182273
  • b-type
    Sztem most mindenki szippantódott a szélárnyékban, itt Monza-ban sztem nem használják a kütyüket a hátsó szárnyon.
  • Count Adyn
    :DDDDD
  • Istencsászár
    Honda olyan szar hogy az nem kavarja a levegőt se:)))

Van a Ferrari-Mclaren akik felváltva alázzák egymást itt ott. Van a BMW, akik nem olyan jók mint a Fer-Meki de nem is olyan lassúak mint a többiek, a többiek meg elvannak egymással ott még lehet valamit kedzeni, már ha azt a futamonkénti max 5 előzést annak lehet előzni:D
  • spect16
    És főleg, hogy nem esett egyik Honda se.
  • lac coo
    Azt nem vágom, de tényleg, hogy a mezöny közepén jut levegő a hátul haladónak is ??? :)))))
    Elöl mindenki sír, hogy a közelébe nem tud menni az elötte haladónak, hátrébb meg letúrják egymást a pályáról :))))
  • Istencsászár
    Klasszikus ide-oda majd megvan szitu, kár h ilyet csak fél évente 1szer lát az ember F1ben.
  • desigo
    A szállodájában minden szobára jut egy csaj :)
  • G_ArchAngel #55800
  • desigo
    ez jó volt...

• desigo
    szerelőcsajok:)

• desigo
    A fikázás helyett inkább a nagyfelbontású képeket linkeld

képek
  • G_ArchAngel #55795
    nem lesz az a Rönó olyan gyenge!

Alonso visz oda fél másodpercet, vagy kettőt, de lehet százat!

vagy kétezeret!
  • Count Adyn
    Meg Ferraris meg McLaren-es papírokat, azokból csak összedobnak valamit Briósék
  • Istencsászár
    Mióta van kizárva h jövőre ujra Vbért küzdjenek? a Rönónak motiváció lenne, talán Alonso is tud 1-2 olyan dolgot amit használhatnának, és a Rönó már javában 2008ra koncentrál... nem felejtettek el autót építeni, a motorjuk meg még mindig bomba biztos, sőt Alonso szakembereket is vihet is oda akár a McLarentől is.
  • desigo
    Csak azt nem értem,hogy minek menne vissza a hulla gyenge rönyóhoz?
  • b-type
    Briattore mint Piszok Alfréd...mindig kavarja :))
  • lac coo
    A Renault spanyol vezetője, Olivier Murguet Monzában megerősítette: csapata tárgyalásokat folytat a McLarennel arról, hogy Fernando Alonso jövőre visszatérhessen a Renault-hoz.

Mint ismert Alonso szerződése 2009 végéig érvényes a McLarennel, ám az utóbbi időben annyira megromlott a két fél viszonya, hogy a kétszeres világbajnok szeretne visszatérni régi istállójához.

Vagy vót má ? :)
  • minimize

Dettó.Nevetséges, ha hagyják ezt, bármely csapat is teszi.
    Ez a versenysport megcsúfolása, nem más.
    Pilótáknál pontlevonás, McfiaLaren-t törölni az idei idényből.
    Döniszt meg lesittelni az egyéb dolgai miatt, HA bebizonyosodik.
    Amúgy is hozzászokott a bőgéshez mostanában, legalább lesz rá konkrét oka is...
  • minimize
    "aki kétkeréken csinálta meg azt, amit Michael..."
    ez az F1-topik, ha nem gond, és amaz egy másik versenyág, ha ez sem zavarna.
  • nearo
    Történt valami említésre méltó az utolsó tíz körben? Pont nem láttam, mert el kellett mennem.
  • BaliBoy
    És látod... vannak akik még 500-adjára sem értik meg. :D
  • lac coo
    Na kb ez is már 500-szor lett leírva :))))
  • Istencsászár
    Ha bebizonyosodik akkor a megfelelő büntetésben részesüljenek.
  • 5w0rdf15h
    hát ha nem kapnak semmi komoly büntetést, abból azt a következtetést kell levonni h bármelyik csapat ellophatja a riválisa fejlesztési anyagait mivel már a mclaren is megtette és lófasz büntetést se kaptak....ennyi erővel minden csapatba találnak majd vkit aki jó pénzér bármit ellop sajnos

de hát reméljük h nem elvakult mclaren fanok döntenek majd és komoly bűntetést adnak a bizonyítékok alapján
  • b-type
    nem sokalta el a kanyart, még csak meg sem füstölte a gumikat.
    Sztem tök kerek történet volt, Massa-nak nem csak kormány van a kocsijában hanem pedál is.
  • b-type
    Sztem tökéletesen rendben volt Hamilton előzése, nem húzta rá az autót Massa-ra, hanem az egy ilyen szűk sikán.
    ..és egyébként én úgy láttam hogy simán elfordult volna,..sőt még ami hülyeségnek tünt a nyílatkozatában...azaz hogy akár még Alonso-t is foghatta volna, az sem akkora répaság (bár sztem nem)...mert Alonso sztem kicsit elnézte azt a kanyart..gondolom ő Massa esetlges támadását nézte, és Hamilton-nak jobb lett volna a kigyorsa a nyújtott jobbosra.
    Hamilton jól elcseszte a rajtot, de utána már mindent jól csinált, csak nem volt elég gyors...Alonso frankón gyors/gyorsabb volt ezen a pályán.
    Hamilton egyértelműen azért vágott mert Massa pöckölte a s'eggét...egyébként törekedett a versenyívre, nem vágta meg szándékosan.
    Kimi-t meg szvsz így is úgy is megelőzte volna, Kimi tényleg nyitva hagyta a támadási pozíciót, de tökmindegy volt sztem.
    Kicsit málé volt nekem most Hamilton, nem a versenyen hanem a nyílatkozatokban....harcolnia kellene a VB-ért, és ezt vhogy éreztetni/jobban tudatni kellene a külvilággal. Olyan egykedvűen ült ott miközben Alonso taglalta hogy faragja a ponthátrányát....nem tetszett.
    Monty pl. tutter csinált volna vmit :)))
  • lac coo
    Ökölszabály minden autósportban aki elöl van az választ ívet :)))
    Hamilton bőven előrébb volt mint Massa mikor koccantak, valszeg be is tudott volna fordulni, bár az is igaz Massát kicsit feltartotta Alonso .
    Szal semmi gond nem volt ezzel, mindketten tették a dolgukat ez jött ki belőle :)))
  • BaliBoy
    Kétlem, hogy olcsón megúsznák: #55606
    Az tuti, hogy ha nem meszelik el őket példa értékűen, én a jövőben egy ilyen "sportot" nem fogok tovább nézni mert teljesen hitelét veszti, semmi értelme nem lenne.
  • G_ArchAngel #55778
    jövőhéten lesz a tárgyalás, nem?

fogadok magammal egy rekesz sörban, hogy nem lesz kizárás, de Hegedűs Tonio, szicilíai mesterlövész kinyírja unFairnandot, Ront és Hazugot...
    Lewist nem, mert nem rasszista, neki csak az ujjait vágja le:)
  • WNW
    Ha egy kulso ivrol behuzok a belsore, mert elsokaltam a kanyart, es igy probalom menteni, de nem veszem figyelembe, hogy ott van egy kocsi, akkor az nekem fog kocanni... Hamilton nem figyelt, es igy koccant neki Massa, aki fullig eltekerte a kormanyt jobbra, de fizikailag nem tudott kisebb ivben fordulni.. Sokat kell emberek ellen verseny szimulatort nyomni, es akkor megtapasztalod milyenek az ilyen tipusu hulyek.. Nem lat a tukorbe, elotte se vagyok, azaz csak mellette lehetek, de azert a kanyarivben behuz belso ivre, mintha ures lenne a palya, aztan csodalkozik, ha az ember eltalalja a feneket, es megporog...:)
  • lac coo
    Kéne már egy új topik a kém-bitránynak , mert már nagyon uncsi ugyanazt elolvasni 1000-szer :)))))
    Vagy mindenki csak olyan dolgot írjon róla amit eddig még nem tett meg, nem kell 2000-szer elismételni, hogy ha csaltak büntetés jár bla bla bla .... :)))
  • lac coo
    Az akkor pont fordítva kell hogy legyen :)))
    Valami úthiba lehet talán, mást én sem tok elképzelni .
  • G_ArchAngel #55774
    ne haragudj már, a Toyotának elég nagy bűntetés önmaga...:)
  • Kit--Kat
    És akkor örülsz neki, büszke leszel rá, hogy ügyesen loptak?
  • passatgt
    Massa volt előrébb, hami bement mellé nagy lendülettel. Hova menjen ilyenkor szerencsétlen massa?
  • DJ BP
    Te miről beszélsz?
    Massa lökte ki az ívről...

1 Hamilton ráhúzta
    2 Azért maradhatott volna közelebb a pálya vonalához,, nem keresztbe a sikánon :), érttem én hogy akkor nem tud jól kigyorsítani :D
  • Istencsászár
    Toyota F1 lopás

Ha őket nem súlytották eltiltással akkor HA nem találnak kézzel fogható bizonyítékokat AKKOR ezeket sem fogják, HA.
  • DJ BP
    Kimi a Hamilton elozesnel szerintem is pancser volt.. Ott mar a boxkijarat korul a belso reszen kellett volna mennie, es Hamiltont a kulso ivre tolni, es belevinni egy hibaba... Csak ez az egy eselye lett volna, de ehelyett kozelrol nezte a TV kozvetitest...:(

Hiába, megelőzi másutt... Esélye nem volt a Ferrarinak, csak úgy tűnt, pünkösdi királyság volt...
  • G_ArchAngel #55768
    mivel Alonso e-mailje volt a legkorábbi forrás, Alonso pontjait törölném, McLarennek pedig egy durva 50-100millás büntetést adnék...
  • Kit--Kat
    1általán nem lenne jó, ha 1 top csapattal kevesebb lenne az F1nek.
    De azért álljon meg a menet
    Itt valaki csalt és így jutott előnyökhöz, azért ne hogy már a Ferrari és a FIA kérjen bocsánatot...