182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
G_ArchAngel #56688 Mikor jönnek a Massa fikázások?
Mert ugye Kimit sokan megugatták, mikor durrantott egy gyorskört a második helyen első versenyes motorral...
Vagy Massanak szabad? -
WNW #56687 A BMW a masodik, mar bocs..
-
HM #56686 Igazad van nem az. Ez az igazság. -
Nem kell kombinálni, Hami az utobbi két verseny minden etapjában lasabb volt és kvalin is, ezvan... Alonso elkapta a szokásos megnyomom az év végét ritmust... Haminak kell kicsit gyorsulni hogy elkapja a spanyolt.
Hami is kezdi azt amit a nagyok, nem viseli el hogy ha kikap. Következő versenyen jobban kell koncentrálnia.
Hamilton csalódott Alonsoban
Lewis Hamilton neheztel Fernando Alonsora, aki a rajtot követően leszorította a pályáról. "Régóta figyelemmel kísérem a Formula-1 eseményeit, és tudom, hogy Fernando többször sportszerűtlenségre panaszkodott. Nem vártam volna ilyet egy olyan embertől, akire felnézek, és a akit példaképemnek tekintek."
"Azt nem tudom, hogy összeértünk-e, de elegendő helye volt a kanyarban ahhoz, hogy helyet hagyjon nekem." – jelentette ki Hamilton csalódottan.
-
pokoli vicces -
hát ha megnézed, idén először indult tisztán BMW a mezőnyben. ahhoz képest nem is rossz (pláne hogy a tavalyi Sauberre épül) eza világbajnoki pontversenyben erős 3. hely. (hasonlítva a toyotahoz vagy a Honda szenvedéséhez pl...) -
jefferson83 #56682 Hamitől én is többet vártam, mert az első kanyarok után már esélye sem volt. Pedig látszott rajta, hogy ő menne. -
Lehet, hogy meg valami olyat is elejtett, hogy ha nem engem tamogattok, akkor a tobbi dolgot is nyilvanossagra hozom. :D -
WNW #56680 Na a Ferrarinal lejatszottak ami varhato volt, es szukseges a VB nyeres eselyeinek fentartasahoz.. De a McLarent nem ertem... Engem az zavar igazan, de nagyon, hogy meg mit tudhat Alonso, ugyanis kb. zsarolassal egyidoben, hirtelen lathatoan O lett az elso szamu pilota.. Azota nem is nyavajog, es Hamilton lathatoan lelassult... Raadasul, ha engem megzsarolnak, es feljelentem magamat, a bunti megkapasa utan ugy rugom ki a zsarolot, hogy a laba nem eri a foldet, foleg, ha allitolag nem is tudtam a piszkos dolgokrol... Ehelyett teljes a beke, sooot, a zsarolot kezdem el tamogatni... Nem tiszta....... -
Vagy a masik csapattol elopott dokumentumok. :d -
A taktikát nem Todt, nem Briatorre nem és nem a csapatfőnkök találják ki:), erre vannak ottt a versenymérnökök a pilóták és a további mérnökök akik tudják h a gumi, autó pilóta mennyit bír mi az ideális és mi nem a számítógépes szimulációk alapján... -
?????
En ilyen szabalyra nem emlekszem, hogy egy verseny 1 gumi.
Pontosabban, ha jol emlekszem, csak nem volt kotelezo gumicsere szabaly. -
Már nem azért, de Heidfeld 5. lett, ettől előrébb pedig esélye sem volt kerülni ezen a versenyen. De még így is a BMW a 3. legjobb csapat, és ők ki is tudnak emelkedni a középmezőnyből.
Szerintem néhány éven belül már a vb címért is harcolhatnak majd, talán már jövőre is. :) -
Aha. -
Ezt támogatnám most is. -
de most is a taktika volt a szar nem az autó
nagyon idegesítő tud lenni mikor bmw fan vagy azt nem hozzák a várt eredményt -
régen 1980körül 1garnitura gumi 1 verseny -
Szép volt Kimi és Ferrari.
Remélem Massa már vágja, hogy csak 2 számú lehet. -
Mi a bajod vele? teljesen korrekt a csapat, nagyszerű ez az év, de vannak álltalában náluk jobbak, vagyis a szokásos kettő, talán majd jövőre. -
Igazad van, minél kevesebb gumit kéne elhasználni. -
Én meg azt nem bánnám ha Mario Theissen kirúgná saját magát a BMW-től
tiszta szégyen már hogy ilyen jó az autó 6éve azt vb-cím egy sincs
de régen volt már 1983 (Brabham-BMW) -
#56604 -
Azt mondták a tegnap a műsorban, hogy ugye van 100 milla bünti. De nekik csak 30-at kell fizetni, mert 70 az az, amit majd kapnak -illetve nem - a konstruktőri megnyerésére.
De ha elvették a pontjaikat, akko rhogyan nyerhetik meg a konstruktőri címet, amiért a 70 milla jár? -
Egy biztos, én nem bánnám ha 3 ugyanilyen unalmas verseny következne, megegyező befutóval! :) -
az ki maradt avégéről - talán úgy értelmes is -
ott is az emberek gondolkodásából kifolyólag van -
"vagy így lesz vagy nem, de az biztos" - ezt tetszett -
Nade ne komolytalankodj mar! ez kornyezet szennyezes? a millionyi gyar meg ondja magabol a szart buntetlenul, na ne rohogtess.. -
-
ha minden ember így gondolkozna már rég megfulladtunk volna -
Nemtudom miről beszélsz, drift versenyeken, gyorsulási versenyeken meg ilyeneken olyanokon akkor mivan?:) nem ettől lesz szennyezett a levegő:) -
Jah nyugodtan forgathatná mindenki, jó móka:) -
vannak bukóterek minden pályán... más sportágakba ez nem akadály... -
te meg dupláztál 2x is
1x a hozzászólásokba
1x büntipontokba
-
FORCA KIMI! Respect!
-
ez környezetszennyezés sajnos, bár igen látványos 
Kubica hogy küzdött
-
Kimi triplázott 2004, 2005 után idén is ő SPA királya! Gratu! 

-
leköpte a kamerát massa -
Most kellett volna odaszolni a Csalonzonak a nyilvanossag elott, mint ahogy o is beszolt Massanak.
"He Alonso koma, mukodott a gumijaidban a Ferraris gaz ? A sulyelosztasotokat rendesen beallitottatok a mernokokkel az adataink alapjan? :DDDDDDD
-
meg hely hozzá ahol biztonságosan meg tudja csinálni.....