182273
  • lac coo
    Hát a kizárást sok más neves F1 oldal is tényként közölte ;)
  • DjDano
    De most őszintén ha nem McRae lenne az egyik áldozat akkor hol van? Sajnos ehhez nem kell azonosítás, szintiszta logika :(
  • a.carkey
    Burns után Colin tényleg durva lenne.
  • akyyy
    én is most olvasom ezt, hát szörnyű:( elég csak a nevével jelzett játékra gondolnunk:O
  • a.carkey
    Megerősítve még nem volt. Ha megerősítették volna, pl. kint lenne az egyik legmértékadóbb portálon, a BBCn, ahogy ők voltak a legkorrektebbek pár napja, nem úgy, mint mikor ugyanez a Scheider Andrea közölte, hogy kizárták a McLarent a 2007-2008-as idényből ...

De mindegy. Remélem nem igaz.
  • Istencsászár
    Szurd már le az embert hogy nem hiszi el először.

2 ember bárki lehetett, annyit olvastam h az ő halikpotere h kik voltak rajta kitudja? mind1 h kik sajnálatos dolog, de nem biztos h Mcrae.
  • desigo
    "Este tíz óra körül egy hivatalos kommüniké annyit közölt: leghamarabb vasárnap tudják azonosítani a holttesteket."

és neked ez mit mond?
  • a.carkey
    Én is olvastam a Colin, a két fia, és a fiúk egyik barátja, tehát a négy emberes verziót, de remélem nem igaz.
  • Bucser
    "A balesetben legalább két ember meghalt, túlélők nincsenek."

Neked mit mond, hogy 2 ember meghalt és túlélők nincsennek?
  • lac coo
    Én azóta azt olvastam, hogy megerősítették a hírt .
  • Istencsászár
    Még nem biztos, csak találgatás, addig ne temessük, de hihetetlen... Burns után egy ilyen embert szintén ilyen fiatalon elveszíteni rossz dolog lenne...
  • a.carkey
    Még nem biztos, hogy meghalt ...
  • jefferson83
    Giancarlo Fisichella, a Renault olasz pilótája a tizedik helyet szerezte meg az időmérőn, amely után azonban motort cseréltek az autójában, így a mezőny végéről kezdi a vasárnapi futamot.
  • Kit--Kat
    Mi van a tesójával?! Ő róla is régen hallottam.
  • jefferson83
    Nyugodjon békében! :((((
  • spect16
    RIP:(
  • DjDano
    Elhunyt Colin McRae

Nyugodjék békében!
  • desigo
    basszus :(
  • Kit--Kat
    :(
  • SHADOWEYES7
    http://index.hu/sport/mcrae0915/
  • Punker
    hol láttad ezt?
  • Punker
    ha most megnyerik a VB-t az jót tesz neki?
  • DjDano
    Emberek Colin McRae meghalt! :(((
  • Bandee1987
    Ecclestone: A McLarennek óriási esélye volt a kizárásra

Hát nemtom, a sportágnak nem tett volna jót a 2 éves kizárás. (Bár lehet, hogy jogos lett volna).
  • madmanic
    én kinézem Alonsoból, hogy nem szólt Hamiltonnak...
  • Bucser
    Hát ennek tudatában gőzöm sincs, hogy miért vannak még Alonsonak meg a Pontjai, de Hamiltonéi is hiszen a versenystratégiák ismeretében 1 lépéssel a Ferkák előtt jártak.

Bűzlik ez az egész szar...
  • Attila889
    ezazzzz....Rosberg ott van a toppon nagyon :)
  • Istencsászár
    De la Rosa a leggyengébb lácszem. Azt hittem h csendes jómunkás fickó, de a kiváncsiság és a túlbuzgás rajta is urrá lett. De mind1, már lezárult, holnapp jó kis verseny lehet, csak kár hogy 2 csapat versenyez a többik futottak kategória...
  • madmanic
    Nem értem miért nem az érintetteket büntetik....

Ron Dennis azt hitte, Alonso csak blöfföl mikor "megzsarolta" hogy átadja a saját(!) tulajdonában lévő dokumentumokat az FIA nak.

Ez az én olvasatomban azt jelenti, hogy nem tudott semiről...

És azok kapnak büntetlenséget akik keverték a kakit... ( tehát a szart csak büntetőpontok meg minden.. )

Vicc...
  • minimize
  • Istencsászár
    Nem neked írtam, téged semmiről sem szeretnélek meggyőzni és pont .
  • Istencsászár
    Ez a MR-ezés tök poén:D
  • G_ArchAngel #56570
    A WMSC döntésének teljes indoklása

szánalmas, hogy ezek után Alonso és De La Rosa superlisence-t nem vonják be...
  • madmanic
    nm
  • Kit--Kat
    Hihetetlen vagy. A McLaren csalt. Én csak erről tudok. Másról nem tudok, hogy csalt volna idén.
  • G_ArchAngel #56567
    köszi
  • DannyL
    Engem az szörnyén megrázna. :))) Csak azt ne...
  • Istencsászár
    Ha most kezded nem korrektnek tartani akkor az elmult sok évben nemigen követted nyomon a dolgokat, nem a mekiről van szó mert a multban is sok dolgot tettek csaltak tényelegsen teljesen 100%osan bizonyíthatóan ( meki ) ahogy minden gyári nagycsapat. Mos kibukott a dolog, ezzel még nincs vége jövőre is lesz valami, ahogy minden évben.
  • DannyL
    :DDD jogos!
  • Kit--Kat
    Inkább legyen pontlevonás