182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Massa volt előrébb, hami bement mellé nagy lendülettel. Hova menjen ilyenkor szerencsétlen massa? -
DJ BP #55771 Te miről beszélsz?
Massa lökte ki az ívről...
1 Hamilton ráhúzta
2 Azért maradhatott volna közelebb a pálya vonalához,, nem keresztbe a sikánon :), érttem én hogy akkor nem tud jól kigyorsítani :D -
Toyota F1 lopás
Ha őket nem súlytották eltiltással akkor HA nem találnak kézzel fogható bizonyítékokat AKKOR ezeket sem fogják, HA. -
DJ BP #55769 Kimi a Hamilton elozesnel szerintem is pancser volt.. Ott mar a boxkijarat korul a belso reszen kellett volna mennie, es Hamiltont a kulso ivre tolni, es belevinni egy hibaba... Csak ez az egy eselye lett volna, de ehelyett kozelrol nezte a TV kozvetitest...:(
Hiába, megelőzi másutt... Esélye nem volt a Ferrarinak, csak úgy tűnt, pünkösdi királyság volt... -
G_ArchAngel #55768 mivel Alonso e-mailje volt a legkorábbi forrás, Alonso pontjait törölném, McLarennek pedig egy durva 50-100millás büntetést adnék... -
1általán nem lenne jó, ha 1 top csapattal kevesebb lenne az F1nek.
De azért álljon meg a menet
Itt valaki csalt és így jutott előnyökhöz, azért ne hogy már a Ferrari és a FIA kérjen bocsánatot... -
Szerintem ha rajtad múlna 10 évig nem indulna Meki a Formai-ben :)) -
Ha ennyivel megússzák akkor ez üzenet, hogy ha nem megy csaljál, hátrányod nem lehet belőle. Én azért a csapat szekciót kizárnám, ne legyen annyira nagy az öröm. Ami a legjobban megvalósítható: én 1 olyannal húznám le a Mclarent, hogy innentől kezdve nem viselhet 1évig reklámot sem az autón sema ruhákon. Asszem mosolyból sírás lenne gyorsan. -
Te miről beszélsz?
Massa lökte ki az ívről... -
Pénz büntetésen kívül nem számítanak. -
Aszfalt egyenletlenség? -
:DD brilliáns érv:D nem hülyék hogy lemásolják, hanem tanulnak belőle:) -
Hát gondolom tekeri jobbra a kormányt és közbe áll a féken, az autó kicsit balra dől, és a bal kerék radírozza az aszfaltot:) -
Norbert Haug: "A jövő heti WMSC tárgyalás nem okoz fejfájást a csapatnak. "Ron mindig is tisztességes küzdelem híve volt, tiszta csatában tettünk előnyre szert. Ha lemásoltuk volna a Ferrarit nem lettünk volna ilyen gyorsak ma. Nem számítunk büntetésre, mert nem követtünk el semmit."
Ez a vastagon kiemelt mondat odabasz :)) -
SZOKVÁNYOS VERSENY BALESET, SOSEM LEHET ELŐRE TUDNI KI JÖN KI JOBBAN BELŐLE:))))
Mellesleg Alonso kicsit visszatartotta Massát az első kanyarban , de ez tuti nem szándékos volt ..
Viszont mikor Hamilton leelőzte Kimit, rohadtul nem értem mit csinált a finn, hogy az ív-külső kereke blokkolt le??? Vagy csak én láttam rosszul ? -
Te mennyire elvakult vagy, a visszajátszáson világosan látszott, hogy Hamilton Massa miatt vágta le a kanyart, ha nem teszi összeütköznek!
Mellesleg ha direkt vágta volna le, akkor megbüntetik! -
Ezt ujra megkell nézni párszor hogy h is történt. Ha beesnek melléd akkor nem kell nekimenni 1 picit se, Kimi sem ment neki Haminak, pedig mehetett volna, de figyelt és tudta h próbálkozni fog. Massa amugy is ereszd el a hajam, Hami sem a megfontolt ember, ha egymásnak feszülnek ilyen esetek még lesznek. -
Vucli #55756 A kanyart megelőzően Massa simán már Hamilton elött volt, aki olyan sebességgel tette be az autót, hogy már egyébként se tudta rendesen bevenni a kanyart, amikkor visszakart menni az ideális ívre már ott volt Massa autója. Majd miután valóban neki ment Massának, a sikánon keresztül ment, ahol megelőzte Massát. -
WNW #55755 Ha harcolok esely van arra, hogy a masikat hibaba hajszolom.. Ha felteszem a kezem, akkor lehagynak, es annyi... -
WNW #55754 Ja Massa azert koccant neki, mert nem volt hova mennie, Hamilton meg eles szogben rament a kanyarra, ravagva Massa ivere.. Es nem azert vagta le.. Lehetett latni, hogy egyenesbe hozta a kocsit, aztan ahelyett, hogy abbol a poziciobol a kulso ivre sodrodott volna a masodik kanyarban, ahol Massanak eselye lett volna kontrazni a belso ivrol, gyorsan behuzta a kocsit a betonos reszre, es levagta a kanyart.. -
Pláne sérült nyakkal. -
Tökmind1 elkopott gumikkal lassabb autóval esélytelen volt Kimi. -
WNW #55751 Nos.. Hamilton hitele sokat csokkent a szemembe.. Ahogy a rajtnal celzottan csak arra ment, hogy Massat a fure tolja (mar ugy allt be a rajtracsra), aztan az elso kanyarban gyak ravagta kivulrol a kaput Massra, ezutan meg tudatosan levagta a masodik kanyart.. Meg kene neki mutatni, hogy oldjak ezt meg uriemberek abban a kanyarban (azthiszem Button/Rosberg parbaj)... Hiaba, Alonsotol tanul.....:(
Amugy szokas szerint, ha Massa pontelonybe kerul Kimivel szemben, a kov. versenyen jon a szokott csapat, vagy muszaki hiba... Ehhhhh... A Kimi Massa kozti hetvegi sebessegkulonbseg alapjan Massa lehet, hogy meg birta volna fogni Hamiltont, dehat ez mar nem derul ki....
Kimi a Hamilton elozesnel szerintem is pancser volt.. Ott mar a boxkijarat korul a belso reszen kellett volna mennie, es Hamiltont a kulso ivre tolni, es belevinni egy hibaba... Csak ez az egy eselye lett volna, de ehelyett kozelrol nezte a TV kozvetitest...:( -
madmanic #55750 De az előzés rendben volt. Kimi azt sem tudta hirtelen milyen színű autóban ül... -
madmanic #55749 MIről beszélsz? Massa nekiment azért vágta le Hamilton. Nem láttuk a futamot csak szövegelünk? ejnye...
-
Már megint sz összeesküvés elmélet.... A McLaren keményen dolgozott az elmúlt 2 hétben, az eredményt láthattuk. A Ferrari nem tudom mit csinált, de inkább visszafejlődtek... lassú és szutyok a kocsi -
Erre a pályára nem fejesztettek, hanem teljesen áttdolgozott aero csomaggal jöttek ( ezt 1szer csinálják egy vében ), ez egy különleges pálya mint Monaco. 1 hét mulva meg lehet hogy kettős Ferrari győzelem lesz, sőt biztos hogy nagyon szoros verseny lesz és a Ferrari is ottlesz hacsak nem aláz. -
Ja, emlékszek. -
Ok. igaz ez tényleg bebuktam.
De az az 1mp nekem akkor is gyanus. 2 hét alatt ennyit javulni.... -
Volt egy olyan kép, hogy mutatták a Ferrari boxot, ahogy a szerelők erőssen búsúltak. Közvetlenül ezután bevágták a mekláren boxát ahol a szerelők a közvetítést nézték és kárörvendően röhögtek. Még mutogatott is az egyik f@szkalap a monitorra ha jól emlékszem. -
Monza tesztpálya? loalis
Fiorano mond valamit? -
Minden rosszat bele lehet magyarázni a Mclarenbe, minden jót a Ferrariba vagy fordítva, az élet alapdolgait ez nem változtatja. -
Mikor röhögték ki? Meg miért? -
Jah még annyi, hogy remélem nagy sírás lesz a tárgyalás után, de én akkor fogok majd egy nagyot röhögni... majd lefényképezem magam és elküldöm nekik. :DD
Az meg, hogy már megint hol talált a mekláren 1 mp..... nem hiszem el, hogy nem a Ferraris adatokbül (hiszen ez a Ferrari tesztpályája, ha jól tudom, tehát ergó erről a pályáról lehet a legtöbb infójuk). Mondjuk a Ferrari is elkúrta ezt a versenyt. Látszik, hogy nem készültek fel rendesen. :( -
Mellébeszélsz mint a Mclaren csalásánál. Köcsögök voltak ennyi, mind1, csak a McLaren szellemisigét viszik tovább. -
Ennél a résznél kapcsoltam ki a tv-t. Gusztustalan. Eljutottam odáig, hogy meggyűlöltem a meklárent. 

-
"szomorú" aki nem nyer az szomorú, a vesztes szomorú a nyertes boldog, a nyertest a Pr-on kívül nemérdekli az akit legyőzött, ilyen a világ -
Kárörvendés és az öröm 2 különböző dolog...
Mutasd csak meg amikor 1 szomorú csapatot kiröhögnek konkrétan. -
Vucli #55735 Érdekes volt még "a sikánt levágom és előzök" dolog is, Rosberg pl: visszaadta a helyet Buttonnak, Hamilton nem, de másokat is lehetet ott előzni látni -
odab@sz