FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az Alonso idény azt csinálja amit az elmúlt években Schumacher, és ennek a szenvedõ alanya Kimi Raikkönen. De inkább Alonso mint Raikkönen.
Azert szep sumitol hogy a fel versenyen szar gumival behozta
Mar a 29. korben a jobb hatso fosszar volt. 😞

Grat Alonsonak... Megint az olebe hullott 1 gyozelem. Iden meg nem lattam elozni a sracot. Csak akkor gyors ha elotte nincs senki. Ha elozesre kerul a sor, akkor szia dobozos. Ez az ev az ove... Kivancsi vagyok mi lesz jovore.

rezsofiz
Sajnálom szegény Raikonnent, remélem jövõre összeraknak neki egy rendes autót és végre elveri mindenkinek a száját :\

sazl : c

ott a hatos!

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

Skynet85
Mind1 ,,Palik egy állat" eddig egyetértünk...

rezsofiz
Te komolyan képes vagy egy embert hibáztatni az egész McLarenbõl?

akyyy
MI??

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Hát nekem nem úgy tûnik, pedig régebben én is ezt hallottam. Ha én Ferrari fan vagyok akkor enm ordítok a mclarennél, csak akkor ha kiesik.
Skynet85
Már nem azért de Palik akkor a ferrari fan mint egy ház!!!😄

A Palik egy állat. Ha nincs akkor az idegesít hogy miért nem õ közvetít ha van akkor meg az idegesít hogy hogyan drukkol a mclarennek. De azért ahogy elõadta Raikkönen kiesését, hát nagyon röhögtem. Na meg az elõbb Montoya elõzését, vagy lekörözés volt azt hiszem.
Sumi defektet fog kapni...

SUMI JOBB HATSO KEREKET NEZZETEK MEG...
Szarra van kopva.. GRatulalok Bridgestone... KURVA ELETBE 😞

Bar lehet azert mert lagyabb gumit valasztott.

RelakSfromhome
Aszonta a gép, hogy 1 új üzenet 😊

Mondjuk nincs sokkal több :S

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
Köcsög Haug!

Mondjuk 2000 óta tény, hogy nem végzi jól a munkáját. Ilyet BÁRKI TUD a mercin belül.

Van rá egy millám, hogy ha az a dagadt eltakarodna a F1 részlegtõl, abban a pillanatban nem lennének ilyen hibák ...

Ennyit a világbajnokságról, ha a spanyol ezt ma megnyeri.

A medve nem játék.

Skynet85
Könyörgöm rugjanak már ki néhány mérnököt a mekinél!!!!!!!!!!!!!

Rajko... ILYEN NINCS!!! A meki eltakarodhatna mar.

ezaz kiesett !!!😄

akyyy
hajrá kimi

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

rezsofiz
😄DDdas

ja bocsánat punkival

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

jaja pukival csak finoman,mert hamar osztogatja az Egri csillagokat "!" formában

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

RelakSfromhome
épp ezért volt elfogult...

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Lofaszt... Mar a 90s evek ota meki fan.

Zsoltika 007
Jah én is erre gondoltam.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Ramore
Hosszó évekig elfogultan nyalta a seggét Sumáknak palik, az nem zavart?
NuCLEARScoRp
Montoya önfejû balfasz!! Kimi viszont királyul ment<#eljen><#eljen>

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

Azt én is nagyon remélem.
Bocsi... Picit elragadtattam magam, csak utalom ha ilyet csinalnak 😊

Sheva
remélem jövõre a Ferrari összeszedi magát

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

A Palik a Raikkönenek drukkol vagy a Mercedest szereti ennyire??? Ugyanis ha jön a Raikkönen, tök mindegy mit csinál, ordítva közvetít. De mondjuk a Montoyánál már enm csinálta ezt. A Schumachert meg állandóan fikázzák, már mindenki megszokta, akkor szoktma röhögni, ha pl Schumi csodát mûvel és akkor azon csámcsognak.
Sheva
ez az Kimi indul az élrõl...de Montoyát sajnálom 😞
Schumachernek grat jól ment

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Punker
ezt nagyon gyorsan hagyd abba!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Biztos keves az uzemanyaga azert ektelenkedik ott az egyetlen Brigestonos ott elol. HAT A KURVA ANYAD GYULA. Takarodj a kis fos Cliodhoz, mert azt sem birod vezetni de okoskodsz.

GYULA... MEGINT FIKAZZA A FERRARI-t es mindent kitalal hogy miert van ott elol csak azt nem birja elismerni hogy talan Sumi a jo pilota. Mi a faszert ilyen szubjektiv? Hogy a picsaba engedik oda?

Punker
mi bajuk lenne egy ko...kávé ültetvényes tenisz sztárral? <#eplus2>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Sokan "szerethetik" Montoya-t nemetorszagban. Amikor kicsuszott milyen dudakoncertet kapott 😊

Punker
Monty 😊))))))))))))

a.carkey
Minden esetre szép pár. Kezdem érteni a Ferrari gyengélkedésének okát ...<#vigyor1>

A medve nem játék.

a.carkey
Tavaly pláne. Szép, izgalmas szezon volt ...

A medve nem játék.

Punker
tavaly is voltak

a.carkey
Gondolod nézem az idõmérõket. Idén talán elõször látom.

A medve nem játék.

Punker
máskor is mutaták már õket

a.carkey
Ne már, hogy Jean Todt és Michelle Yeoh együtt vannak? 😊

Szép pár! 😊

A medve nem játék.

Punker
szavazz hogy hozzák vissza

Hogy ez az idõmérõ milyen unalmas....

Szerintetek, hogy lehetne feldobni? Nekem az tetszett amikor 12 kört mehettek.
Ez az indiai srac nyugodtan mehetne tehenet hajtani.

rezsofiz
Ja ez igaz ^^

Punkerwork
anyázás nélkül!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

rezsofiz
Tudomásom szerint a forum arra is való hogy az emberek ütköztessék a nézeteiket. Tévedek?