182273
  • nearo
    lol? XD
  • [Jakuza]
    Szerintem az elso hir igaz volt, csak kozben telefonaltak a milliardosok, hogy betomnenek par ehes szajat a testuletbol nemi apropenzzel, csak valtoztassak meg a dontest, par ejnye-bejnyere. :D
  • DannyL
    jé neked is az az állat jutott eszedbe? :)))
  • DannyL
    köszi :)
  • G_ArchAngel #56043
    írtam valahol, hogy melyik teremből:)

megint kombináltok...

Alonso elhagyta a süllyedő hajót, mint a patkányok - hátbaszúrta a McLaren-t és lelépett:)
  • Count Adyn
    Na most akkor mi van?... Döntsék már el:D
  • Zóanagyvarázsló
    Persze, én is kizáratnám az antipatikus pilótákat, csapatokat, sokkal jobb lenne nélkülük...
  • Istencsászár
    "Semmivel nem foglalkozom, csak azzal, ami itt történik a paddockban"- kezdte a spanyol.

"Megbeszélésem volt a mérnökökkel, kiválogattuk az első két szabadedzésen használatos gumikat, átfutottuk az időjárás előrejelzéseket és a beállításokat, amiket még a júliusi tesztek alkalmával használtunk. Mással igazából nem foglalkozom"

"Száz százalékig a munkámra koncentrálok, és arra, hogy megnyerjem a hétvégi futamot. Mással egy pillanatra sem szeretnék foglalkozni."

"Semmihez nem akarok hozzászólni, ami ma történik. Nem foglalkozom azzal, hogy mi történik Párizsban"- nyomatékosította Alonso
  • a.carkey
    Sőt. A legújabb!
    A McLarent kötelezték a Baumgartner-Palik páros indítására! :)
  • Punker
    elb@sztad mert Alonso el se ment :)

valszeg a renault-os szerződés tervezetét olvasgatja :)
  • G_ArchAngel #56037
    Hivatalos: Alonso-t és De La Rosa-t kizarták!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ...a teremből, mert büdöseket pukiztak!:DDD
  • ZaJanga
    Ha valóban loptak és ez egyre nyílvánvalóbb akkor megérdemelnék a büntetést.
    Hamiltont sajnálom mert nagy tehetségnek tartom.
    Alonsot....nem
  • Shiwo
    hát nálam speciel 6 oldal is nyitva van ezen kívül..nehezen is bírja szegény gépem...

(formula1.com, f1.automoto365.com, eurosport.yahoo.com/motorsport, news.bbc.co.uk/sport/, f1hirek.hu, f1-live.com)

• Punker
    ez a topic a tuti, ők is innen értesülnek :)
  • Punker
    úgyis túlnépesedés van :)
  • DannyL
    Hali! A www.formula1.com-on kívül érdemes figyelni még valami oldalt a hírekkel kapcsolatban?
  • G_ArchAngel #56031
    azért lehet ezzel a hírrel kinyírtak pár nyugdíjas McLaren-fant
  • Shiwo
    magyarán szólva úgy kéne nyerni Raikonak vagy Massának, hogy nem zárják ki a mekit..és akkor lehet mondani, hogy totálisan győzedelmeskedtek
  • Shiwo
    vagy még nem hallották a cáfolatot
  • WNW
    Hehehe, ezt egyszerre irtuk..:)
  • WNW
    Ha meg nem buntetik meg oket, akkor amennyiben a 2 McLarenes pilota kozul nyeri valamelyik a VB-t, az lesz mindig mellemondva, hogy hat ja akkor csaltak a McLarennel, csak igy nyertek...
  • G_ArchAngel #56026
    valahogy úgy érzem, hogy ez az egész tudatos - így többen érdeklődnek az F1 után, mintha simán lefutna az éved...

a negatív reklám is reklám...
  • lac coo
    Ők még nem vették le ? :)))))
  • a.carkey
    Breaking news - McLaren disqualified
  • G_ArchAngel #56024
    Ha Alonso vagy Lewis nyer, akkor Ők meg azért mert loptak...

elvan cseszve 2007...:(
  • lac coo
    Hát azért több volt ez mint kitaláció, több hivatalos külfödi oldal is lehozta...Majd levették az oldalról, ez a "FIA egy tisztviselője" cáfolta szintén kicsit bulváros ...

De legyünk türelmesek, meglássuk ;)
  • Istencsászár
    Most valahogy nem vicces szerintem:)
  • Shiwo
    :D

sőt, visszamenőleg 1900ig :)
  • Istencsászár
    Az a gáz hogy a média megint kitett magért, még most is csak kitalációkat közölnek le valódi szenzációként, ahogy az ügy kapcsán eddig is sokszor tették, meg más téren is, najó minden téren.
  • Shiwo
    nyah erről beszéltem..
  • a.carkey
    Max Mosley: "A hír nem igaz. A kiszivárogtatást csak cáfolni tudom.
    2009-re is eltiltottuk őket ..."
  • Shiwo
    mondjuk többieknek is gáz, ha totálisan kizárják a mekit... akár Raiko akár Massa lesz a bajnok abban az esetben, sokan azt fogják mondani, hogy csak azért mert a mekit kizárták
  • lac coo
    Jobb mint egy krimi .:))))
    A legújabb: kizárták a Ferrarit mert valójában ő lopott és szabálytalan autóval versenyzett egész évben :))))
  • Istencsászár
    A legújabb hírek szerint azonban az ítéletnek hitt hír, csupán
    szóbeszéd. A FIA egyik szakembere cáfolta a híreszteléseket.
    Jelenleg több külföldi oldalról is lekerült az eltiltásról szóló
    cikk.
  • Istencsászár
    BULVÁR Formula.hu

Súlyos büntetés: kizárták a McLarent? A FIA cáfolja a híreket
  • Jacek
    Meg azt sem tudjuk hogy es mibol zartak ki oket!!!
  • lac coo
    Persze, azért a részletekre én is kiváncsi vagyok..De ha tényleg ezt kapták akkor valami elképzelhetetlen nagy disznóságot csináltak .De így belegondolva valóban iszonyatos nagy büntetés lenne,olyan következményekkel a nézetségre , amit tuti nem akar sem a FIA sem Börni bá'.
  • Shiwo
    az is félreérthet bármit..majd akkor hiszem el 100%-osan, ha más hírforrásból is megerősítik
  • DJ BP
    oké :D
  • lac coo
    Nem lehet, hogy annyira nem reklámozzák ? :))))
    Egy ottani tudosítónő jelentette egyébként telefonon .