182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Bár nincs magyaroroszágon még egy olyan fórum ahol tilos a véleménnyilvánítás de OK... -
Zóanagyvarázsló #56561 Jöhet a lista a hasonló nagyságrendű csalásokról, tényleg érdekel. A boxutcabeli fotózások, csapatrádió lehallgatása nem játszik. -
madmanic #56560 jókor szólsz vazzeg... -
ja..elnézést. ha nem a szabadban ülsz, minek rajtad a napszemüveg??!
-
Felhívnám mindenki figyelmét arra,hogy a flémet,és a versenyzők pocskondiázását kerüljétek!
Ellenkező esetben pontok kerülnek kiosztásra. -
Szerencsétlenek, mert tulajról tulajra száll az istálló, nincs stabil háttere, stabil versenyző párosa, idény vége előtt bevetik a kocsit amire rengeteg pénzt fektettek ( kb a semmiért ) nemhogy a jövőre koncentrálnának stb... azt kitudja ki lesz a következő tulaj vagy egyátalán el e indulnak... maguk ellen küzdenek nincs idejük turpisságokra. -
ja. például a Spykernek, meg az össze olyan csapatnak, akinek ez ártott, és akik ezt egy korrekt világbajnokságnak tartották.
sajnálom, hogy a 2versenyző nem lépett vissza a küzdelmektől, ez olyan negatív, mint a személyük...csaló mekláren.azért fájó, mert nagy hírű csapat, és ez megmarad továbbra is...
-
DJ BP #56555 nincs 500 misijük már szerencsétlenek?
Meg ezek után te csak ne háborodj fel, ha nem imádják a Mekit...
-
kinek szurkolsz a Spykernek? talán ők még nem csaltak csak totál szerencsétlenek -
olvasható volt a linkelt cikkben, hogy mosley pl. 45éve ismeri döniszt, inkább ez utóbbira szavaznék.mossa magát, de áspiskígyó a pali, előttem(sem)lesz soha többé tiszta sem ő, sem a fia-mclaren "team".
a pilótákra dettó áll ez. csaló bagázs,nevetséges...
-
Megy a kaki keverés ezerrel. :D
Két eshetőség. csalonzó tényleg rd háta mögött ügyködött, ebben az esetben rd egy csapnivalóan sz@r csapatfőnök ha azt sem tudja, hogy mi folyik a csapatánál. (amit egyébként én nehezen hiszek.
Vagy rd mindenáron tisztára akarja mosni magát. -
madmanic #56551 Erre gondolt szerintem
-
WNW #56550 Ezt a linket szerintem elrontottad..
-
WNW #56549 Csak akkor nem hallja a motorhangokat.. Fele elvezet...
-
de, mute ;) -
wtf? belinkelted az F1 topicot...
-
jó kis időmérő volt, csak sajna Gyula megint hozta a formáját... nem lehetne valahol kommentátorok nélkül megnézni a közvetítést? -
G_ArchAngel #56545 Alonso zsarolta Dennis-t -
A masik szempontbol viszont, nehogy mar azt szeressuk, hogy buncselekmeny elkovetoit lathassunk a kepernyokon es meg tapsoljunk is nekik. -
Nekem már pont elég volt Alonsobol, a Meki maradhat:DD -
Most nem tudom miért sírtok még mindig, szerintem inkább az a szánalmas, hogy csődbe akarjátok látni a mekit... részemről bőven elég volt látni pár évig a Ferrari egyeduralmat... negogymár visszasírjuk -
Konkluzio, egy Ciceroi mondast elferditve: Ahol sok a penz hallgat a jog. -
"Egyetlen másik csapat van a boxutcában, amely elviselne egy 100 millió dolláros kiesést. A magunk részéréről mi le tudjuk nyelni - fogalmazott."
itt gondolom a Ferrarira gondolt..bár amennyi pénzt a Toyotákba tömnek, az se sinylené meg... -
WNW #56539 Oke..:) -
hát ez baze szánalmas.....
"
Lehet, hogy a McLaren nem fog fellebbezni a kémügyben született ítélet ellen, de nem a bűnösség elismeréseként, hanem a "sport érdekében" - jelentette ki Ron Dennis Spában. Az FIA Motorsport Világtanácsa csütörtökön kizárta az istállót a konstruktőrök bajnokságából és 100 millió dolláros büntetést rótt ki rá, versenyzői pontjait azonban érintetlenül hagyta. "Ha úgy döntünk, nem fellebbezünk, az azért lesz, mert szeretnénk lezárni az ügyet" - idézi az autosport.com Dennist. - "Remélem, a többi csapat megérti, mekkora pénzügyi büntetést kell lenyelnünk a sportág érdekében. Nem akarom tovább húzni ezt az ügyet, ha pontot tehetünk a végére. Teljes lezárásra van szükség." A McLaren szerdáig fellebbezhet a büntetés ellen, és Dennis szerint a végső szót az istálló részvényesei - rajta kívül a Mercedes, a bahreini uralkodócsalád és Mansour Ojjeh - mondják majd ki. Becslések szerint egyébként a McLarennek mindössze 30-50 millió dollárt kell befizetnie a büntetésből, azt ugyanis csökkenti a pontlevonás miatt kieső bevétel. Dennis ennek ellenére úgy véli, nem sok istálló bírna ki ekkora bírságot. "Egyetlen másik csapat van a boxutcában, amely elviselne egy 100 millió dolláros kiesést. A magunk részéréről mi le tudjuk nyelni - fogalmazott." -
Nem hát.
Azzal mutatta, hogy nem sok hianyzott. Talan egy hajszalra celzott vagy porszemre, esetleg a tavolsagra, amennyivel megelozhettek.
Semmi felhaborito nem volt benne. -
Na jó talán kicsit túlreagálom, de nekem sose volt szimpi Massa ez lehet az oka... téma lezárva -
Zóanagyvarázsló #56535 Nem úgy tűnt, mintha pejoratív értelemben mutogatott volna bármit is. -
WNW #56534 Bocs Te hulye vagy... -
Szerintem senkit sem érdekel, hogy hol hibázott... A múltkori időmérőn meg Kimi rontott, mégse kezdett el mutogatni, mint valami süketnéma! -
WNW #56532 Ember, vedd le mar a szemellenzot.. Azon rohogott, hogy ez egy hajszalon mult, es ezt mutatta.. Raadasul elmondta, hogy jol elrontotta az utolso kanyart, mielott meg kitalalnatok, hogy masra fogja a 0.017-es kulonbseget.. Viszont tippre tobb az uzemenyaga mint Kiminek, meg a McLareneknek.. Meg egy tipp, szerintem Alonsonak van a legkevesebb a 4-bol... Es azert felek, az elso etapban Massa kocsijaval kapkodtak, az utolsoban meg Kimiet nezegettek.. Megint benne van egy kieses... Plusz a vegen, ha Massa is lesz elol, lehet hogy jon egy csendes cserebere Kimi es kozte... -
WNW nem volt rá semmi szükség... -
Dexantreal #56530 Egy szőke Istennőt láttam a Ferrari, pontosabban F. Massa paddockjában, vagy hol.... váááá, nagyon jó csaj volt! 

Mellesleg Ferrarik az élen!

Mind két pilóta jól ment, de sztem Raikkonennek most több dícséret jár!
-
WNW #56529 Azt mutatta, hogy a McLaren megvette zsozsoert az idei VB-t..
-
madmanic #56528
-
Csak vigyázni kell nehogy eligya előlünk :) -
azt csak viccből mutatta h hajszálon múlt pontosan 0,017-en múlt a pole neki :) -
Ne veszekedjetekl már inkább bontsunk pezsgőt Kimi egészségére :) -
madmanic #56524 Hol olvastál mocskolódást te trága olvtársam??
Direkt linkeltem, nehogy a madmanicutáljaalonsot című műsort kelljen végigszenvedned....
Kaptál egy linket.
Ovasd el.
Vond le a következtetést.
Én azt tettem, viszont nem írtam le...
Mi volt a problémád a modorral? Ja, a CSITULJ MÁR EL re gondolsz biztos.... -
Leírtad tujda mindenki h neked ellenszenves, ha minden hszedben mocskolod az téged minősít, s erre senki sem kíváncsi, negatív véleményt, jelzők és mocskolódás nélkül is lehet írni, és akkor talán kitiltást sem kapsz a fórumról... ez csak jótanács, meg egy kis jómodor.