182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#169549 F2 jellemzo kepek;) Tobb volt a SC, mint a verseny.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Schumi "jol ment": ugy javitott 14(!) helyett, hogy (elvileg) csak 5-ot elozott;D -
#169548 "Ha"
-Ha ezt az én galuska, galagonyám megélhette volna!
-De nem érte meg mama!
-Hát, ez az!
+
Button is elverte Hamiltont, Rosberg is Schumachert. Coulthard is Hakkinent.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2019.04.28. 12:09:47 -
#169547 Ha nincs motorhiba a 2. futamon akkor Leclerc megnyeri és ez a comment meg sem születik. Továbbá eddig az összes futamon csapatutasításra volt szükség, hogy Vettel Leclerc elé tudjon kerülni. Ez most az első futam mikor talán nem lesz rá szükség de várjuk ki a végét. Azért ekézi most mindenki Vettelt mert talán végre kezdik látni, hogy nem biztos hogy annyira jó ő mint ahogy mindenki gondolta. Mikor RIC 2014ben első évében konzisztensen elverte, lehetett látni már.
-
gpFan #169546 Leclerc ezideig simán Vettel előtt van sebességben az idei szezonban. Most hibázott, de ez része a versenyzésnek. Még mindig úgy tartom, hogy a Ferrari csapatvezetés többet hibázot mint Leclerc e szezonban. Majd meglátjuk mit hoz a verseny ...
Amúgy. elnézve az F2-es futamot, az hogy csak 10-en fejezik be a versenyt nem tűnik túl pesszimistának -
#169545 Sztem egyértelműen jó csere.... el lehetett volna még lubickolni a langyosvízben, de ez volt a jobb döntés. Tavaly még én is azt mondtam hogy ráértek volna még egy évet, mert a tavalyi évet bár együtt bukták el, de ha hasonlót kapnak akkor már okosabban talán behúzzák az évet.
De Leclerc-n látszik hogy totál más anyagból van gyúrva mint Kimi. Ahogy Bahrain-ben mikor mondták hogy várjon két kört....nem, most van ott a szitu, most kell megcsinálni. ..és igaza van. Nem várok engedelmesen és baxom el a lehetőséget, és nem is rádiózok feleslegesen..megcsinálom azt kész.
Most beleállt a falba...na, várható volt hogy hibázni fog mert amikor valaki meg akarja ragadni a lehetőséget akkor benne van hogy hibázik. Verstappen qva sokat hibázott, de kitartottak mellette és jó döntés volt. Talán Leclerc is fog még hibázni..ki tudja, de van benne lehetőség.
Kimi-ben már nem volt semmi. Rengeteg lehetőséget kapott, jó autókat, jó versenyzőket verhetett volna el...de őt verték el. Járt neki egy VB a sorstól, meg is kapta, aztán ennyi.
Leclerc meg rárúgta az ajtót Vettel-re rendesen. ..ezt csinálta Hamilton is annak idején, és ezt is kell, nem más céljáért van itt hanem a sajátjáért. ..ez, ha meg is tudja csinálni persze, akkor olyan csapatot állít maga mellé akik hajtanak neki, és nem csak muszájból.
De ezt meg is kell csinálnia,...aztán lehet hogy csak annyi haszna lesz hogy Vettel magára talál de úgy igazán. Mert azt amit Hamilton is megcsinált, amit Leclerc is próbál az nagyon nem egyszerű..mert nem kutyaütő van a másik oldalon, ..lehet hogy Vettel most meg van billenve kicsit, meg elhagyta az igazi versenyzői önbizalom. De azért ott van benne.
De a lényeg hogy szerintem a csere jó volt. -
#169544 Egyet a Ferka hibázott, egyet Leclerc. Ez azért négy futamból kettő. Megj. Baku kivételével Leclerc a gyenge középmezőnyben tavaly 1-2 pontokat csipegetett el szinte az év végéig, a Ferka már két győzelemmel állt, és egy szó sem esett a csapatról és a pilótákról.
Lehet, hogy Leclerc jó pilóta, de míg tavaly Baku után volt a Ferkának 114 pontja és vezette a VBt, az egyéniben pedig alig voltak lemaradva a Mercitől, most viszont van Baku előtt 73, és Vettel 31 ponttal van lemaradva Hamiltontól úgy, hogy már a leggyorsabb körökért is jár pont.
Ez eddig nem jó csere. A tegnapi után, egy tök értelmetlen szitu kapcsán megint csak mentegetik Leclercet, hogy meg lett volna a pole, miközben Vettelbe belerúgnak, hogy miért csak harmadik lett, miközben fél órán át hűlt a levegő, és pont a pálya ledózerolása okán nem volt Vettelnek esélye se a polera.
Ha Leclerc jó időt megy, akkor zseni, ha Vettel, akkor behúzta őt a szélárnyékkal egy Alfa. Mindezt úgy, hogy pénteken Leclerc minden jó idejét az Alfa szélárnyékából húzta be. Stb.
Jó versenyző Leclerc, de nem véletlenül Alonso is megjárta a szamárlétrát míg a Renaultnál nem csak tesztpilóta lett.
Vettel is. Leclerc pedig bumm, Ferka a második évében.
Persze ettől még lehet bajnok idén is, de ebben a középmezőnyben egy ismét ilyen erős Merci mellett ez egy ki....tt nagy káosz lesz így. -
#169543 Szánalmas ez a Merci nyávogás mindig. -
#169542 ha holnap is beleállnak ketten a falba, még a két órából is kifutnak^^ -
gpFan #169541 Ez most LecLerc hibájának és a részben amiatt még hidegebb pályának köszönhető leginkább.
Holnap lehet hogy csak 10-en fejezik be a versenyt, legalább is ha ennyi baki lesz továbbra is .. -
bodajoci #169540 A merci folyton ezt csinálja, minden teszten meg a szabadedzéseken sírnak, h jáj de erős ez a ferrari, azt a q3-ra feltekernek még vagy 80 lóerőt :D. Ez megy évek óta. Ha véletlenül nem jön össze, és a ferkák vannak elől, akkor meg a versenyt így-úgy de úgyis elbaxák azt a merci nyer.
Utoljára szerkesztette: bodajoci, 2019.04.27. 18:36:38 -
#169539 -
#169538 És még Vettel a hülye? :)
Grabowskinak vége? :) -
#169537 -
gpFan #169536 Valahogy megint mintha altatna a Mercedes, de lehet hogy a gumibeosztás is benne volt a nagy lemaradásban, no meg a motorkímélés.
-
peetfire #169535 Amit az autó felszippant, azt ő erőből stabilan visszarakja, hihetetlen
Azért a 2 dinnye ott van a hóna alatt
Tipikus konditermes -
pr3cious #169534
lets make gif -
https://twitter.com/landonorris/status/1121805953568071680?s=21 -
#169532 Vagy hegesztik vagy csavarozzák. Bakuban a csavarozást választották. -
#169531 Ezeket nem leszokták hegeszteni, vagy csak az itteni szervezők ennyire retardáltak? -
#169530 https://twitter.com/landonorris/status/1121805953568071680?s=21 -
#169529 Elsore a baloldalit neztem, a logo cipofozojevel, azt vartam, mikor taknyol el:DDD -
ToxiMaxi #169528 Nekem. Szerintem Bahrain kifejezetten izgalmas volt. Ezen a pályán is izgalmas verseny volt tavaly de ha neked nem tetszik, szabad ember vagy azt nézel, amit akarsz de az állandó rinya már unalmas, én sem megyek be egyik általam nem sokra becsült sorozat topikjába, hogy azt fikázzam. -
#169527 nekem :) én nagyon bírom. ..és kifejezetten kíváncsian várom 2021-t.
Viszont a tavalyi év is qva jó volt, és remélem az idei is az lesz..pláne ha a Red Bull magára talál. -
#169526 https://streamable.com/p1j34 -
#169525 -
gpFan #169524 Ezen a pályán biztos nem lesz unalmas. Amitől én félek, az hogy még több SC lesz a szélesebb szárnyak miatt. Mondjuk 5x SC, az már legalább fél verseny nem verseny. -
#169523 Ha esik az eső, akkor meg piros zászló. :D -
#169521 Nem is tudtam, hogy Kiss Ádám a Williamsnél dolgozik. :) -
ToxiMaxi #169520 Nemsokára jön majd a nagy szabályváltozás, akkor újraosszák a lapokat és lehet örülni, hogy hátha az nyer akinek te vagy a fanyalgók szurkolnak. Csak nem tudom hol voltak ezek az emberek akkor, amikor a Williams a Ferrari vagy éppen a RB nyerte ugyanígy sorozatban a futamokat. Jah, hogy amikor a nagy Schumi nyert sorozatban az izgalmas volt. Mindig az sír a legjobban akinek a kedvence nem nyer. Mindig ilyen volt az F1 mindig spóroltak valamivel és mindig sírtak a vesztesek.
Unalmas már ez a régenmindenjobbvóóóót mantra. Ha unok valamit nem nézem.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2019.04.26. 13:39:11 -
#169519 erre mondják a szegény embert az ág is húzza :( -
#169518 -
Fela #169517 Mintha nem lett volna eleg bajuk szegenyeknek
Utoljára szerkesztette: Fela, 2019.04.26. 12:09:40 -
#169516 video -
#169515 Zeltweg óta nem láttam felüljáró lefejelést se. Akkor a Mansellt szállító autó volt olyan ügyes, hogy vasbetonba verte Nigel fejét, most csak a Williamset szállító daruskocsi volt magasabb, mint kellett volna, és szétcseszte a szerkezetet. De végül leszedték a Willamost, csak ahogy az alja kinéz ... A Ferka meg éppen új cuccosokat vetett volna be Leclercel, erre nem tudják tesztelni, mert lefújták az 1. szabadedzést. :D -
#169514 Még nem találtam videót de az történt, hogy az egyik Ferrari áthajtott egy csatornafedélen ami kibillent és a később fölötte elrobogó Russel Williamse felszívta a fedelet az meg szétkúrta a padlólemezt. Aztán a daruskocsi, a platóján a Williamsel, nekiütközött a felüljárónak és a daruja bekrepált.
Utoljára szerkesztette: mcmoha, 2019.04.26. 11:55:31 -
#169513 Ezt miböl gondolod? Nem csak én mondom, hogy nem jó ez az irány hanem olyanok is akik ebben érdekeltek.
Van valahol video a szabadedzésen történtekről, nem voltam TV elött -
#169512 Jól szétkapta a csatornafedél a Williamst! -
ToxiMaxi #169511 Szerintem csak 1 probléma van az F1-el az, hogy nem a te kedvenc pilótád/csapatod nyer. -
#169510 nem érdekelne inkább nézek 4 csapatot akik kinyomják a szemét a technikának mint 10et akik még verseny elött leosztják a lapokat a számitógépes szimuláciokkal és mégha tudnának is gyorsabbak lenni akkor sem engedik, mert sporolni kell a többi futamra is az alkatrészekkel.
Az F1 mindig is a kiránykategória volt és csak a nagy pénzü emberek sportja , de régebben legalább volt benne izgalom, veszély ,
most mindent elvesznek belöle ami jó volt, nincs veszély mert ami egy kicsit is az már büntetik vagy betiltják . nincs izgalom, mert annyira megbizhatók az autók hála a sporolásnak, hogy aki elöl van az meg is nyeri. Nincs soderágy hogy ha hibázik akkor vége a versenyek, max eldob 1mp-et , de ugyan ugy versenyben marad és visszaszerezheti a poziciót. -
#169509 Ha már utcai pálya jön:
Nem is emlékeztem, hogy Berger hogy beleszállt Prostba 90ben!
Nem véletlenül kapta vissza Sennától a győzelmet. :) Ezzel dőlt el a VB.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2019.04.25. 21:27:42