FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laffite
hogy ez mennyire gáz... nem trulli tehet róla, hogy beragadnak mögé, hanem azok akik beragadnak... elvégre ez egy autóverseny vagy mi, és ha télleg olyan lassú, akkor miért nem elõzik meg...??? hogy mennyire szánalmas nyilatkozatokat tudnak tenni egyesek...

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

meglepõen szerény nyilatkozat, ha évvégén nyer Alonso, akkor mondhatja, hogy a szerinte legjobbat gyõzte le, ha veszít, akkor meg jöhet a "ugye, én megmondtam..." szöveggel😊))

http://gaborszantai.co.uk/

Alonso: Kimi talán a legjobb versenyzõ

Írta: Schneider Andrea (München) <2005.07.22. 06:58>

A spanyol pilóta azonban a csapattól tart jobban

A világbajnoki tabella éllovasa, Fernando Alonso bizakodóan vág neki a Német Nagydíjnak, ahol legnagyobb ellenfelének a McLaren-Mercedes alakulatát tekinti. "Egyszerûen csak a munkánkat kell végezni. A McLaren Imola óta gyorsabb mint mi, de alig nyertek többször. A Formula-1-ben a legjobb csomagra van szükség és egy kis szerencsére, jól be kell osztani a futamot is, profin menni és jó idõmérõt futni. Mi sem vagyunk lassúak. Budapest még jobb lesz, de itt Hockenheimban is jó eredményt érhetünk el."

"Juan-Pablo a párharcok során mindig agresszív. Vele jobb nem kezdeni, mert a mezõn végezheti az ember. A McLaren jelenleg a gyorsabb autó, így elõfordulhat, hogy Juan-Pablo fontos pontokat vesz el, ha köztem és Kimi között dõl el a bajnokság. Nem félek Kimitõl, de tartok a McLarentõl."

"Nagyon sok rejlik az autójukban, meg tudják nyerni az összes hátralévõ futamot. Láthattuk Silverstoneban. De nekünk is vannak új elemeink, és a nyári szünet alatt is folytatjuk a fejlesztéseket. Kimi nagyszerû versenyzõ, büszke vagyok rá, hogy vele kell megküzdenem. Õ talán a legjobb pilóta a mezõnyben. Már a gokartos idõkbõl ismerem, de soha nem volt gondunk egymással."

Random work
Pontosan. Mi a faszt sírnak? Ez egy verseny ha annyira jó akkor elõzze le. A Bar nem tudom mit pampog különben is idén még nem sokat mutattak.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

b-type
Szvsz igaza van a Toyo-nak, meg kell elõzni Trulli-t..vagy jobbat kell menni idõmérõn.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Zsoltika 007
Nem. Hanem elhagyta õket néhány komoly szponzor.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Lteebee
Akkoriban ha jól emlékszem, a jordan fejlõdni látszott és pontokat is hozogattak néh pár évvel ezelõtt.

Nem a motorszállító váltása pecsételte meg a sorsukat?

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

oneal1
amúgy most ha jön az új jordan akkor azért lenyomják a minardit 1 vagy 1.5 s el!!

!Forza Ferrari!

Marki
Állítása szerint a Jordanbe akart ülni, mert a Minardi fényévekkel le lesz maradva a mezõnytõl.

1. A Jordan nincs lemaradva?
2. Mintha azt látnám, hogy a Minardi "felfejlõdött" a Jordan szintjére.
3. Egy év Minardis sz*rakodás után McLarenes szerzõdést remélt?
4. Még a BAR sem alkalmazná tesztpilótának - anno voltak ilyen hírek-, ha komolyan megkeresték több csapatból, más szériákból, akkor miért nincs róla szó? Legalább egy GP"-es autóba feltûnne...

KoЯn

Lteebee
Láttam mostanában máshol is ezt a gyereket.
Asszem, átnéznem rajta, vagy ilyesmi.

Zsoltika 007
És mennyire élvezik! <#vigyor2>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

rezsofiz
<#nyes><#nyes><#nyes>

sazl : c

Punker
lol, gyere vissza futam után, a renault, merci drukkerek szidják egymást a ferrarisok meg csak rohognek 😊

NuCLEARScoRp
Ez nem F1 Fórum, hanem 5-6 elvakult Ferrari fan nyálfröcsögése...ez a véleményem...<#gunyos1><#gunyos1><#duma><#ejnye1>

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

Miert is erdekelne? Mert Raikonnen savallo csavo es ha szarra tori a verdat akkor semmi baja,hala a GPDA tobb eves munkajanak. Picit lehetne nyitottab Rajko. Ezen kivul semmi bajom vele.

Lteebee
Eszembe jutnak az osztály nagy szervezõ, szervezkedõemberei általánosból, meg gimibõl.
Tökre leszartam, hogy mit akarnak csinálni iskolanapon és õk ezt tökre nem értették.

Räikkönen: engem nem érdekel

Írta: Schneider Andrea (München) <2005.07.20. 19:15>

A McLaren pilótái nem vesznek részt a GPDA ülésén

A McLaren-Mercedes alakulatának versenyzõi, Kimi Räikkönen és Juan-Pablo Montoya jelezték, hogy nem vesznek részt a GPDA augusztus 1-i ülésén, ahol a pilóták érdekeit képviselõ szervezet az FIA elnökével, Max Mosleyval találkozik.

Montoya az 'Autosport-Atlas' munkatársának elmondta, hogy támogatja kollegái terveit, ám "akkor éppen kolumbiai nyaralásomat töltöm, így nem tudok odautazni."

A világbajnoki tabella második helyezettje, Kimi Räikkönen más hozzáállást tanúsított. "Engem nem érdekel. Inkább pihenni megyek."

Hát igen, Kimi már egyszer megmondta, hogy a versenyzésen kívül nem érdekli más - végül is igaza van, mindenki csinálja azt amihez ért: Õ iszik és vezet 😄DD

Punker

Benő
Hi all! Ha érdekel valakit General Admission ticket péntekre a Hungaroringre, 7000-ben tudok. 8500 HUF (35 euro) jegyirodában.
Tel.:priviben

rezsofiz
A cikkben igaz dolgok vannak, de a cikkíró Ferrari-ellenes eléggé 😊
" Amit lehet, pénzzé tesznek". Ezen viszont röhögnöm kellett 😊 Szal itt bontakozott ki hogy megpróbál belekötni mindenbe.

sazl : c

Taylor
idézet az A5 fórumáról: A szánalmas nempirosak megrémûlvén a Ferrari iszonyatos fölényétõl,külön sorozatot indítanak....szánalmas....

Szerintem inkább ez a srác szánalmas, mert azt se tudja mit beszél. Kár, hogy még tavaly a Ferrari volt az egyik legnagyobb támogatója ezen új sorozatnak.

csabawarchief
😄

Az azért tényleg igaz, hogy elég érdekesen tárgyaltak az év elején. Nem nagyon lehehett követni, hogy akkor most mi. De szerintem õk sme tudták ezt követni ezért nem is szerepel idén egy csapatnál sem.
Punkerwork
tudom

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

nem rosszindulatból, de a Lamborghini is traktorral kezdte...😊

Punkerwork
legalább a motorjuk nem sz@r......<#eplus2>

át kellene állniuk mezõgazdasági gépek gyártására...😛

Punkerwork

Eladó a Williams?

Írta: Papp István <2005.07.20. 11:41>

Újabb híresztelések a grove-i csapatról

Egyelõre még nincs megerõsítve az a hír, miszerint a Williams F1-es alakulata valóban eladósorra jutott volna.

A Forma 1-es mezõny egyik legsikeresebb alakulatával, a Williams-szel kapcsolatban ugyanis felröppent az a hír, hogy esetlegesen az egykori BAR-Honda vezetõje, David Richards, vagy a Hyundai és a Samsung cég megvenné a csapatot.

A nem kis meglepetést kiváltó információ ellenére Richards a következõt nyilatkozta: “Még nem beszéltem ezzel kapcsolatban sem Frank Williams-szel, sem pedig Patrick Headdel, de figyelemmel kísérem az eseményeket.”

És mi a helyzet a Hyundai-jal? – hangzott el a kérdés, amelyre az angol úriember a következõt válaszolta: “Talán. Errõl nem tudok semmit.”

csabawarchief
😄DD

Ramore
ebben tényleg nincsen semmi meglepõ, amikor Doornbosnak elõszerzõdése volt. bzs csak hülyíteni próbálta az országot újfent.
Marki
A legnagyobb baklövés az volt, hogy idén nem ült be Minardiba. Ha folytatta volna, jövõre talán jobb csapatnál köt ki.

Apropó, tud vki vmit a Team Dubai-ról? Már jövõre megalakul?

KoЯn

Ebben egyetértek, ha lehet ne ott öregedjen meg. Dehát amúgy sem ül be a Minardiba.
Bandee1987

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Marki
Én most szólok, hogy pártatlan vagyok BZS ügyben. Tõlem lehet magyar pilóta az F1-ben, de ne a Minardinál, legfeljebb csak kezdésnek legyen ott...

KoЯn

Taylor
Oké, neked elhiszem.<#mf1>

NuCLEARScoRp
Veletek csak igy lehet beszélni... bár tök mindegy mit mondok, szánalmasan ócsároljátok akire irigyek vagytok... vagy éppen nem szimpi...

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

Marki
Ez még semmi...
EZ már valami 😄

KoЯn

Taylor
<#idiota>

Marki
nekem az elõbb említett fórumon ez az aláírásom:

KoЯn

Marki
Ugyanezt írtam én is az F1Hírek fórumán. Tehát nem csak én gondolom így...

KoЯn

Taylor
Szerintem jópofa kép. Egyszer megnéztem és nevettem rajta egyet. Nagy ügy. Elég sok ilyesmi kép van fent a neten sztárokról. Most ezért nem értem miért kell cseszegetni azt, aki beszúrta. Én a McLarennek szurkolok, mégis ha látok róla egy karikatúrát vagy hasonlót, akkor nevetek rajta. Az, hogy ez most BZS-rõl készült nem számít, ha Raikonnen lenne rajta, akkor is tetszene, mert nem veszem komolyan az ilyen képeket. Ennyi.

Na és Trulli?Õ tavaly szegény ugyan így járt.Õt már nem köti semmi szerzõdés dehát nyugodtan kitálalhatna.

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

az az ember mindig õszinte, akinek fegyvert nyomnak a halántékához...

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

Magic Boy
A feneke alá kéne még egy tehén... a kezébe meg egy vasvilla... Bár a mezei munkához 1 kicsit túl van öltözve...

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Kit--Kat
jó nincs szükség, de mégis oda kerül megint, akkor azért szidni kell ugye????
szánalmas...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

csabawarchief
Szerintem meg mindenki örül, hogy magyar pilóta van az F1-ben, csak van aki a nagymennyiségû elfogultság miatt elveszíti realitás érzékét...