182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Dj Siegfried #56442 :) A ferrari megkapta a vigaszdíjat hehe :)
Hajrá Alonso!!
lehet leugatni :) -
Hát ez tényleg az. DőlARózsában nagyot csalódtam, Alfonzó nem lep meg. -
G_ArchAngel #56440 

"Alonso-drukker"???
Ez vmi betegség? Gondolom nem a normális emberek között kell az "ilyet" keresni - szerintem viccelsz, ilyen nincs is... -
Mondja ezt egy Alonso drukker :D -
Elfogadható?
Már a patkányozásnál is bant érdemelt volna... -
Matte #56437 Őszintén szólva annyira én sem értem ezt a 2 büntetőpontot...
biztos berágtak rád......
Egyébként Hamiltonnak drukkoltam és drukkolok most is, nem egy csapatnak, soha nem is drukkoltam csapatnak, régen schumi, előtte Senna.....mclaren megcsinálta, megkapták érte, lehet enyhe volt, lehet nem, engem nem igazán érdekel, legyen konstruktőri világbajnok a ferrari (máshogy úgyse ment volna nekik, persze tudom tőlük loptak és így is igaz, de akkor se metn volna nekik, mert a Kimi+Massa páros egyszerűen gyengébb mint Hamilton+Alonso) Alonsot nem szeretem, sosem szerettem, nem szimpatikus, bár kétségkívűl jó pilóta, nsgyon jó, de akkor sem. Ugyanígy vagyok Massával, kit ha meglátok, mindig elkap, hogy ki ez a kis pösze pöcs.....
Istenem miért nem szólhat ez a játék csak a pilótákról....
álomvilág....egyforma autók.....csak egyéni vb cím.....álom marad örökre..
gyerünk hamilton....mutasd meg.. -
Ez a konklúzió :DDD
teccik :) -
Szerintem ez bőven belefér az elfogadható véleménnyilvánításba... és még túl finom is voltál! ;) -
madmanic #56434 SHADOWEYES7 2 db büntetőpontot adott neked.
Indoklás:
"Alonso egy patkány.."
Stílus.
SHADOWEYES7 2 db büntetőpontot adott neked.
Indoklás:
"takarodjon vissza a görény Briatoréhoz. oda való..."
Látszik nem tanulsz az előző bütnető pontjaidból!
szerintem neked a rágcsálókkal van problémád... -
SzZs #56433 Nekem az a véleményem,hogy örüljön a mclaren,hogy ennyivel "megúszta"
Alfonzó pontjait mindenképp el kellett volna venni és az idei évre pápá,hiszen tudott az egészről. -
csak fájjon, hogy csaló a McLaren -
DJ BP #56431 Alonso legalább nem áll be vonatozni mint a többi pilóta
Mutathatunk jópár futamot, amikor ugyanúgy vonatozott, amikor a helyzet kiegyenlített volt elöl. Mezőny hátuljáról Massa is végigelőzgetett.
Amúgymeg hogy gerinces-e, ehhez baromira semmi köze -
Talán azért mert sokkal több minden volt a háttérben mint amit eddig tudtunk??????
-
madmanic #56429 akkor nem látom át miért nem értetted meg miért lett ez a büntetés.... -
Képzeld az utóbbi napok összes hozzászólását olvastam. Amúgy sem értem miért kéne. -
madmanic #56427 visszaolvashatnál vagy 200 hszt.
-
Azt hiszem nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy a bizonyítékok fényében botrány az ítélet amit hoztak... botrányosan kevés. 100%-ig bizonyosságot nyert, hogy felhasználták a dokumentumot! Innetől kezdve egyáltalán nem kizárt, hogy van még néhány példány a meklárennél amiből továbbra is előnyt tudnak maguknak kovácsolni. Minimum erre az vére el kellett volna tiltattani őket teljes egészében az F1-től és ha jövőre indulni akarnának akkor a már eddig a jövő évre fejlesztett autót teljesen abszolút, 0-ról újra építtetni velük. Ha nem fogadják el akkor a következő idénytől is eltiltani őket!
Ez az enyhe büntetés tényleg botrányos! Ha más nem akkor minimum a pilóták pontszámát is törölni kellett volna!
-
"Bár a következő "hazugságverzió" nyílván az lesz, hogy Coughlan csak a pilótákkal esküdött össze, a csapat háta mögött (e logika szerint az érintett pilótákat is ki kellene rúgnia a McLarennek). "
Hát mivel Alonso azzal hencegett, hogy fél másodpercet hozott a mekinek nem elképzelhetetlen! Dennis elsírta magát a Fókuszban... Ha viszont vezetői szinten nem tudtak a dologról, tényleg reptetni kéne De La Rosa-t és Unfairnando Csalfonzót -
majd kapsz akkor egy ralfot -
takimánia #56423 HELYES !! -
Shumit akarok egy a nagyfejü spanyol meg a brit gay borzalmas
-
Fogd már be a szád, inkább magadat titsd le a fórumról! -
takimánia #56420 Akkor te nem is nagyon szereted az autósportot hiszen a technika+idöjárás megváltoztatja a futamot.Amúgy jó alvást.
-
Én Dennist eltiltanám 1 életre az autósporttól. -
Alonso legalább nem áll be vonatozni mint a többi pilóta
ha ő nem lenne átaludnám az összes versenyt kb... -
takimánia #56417 A BMW-től akármelyik de lehetne kisebb csapatoktól is.Nekem pl.szimpi Anthony Davidson.Idömérön elég jól megy de a futamra kéne neki egy jobb verda.
Szerintem van 1 új csapat a nevük McLaren-Ferrari. -
mondjuk vissza Kimi...? bár valszeg úgyis szerződése van a Ferrarival...
én mondjuk még Heidfeldet, Kubicát, esetleg Kovalainent is szívesen látnám a helyén -
takimánia #56415 Azt mondták hogy 2008-as évadban sem McLaren.Szerintetek jogos mert véleményem szerint jogtalan lenne ,inkább át kéne alakitania Ron DEnissnek a cspatát de teljesen.A spanyol f*** menjen vissza oda ahonnan jött a csoki mellé jöjjön valaki.
-
Hát a most nyilvánosságra hozott e-mailek alapján meg kell, hogy változtassam a véleményemet... Alonso összes pontját el kellett volna venni!
Ha valakinek ezek után is szimpatikus Alonso, hát erős gyomra van az tuti
-
erősen gondolkodnak azon, hogy mit lehetne felhozni még enyhítő körülményként -
takimánia #56412 FORZA FERRARI 
-
Most hol maradnak a McLaren önkéntes védőügyvédei?:D -
takimánia #56410 Nem baj Alonsó most megmutatja hogy mit lesett el a McLarentöl.Elment spicliskedni. 

-
madmanic #56409 ide nekem az összeset... a véleményem ettől még tartom... -
Látom nem tanultál az eddigi büntipontokból... -
Ott a pont.
-
madmanic #56406 Niiiincs.... Csak hát ugye ( gerinces ) alonso valószínűleg tájékoztatta
az e-mailekről, erre csodák csodája az FIA kap egy "névtelen fülest".
Persze....
MOst legalább visszamehet kedvenc főnökéhez, nem kel 2009 ig a McLarennél maradnia. Jobb is. takarodjon vissza a görény Briatoréhoz. oda való...
Alonso keverte a szart.. -
:D:D:D:D:D:XDXD -
takimánia #56404 Nem lehet hogy a renault elsö embere is benne van e botrányban? Briatore nem ok nélkül akarja visszacsalogatni Alonsót! Mocskos lett a Forma 1 !!
-
WNW #56403 Most a csalok nyomulasat nem erintve, nekem nem tetszik a Spa-i palya legujabb atalakitasa.. Kivettek a vegebol azt a jo kis reszt, ahol a busz szokott megallni, es az elso kanyarnal sincs meg az a jo kis palankra maszos resz.. A masodikat biztonsagi okokbol ertem, az utolso kanyarkombinacioert viszont kar...:(