FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sazl : c
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
A Gundel Takács közvetítette a meccset, kurva nagy volt, fõleg, amikor beállt játszani, és a Hajós András kommentált addig, kurva nagy volt az az alak 😊
Amúgy simán lehetettt hallani mindent 😊
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
sazl : c
De szvsz jó írás, jó érvelés a Williams-Cosworth frigy mellett.
Kimi levezetõ körében pedig lehet hogy lecsúszott, és ezzel homokot pakolt a pályára, na de na és? sokan lecsúsznak, és homokot hordanak fel ezzel a repülõ körükben is.
Ha olyan homokos lett volna, (ami nem, ha Alonso-nak fel sem tünt) akkor meg a pályát kell megbüntetni, mert nem szakították meg a mért edzést, hogy takarítsanak.
Az 1 kanyar, még azért még nagy tempóban van meg, hisz belöki az autóját a célvonalon, viszont már kienged a szoros koncentrációból, így szvsz bõven lehet hogy tényleg lecsúszott.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Nem láttam, de ha vki olyat állít, hogy egy pilóta a gyors körén, 1000el a körre koncentrálva akar port a pályára fújni, az kb. ua kategória.
Ilyen rossz cikket régen írt Farkas Péter, szvsz...
http://gaborszantai.co.uk/
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Prost nem sokkal a vége elõtt elõzte meg.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
grat a pilótáknak akik végignyomták...
azért szurkolástól függetlenül, nagyon korrekt hogy így bevállalták a sérülésveszélyt, és a hajtást végig.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
A medve nem játék.
A medve nem játék.
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
MNO
"A Bild nem tudja hol van Magyarország fõvárosa?
2005. július 27. 19:28
Keresztes Lajos
Európa legnagyobb bulvárlapjának némi problémát okoz Budapest földrajzi elhelyezkedése. A Marriott Hotelnél ma reggel történt szerencsétlenség tálalásakor, melyet „Dráma McLaren-Mercedesnél: A csapat szakácsa a halálba zuhant” címû tudósításból még a következõket tudhatja meg a gyanútlan német olvasó.
Az MTI jelentette, hogy a tragédia helyi idõ szerint 7 óra körül történt (ez nálunk 5 órának felel meg) – írta a Bild.
/Egy idõzónában vagyunk Németországgal, két órával több pl. Moszvában van. A – a szerk../"
A medve nem játék.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Hol van a színész és rendezõ óriás, ex-RTLes fõproducer az Argo Istene?
A medve nem játék.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Eperjes és Farkasházi tuti fogja mondani.
A medve nem játék.
Amúgy Zsóti egy nagyot már kihagyott. 😊
A medve nem játék.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.