FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
és ilyeneknek adják el, kiráz a hideg F1ben már az is jó, ha rajtfelállás vége start elõtt befér a reklámok után
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
szal...
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Néztetek mostanában pókerbajnokságot?
Tök jól csinálja.
Nem is lehet felismerni a hangját.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
és majd a Szujó Zolika kopaszódó fejét kell nézni 1folytában broáfff
Olyanj büszkék voltak rá még a híradóban is megemlítették.
Az m1 elõl vették el a közvetítés jogát föl is volt háborodva a magyar királyi tévé ezen
S most milyen reklám összekötõ movie van?
Figo rohangászik föl s alá 😛
SZÁNALMAS! 😊
S most a Retek klub fogja a VB-t közvetíteni 😞
Úristen bele se merek gondolni.... 😞
sazl : c
Ezt nem veszi észre az RTL??????????????????????????????????????????????
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
De most tényleg, ha egy Ferrári vagy McLaren nem tud megelõzni egy Minardi-t, akkor mit keres ott elõl? 😊
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
sazl : c
Mégsem bmw...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Azon kivul hogy iden a Ferka szarul szerepel amit a legjobban utalok az Czollner Gyula. Ekkora Alonso imado geciputtyon seggfejt nem lattam meg. Ha Alonso van a kepen mar-mar azt varom mikor lesz fityma csattogas a hatterben, de amikor mas csapat (nem pont a ferrari) folyton csak a moslek folyik a szajan... Mindenkit fikaz. A multkor is egy sima Williams boxkiallast mutattak. 7 masodpercnel mar azt mondta: "A Williamsnel mar megint elrontottak valamit". Aztan a 7.9-nel a kocsi siman elindul.
Palik kezd normalis lenni, Weber totalisan objektiven beszel (a multkor is leallitotta Gyula-t, mert az mar olyan vakokat mondott hogy mar fajt).
Gyuszi is inkabb huzzon vissza a dillettansokkal telivert Clio kupaban es ott verje magat. (Leszamitva Webert es Makait).
Gyulolom azt a segget, hogy merik berakni oda?
négyszázgát
négyszázgát