FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
A medve nem játék.
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
Mellesleg láttátok a Sennás képet Coulthard mellett jobbra? 😊 Sennát váltotta Kocka ... 😊
A medve nem játék.
A lofaszt... A spanyol akart oda bebujni ahova lehetetlen... Collne Alonso imadata egy picit eros.
A medve nem játék.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

ehh...<#nyes>#nyes>
A mol kút tényleg olcsó, legalábbis az ottani árakhoz képest, de még a bolti árakhoz képest sem túl drága.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
sazl : c
"Nem tudom mikor fogunk újból diadalmaskodni. El lehet képzelni, hogy mekkora fájdalom ez nekem, hogy ilyet kell mondanom. Jelenleg az is zavarba hoz, ha a minimum célokról kérdeznek." – így Todt.
A Német Nagydíjat követõen Schumacher és Todt is a gumikat tették felelõssé a gyengébb teljesítményért, ám a csapatvezetõ most mégis védelmébe vette a japánokat. "Ha egy olyan autónk lenne, ami egy másodperccel gyorsabb, az abroncsok nem számítanának. Talán más tényezõk is szerepet játszanak. Az nem igaz, hogy a Ferrari már csak 2006-raösszpontosít. Minden, amit tapasztalunk – beleértve a hibákat is – hasznos lehet a jövõ év szempontjából
Bár az elmúlt 1 hónapban kb 10x mutatott ilyet és kb 1x jött is be... de azért reménykedek, jó poén lenne ha futam közben leszakadna az ég 😄
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
<#vigyor3>#vigyor3>