, most hogy bevagodjon a vezeto csapatoknal, minden lehetoseget kihasznal hogy baszogassa. Erdekes. A Meki vezetoseg miert nem baszogatja MM-t?

PS egy ketszino nyomorek mocsok akinek csak nagy a szaja.

rezsofiz
Hát ja, valakinek már fel kellett lépnie, csak nem biztos hogy fenyegetõzésekkel sokra fog menni PS..

Hagyjuk mar ezt a MM dolgot. Ezerszer jobb mint az elodje. Persze, hogy diktatorikus, mert ezzel legalabb kordaban tartja a sok segget.

rezsofiz
Hja ebben abszolút egyetértek.

Gregorius
MM-nak pedig már évek óta agymenése van. Várható volt, hogy elõbb-utóbb valakinél elszakad a cérna. Miért pont ott ne szakadjon el a cérna, ahol a sportért megy a dolog, és nem a pénzért. Én PS helyében már rég leléptem volna, de most lát esélyt arra, hogy valami menthetõ legyen. Én csak csodálni tudom azért, ahogy küzd. És abszolút nem szomorkodnék, ha ezután a Jordan lenne a sereghajtó, és lenne egy másik csapat, akit állandóan fikázhatnánk a lekörözések miatt.

ÁjjLe BoBBi
igen csak ez az MM bassza tönkre az F1-et...fater is itt morog. annyira nem vágja ki miatt és miért vannak ezek az új szabályok, csak mondja hogy elbassza az F1-et és ki kéne az ilyet baszni.
és inkább azzal törõdne hogy újra régi fényében tündököljön a sport minthogy másokat akar kipicsázni...PS sem ok nélkül bírálja...a pilóták sem ok nélkül akartak leülni vele tárgyalni. a szabályok nem jók csak ezt egy ember nem bírja felfogni.

rezsofiz
El vagy sajnos tájolva, nem a forma 1 szánalmasságairol irok, hanem megjegyeztem hogy unalmas volt a verseny. Arról nem én tehetek hogy untam, szóval nem tudom minek akarsz meggyõzni itt engem o.O Volt a versenyben vagy 10 elõzés (ebbõl Raikonnené 9)... Tavalyelõtt asszem volt Hockenheimben amikor az egyik Williamses meg az egyik McLarenes ide-oda elõgették egymást a 3.-4. hely környékén ( ha jol emléxem ). Na ezekbõl lehetne több.

Gregorius
Szerintem sem ártana, ha eggyel kevesebb csapat lenne a Forma1-be. Úgyis sorban ácsingóznak a bejutásért a csapatok.

rezsofiz
Á nem, azért az kicsit durva lett volna 😊 Úgy összeségében volt uncsi az egész.

ÁjjLe BoBBi
biztos álmos és csak a fejét dörzsöli és azt mondja:
"hátõõõ <ásít> nagyon izgalmas volt a futamõõ <ásít> 3. lettem <ásít>"

rezsofiz
Sztem jogos amit MM mond, PSnek már hónapok óta szájmenése van, kicsit sokat jár a pofája.

Gregorius
Hát akkor ebben különbözik a véleméyünk úgy látom. Számomra az elõzés akkor valósítható meg, ha az ember egy nálánál pillanatnyilag gyengébb képességû ember mögé kényszerül. Egy motorcsere utáni büntetés éppen ezt idézi elõ, úgyhogy engem nem fog zavarni, ha valakit hátra sorolnak, és felküzdi magát. Mint ahogy engem az sem nagyon érdekel, hogy az elsõ, vagy az utolsó helyen elõzgetik egymást az autók. Nekem ilyen szempontból alacsonyabb az izgalmi küszöböm.
Az elsõ helyért pedig a legritkábban szokott harc folyni. De jó tudni, hogy neked csak ez okoz izgalmat, így rögtön helyre tudom tenni magamban azokat a kommenteket, amikor a Forma1 szánalmasságáról írsz.

ÁjjLe BoBBi
az meg persze már más hogy alonso utána már nem tudta megelõzni...

ÁjjLe BoBBi
hát most ez van! le kellett volna hogy lassítson hogy aztán elõzhesse meg???
kiállás elõtt is vezetett monty...utána csak megtartotta.

rezsofiz
Ez Raikonnen, fingom nincs mit csinál, formula.hu -n találtam 😄D

rezsofiz
A tavalyi év uncsi volt :/
A kint a pályánt meg elõzésre értettem. Ha arra gondolsz amikor Alonso jött vissza a boxbol és Montoya bement elé, hát nagy elõzés volt..

ÁjjLe BoBBi
ez ki? vagy mi? és micsinál?

ÁjjLe BoBBi
MM egy seggfej ezt már tudjuk. a pilótáknak meg csapatfõnököknek kéne összefogni aztán valami bizalmatlansági indítványt benyujtani vele szemben

Ugyvan!!! PS elmehet a revasba...

ÁjjLe BoBBi
akkor gondolom a tavalyi év számodra sem volt izgalmas...(!!!!!!!!)
és itt sem a boxban dõlt el az elsõ hely sorsa.

rezsofiz

rezsofiz
rezsofiz
Számomra az izgalom az hogy megy a harc az elsõ vagy a második helyért, nem a boxutcában, hanem kint a pályán.

Gregorius
Igen, nekem ettõl izgalmasabb volt a verseny, mintha folyamatosan a 2dik vagy 3dik helyen köröz. Te milyen izgalmakra vágysz, hogy robbannak? Mert ha neked ettõl nem volt izgalmasabb, akkor röhöghetsz, csak nem tudom, hogy mit akarsz.
Neked biztos egyértelmû, ha véletlenül meg akarnád érteni a kérdést...

rezsofiz
Ja hogy neked ettõl izgalmas volt a verseny? <#zavart2>
És nyilván azért sopánkodok izgalomért mert számomra nem volt izgalmas, sztem ez elég egyértelmû <#nyes>

Gregorius
Nem baj, nekem például az. Csak nem értem, hogy akkor miért sopánkodsz az izgalmakért.

Gregorius
Nekem egy dolog tetszett nagyon ebben a futamban túl azon, hogy volt 3 tényleg kiemelkedõ teljesítmény a pályán. Nekik külön gratulálok!
Ami tetszett nagyon viszont az az, hogy jé, Barrichello megint 1 másodperccel Schumacher mögött ért célba. Nahát, ez igazán meglepõ volt számomra, hogy a végére csak felcserélõdnek.

rezsofiz
Hát ha nem kéne motort cserélni Raikonnen alatt, akkor csak annyi lenne a különbség hogy nem tornázza fel magát mindig a dobogóra, és maga a feltornázás meg (legalábbis számomra) nem túl izgalmas : )

ÁjjLe BoBBi
...inkább próbálj meg a témához kapcsolni a hozzászólásaidat minthogy kötekszel rendben?!
nem te leszel aki megmondja hogy neten, fórumon hogy írok!

rezsofiz
Jah

Ha iden a meki nem szarna be mindig, akkro total unalom lenne. Meg ennel is nagyobb. A Meki lenne az egyeduralkodo es meg unalmasabb lenne mint tavaly. Bar legalabb akkor a Mekit utalnak es nem a Ferka-t 😛

ÁjjLe BoBBi
persze én se úgy értettem hogy lényegesen feltartotta volna...ahhoz 1-1.5 mp-vel gyorsabbnak kell lenni körönként hogy simán megelõzze
szeritnem meg csak 0.5-1 mp-vel ha tudodd volna gyorsabb lenni kimi a cipésznél és azért nem tudta megelõzni sem

NuCLEARScoRp
Te melyik futamot nézted, mert ez egyátálán nem volt unalmas...

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

rezsofiz
Tavaly legalább a középmezõnyben voltak elõzgetések, itt viszont a lekörözéseket nem figyelembe véve egy kezemen meg tudom számolni az elõzések számát.

2003 sokkal izgalmasabb volt mint ez...

torrente
Ettõl ócskább volt a tavalyi egész év.

Petyus_
Az íj hogyan bizonyít?

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

rezsofiz
A verseny meg dögunalom volt, ilyenbõl többet nem kérünk <#levele>

torrente
Elõre félek, hogy milyen lesz az RTL által közvetített jövõ évi foci vb. (Miért van olyan sanda gyanúm, hogy reklámokkal telezsúfolt, himnuszokat levágó, stb nagy szar lesz?)

rezsofiz
Valóban feltartotta, de nekem errõl a feltartás dologról az a véleményem hogyha egy pilóta azért lényegesen gyorsabb egy másiknál akkor simán meg tudja elõzni.
Mindenesetre ha nem sorolják Kimit 10 hellyel hátrébb, akkor Alonso elõtt végzett volna az biztos.

ÁjjLe BoBBi
már tegnap megmondtam hogy a cipész fel fogja tartani...úgy is lett.

ÁjjLe BoBBi
najó hagyjuk.