FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mar a 29. korben a jobb hatso fosszar volt. 😞
Grat Alonsonak... Megint az olebe hullott 1 gyozelem. Iden meg nem lattam elozni a sracot. Csak akkor gyors ha elotte nincs senki. Ha elozesre kerul a sor, akkor szia dobozos. Ez az ev az ove... Kivancsi vagyok mi lesz jovore.
sazl : c
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Szarra van kopva.. GRatulalok Bridgestone... KURVA ELETBE 😞
Bar lehet azert mert lagyabb gumit valasztott.
Mondjuk nincs sokkal több :S
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Mondjuk 2000 óta tény, hogy nem végzi jól a munkáját. Ilyet BÁRKI TUD a mercin belül.
Van rá egy millám, hogy ha az a dagadt eltakarodna a F1 részlegtõl, abban a pillanatban nem lennének ilyen hibák ...
Ennyit a világbajnokságról, ha a spanyol ezt ma megnyeri.
A medve nem játék.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
Schumachernek grat jól ment
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

A medve nem játék.
Szerintetek, hogy lehetne feldobni? Nekem az tetszett amikor 12 kört mehettek.