182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Hát a kizárást sok más neves F1 oldal is tényként közölte ;) -
De most őszintén ha nem McRae lenne az egyik áldozat akkor hol van? Sajnos ehhez nem kell azonosítás, szintiszta logika :( -
Burns után Colin tényleg durva lenne. -
én is most olvasom ezt, hát szörnyű:( elég csak a nevével jelzett játékra gondolnunk:O -
Megerősítve még nem volt. Ha megerősítették volna, pl. kint lenne az egyik legmértékadóbb portálon, a BBCn, ahogy ők voltak a legkorrektebbek pár napja, nem úgy, mint mikor ugyanez a Scheider Andrea közölte, hogy kizárták a McLarent a 2007-2008-as idényből ...
De mindegy. Remélem nem igaz. -
Szurd már le az embert hogy nem hiszi el először.
2 ember bárki lehetett, annyit olvastam h az ő halikpotere h kik voltak rajta kitudja? mind1 h kik sajnálatos dolog, de nem biztos h Mcrae. -
"Este tíz óra körül egy hivatalos kommüniké annyit közölt: leghamarabb vasárnap tudják azonosítani a holttesteket."
és neked ez mit mond? -
Én is olvastam a Colin, a két fia, és a fiúk egyik barátja, tehát a négy emberes verziót, de remélem nem igaz. -
"A balesetben legalább két ember meghalt, túlélők nincsenek."
Neked mit mond, hogy 2 ember meghalt és túlélők nincsennek? -
Én azóta azt olvastam, hogy megerősítették a hírt . -
Még nem biztos, csak találgatás, addig ne temessük, de hihetetlen... Burns után egy ilyen embert szintén ilyen fiatalon elveszíteni rossz dolog lenne... -
Még nem biztos, hogy meghalt ... -
jefferson83 #56590 Giancarlo Fisichella, a Renault olasz pilótája a tizedik helyet szerezte meg az időmérőn, amely után azonban motort cseréltek az autójában, így a mezőny végéről kezdi a vasárnapi futamot.
-
Mi van a tesójával?! Ő róla is régen hallottam. -
jefferson83 #56588 Nyugodjon békében! :(((( -
spect16 #56587 RIP:( -
Elhunyt Colin McRae
Nyugodjék békében! -
basszus :( 
-
:( -
http://index.hu/sport/mcrae0915/ -
hol láttad ezt? -
ha most megnyerik a VB-t az jót tesz neki? -
Emberek Colin McRae meghalt! :((( -
Ecclestone: A McLarennek óriási esélye volt a kizárásra
Hát nemtom, a sportágnak nem tett volna jót a 2 éves kizárás. (Bár lehet, hogy jogos lett volna). -
madmanic #56578 én kinézem Alonsoból, hogy nem szólt Hamiltonnak... -
Hát ennek tudatában gőzöm sincs, hogy miért vannak még Alonsonak meg a Pontjai, de Hamiltonéi is hiszen a versenystratégiák ismeretében 1 lépéssel a Ferkák előtt jártak.
Bűzlik ez az egész szar... -
ezazzzz....Rosberg ott van a toppon nagyon :) -
De la Rosa a leggyengébb lácszem. Azt hittem h csendes jómunkás fickó, de a kiváncsiság és a túlbuzgás rajta is urrá lett. De mind1, már lezárult, holnapp jó kis verseny lehet, csak kár hogy 2 csapat versenyez a többik futottak kategória... -
madmanic #56574 Nem értem miért nem az érintetteket büntetik....
Ron Dennis azt hitte, Alonso csak blöfföl mikor "megzsarolta" hogy átadja a saját(!) tulajdonában lévő dokumentumokat az FIA nak.
Ez az én olvasatomban azt jelenti, hogy nem tudott semiről...
És azok kapnak büntetlenséget akik keverték a kakit... ( tehát a szart csak büntetőpontok meg minden.. )
Vicc... -
-
Nem neked írtam, téged semmiről sem szeretnélek meggyőzni és pont . -
Ez a MR-ezés tök poén:D -
G_ArchAngel #56570 A WMSC döntésének teljes indoklása
szánalmas, hogy ezek után Alonso és De La Rosa superlisence-t nem vonják be... -
madmanic #56569 nm
-
Hihetetlen vagy. A McLaren csalt. Én csak erről tudok. Másról nem tudok, hogy csalt volna idén. -
G_ArchAngel #56567 köszi -
Engem az szörnyén megrázna. :))) Csak azt ne... -
Ha most kezded nem korrektnek tartani akkor az elmult sok évben nemigen követted nyomon a dolgokat, nem a mekiről van szó mert a multban is sok dolgot tettek csaltak tényelegsen teljesen 100%osan bizonyíthatóan ( meki ) ahogy minden gyári nagycsapat. Mos kibukott a dolog, ezzel még nincs vége jövőre is lesz valami, ahogy minden évben. -
:DDD jogos! -
Inkább legyen pontlevonás