182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
FIA lát valamit, a Meki javítja, a többiek is tuti kihasználják a Meki köpi őket, ez előny:D -
G_ArchAngel #56124 látom sötétedik Neked is...
felkellene fogni, hogy nem a tervek az érdekesek, hanem a beállítások, taktika, fogyasztás, etc... -
G_ArchAngel #56123 mert az...
szerinted, hány "kiskapus" elem van az autókban?
(mindben, nemcsak a NyekkLárenben) -
Szépen fognak megdőlni azok az eredmények a gyengébb motorok ellenére is! -
Jah,hogy a szuper fejlesztés iratait ellopták
aztán egyből ment a kukába mert látták,hogy azzal csak füstölőt építhetnek nem autót... -
madmanic #56120
-
Ez miért lenne az? -
msgreg #56118 a lúzer ferrarival Michael Schumacher megdöntött minden rekordot,amit ember megtudott!!! -

gratula, legyen büszke magára ez a két "tolt" gyökér. nevetséges döntés volt egy "muszályperben"..ide süllyedt a mclaren? azt hittem, ők büszkébben, de csak csalók. dönisz szépen búcsúzzon, gondolom azért.... -
Szvsz ez egy köztes megoldás lehet, sok új dologot nem tudtak bizonyítani, de valamit még igen amit multkor nem.
Elítélik az autót de a pilóták nyerhetnek vele Vbt. Ez nem stimmel.
-
Ricky Bobby #56115 2008 ra, McLaren nek muszaj bemutatni az autojukat az FIA elott, hogy ok atvizsgaljak a szezon elott.
"McLaren will also have to present its 2008 car for examination by the FIA before the start of next season"
http://www.itv-f1.com/News_Article.aspx?PO_ID=40651
Jo nagy szivas! -
G_ArchAngel #56113 hát a csaló mekkláren ellen nehéz is... -
ez akkor is érdekes, főképp ha ezt be is vállaja a FIA vagy akárki nagykutya :)))
Erre vajon mit lép a többi csapat .... -
részemről a pilótákat is min.20pontos levonással sújtottam volna.
legalább előlről kezdődne, 0ról.
Egyébként ez azért abszurd, mert ezek a a pilóták tudták, hogy mivel "dolgoznak".. -
Ha nem tudja a lúzer Ferrari csak így megnyerni a vbt... -
Majd kiirják a Meki elejére:
Sponzored by Ferrari:DDD
Szánalmas! Ugy szar az f1 ahogy van! -
Hát nem tom...Egy percig sem gondoltam, hogy valaha is kimondják a teljes igazságot, főképp ha ezáltal ki kellene dobniuk a McLarent és két top-pilótát .... -
G_ArchAngel #56108 Mózlí megmondta a McLaren pilótáknak, hogy Őket nem büntetik, ha vallomást tesznek - ezt legalább betartották... -
G_ArchAngel #56107 Hivatalos: a Forma 1 meghalt és mélyre temették, mellé ásták a Fair Play-t is...GYÁSZ -
msgreg #56106 Már csak az egyéni világbajnoki címet kéne valahogy bezsebelni!
Hajrá Ferrari!!! -

Ezért várom az indoklást, és hogy kerek-perec mondják ki miben találták vétkesenek őket. -
Ezt mondom én is. Most Kimitől vesznek el 1 jogos VB címet, a csalók javára. -
Na ez az egyik legigazsagtalanabb dontes ami szulethetett.
Mert ha a csapat bunos a papirok birtoklasaert, akkor az autoik elonyt elveztek, viszont ha az autoik elonyt elveztek, akkor a benne ulo pilotaik is.
-
Lehet hogy a 100 milla a Ferrarie:)) licencdij:)))))))))))))))) -
Hát ezaz ezt kéne megtudni, mert most is csak ujabb kérdések merültek fel, de nemsoká meg lesznek írva a dolgok remélhetőleg. -
Kit erdekel hogy a pilota tehet rola vagy nem???? ha bele raknak egy v12-es 3500-as motort az autoba de nem szolnak a pilotanak akkor kizarjak a csapatot de a pilota meg nyert??:DDDDDDDDDDDD -
msgreg #56099 Szerintem a pilótákat nemszabad bűntetni a csapat hibája miatt!
Ezt úgy mondom,hogy rühellem Alonsot,mindig Ferrarinak szurkoltam! -
De mit modtak , miben bűnösök ? Vagy ezt még nem tudni? Engem egyedül ez érdekel igazán, a büntetés úgyis csak politika....
De hogy mi a logika abban , hogya pilóták gyözelme tuti egy illegális autóval .....
-
Nekem mondod? 1x evig Mekinek szurkoltam!! jott alfonzo es ennek vege szakadt!!! ha forditott lenne a helyzet es a ferka csalt volna akkor is ezt mondanam! nem ugy mint egyes elvakult fanboyok! De most jelen pillanatban az F1 nalam a magyar Rally szintjen van!! ami nem kis dolog:)) -
G_ArchAngel #56096 Tudjátok, hogy ki szopott nagyot?:)
Alonso, Biatore és a Renault:)))
Fernando és Flavio így lehet nem lehet egymásé újra, míg vizsgálatot indítanak a Rötyó ellen is:)))
MUHAHAHAHAHAMUUUU! -
Ez nem igazságos. Kikéne zárni a McLarent, pilótástul mindenestül. Ok, hogy Alonsoék nem tehetnek, hogy csalt a csapatuk, de Kimiék sem, hogy a csalással hátrányba kerültek.... -
Várd meg mik az indoklások, a Honda tank kézzel fogható volt. -
Meg valami ha ez a dontes akkor bizonyitott hogy csaltak nem kicsit azert 100 milla plusz nem kapjak meg a nekik jaro reszt nem kicsi buntetes, de vilagbajnoksagot azert lehet nyerni? lol -
Szerintem a legkorrektebb az lett volna, ha a szezon utolsó versenyein +10 hely a Mekinek a startnál, és nem kap pontot csapat. Ezzel kielégítették volna a Ferrarit és a világot is, és még talán igazságos is lett volna.
Így szopott a Meki, de a csapat még befejezheti az évet, és ezzel a versenyzők is. -
Most már semmi nemjó, a kizárás pletya kellett, de jóvolt, megint bejött a húzás és igy a kisebb büntetés már szar:)
Ferrari kap egy kostruktőri címet arr a mizére mi talán végig bírja majd a következő versenyeket, a pilótái még valamilyen szinten esélyesek az egyénire, nyitott a dolog, balszerencse bárkival történhet a vezetők közül. -
Meg ha jol bele gondolok a Hondat siman kizartak egy erdekes benzin tank miatt!!!! es ez.... no comment:P eddig csak azert volt egy szanalom az F1 mert vonatozas megy vegig, mostmar ezert is.. -
Bukott száz millát meg még százat a tőzsdén. -
Hivatalosan még kint sincs a hír hö míről beszélünk? formula1.com-on fent van? NINCS. -
Ez a dontes a FIa reszerol bazz... ez kb olyan mintha a Meki lefizetne oket:D vegul is akkor a koltsegvetesekbe +100 milla es mindent el lehet lopni!!! -
A BBC Sporton most megy. Tuti igaz a hír!