182273
  • madmanic
    tájékozódom mielőtt leírok valamit. Ajánlom neked is...

ne kussoltass lécci... nem vagyunk olyan viszonyban hogy megengedhesd magadnak... Szerintem... thx...

• DjDano
    Semmit csak mutogatott valamit...
  • desigo
    Kimi hibátlan kört ment

[beültvolnamögészívesen]
  • Istencsászár
    Mondjuk minden műsorvezetőt lehet utálni meg nem utálni, le lehet nézni, csak ő van ott és nem más, semmi sem kötelező hallgatni se.
  • Alexease
    Attol mert a TV-ben mondanak valamit, nem kell elhinni;)
    Az atlag emberek megkapjak az informaciok valos 25%-at, a tobbi media/penzugyi spekulacio, es azokra alapozva itt gyozkoddik egymast a topic lakok;))) Abszolut ertelmetlen, idopocseklas ilyennel foglalkozni:D
  • Istencsászár
    Mit mondott?
  • DJ BP
    hát ezaz, Massa célegyenes végi elfékezését sem vette észre első gyors körén, felteszem a kérdést ilyenkor hogy mi a f*sznak van ott? Pl. újat nem sűrűn mond kommentátor létére, pedig az lenne a dolga, hogy olyat is mondjon amit nem látok (részidőket legalább mondja), nemhogy még azt sem gyakran...
  • Istencsászár
    - nem
  • DjDano
    Massa tudjál már veszíteni!.... hű de nagyon nem szimpi ez a srác
  • Istencsászár
    csitulj már el, szerelmes vagy belé? ha nem utálod minek olvasod?
  • Istencsászár
    Az majd holnap lesz, ez csak szoros ahogy várni lehetett... Hamilton nem az az időmérő menő...
  • madmanic
    Alonso a gerinces.... és ezt véditek..? Nevetséges....
  • DJ BP
    kemény meccs volt :)
  • akyyy
    höhö, jó volt kimi, jeah!:D
  • desigo
    jaja

remélem holnap is szoros lesz :)
  • Bandee1987
    Grat Kiminek, Felipének, szép teljesítmény volt, remélem holnap ugyanilyen jó teljesitményt nyújtotok :)
  • Count Adyn
    Gyengén szoros volt:D Szép volt Kimi:)
  • Bandee1987
    Nesztek mekisek :)
  • Count Adyn
    De Gyula b+, szerinted nem azért maradt kint "feleslegesen" még 1 kört Alonso hogy fogyjon a benya?:D
  • DjDano
    Alonso piruett! :D
  • Bandee1987
    Kimi jelenleg büntet :)
  • Istencsászár
    lsd Toyota a kis nagy csapat:), de mind1 pont van a végén és kész.
  • madmanic
    bár visszaolvasva elég kevesen állítják az ellenkezőjét...
  • Bandee1987
    hja :)
  • 5w0rdf15h
    Kimi durva kört ment :D
  • DjDano
    Nagy ritkán van ilyen de most egyetértek a RTL-esekkel, kémkedés mindig is volt a F1-ben, csak nem derült ki... most igen.

Hozzátenném ha pl egy kis csapatnál történik mindez, nem is lett volna balhé belőle... mert ugyebár az nem hírértékű
  • Count Adyn
    Na jah, de igy leirva jól néz ki^^
  • madmanic
    hagyd már. más a véleménye és ezt kizárólag büntetőpontokkal tudja megindokolni. ennyi...

• Istencsászár
    5 autó nem az ideális íven volt, többiek is igy mentek, de szép eslő szektor volt, csak elvesztette.
  • Count Adyn
    Témával foglalkozva: Massa most szép időt ment, 5 autót előzve a mért körében :D
  • desigo
    Csak téged minősít,hogy ilyen stílusban nyilvánulsz meg.
    Ha más fórumon ez a trendy akkor el is mehetnél oda...
  • b-type
    Nem arról van szó hogy Alonso patkány-e vagy sem, és hogy ezt egy Alonso drukker mondja, vagy éppen egy olyasvalaki aki nem szívleli.
    Maga a szó alkalmas indulatkeltésre, ami szükségtelen..és sztem nem is kívánatos.
    Más szavakkal is ki lehet fejezni a vele kapcsolatos véleményeket, csak kicsit több energiát kell rá talán fordítani...viszont cserébe nyugodtan lehet társalogni :)
  • jefferson83
    Köszi, csak nem találtam a régi pontállást sehol.
  • DjDano
    Ezt most nem értem... Alonso egy patkány leírom én is! Máshol ennél 100x alpáribb dolgokat írnak róla.... JOGGAL
  • lac coo
    Igen, ezen én is gondolkodtam, valahogy nem igazán értem ....
  • b-type
    Ezt most 4óránként be akarod tenni???
  • Istencsászár
    Dehogy nyerték.
  • Istencsászár
    Nem halgattam, mert mást csináltam. Miért ne fogadnám el? mikor monstam h nem? ezvan. Lássuk a versenyt.
  • jefferson83
    Valaki kisegíthetne. A csapat pontok, hogy álltak a büntetés előtt? Már matematikailag is megnyerte a meki a csapatvb-t? Mert egyébként érdekes, hogy az ezért járó 70 milliót leírhatják, ha nem így lenne. Azaz, ha a meki a hátralévő futamokon mindig kiesne, mindkét pilóta a ferka pedig mindig első kettő helyen lenne, akkor se tudták volna behozni a mekit a csapatvb-n?
  • 5w0rdf15h
    német...nem mondhatja azt h csaltak mer meghurcolják otthon :D