182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
a pilótáknak meg trabit vesznek merci helyett? -
valamit nem értek teljesen... csak simán elvették a pontokat, vagy a hátralevő futamokon már nem szerezhetnek pontot a csapatnak? -
lehet jövőre már nem bazilika méretű sátorral mászkálnak? :) -
Azért 100 millió dollár nem kevés összeg, nem beszélve a presztizsveszteségről... most már mindenki csalóként fogja emlegetni őket -
Lám-lám, eddig a Mclaren mindig sírt, hogy így a csaló Ferrari, úgy a csaló Ferrari. Ennyit róluk. -
msgreg #56159 Dehogy nem! -
lampard99 #56158 Hello ki zárták a mercit? ügye nem? -
100 millabol most tenlyeg mehetnek Vegasba:))
De szerintem a 100 milla a tomegnek szolt a legtobb ember aki csak ugy nezegeti, az most folhordul majd hogy uristen 100 milla! -
Iagazabol meg Kimit nem gyoztek le soha!!! de nagy harcban van mindig az autojaval:) -
Az a szomorú,hogy most legalább végre izgalmas a VB
Viszonylag kiegyenlített és ilyen hülyeséggel kell el.aszni.
Ráértek volna télen pereskedni amikor nincs futam.
Kit érdekel,hogy kit hány 100 millára büntetnek?
Nem tétel nekik
röhögve kifizetik.
De ne erről szóljon már a Forma 1. -
hát ez érdekes azt mondom a büntetés kevés, de így legaláb bHamilton-t nem vágták el, mert a legtöbbet az egésszel ő veszített/het -
Ricky Bobby #56153 haha...ez jo volt! -
Sato monacoban bazz:)) amikor valaki raugrott a hatara akkora fust volt:D -
HA Hamilton győzi le Kimit idén akkor jövőre csamilton lesz a megszólítása?:D -
Lehet nem nézted a Honda kocsiait, azok sem ma kezdták a lángolást füstölést. -
Gondoltam, hogy a Ferrari fanok verni fogják a nyálukat... én Kimi drukkerként se tartottam volna igazságosanak ha a vesenyzőket is megbüntetik, bár csalfonzóért nem lett volna kár
-
Merci tudott volan rendes motort faragni nyert is volna de 2005-ben amikor tenyleg gyors volt, ugy robbantak fol a motorok hogy en akkora langcsovat max omega koncerten lattam bazze:) -
Ricky Bobby #56147 ja, de tavaly a MICHELIN Super gumikkal ment. De ebben az evben a legszarabb rizsa gumikkal megy! es jobb lenne mint a Ferrari aki mar evek ota ezen a szarkalap gumikon megy? Bull shit! -
Ha Kimi alatt nem hullott volna szét folyton igencsak odért volna az elejére. -
Valótlanságokat ne állítsunk, tavaly csak "jó" volt, de lassú, technikalag megbízható, csak sok volt a Kimi faktor és a törés, meg a Monty faktor vagyis a pilóta hiba ( ami java részt lökés ütközés stb nem tehettek róla ) -
msgreg #56144 RTL Klub -
Azért azt ne feledjétek,hogy a reklámnak mindegy,hogy milyen.
Lehet az jó vagy rossz a lényeg,hogy beszéljenek róla.
A McLaren ebből is csak profitálni fog... -
mondjuk tavaly annyira gyors sem volt, de a renault mert lassult az uj gumikon 1 masodperc folott koronkent??? Meki meg fogta folrakta jaj de jo kiralyok vagyunk had szalaggyon vazze!! -
Én nem ugy láttam! De azért ezen ne kezdjünk el vitázni!
Tavaly a Meclaren minden volt csak jó és gyors nem! -
Akkor majd rendet tesz és kicseréli maga:D ne féltsd:D -
Tavaly is gyors volt a merci csak nem volt megbízható. -
Ha nincs pont , gondolom nincs részesedés a tv-jogdíjakból, nincs ingyen utaztatás, a sponzorok is erősen gondolkodhatnak ...STB ;)
Az 100 milla nem csak annyi lesz a végén .....De amúgy az is iszonyatosan sok, mintha otthagyta volna őket a Vodefone .... -
Mi derült ki? linkeld pls -
Nekik nem volt meg hogy is kene az uj gumival menni:D -
G_ArchAngel #56136 ha ez megfelel a "jóhírnév elvesztésének", akkor Alonso szerződést bonthat?
akkor viszont torokra csúszott a broki, mert Hamilton az 1-es számot jövőre megőrzi a McLaren-nek, Lonzika kereke lehet pont lefog esni boxutca után...:))) -
Hát sajnos ezzel 1 baj van!
Az hogy a ferrari történelmébe egy ilyen esetet nem tudsz mutatni!
Most ti vagytok a sárosak. Tudom nehéz megszokni de ez van! -
Az FIA Motorsport Világtanácsa a McLarent bűnösnek találta a Ferrari adatainak jogszerűtlen felhasználásában és több órás tárgyalás után a csapatot kizárta a 2007-es világbajnokságból, megfosztotta a konstruktőri bajnokságban gyűjtött pontjaitól és 100 millió dolláros büntetés fizetésére kötelezte. Az összeg a motorsport történetének legnagyobb büntetése.
A McLarennek a 2008-as idényben való indulása előtt vizsgálatra kell bocsájtania az autóját.
Bár a csapatról kiderült, hogy csaltak, éedekes módon a két versenyző, Fernando Alonso és Lewis Hamilton tovább küzdhetnek az egyéni világbajnoki címért a szabálytalan autóval.
-
msgreg #56133 Én is furcsállom kicsit!
Mondjuk a renault meg eltűnt egy kicit
-
Ricky Bobby #56132 JA! A McLaren NULLA ( 00000000) Bridgesone gyakorlattal csak ide jon A 2007 es szezonba, es megveri a Ferrari't, akik mar vagy 8 EVE !!!! Bridgestone on mennek....... my ass! Ezt csak ugy lehet megcsinalni ha lopsz tervet... a seggggg szivasssss most a McLaren re kerult. Ez igy van. Ez Formula One! -
Aki jövőre gyors lesz az csaló. -
Kétlem!:):) -
te ezt elhiszed?
Hogy lett egy tavaly Gagyi autóból ilyen autó 2007-re? Kitaláltak valamit? Nem valószinű: Volt miből gazdálkodni! És be jött nekik? Be.
És miért is? Mert ki nem szarja a konstruktöri bajnokságot. Egész évben arról fognak beszélni hogy ki lett a VB. És mivel idén tutti mekis lesz ezért nem vesztettek semmit.
Loptak és jól jártak. Ez a valóság. -
msgreg #56128 Hamilton jó úton halad -
Eza 100 milla szerintem csak a indulo a Mekinek es Denisnek mert ezutan falkaban kuldi az ugyvedeket polgari perben a Ferka, remelem is hogy szarra perlik oket!!! -
Nem mintha az összes többi autót nem vizsgálnák át...