182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
spect16 #55848 Igaz. Csak akkor úgy mondták, hogy Todt-tal parolázott.
De ilyent más pilóták is megtettek anno. -
Ilyen SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem is kell nekünk.szarházi -
rajongók mindig tudnak elmés dolgokat előhozni:)
-
-
LOL :))))) A bal szélső elég szigurúan néz ki :))))
-
G_ArchAngel #55843 ha ez a botrány nem lenne, akkor a GP2 lenne a jobb széria - így most, ha a futamok nem is, de az F-1 környezet izgalmas lett:) -
Pont ezt akartam :))))))
Az a helyzet áll elő hogy mindeki tud mindent egymásról ha köpsz mi is köpünk:) nagyon lol az egész, persze HA. -
komolyan mondom bárcsak borulna a bili...:DDDDDD
Frankón legyen így én azt mondom, kizáratják ezeket a lökötteket egy évre, aztán nézünk über izgalmas futamokat, 'középmezőny' autókat (vagy nevezzem inkább szabályos autóknak :)) ) sztárversenyzőkkel :) -
Zóanagyvarázsló #55840 Talán fölösleges ezen morfondírozni, de ebben az esetben Schumacher-Alonso csapaton belüli párharcot láthattunk volna, míg Raikkonnen talán világbajnok lehetett volna 2005-ben. Igaz, kicsit sok ebben a verzióban a ha. Inkább legyen jövőre izgalmas és tiszta szezon, az ideiből már elegem van :) -
És akkor is jól döntött(ek) hogy nem ment oda ahogy most is a Mekivel, kiváncsi vagyok merre megy mert azzal a csapattal lehet számolni kell jövőre:) -
Zóanagyvarázsló #55838 Főleg akkor, ha ez tényleg igaz.
Különben nevetségesek ezek a találgatások, egy-két hónapja még tényleg Hamiltont szerették volna. Én az állandóság híve vagyok, azt kívánom, hogy Hamilton maradjon minél tovább a McLarennél, elvégre odatartozik. Alonso meg a Renault (illetve Briatore) pedig talán tényleg egymással járnának a legjobban, akár három - BMW-vel együtt négy - élcsapat is versenyezhetne egymás ellen. -
A Tunin székhelyű Tuttosport azonban másfajta szemszögből látja az eseményeket; ők Fernando Alonso győzelmét „Ferrari-szerűnek” ítélik, és mint a maranellói csapat ideális versenyzőjeként hirdetik a spanyol fiatalembert.
„Az álma, hogy legyőzze (Lewis) Hamiltont, hogy elhagyja a McLarent és hogy Schumacher Ferrarijába üljön. Egy spanyol egy olasz csapatban igazi szenzáció lenne Olaszország számára.” – írta a lap.
Jövőhéten mag Hamilton kell a Ferrarinak ha nyer?:DDDD mondjuk az Alonsot oda említeni is durva főleg hogy olaszok tették ha ez igaz. -
Mint mondtam ennyi a média:) gobozza ki a dolgokat ebből meg idegeskedjen és ítélkezzen az akinek 10 élete van:)
Még viccnek is rossz ha igy gondolod, sajnál(lak)om. -
G_ArchAngel #55835 akkor erre miért nem lépett a FIA?
agyon kell lőni Alonso-t és újra rend lesz, mindig azzal a csapattal van baj, ahol Ő vezet (Renault, McLaren...) -
Kitaláció volt a levélváltás szövege
A Gazzetta dello Sport a hétvégén 'nyilvánosságra hozta' az Alonso – de la Rosa levélváltás szövegét. Az olasz lap munkatársa beismerte, hogy a párbeszédet ő találta ki, majd megjegyezte, hogy erre a cikkben is felhívta a figyelmet.
-.- -
G_ArchAngel #55833 Sajtó: Alonso nem kapta kézhez a Ferrari beállításait <= LOL <= Alonso nem cáfolta, hogy megkapta...
FIA az email-ek alapján említette Alonso és Pedro nevét <= nem zörög a paraszt, ha nem... -
Nézzük a mai termést
Todt: a kémbotrány tönkreteszi a Forma-1-et
Sajtó: Alonso nem kapta kézhez a Ferrari beállításait <= LOL
Lefoglalják a McLaren versenygépét?
"A monzai kettős győzelmet követően olyan hírek is napvilágot láttak, amelyek szerint a hatóságok ( olasz ) hamarosan lefoglalják az egyik MP4-22-es konstrukciót"
Nem az FIA-nak kellene a kocsit még 20szor átvizsgálni? vagy minek kell nekik az? Ne induljanak Spaban?
Mondjuk ennek a hírnek is az értéke annyi mint a többinek, holnap cáfolja a sajtó:) -
Ha most jönnének elő a technikai hibák amik eddig nemvoltak akkor tényleg sajnálatos lenne. -
Most Hami volt a lasabb multkor meg Alonso volt ennyival lasabb... két pilóta aki képes a maximumot adni, itt az fog dönteni kinek fekszik jobban a következő pályák, szerintem Spaban Hamilton lesz a jobb. -
Remélem,hogy az utolsó futamon fog eldőlni a vb cím sorsa
meg azt is,hogy nem technikai hiba miatt... -
G_ArchAngel #55828 ha rajtnál megelőzi, akkor pályán nem biztos, hogy Alonso visszaveszi az első helyet, max a boxban, de Lewis a tervezettnél korábban ment ki - sok a "ha"...
1 tény: az újonc vezeti a VB-t... -
Már az időmérőn is lassabb volt. -
G_ArchAngel #55826 Lewisra fogadnék két azonos, de mindkettőjük számára idegen autó esetén... -
WNW #55825 Igen az elotte levo kanyarkombinacio a gyenge pont szelarnyekilag, de a parabolika olyan szeles, hogy egy kicsit mas ivu kanyarvetellel megoldhatoa veszteseg minimalizalasa, es az elotte levo egyenes, illetve a celegyenes siman pluszt hoz a hatsonak... -
DJ BP #55824 Gyakorlatilag nincs tul szuk kozepes sebessegu, illetve nagy sebessegu kanyar
Ja csak pont az egyik legfontosabb részeken :) Parabolica meg az előtte lévő kanyar :DD -
Ez eddig eszembe sem jutott... azonos körülmények között mit tudna hozni Lajos Sumihoz képest... -
Remélem lesszmég 1-2 meglepetése a Ferrari-nak hogy ezt 2 öntelt ezüst madarat
kicsit bealázza. Bár gyengusz az idén a Ferrari (inkább a pilóták) de azért remélem szárnyrakapnak jövőre! Sumi kellene vissza és Haminak leesne a beképzelt arca a porba! -
WNW #55820 Sokat tanul Alonsotol, nem lesz ennek jo vege... Ha esetleg a rajtnal Alonso utan megy, es nem Massara kacsazik ra, ha nem keresztbe megy az elso kanyarban, igy kiprovokalva a koccanast, akkor esetleg tenyleg lett volna eselye az elejen.. De aztan Alonso gyorsabb volt.. Raadasul orulhet hogy Massa kiesett, mert O valoszinuleg megelozte volna a vegen egy jo boxtaktikaval.. De nekem az tetszik a legjobban, hogy a csapatert tette, hogy masodik lett... Na kerem magaert tette, allitolag harcban van a VB cimert... Meg a vegen kiderul, hogy az nem is erdekli... -
WNW #55819 Monzaban inkabb elony a szelarnyek, mint hatrany.. Gyakorlatilag nincs tul szuk kozepes sebessegu, illetve nagy sebessegu kanyar.. A hosszu egyenesekben meg siman tobbet segit a szelarnyek, mint amennyit az az egy-egy nehezkesebb pont minuszol.. -
spect16 #55818 Hami' kezdi a magyarázkodást. Nono, csak nem kezd valami nem stimmelni? -
Hamilton Massa miatt nem tudta legyőzni Alonsót...
Szerintem meg szimplán gyorsabb volt? ;) -
Hát végülis igazad van, amíg nem volt korlát mindenk iaddig tekerte amíg bírta a szekér :))))De a halálba hajtva valóban nem sokáig bírta :))) -
Jah de asszem olyan volt hogy fel lehetett tekerni menet közbe ien brutál powerre a cuccot, amit nem birt ki sokáig a kocsi, de előzni jó volt:) De lehet hülyeséget beszélek már ien későn:D -
Nitrót bele !!! :))))) -
Kisebb szériákban is limitesek a dolgok mégis előznek, itt nem a motorral kell babarálni azzal nincs gond. -
Hát nem tom, az elsőnek is nagyobb lenne a fordulatszáma ... -
Zóanagyvarázsló #55811 Amennyi életre szóló barátságot kötött a McLarennél, biztos sok szakembert visz :) -
Akkor szopóka nyalóka:D -
Ez a fordulatszám szabályozás nem lenne, sokkal jobban lehetne előzni még igy is szerintem:S -
És van amikor a sokkal gyorsabb MCL beragad a BMW mögé :))))
Bár ha van eszük és tellik az energiából-pénzből, tuti erre is fejlesztenek, hogy a hátul lévőt lecumiztassák :))))