FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magic Boy
Én se vagyok elvakult fanatikus!
Az elsõt is légüres térben nyerte a másodikat pedig Schumacher nyerette vele!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

CHEAPBOY
hakki az elsot szerintem megerdemelte a masodikat nem, megha akkoriban, a pokolba is kivantam ot. De en nem vagyok elvakult kocsot buzi. O is ember, raadasul nem is akarmilyen, szeretem, s tisztelem. Szoval tolem nem lattok olyat mind a magyar nagydijon anno, egy felakasztott Hakkinen babat, 22es rajtszammal😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Magic Boy
Ebben egyetértünk!
Akárki nyer az oyan lessz ahogy anno Hakinen nyert(õ se érdemelte meg csak az ölébepottyant)2 VB-t!

CHEAPBOY
de Kimi sem.... igazabol ez a VB potya VB akarkinek a szemszogebol nezzuk. S szerintem Alonso eddig is mutatott olyat (noha nem egy mclarenben ul) ami elismeresre melto.

CHEAPBOY
jah, s termeszetesen, bolond az ki ezek utan azt mondja...: nem Fernando Alonso a 05os ev F1es vilagbajnoka, az uj bajnok, aki megtorte MSC es a Ferrari sorozatat, s mindemellett a legfiatalabb emberke aki valaha VBt nyert😊.

En orulok neki, habar nem IGY akartam ezt a diadalt, de igy alakult, s lelkem rajta nem en okoztam Kimi 2ik helyet....😊 S en nem Renaultos vagyok, hanem Alonsos, A ferrari (olaszok a szenteim, imadom oket) a kedvenc csapatom.

Magic Boy
Nem a mostani verseny miatt mondtam!
Egyszerüen még nem elég érett ahoz,hogy megérdemelje!

CHEAPBOY
magiboy: mar hogyne erdemelne meg? Nem mas volt mindig Kimi vagy az el kozeleben amikor helyzet volt, hanem Alonso. Nekik a 2. hely is jo lett volna itt, Kimi szerintem tul kemenyen nyomta, nem volt ertelme padlig taposni...

Alonso a gyozelmeinek (amiket nem masok karan nyert meg) es az eddig nyujtott egyenletes, mindig a dobogo s elso hely kozeleben levo nyujtott teljesitmenyenek koszonheti. Nem lenne ekkora elonye, de szerintem ev vegeig ha nincs ennyi meki para is nyerte volna. Ez egy technikai sport, az nyer akinek a pilotaja s autoja is megbizhato. NEm tudom mit alkotott Alonso hogy neki eddig technikai problemaja nem volt, de szerintem akkor is fantasztikus az o teljesitmenye iden, csakugy mint Kimie. Alonso sorra gyalazza a foldbe fisicot, akit nem tart a mezony sem gyenge predanak (egy ket eve o lett az ev versenyzoje is).

Sokaknak fajhat meg szerencsenek tunhet (ez az elony ami most van az is) de Alonso ha nem lett volna mindig a szeren, nem lenne ennyire kenyelmes pozicioban. S ne a pilotat szidjuk azert amirol nem tehet (Kimit se szidja senki mert elszallt a motorja en szeretem ot is mert alkesz, meg meg aranylag jol is keni neki😛) . S egy kezemen megszamolom hanyszor hangzott el Nandotol a kihivokat lenezo, fikazo nyilatkozat az iden.

Magic Boy
Ez igaz,de ez nagyrészt a csapat és a Renault érdeme!
Alonso még nemérdemli meg a VB címet!

CHEAPBOY
7 futam s 36 pont, amikor az a Ronyó Alonso alatt atomstabil.... almokat kergetni, maximum, de remenykedni a vb cimben felesleges most mar (hozzateszem szerintem eddig is az volt, a merga ilyen tempon még nem megbizhato)

CHEAPBOY
azzz.... mintha tehetne arrol hogy a merci olyan amilyennek en kiskorom ota vallom. megbizhatatlan, vacak es silany.

CHEAPBOY
s miert? mert tisztessegel vegighajt a versenyeken, legyozve a nem gyenge csapattars fisicot, es nem all ki a fure ha az ellen felmondja ismet a szolgalatot? (a merga jo, de inkabb legyen kicsit lassabb s megbizhatobb, a vb is szorosabb lenne). S hidd el Fernando sem igy akar gyozni, hogy a "szerencse" es a technikai malorok kiaknazasa altal.

nembaj azért még reménykedek hátha összejön....

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”

pff...tipikus

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

Falconer
Hát sajna igy van 😞 Nagyon nem bírom azt az Alonso gyereket.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

hátha az alonso mondjuk 3-szor kiesne akkor még lenne eséje decsak ha elsõnek érne be..

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”

Falconer
De a dobogós hely az semmi, elsönek kell lennie! Ha mindig második vagy harmadik nem lesz belõle világbajnok -mondjuk igy sem biztos-, az sem lenne megoldás. Meg kéne már ezt a kocsit csinálni normálisan.
Különben is: másodiknak lenni mindig kudarc!

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

szerintem minden verseny elött motort kéne cserélnie,ugyis feltudja magát küzdeni dobogos helyre.

Falconer
Szerintem max más a vezetési stílusa azért van ez. Nyílván tisztában van veke Kimi is, hogy ha szétpörgeti, az nem jó, de szerintem ez nem rajta múlik. Meg kéne csinálni már rendesen azt a Mercit...

guardian hero
Montoya alatt miért nem rohad le a merci? Nem lehet, hogy Raikönnen gyilkolja szét a kocsit? Én kedvelem a srácot, és az egyik legjobb pilótának tartom, de az F1 nem arról szól, hogy ész nélkül nyomni kell a gázt 70 körön át, hanem be is kell tudni osztani a technikát.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Zsoltika 007
Elméletileg így kéne lennie. Szerintem igen így van.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

rezsofiz
Hát igen a technikai vezetõn sok minden áll, viszont ott van mögötte egy csapat, ezért nem hiszem hogy teljesen egyedül õ felelne a McLaren "gyengesége" miatt. Nyilván övé a döntõ szó, de a döntéseket egyeztetve hozza meg szakemberekkel. Vagy ez nem így van?

sazl : c

wow 😄<#vigyor3>

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

Taylor
Azt nem hinném. Jó helye van neki Renaultba.
Mondjuk egy Alonso+Raikonnen párosítás elég durva lenne, de nem a Ferrariban.
<#idiota>

Akkor meg Alonso megy a Ferrariba...<#kacsint><#wilting>

Taylor
Hát neked legyen igazad. Én nem szeretném ha a Ferrarihoz menne. Lassan 10 éve nézem az F-1-et és a vörösöket sosem szerettem.
Bár amit ma Schumi mûvelt a kopott gumiaival... <#worship>

Mondjuk jövõre semmi sem biztos, már csak a V8-as motorok miatt.

NuCLEARScoRp
A McLaren problémája nem újkeletû!! Emlékezz csak vissza 1998,99-re akkor is nagyon gyors volt a Meki de megbízhatatlan... igaz leglább VB-t nyertek mindkét évben ha az utolsó futmon dõlt is el....

Ennek ellenére szerintem Kimi-nek semmiképpen nem kellene otthagyni a McLarent..
mert a Ferrari elég pocsék teljesítményt nyújt és semmi biztosíték arra, hogy ez
jövõre másképp lesz... a McLaren meg csak összeszedi magát egyszer...

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

a legutóbbi 3 futam óta, már úgy viszonyulok a F1-hez. mint a Britney videóklippekhez - megnézem, de nem érdekel...
így is sok az õsz hajszálam, nem hiányzik egy újabb dolog, ami miatt gyarapodhatana...

igaz, ami igaz, belegondoltam, hogy Renault-fan leszek, mert eddig mindig az esett ki, akiért szorítottam, hátha így megnõ a McLaren esélye😄DD

http://gaborszantai.co.uk/

Zsoltika 007
<#vigyor1> De azért legbelül <#rinya>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

szívbõl örülök, hogy a MotoGP-t néztem...
azért német RTL-en érdekes volt, amit Ron Dennis mondott: "mindent meg kell tennünk, hogy a csapatnál tartsuk Kimit..."

vegyetek neki vodkát, máshoz úgysem értetek...

http://gaborszantai.co.uk/

Lteebee
Várj csak, míg netközelbe jutnak, majd megmondják a frankót, az biztossssss!!!!

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Lteebee
Montoya megpróbálta sumákkal és Buttonnal, bejött.

...

Taylor
majdnem elé került az elsõ kerékcseréket követõen,,, megróbálta , nem jött be...

na igen ez a baj az F-1-el. Pályán nem is elõznek, tisztelet a kivételnek.
De hagyjuk ezt már biztos kiveséztétek.

CHEAPBOY
o nyirta ki a merci motort vagy valtot ez is igy igaz😊 rohadt egy kocsofg szemet.

Lteebee
Alonso lehet gyors, ha a Renault lassabb, mint a merci.
Lassabb, de mégis jobb.

majdnem elé került az elsõ kerékcseréket követõen,,, megróbálta , nem jött be...

Taylor
Ezen a versenyen semmit, mert Raikonnen egyértelmüen gyorsabb volt.
De pl elõzõ futamon úgy rémlik, hogy meg se próbálta utól érni Montoyát. Ugyebár mindenki azt mondja, hogy Alonso milyen gyors. Én nem láttam. Vagyis Montoyához képest.

Alonsonak az most a feldata hogy ne hibázzon az utolsó versenyeken ezért nyilatkozik ilyet...
Ha kockáztat mint ahogy a Mclaren idén , soha nem lessz világbajnok...

Lteebee
De szerinted ezen a versenyen mit kellett volna csinálnia?
Ha egyszer gyorsabb a Mclaren mi többet tehetett volna annál, hogy jól teljesített az idõmérõn és nem érte õtt utol senki a versenyen.

Taylor
Egy kérdés: Raikonnennek meddig van szerzõdése a McLarennnel. Csak azért, mert így lehet nem sokáig fog ott maradni. Ugyebár a Ferrari is kacsingat felé.
Alonso meg lehet, hogy megérdemli a vb címet, dehogy az utóbbi versenyeken nem tesz sok mindent érte az biztos. Legalábbis ezt veszem le a nyilatkozataiból. Neki jó 2.,3. hely. Nem látok benne igazán küzdeni vágyást. Azért szerintem egy leendõ bajnoktól - mert ugye mostmár több mint biztos hogy övé a cím - elvárható hogy az elsõ helyért küzdjön, vagy legalább mondja azt, hogy õ nyerni akar.
Én ezért nem tudom tisztelni õt.

Lteebee
Ez az: szemét Alonso!

a.carkey
Bizony. Kicsit sok ez már ettõl az embertõl. Õ azért felel, ami ált. nem mûködik. Ha a munkahelyeden Te hibát követsz el, kivágnak. Hacsak nem vagy csókos. Mást is. Õ hibát-hibára halmoz. Valaki nagyon nyomhajta hátulról, mert máskülönben már rég reült volna. Ahogy ált. minden csapatnál eddig.

Ez a McLaren bakikról a véleményem. Nem ettõl a versenytõl, 2000 óta. A fontos szitukban hibáznak. Nem Dennis, nem a csapat, hanem az, aki felel a technikáért.

A medve nem játék.

jah...

Skynet85
Na jah ezzel 100%-ig egyet értek csak kíváncsi lennék már egy olyan évadra amikor mindkét versenyzõ és mindkét autó 100%-os...

rezsofiz
Persze hogy megérdemli, küzd õ ahogy csak tud, de nem elhanyagolható tény hogy nem ez az elsõ alkalom hogy az ölébe hull a gyõzelem.

100%ig megérdemli a vbt a Meki hibáiról nem õ tehet...

csabawarchief
Alonso olyan, mint Schumi. Hibátlanul vezet, de a gyõzelméhez szükséges az, hogy ne kelljen küzdeni (mert nincs ellenség és technikai gondok). Ettõl függetlenül szó sincs róla, hogy ne lenne jó pilóta és nem érdemelné meg a gyõzelmet, csak egyszerû nézõként szeretném versenyben látni gyõzni.

NuCLEARScoRp
Montoya elképesztõ amit mûvelt, de ez a tegnapi balfaszság után a minimum...

<#eljen><#taps>

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

én láttam elõzni idén Ausztráliában a 13dik helyrõl lett a harmadik...

rezsofiz
Igen, kb én is így látom.

NuCLEARScoRp
Alonsonak letöröm az újjait!!! Beképzelt seggfej... <#eplus2><#eplus2><#vigyor1><#vigyor1>