182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
madmanic #56522 tájékozódom mielőtt leírok valamit. Ajánlom neked is...
ne kussoltass lécci... nem vagyunk olyan viszonyban hogy megengedhesd magadnak... Szerintem... thx...
-
Semmit csak mutogatott valamit... -
Kimi hibátlan kört ment
[beültvolnamögészívesen] -
Mondjuk minden műsorvezetőt lehet utálni meg nem utálni, le lehet nézni, csak ő van ott és nem más, semmi sem kötelező hallgatni se. -
Attol mert a TV-ben mondanak valamit, nem kell elhinni;)
Az atlag emberek megkapjak az informaciok valos 25%-at, a tobbi media/penzugyi spekulacio, es azokra alapozva itt gyozkoddik egymast a topic lakok;))) Abszolut ertelmetlen, idopocseklas ilyennel foglalkozni:D -
Mit mondott? -
DJ BP #56516 hát ezaz, Massa célegyenes végi elfékezését sem vette észre első gyors körén, felteszem a kérdést ilyenkor hogy mi a f*sznak van ott? Pl. újat nem sűrűn mond kommentátor létére, pedig az lenne a dolga, hogy olyat is mondjon amit nem látok (részidőket legalább mondja), nemhogy még azt sem gyakran... -
- nem -
Massa tudjál már veszíteni!.... hű de nagyon nem szimpi ez a srác -
csitulj már el, szerelmes vagy belé? ha nem utálod minek olvasod? -
Az majd holnap lesz, ez csak szoros ahogy várni lehetett... Hamilton nem az az időmérő menő... -
madmanic #56511 Alonso a gerinces.... és ezt véditek..? Nevetséges.... -
DJ BP #56510 kemény meccs volt :) -
höhö, jó volt kimi, jeah!:D -
jaja
remélem holnap is szoros lesz :) -
Grat Kiminek, Felipének, szép teljesítmény volt, remélem holnap ugyanilyen jó teljesitményt nyújtotok :) -
Gyengén szoros volt:D Szép volt Kimi:) -
Nesztek mekisek :) -
De Gyula b+, szerinted nem azért maradt kint "feleslegesen" még 1 kört Alonso hogy fogyjon a benya?:D -
Alonso piruett! :D -
Kimi jelenleg büntet :) -
lsd Toyota a kis nagy csapat:), de mind1 pont van a végén és kész. -
madmanic #56500 bár visszaolvasva elég kevesen állítják az ellenkezőjét... -
hja :) -
Kimi durva kört ment :D -
Nagy ritkán van ilyen de most egyetértek a RTL-esekkel, kémkedés mindig is volt a F1-ben, csak nem derült ki... most igen.
Hozzátenném ha pl egy kis csapatnál történik mindez, nem is lett volna balhé belőle... mert ugyebár az nem hírértékű -
Na jah, de igy leirva jól néz ki^^ -
madmanic #56495 hagyd már. más a véleménye és ezt kizárólag büntetőpontokkal tudja megindokolni. ennyi...
-
5 autó nem az ideális íven volt, többiek is igy mentek, de szép eslő szektor volt, csak elvesztette. -
Témával foglalkozva: Massa most szép időt ment, 5 autót előzve a mért körében :D -
Csak téged minősít,hogy ilyen stílusban nyilvánulsz meg.
Ha más fórumon ez a trendy akkor el is mehetnél oda... -
Nem arról van szó hogy Alonso patkány-e vagy sem, és hogy ezt egy Alonso drukker mondja, vagy éppen egy olyasvalaki aki nem szívleli.
Maga a szó alkalmas indulatkeltésre, ami szükségtelen..és sztem nem is kívánatos.
Más szavakkal is ki lehet fejezni a vele kapcsolatos véleményeket, csak kicsit több energiát kell rá talán fordítani...viszont cserébe nyugodtan lehet társalogni :) -
jefferson83 #56490 Köszi, csak nem találtam a régi pontállást sehol. -
Ezt most nem értem... Alonso egy patkány leírom én is! Máshol ennél 100x alpáribb dolgokat írnak róla.... JOGGAL -
Igen, ezen én is gondolkodtam, valahogy nem igazán értem .... -
Ezt most 4óránként be akarod tenni??? -
Dehogy nyerték. -
Nem halgattam, mert mást csináltam. Miért ne fogadnám el? mikor monstam h nem? ezvan. Lássuk a versenyt. -
jefferson83 #56484 Valaki kisegíthetne. A csapat pontok, hogy álltak a büntetés előtt? Már matematikailag is megnyerte a meki a csapatvb-t? Mert egyébként érdekes, hogy az ezért járó 70 milliót leírhatják, ha nem így lenne. Azaz, ha a meki a hátralévő futamokon mindig kiesne, mindkét pilóta a ferka pedig mindig első kettő helyen lenne, akkor se tudták volna behozni a mekit a csapatvb-n? -
német...nem mondhatja azt h csaltak mer meghurcolják otthon :D