182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#169589 flightradaron talán vissza lehet keresni -
#169588 Nem létesített kapcsolatot a magyar polgári légiforgalmi irányítással egy Bakuból Oxfordba tartó kisrepülőgép vasárnap este
na ki volt? -
ToxiMaxi #169587 Utólag minden fotelszakértő nagyon okos. -
#169586 mondjuk az azért elég kemény,hogy a TV előtt sokan okosabbak,mint azok akik látnak minden adatot az évben és a hétvégén...de már megszoktam ebben a topikban :D -
gpFan #169585 Bottas tavaly is jó volt Bakuban, na meg Szocsiban - valahogy a volt Szovjet pályák fekszenek neki (sima aszfalt) . Kérdés, hogy ez a jó forma meglesz e a többi pályán is ? Ah, van még eg dolog: most nemigen akaszkodik Kimivel, aki jóval lassabb autóban van
Szerintem Vettelt elverheti simán, Leclerc meg nehezebb falat lesz, de persze csak ha a Ferrari észhez tér . -
bodajoci #169584 Még ha leclercet kihozzák akkor mikor beérte az elejét, és kemény gumit kap, még akkor is sokkal jobban jár...de nem, balfaszok ezek, az idén még xarabbak, mint eddig, a mercisek kisírták ismét a sajtot a szájukból... -
#169583 DRS-nek hála az összes előzés sima kikerülés volt ismét. Remélem egyszer rájönnek, hogy nem ez előzések száma hanem a minősége lenne a lényeg. -
#169582 Szerintem is tök felesleges volt a VSC, egy viszonylag zárt bukótérbe ment, nem volt a pályán.
Utoljára szerkesztette: adam46, 2019.04.28. 16:55:23 -
#169581 Sztem meg felesleges volt a VSC , tiszta volt a pálya és a bukótérben is eléggé bennt állt meg a kocsi, ha ki is csuszik valaki akkor ahogy riccardonál is volt, elég korán megáll.
A hibrid korszak elött, ilyen kicsuszásos eseteknél max 2 kor alatt mindent eltakaritottak, még a soderágybol is, ittmeg csak odébb kellett volna tolni a kocsit a fedezék mogé 10m-re, ami kb a fél kört vett volna igénybe, nem 2 kört.
Tul van biztositva minden és a pályabirók is többet tökölnek . -
willtex #169580 A VSC a korrekt döntés volt abban a helyzetben. A pálya tiszta volt, szóval a rendes SC nem volt indokolt, de a bukótérben veszélyes helyen állt egy autó, és a VSC gyakorlatilag garantálja, hogy a mentés idején nem esik oda egy másik autó. Egy sárga zászló ezt nem teszi meg.
Különben is a VSC igazságosabb megoldás, mint a SC, mert konzerválja a különbségeket, és nem húzza össze a mezőnyt. -
#169579 Ha folyamatosan hűl a levegő, az aszfalt, ez az autó ennyit tud.
Több olyan verseny van ahol izzadt herével kelnek ki az autóból, mint ahol nagykabát kell. -
#169578 Ez most nem azon ment el, ennyit tudott a Ferrari a lágyon. -
#169577 A virtuális baromság nagyon bekavart.
Nem is értem. Ha SC helyzet van, akkor SC. A VSCvel nagyon lutri lett ez az egész. -
#169576 És akkor 21et megy a lágy gumival? :) -
#169575 -
IXEMGabeo #169574 Újabb fantasztikus verseny újabb zsigeri szokásos Merci győzelem... Valaki nézi meg ezt? -
SzocsA #169573 Vettel, hogy lemaradt. a kurva anyát a ferkának.... -
SzocsA #169572 Pár év megint. megint a lassabb pilótát tolják aki nem előzött semmit.... -
simonl #169571 Vajon mennyi idő kell az olaszoknál, hogy rájöjjenek, ez a vezetés teljesen alkalmatlan? -
SzocsA #169570 így lehet elbaszni a másik pilóta versenyét, hogy ne érje be Vettelt. -
simonl #169569 És azt a kilenc éves lányom mondta..... -
simonl #169568 Már a 30. -ban ki kelllett volna hozni Lec -et...aztán hagy szóljon. -
simonl #169567 Idióta olaszok, nem az eszükért szeretik őket.....
-
gpFan #169566 A szokásos Vettelt Leclerc elé -
gpFan #169565 A Renault szánalmasan gyenge. Ebből nem lesz VB néhány éven belül. Ricciardo kezd szétesni. -
simonl #169564 Most komolyan, mire várnak a Ferrari nál?? -
argo001 #169563 Itt a válasz. :D -
argo001 #169562 Leclerc már ezért a tíz körért megérdemelné az első számú státuszt. -
SzocsA #169561 Mi lesz ha Leclerc utoléri Vettelt? :D -
argo001 #169560 Szerintem Vettel ütközni fog a rajtnál. -
#169559 Azért elképesztő, hogy az olajból hová fejlődött ez az ország.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#169558 Es meg a logika is mellette van, ha kemenyebb kevereken indul es a vegen pakolja a lagyakat:D -
#169557 Értsd meg, nekem semmi bajom Leclercel. Viszont biztosra veszem, hogy Vettel teljesítménye jobb lenne, ha marad a tavalyi felállás, és Arri a góré. Nem lenne akkora teher az rajta, hogy végigszenved több szezont, sikertelenül, 2017 és 2018 is elmegy, erre jön Leclerc, és már vinné is a VBt ha csak a médián múlik. Mindenki leírja, megy a fika, mintha nem is egy 4x világbajnokról lenne szó, Ez az ami lebénítja.
Figyeljétek meg, ha az autó jó lesz, kibérelik az első két helyet, Vettel is magára talál.
Egy jó szakember kellene neki, akivel el tudna beszélgetni, hogy miért esett így vissza.
Ma viszont Leclerc sanszos akár a győzelemre is 8. helyről úgy, hogy egyedüliként van közepesen. Lehetséges sok SC, sőt, piros zászló is, tehát akár Gasly is nyerhet.
Érdekes verseny lesz. -
#169556 A fogadóirodák szerint nem olyan lassú ez a 21 éves...
-
#169555 Leclerc 8. helyről megy, és közepessel. Itt a lehetőség. -
#169554 Ki van égve, mert hatalmas arccal futtatták őket (Ferrari) a szezon előtt és erre duplákat hoz a Merci, és cserébe még nem is úgy megy az autó, ahogy adott pályákon képzelték.
Ha mindenki a helyére kerül, menni fog. -
#169553 De most itt a "ha" az, hogy technikai probléma volt nem pedig pilóta képességén múlt, mindegy... -
argo001 #169552 Azért ez a rádiózás elég sokatmondó. -
#169551 A Ferka csinált egy autót ami bizonyos pályákon jó, a Merci meg egy olyat, ami mindegyiken. Ezért tart ott a Ferka, ahol. Persze lehetett volna ezt jól is csinálni, mint tavaly, csak akkor nem a nagyszerű Leclercről, Binoról, a csapatsorrendről és egyéb baromságokról kellett volna szólnia az idénykezdetnek, hanem a munkáról. Arri a helyén, Bino meg szintén, nem pedig egy fejlesztőzsenire rábízni a csapatvezetést.
Persze Leclerc lehet tényleg nagyon, nagyon jó, de tavaly annyi látszott, hogy Leclercnek volt négy 7. helye. Vettelt én nem írnám le. Rendbe teszik az autót, és Vettel is működni fog. Hogy most szar autóval, ahol ha feltekerik szétesik ki brillirozik jobban, qurvára nem fontos. Jó autóval kell hozni a futamokat, ezt viszont eddig egyik Ferkától se láttuk. Tavaly, amikor ugyanilyen jó volt a Ferrari és a Mercedes is, Baku után már volt két győzelmük, és három dobogójuk. Most szinte semmi. Két dobogó. Hiába jók a pilóták, ha szarul fejlesztenek.
Közben Kimit is kizárták az időmérőről. Úgyhogy a Ferrari motoros autók szopórolleren vannak.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2019.04.28. 12:44:14 -
argo001 #169550 Vettel nekem is nagyon kevésnek tűnik idén. Lehet, hogy Button is megverte Hamiltont, Rosberg is Schumachert (még Trulli is anno Alonsót, amíg ki nem penderítették), de ezek a versenyzők sokkal stabilabbnak tűntek. Vettelben a reményem a tavalyi év végén ingott meg, idén eddig egyértelműen igazolja, hogy nem képes húzni a csapaton. Persze örülnék, ha ez a feltételezés a hátralévő futamokon megdőlne, de ennek semmi jelét nem látom. Leclerc gyorsabbnak tűnik, pedig ő egy újonc, és egy év után csapatot váltott, szóval ez nagyon gyenge Vetteltől.