182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
lol? XD -
Szerintem az elso hir igaz volt, csak kozben telefonaltak a milliardosok, hogy betomnenek par ehes szajat a testuletbol nemi apropenzzel, csak valtoztassak meg a dontest, par ejnye-bejnyere. :D -
jé neked is az az állat jutott eszedbe? :))) -
köszi :) -
G_ArchAngel #56043 írtam valahol, hogy melyik teremből:)
megint kombináltok...
Alonso elhagyta a süllyedő hajót, mint a patkányok - hátbaszúrta a McLaren-t és lelépett:) -
Na most akkor mi van?... Döntsék már el:D -
Zóanagyvarázsló #56041 Persze, én is kizáratnám az antipatikus pilótákat, csapatokat, sokkal jobb lenne nélkülük... -
"Semmivel nem foglalkozom, csak azzal, ami itt történik a paddockban"- kezdte a spanyol.
"Megbeszélésem volt a mérnökökkel, kiválogattuk az első két szabadedzésen használatos gumikat, átfutottuk az időjárás előrejelzéseket és a beállításokat, amiket még a júliusi tesztek alkalmával használtunk. Mással igazából nem foglalkozom"
"Száz százalékig a munkámra koncentrálok, és arra, hogy megnyerjem a hétvégi futamot. Mással egy pillanatra sem szeretnék foglalkozni."
"Semmihez nem akarok hozzászólni, ami ma történik. Nem foglalkozom azzal, hogy mi történik Párizsban"- nyomatékosította Alonso -
Sőt. A legújabb!
A McLarent kötelezték a Baumgartner-Palik páros indítására! :) -
elb@sztad mert Alonso el se ment :)
valszeg a renault-os szerződés tervezetét olvasgatja :) -
G_ArchAngel #56037 Hivatalos: Alonso-t és De La Rosa-t kizarták!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!...a teremből, mert büdöseket pukiztak!:DDD -
Ha valóban loptak és ez egyre nyílvánvalóbb akkor megérdemelnék a büntetést.
Hamiltont sajnálom mert nagy tehetségnek tartom.
Alonsot....nem -
hát nálam speciel 6 oldal is nyitva van ezen kívül..nehezen is bírja szegény gépem...
(formula1.com, f1.automoto365.com, eurosport.yahoo.com/motorsport, news.bbc.co.uk/sport/, f1hirek.hu, f1-live.com)
-
ez a topic a tuti, ők is innen értesülnek :) -
úgyis túlnépesedés van :) -
Hali! A www.formula1.com-on kívül érdemes figyelni még valami oldalt a hírekkel kapcsolatban? -
G_ArchAngel #56031 azért lehet ezzel a hírrel kinyírtak pár nyugdíjas McLaren-fant
-
magyarán szólva úgy kéne nyerni Raikonak vagy Massának, hogy nem zárják ki a mekit..és akkor lehet mondani, hogy totálisan győzedelmeskedtek -
vagy még nem hallották a cáfolatot -
WNW #56028 Hehehe, ezt egyszerre irtuk..:) -
WNW #56027 Ha meg nem buntetik meg oket, akkor amennyiben a 2 McLarenes pilota kozul nyeri valamelyik a VB-t, az lesz mindig mellemondva, hogy hat ja akkor csaltak a McLarennel, csak igy nyertek... -
G_ArchAngel #56026 valahogy úgy érzem, hogy ez az egész tudatos - így többen érdeklődnek az F1 után, mintha simán lefutna az éved...
a negatív reklám is reklám... -
Ők még nem vették le ? :))))) -
Breaking news - McLaren disqualified -
G_ArchAngel #56024 Ha Alonso vagy Lewis nyer, akkor Ők meg azért mert loptak...
elvan cseszve 2007...:( -
Hát azért több volt ez mint kitaláció, több hivatalos külfödi oldal is lehozta...Majd levették az oldalról, ez a "FIA egy tisztviselője" cáfolta szintén kicsit bulváros ...
De legyünk türelmesek, meglássuk ;) -
Most valahogy nem vicces szerintem:) -
:D
sőt, visszamenőleg 1900ig :) -
Az a gáz hogy a média megint kitett magért, még most is csak kitalációkat közölnek le valódi szenzációként, ahogy az ügy kapcsán eddig is sokszor tették, meg más téren is, najó minden téren. -
nyah erről beszéltem.. -
Max Mosley: "A hír nem igaz. A kiszivárogtatást csak cáfolni tudom.
2009-re is eltiltottuk őket ..." -
mondjuk többieknek is gáz, ha totálisan kizárják a mekit... akár Raiko akár Massa lesz a bajnok abban az esetben, sokan azt fogják mondani, hogy csak azért mert a mekit kizárták -
Jobb mint egy krimi .:))))
A legújabb: kizárták a Ferrarit mert valójában ő lopott és szabálytalan autóval versenyzett egész évben :)))) -
A legújabb hírek szerint azonban az ítéletnek hitt hír, csupán
szóbeszéd. A FIA egyik szakembere cáfolta a híreszteléseket.
Jelenleg több külföldi oldalról is lekerült az eltiltásról szóló
cikk. -
BULVÁR Formula.hu
Súlyos büntetés: kizárták a McLarent? A FIA cáfolja a híreket -
Meg azt sem tudjuk hogy es mibol zartak ki oket!!! -
Persze, azért a részletekre én is kiváncsi vagyok..De ha tényleg ezt kapták akkor valami elképzelhetetlen nagy disznóságot csináltak .De így belegondolva valóban iszonyatos nagy büntetés lenne,olyan következményekkel a nézetségre , amit tuti nem akar sem a FIA sem Börni bá'. -
az is félreérthet bármit..majd akkor hiszem el 100%-osan, ha más hírforrásból is megerősítik -
DJ BP #56010 oké :D -
Nem lehet, hogy annyira nem reklámozzák ? :))))
Egy ottani tudosítónő jelentette egyébként telefonon .