FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rezsofiz
A nitró egész jó ötlet, hozzájárulhat az elõzések megkönnyítéséhez.

sazl : c

Várhegyi Ferencet meg Vörös Csabát el tudnám képzelni F1-es kommentátornak, mert a WRC-t is remekül elõadják az Eurosporton...

Zsoltika 007
Nézõk meg ugatnak.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Lteebee
Pénz beszél, kutyaszar táncol.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Kaplan
Jah az minap volt rohadtúl tetszett!!! 😛

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kit--Kat
nahát én is errõl beszélek amikor beállnak a rajtra

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Zsoltika 007
Nem 1x már a felvezetõn voltak mikor vége lett a reklámnak. <#wow3>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Kit--Kat
jahh rtl.....
és ilyeneknek adják el, kiráz a hideg F1ben már az is jó, ha rajtfelállás vége start elõtt befér a reklámok után

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Punkerwork
volt valami magyar vs akárki meccs, de sajna a kezdõ rugást se mutatták mert reklám volt.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Kit--Kat
?????????

Szerintem is nagyon jó. A legjobban az tettszett, mikor volt 2 dáma, 1 király és 1 hatos ellen. Mondta, hogy érzi a királyt. Elsõ lap: király. Akkorát ordított, hogy az nem igaz😄

Lteebee
Amíg nem láttad-hallottad pókernél, oda sem tudtad volna elképzelni.

szal...

Kaplan
Én nézem a pókerbajnokságot s akármennyire röhejes Korda Gyuri bátyám rohadt jó kommentátor 😛 (sztem) Pókerben nagyon ott van. Mondjuk F1-hez nem tudnám elképzelni... 😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Lteebee
Szerintem a Korda Gyurit kéne megpróbálni.
Néztetek mostanában pókerbajnokságot?

Tök jól csinálja.
Nem is lehet felismerni a hangját.

Bandee1987
Az én véleményem az, hogy Palik mindenképp kell az F1-es közvetítésekhez, Gyula helyett pedig be lehetne hozni pl. Dávid Sándort

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

m1-n jol kozvetitette a focimeccseket igy kurvara sajnalom hogy az RTL elvette tole.

Punkerwork
hát kb, melyik meccs volt az ahol inkább reklámot adtak mint a himnuszokat?

Kit--Kat
jézus há minyjárt sírok, amikor majd akkor dobják be a meccseket miután lement a Danone reklám és már elkezdték az 1. támadásokat<#rinya>
és majd a Szujó Zolika kopaszódó fejét kell nézni 1folytában broáfff

Punkerwork
Toshiba-t gyõzködöm hogy szerezzen nekünk VIP jegyet 😊

Kaplan
Mellesleg sztem is igaza van az m1-nek 😞

Kaplan
deeeeeeeeeeeeeeeeeeee sajna 😞
Olyanj büszkék voltak rá még a híradóban is megemlítették.
Az m1 elõl vették el a közvetítés jogát föl is volt háborodva a magyar királyi tévé ezen

Kit--Kat
na neeeee a foci VB-t?? NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Kaplan
Hát ja...
S most milyen reklám összekötõ movie van?
Figo rohangászik föl s alá 😛
SZÁNALMAS! 😊

rezsofiz
Több lesz a reklám mint maga meccs idõben 😊

Kaplan
Jaja vicces de van benne igazság...
S most a Retek klub fogja a VB-t közvetíteni 😞
Úristen bele se merek gondolni.... 😞

rezsofiz
<#nyes><#nyes><#nyes>

Kaplan
Jaja 😛

Punkerwork
ha palikit kirugják szerintem másnaptól tv2 adj az F1-et õ meg átigazol 😊

Kaplan
Hehe írjunk petíciót s adjuk be az rtl-nek 😛

rezsofiz
Jah 😄Dd

Kit--Kat
meg a Slapaj😄DD

rezsofiz
Sztem az RTL csak ilyen idiota embereket képes találni 😊 Csak azt nem értem hogy mi a franckarikának ül a studioban Wéber meg Szabó, nekik kéne kommentálni, ha van vki aki ért az F1hez akkor õ azok ketten

Laffite
Gyuszika iszonyatos... Kiráz a hideg mikor mond valami "vicceset" és elkezd a saját faviccén úgy kuncogni mint egy kis b..i. A Palik meg nem elég hogy hülye az egészhez, de úgy állítja be mintha a fejében lenne az egész F-1 történelem, pedig a Dávid S. írt könyveket a témáról és nem õ, a dakarista félisten. Szal Palik és vonyítós kiskutyája Gyuszika a sportkommentátorok két kiemelkedõ csodája. Érdekes módon annakelõtte sem Dávid Sándort, sem a Jenõt nem szapulta senki, de sem az eurosportos, sem a sport1-es kollégákkal nincs senkinek semmi gondja, csak ez a két szappanszájú az örökös téma...
Ezt nem veszi észre az RTL??????????????????????????????????????????????

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

AnuluWork
Szerintem is, bár "Gyuszit" én sem bírom. Tulképpen Dávid Sándor-Frankl András óta talán Jenõ volt az egyetlen, aki számomra elviselhetõ volt. (Frankll mindig úgy adta elõ magát, mint "Nádzsel" legjobb barátja, meg "Berni" puszipajtása, oszt azt sem tudták F1es berkekben, hogy ki õs õ, de mégis volt bennük valami bájos, ami pl. Gyulánal elfogadhatatlanul idiótán hat. Õk legalább nem drukkoltak senkinek verseny közben. Viszont az is tény, hogy Wéber és a másik arc aki néha Palik helyett van Wéberrel, ha a Gyuszi sincs, az normális.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Gregorius
LOLler

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Gregorius
Hát, az elõzés már csak ezzel jár. 😄
De most tényleg, ha egy Ferrári vagy McLaren nem tud megelõzni egy Minardi-t, akkor mit keres ott elõl? 😊

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

rezsofiz
2 értelmes ember van ott, Wéber meg Szabó. Paliknak meg Gyulának alig van köze az F1hez.. Egyszerûen analfabéták hozzá.

Lteebee
Én a cosworthnak tudnék szurkolni.
Mégsem bmw...

Punkerwork

Lteebee
Ha lenne rendes verseny, leszarnád.

Punker
ja meg több baleset is lenne <#eplus2>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Ramore
palika semmivel sem jobb gyuszikánál, engem mindkét egyén ki tud kergetni a világból, amikor meghallom õket
Most picit yners leszek. Elore is bocsi.

Azon kivul hogy iden a Ferka szarul szerepel amit a legjobban utalok az Czollner Gyula. Ekkora Alonso imado geciputtyon seggfejt nem lattam meg. Ha Alonso van a kepen mar-mar azt varom mikor lesz fityma csattogas a hatterben, de amikor mas csapat (nem pont a ferrari) folyton csak a moslek folyik a szajan... Mindenkit fikaz. A multkor is egy sima Williams boxkiallast mutattak. 7 masodpercnel mar azt mondta: "A Williamsnel mar megint elrontottak valamit". Aztan a 7.9-nel a kocsi siman elindul.

Palik kezd normalis lenni, Weber totalisan objektiven beszel (a multkor is leallitotta Gyula-t, mert az mar olyan vakokat mondott hogy mar fajt).

Gyuszi is inkabb huzzon vissza a dillettansokkal telivert Clio kupaban es ott verje magat. (Leszamitva Webert es Makait).

Gyulolom azt a segget, hogy merik berakni oda?

Gregorius
Én például betiltanám a kék zászlót az F1-ben. Ha valaki nem tud kikerülni, akkor az ne akarjon Forma1-es kocsit vezetni. Rögtön izgalmasabb lenne a futam. 😄

Miss Lucifer
1-2 jelenettõl eltekintve sajnos igazad van, az esti champcar+motogp sokkal ütõsebb volt persze én ezen meg se lepõdöm de hát ez van 😞

négyszázgát

Kaplan
Hát ez a GP uncsi volt sajnos 😞

rezsofiz
Megpróbálta, csak nem sikerült neki 😊

Miss Lucifer
azt a kevés izgalmas jelenetet ami volt mind a mclarenek szolgáltatták, küzdöttek és ez nagyon tetszett, alonso meg mégcsak meg se próbálta utolérni montoyát, egy vbjelölttõl többet vártam volna

négyszázgát

Zsoltika 007
Az azért szerintem sem akkora szarvashiba mint rossz gombot benyomni. Montoya Schumacher és David is gázolt már szerelõt.