182279
  • G_ArchAngel #56688
    Mikor jönnek a Massa fikázások?
    Mert ugye Kimit sokan megugatták, mikor durrantott egy gyorskört a második helyen első versenyes motorral...
    Vagy Massanak szabad?
  • WNW
    A BMW a masodik, mar bocs..
  • HM
    Igazad van nem az. Ez az igazság.
  • Istencsászár
    Nem kell kombinálni, Hami az utobbi két verseny minden etapjában lasabb volt és kvalin is, ezvan... Alonso elkapta a szokásos megnyomom az év végét ritmust... Haminak kell kicsit gyorsulni hogy elkapja a spanyolt.

Hami is kezdi azt amit a nagyok, nem viseli el hogy ha kikap. Következő versenyen jobban kell koncentrálnia.

Hamilton csalódott Alonsoban

Lewis Hamilton neheztel Fernando Alonsora, aki a rajtot követően leszorította a pályáról. "Régóta figyelemmel kísérem a Formula-1 eseményeit, és tudom, hogy Fernando többször sportszerűtlenségre panaszkodott. Nem vártam volna ilyet egy olyan embertől, akire felnézek, és a akit példaképemnek tekintek."

"Azt nem tudom, hogy összeértünk-e, de elegendő helye volt a kanyarban ahhoz, hogy helyet hagyjon nekem." – jelentette ki Hamilton csalódottan.

• Istencsászár
    pokoli vicces
  • Bucser
    hát ha megnézed, idén először indult tisztán BMW a mezőnyben. ahhoz képest nem is rossz (pláne hogy a tavalyi Sauberre épül) eza világbajnoki pontversenyben erős 3. hely. (hasonlítva a toyotahoz vagy a Honda szenvedéséhez pl...)
  • jefferson83
    Hamitől én is többet vártam, mert az első kanyarok után már esélye sem volt. Pedig látszott rajta, hogy ő menne.
  • [Jakuza]
    Lehet, hogy meg valami olyat is elejtett, hogy ha nem engem tamogattok, akkor a tobbi dolgot is nyilvanossagra hozom. :D
  • WNW
    Na a Ferrarinal lejatszottak ami varhato volt, es szukseges a VB nyeres eselyeinek fentartasahoz.. De a McLarent nem ertem... Engem az zavar igazan, de nagyon, hogy meg mit tudhat Alonso, ugyanis kb. zsarolassal egyidoben, hirtelen lathatoan O lett az elso szamu pilota.. Azota nem is nyavajog, es Hamilton lathatoan lelassult... Raadasul, ha engem megzsarolnak, es feljelentem magamat, a bunti megkapasa utan ugy rugom ki a zsarolot, hogy a laba nem eri a foldet, foleg, ha allitolag nem is tudtam a piszkos dolgokrol... Ehelyett teljes a beke, sooot, a zsarolot kezdem el tamogatni... Nem tiszta.......
  • [Jakuza]
    Vagy a masik csapattol elopott dokumentumok. :d
  • Istencsászár
    A taktikát nem Todt, nem Briatorre nem és nem a csapatfőnkök találják ki:), erre vannak ottt a versenymérnökök a pilóták és a további mérnökök akik tudják h a gumi, autó pilóta mennyit bír mi az ideális és mi nem a számítógépes szimulációk alapján...
  • [Jakuza]
    ?????
    En ilyen szabalyra nem emlekszem, hogy egy verseny 1 gumi.
    Pontosabban, ha jol emlekszem, csak nem volt kotelezo gumicsere szabaly.
  • Tigristank
    Már nem azért, de Heidfeld 5. lett, ettől előrébb pedig esélye sem volt kerülni ezen a versenyen. De még így is a BMW a 3. legjobb csapat, és ők ki is tudnak emelkedni a középmezőnyből.
    Szerintem néhány éven belül már a vb címért is harcolhatnak majd, talán már jövőre is. :)
  • kirol
    Aha.
  • Taranov
    Ezt támogatnám most is.
  • MaSzKa
    de most is a taktika volt a szar nem az autó

nagyon idegesítő tud lenni mikor bmw fan vagy azt nem hozzák a várt eredményt
  • MaSzKa
    régen 1980körül 1garnitura gumi 1 verseny
  • Kit--Kat
    Szép volt Kimi és Ferrari.
    Remélem Massa már vágja, hogy csak 2 számú lehet.
  • Istencsászár
    Mi a bajod vele? teljesen korrekt a csapat, nagyszerű ez az év, de vannak álltalában náluk jobbak, vagyis a szokásos kettő, talán majd jövőre.
  • Taranov
    Igazad van, minél kevesebb gumit kéne elhasználni.
  • MaSzKa
    Én meg azt nem bánnám ha Mario Theissen kirúgná saját magát a BMW-től
    tiszta szégyen már hogy ilyen jó az autó 6éve azt vb-cím egy sincs

de régen volt már 1983 (Brabham-BMW)
  • Istencsászár
  • kirol
    Azt mondták a tegnap a műsorban, hogy ugye van 100 milla bünti. De nekik csak 30-at kell fizetni, mert 70 az az, amit majd kapnak -illetve nem - a konstruktőri megnyerésére.

De ha elvették a pontjaikat, akko rhogyan nyerhetik meg a konstruktőri címet, amiért a 70 milla jár?
  • DjDano
    Egy biztos, én nem bánnám ha 3 ugyanilyen unalmas verseny következne, megegyező befutóval! :)
  • MaSzKa
    az ki maradt avégéről - talán úgy értelmes is
  • MaSzKa
    ott is az emberek gondolkodásából kifolyólag van
  • MaSzKa
    "vagy így lesz vagy nem, de az biztos" - ezt tetszett
  • Jacek
    Nade ne komolytalankodj mar! ez kornyezet szennyezes? a millionyi gyar meg ondja magabol a szart buntetlenul, na ne rohogtess..
  • DjDano
  • MaSzKa
    ha minden ember így gondolkozna már rég megfulladtunk volna
  • Istencsászár
    Nemtudom miről beszélsz, drift versenyeken, gyorsulási versenyeken meg ilyeneken olyanokon akkor mivan?:) nem ettől lesz szennyezett a levegő:)
  • Count Adyn
    Jah nyugodtan forgathatná mindenki, jó móka:)
  • Istencsászár
    vannak bukóterek minden pályán... más sportágakba ez nem akadály...
  • MaSzKa
    te meg dupláztál 2x is
    1x a hozzászólásokba
    1x büntipontokba
  • DannyL
    FORCA KIMI! Respect!
  • MaSzKa
    ez környezetszennyezés sajnos, bár igen látványos

Kubica hogy küzdött

• DjDano
    Kimi triplázott 2004, 2005 után idén is ő SPA királya! Gratu!
  • MaSzKa
    leköpte a kamerát massa
  • [Jakuza]
    Most kellett volna odaszolni a Csalonzonak a nyilvanossag elott, mint ahogy o is beszolt Massanak.
    "He Alonso koma, mukodott a gumijaidban a Ferraris gaz ? A sulyelosztasotokat rendesen beallitottatok a mernokokkel az adataink alapjan? :DDDDDDD
  • Punker
    meg hely hozzá ahol biztonságosan meg tudja csinálni.....