FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lehet, hogy a koszvorsz-szal jobban járnak, mert õk is bizonyítani akarják, hogy királyok a 8 hengeres mûfajban...

http://gaborszantai.co.uk/

rezsofiz
Igen erre gondoltam én is, de a BAR-nal csak jobb lehet :\ Gondolom akkor most abban bízik hogy a BAR jövõre csinál neki egy jó autót.

sazl : c

Punkerwork
azért mer tjövõre már nem lesz BMW motorjuk és jóval kevesebb pénzük is lesz.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

rezsofiz
Jaja. Egyébként én tényleg nem értem Button miért akar a BAR-nál maradni.

5. Williams-BMW 47 p.
6. Red Bull-Cosworth 24 p.
7. BAR-Honda 15 p.

Érted.. Igaz kihagytak 3 versenyt dehát akkor is :\

Button is ugyanolyan szerencsétlen, mint Kimi, de neki még lassú is az autója - Alfonso meg az, aki mindent visz...😞

rezsofiz
Michael Schumacher: a valódi erõ a vereségben lakozik

Egy kicsit "savanyú a szõlõ" íze van ennek a nyilatkozatnak.

rezsofiz
rezsofiz
Punkerwork
aszem

11-kor van az elsõ szabadedzés?

Lteebee
Jah

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Punkerwork
a déli részeken 😊

Lteebee
Igaz, hogy rövid a nyár finnországban, de viszonylag kevés hó esik olyankor.

Punkerwork
valszeg azért kellett az új pia szponzor hogy ne legyen hozzá ereje 😊

Punkerwork
nem dehogy a finnek jó arcok, isznak mint az állat és még új szponzort is kapot 😊 (mondjuk azt nem vágom hogy ilynekor mikor nincs otthon és nincs mitõl bekattania miért ilyen bamba feszt, mert hogy otthon a kib@szott sötétben csak inni tud az ok.)

Igazából én azt várom, hogy Kimi-nél mikor szakad el a cérna és dugja a motort az egyik mérnök s*ggébe😛

Lteebee
Ne gondolj már ilyeneket!
Azt akarod mondani, hogy kimi ilyen pökhendi lenne?

Punkerwork
tuti 😊

Lehet Monty is csak egy kis piszkot akart felvinni, csak túlzásba vitte😊

Punkerwork
azért Kimi válasza se rossz, kb és akkor mivan?... bek@phatjátok 😊

M@TriX
ja, szerintem azt olvasta Bri is és azon rágott be adig eszébe sem jutott, hajh okostojások.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Briatore támadja Räikkönent

Sportszerûtlen volt a hockenheimi idõmérõn, mondja
Flavio Briatore, a Renault csapatfõnöke azzal vádolja Alonso legnagyobb riválisát, hogy a Német Nagydíj idõmérõ edzésén a finn levezetõ körében szándékosan hajtott le a pályáról, hogy az aszfaltra került piszok hátráltassa a világbajnoki pontverseny éllovasát a jó köridõ elérésében.

Alonso a Francia és a Brit Nagydíjon is megszerezte a pole pozíciót, míg Räikkönennek motorcsere miatt mindkét alkalommal a rajtrács közepérõl kellett indulnia. A riválisok mindkét versenyen dobogóra kerültek, a finn versenyzõ végül mindig közvetlenül a spanyol mögött ért célba.

Bár Hockenheimben a McLarenek az egész hétvégén rendre megelõzték a Renault-kat, Briatore azt mondja, Alonso szombaton a finn versenyzõ sportszerûtlensége miatt szorult ki az elsõ sorból.

Briatore szerint Räikkönen levezetõ körében az elsõ kanyarban szándékosan lehajtott az aszfaltról, és az õt követõ Alonso az elsõ szektorban a felhordott piszoknak köszönhetõen lett majdnem négy tized másodperccel lassabb a finn versenyzõnél.

Charlie Whiting, a FIA versenyigazgatója nem látott kifogásolnivalót Räikkönen pályán mutatott viselkedésében.

"Nem volt jó érzés látni, hogy piszkot hordott fel a pályára (Räikkönen). Charlie (Whiting) látta, de nem rótt ki büntetést rá. Ez nem volt sportszerû. Nem kellett érte megfizetnie a (Német) Nagydíjon, de a következõ versenyen talán fizetni fog" - mondta a dühös Briatore a Motorsport News-nak.

Räikkönen nem találta vitára érdemesnek az esetet, amikor azt szóba hozták elõtte.

"Sok por volt azon a részen. A hátsó kerekem lecsúszott a pályáról, és így egy kis kosz került a pályára. Ennyi történt, semmi több" - kommentálta a történteket a finn versenyzõ.

Érdekes, amíg valamelyik angol újságíró nem kezdte szövögetni összeesküvés-elméletét, addig ez senkinek sem tûnt fel...

Räikkönen: talán maradok a csapatnál

Írta: Schneider Andrea (München) <2005.07.29. 06:58>

A finn pilóta csak a megbízhatóságot kifogásolja

A McLaren-Mercedes versenyzõje, Kimi Räikkönen a Német Nagydíj 35. körében egy hidraulikus defekt következtében feladni kényszerült a küzdelmet. "Mivel nem elõször történt, hozzá vagyok szokva. De természetesen csalódást jelent. Most erre a versenyre kell összpontosítanunk. Az ember abból indul ki, hogy minden rendben lesz, de ilyen dolgok néha elõfordulhatnak. Ez nem jó, és az idõmérõn sem túl jó a pozíciónk. Ez az olyan versenyek egyike, ahol ez hátrány." – nyilatkozta Räikkönen, aki már nem igen hisz a bajnoki címszerzésben.

"Túlságosan visszaestünk. Van még esélyünk, de a realitás talaján kell maradni. Ha másoknak nem lesz problémája, akkor annyi. Hiszek a csapatban. Keményen kell dolgoznunk és a legjobb tudásunk szerint teljesíteni."

Räikkönen a sorozatos problémák ellenére sem gondol arra, hogy mi a 2006-os esztendõ végén, amikor lejár a szerzõdése a McLaren-Mercedes alakulatával. "A szerzõdésem jövõre jár le, de még magam sem tudom, hogy mit hoz a jövõ. Nem töröm ezen a fejem. Talán maradok, mert boldog vagyok azzal, ami itt van, az emberekkel, de jelenleg nehéz idõszakot élünk át, csak azon kell dolgozni, hogy az autó megbízható legyen. A sebesség jó, ezért inkább maradnék, ha a többi dolgot ki lehetne küszöbölni."

Lteebee
Szerintem a wstendben van egy renault, mammutban egy mclaren.

Ramore
Tud valaki ehhez hasonló rendezvényt Bp-en, ahol F1-es pilótákat és autókat lehet látni? (a pályán kívül) 😄

Westendben kiállítottak egy Ferrari-t a földszinten.
rezsofiz
Egyébként abszolút igaza van. A Forma-1 technikai sport, itt nincs ilyen hogy szerencse.

Big Daddy

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

rezsofiz
Legalább jól érzik magukat ^^ Egyébként az pizza akar lenni? fincsieg <#finom>

Kit--Kat
jézus😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Bandee1987

Fõzzél gecie 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

AnuluWork
Talán egy jó ügyvéd kéne neki, aki elõre gondolkodik. 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
Csak annyit, hogy a Népstadionban (PFS) ált. válogatott meccsek, kupatalálkozók ill. szuperkupa van. Manapság ritka az NB1-es mérkõzés. Én, speckó fõleg válogatott meccsekre járok oda. Nem igazán az anyázás jellemzõ, bár tény, hogy van.

Punkerwork

Lteebee
Kb mióta új gumiszabály, meg leszorítóerõszabály, meg motorszabály.
Esetleg egy évvel korább óta.

Punkerwork
lusták voltak átméretezni a képet / még nem volt idejük rá, mióta is van 6 helyett 8 pontszerzõ? 😊

Lteebee
Top eight!!!!!!!!

Bandee1987
<#eljen>

Punkerwork

Lteebee
Lehet, jobb volt így, mint amikor nb1-en az úgynevezett szakértõ futballközönség van kint.

Bandee1987
ez nem nb1-es meccs, ahol mindenki anyázza a másikat

Bandee1987
és az miért baj? Õszintén szólva nagyon jó hangulat volt kinnt.

Bandee1987
Az eredményjelzõtõl nem messze, az s szektorban ültem, és kiválóan lehetett hallani, mind a Gundelt, mind a Hajóst 😊 (A Hajós az mekkora arc volt 😄)

AnuluWork
"... ha arra kérte õket „Tapsoljuk meg”, akkor a nézõk tapsoltak, ha hullámverést, akkor hullámzott a lelátó, akár perceken keresztül is." Így már érthetõbb: nem egy szakértõ futballközönség volt kint.

AnuluWork
Voltam már jópár meccsen a stadionban. Ha ott valaki mikrofonba beszélt, semmit sem lehetett hallani. (Vikdál féle Himnusz pl., vagy amikor az idióta Hevesi Tamás zöld-fehér-piros színeket megcserélve futotta végig az egy körét, magyarul szóltak neki, hogy fordítva, a mikrofonban, nem hallotta meg és azt hitte õt ünneplik.) Szvsz Te jó helyre kerültél.

Megjegyzem kurva idegesítõ volt az, hogy nyomta a Duna, és közben lehetett hallani Gundelt is.

Punkerwork
nem emlékszel mivel nem volt ott 😊

AnuluWork
Alonsora nem emlékszem. Pladido Domingo meg a kezdõrugást adta elõ.

Bandee1987
http://www.online.rtlklub.hu/sport/?id=0507204834:

"A találkozón – a teljesség igénye nélkül – olyan neves szereplõk értek labdába, mint Csank János, Eperjes Károly, Lisztes Krisztián, Lékó Péter, Varga Zoltán, Kóbor János, Farkasházy Tivadar, illetve Michael Schumacher, Placido Domingo, Giancarlo Fisichella, Baumgartner Zsolt, vagy épp a „száguldó cirkusz” pontversenyét vezetõ Fernando Alonso"

Látszik, az rtl is jól utána nézett a dolognak..

AnuluWork

rezsofiz
Briatore: a Ferrari tesztjein semmi nem történik
De leütném <#eplus2><#hehe><#boxer>