FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alien
<#worship>

Istencsászár
<#eplus2><#eplus2>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
80% meg beképzelt alonso briatorre gyülölõ...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Bandee1987
nem hiszem. Egyre több Renault és Alonso drukker van, úgyhogy ti osztoztok velük 😊))

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Istencsászár
és? a közel másikfele meg McLaren drukker😄😄😄😄😄😄 (mielõttméglevertek poénból irtam hátsó szándéknélkül) amugymeg nemtök mind1 kinek vantöbb?ez alapbólbaromság ilyeneket irogatni sztem

Bandee1987
<#eljen><#worship>

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Lteebee
Gratulálok.

Kifelejtetted, hogy kifejezetten keressük az újregeket.

Hiába na! Háromnegyed év és 500hsz az már valami!
Aszongya !
lol

Haver! Egy harmincx éves embernek beszélsz tapasztalatról, aki egy évvel régebben fórumozik itt.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

M@TriX
bravó
"és az ilyen emberek moderálnak..."
általánosítás suxx

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

NuCLEARScoRp
Punker elõszeretettel krizizálja az embert a stílusa miatt... de a saját alpárisága már nem számít.... és az ilyen emberek moderálnak...

Amugy itt attól függ minden, hogy hány éve vagy itt.... ha évek óta itt vagy és még a nyelved is jó hosszú.. akkor bármit megtehetsz !!

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

Lteebee
Szerintem a Renaultnál nem ugyanez a helyzet.

Vagy akkor a bmw-nél, mercinél, toyotánál, hondánál is.

NuCLEARScoRp
Alonso:

"Ami a spanyolt zavarja, az a Ferrari politikája, melyben csapaton belüli sorrendet állapítanak meg. A Renault pilótája kinyilvánította, hogy ezen mihamarabb változtatni kell, mert a csapattársak közötti egyenlõség a legfontosabb."

Hahaha mintha a Renault-nál nem ugyanez lenne a helyzet... szánalmas ez az ember... <#nevetes1><#nevetes1>

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

Istencsászár
szerintem ennyire nemkell negativ hangodnak szót adni leirod utálod és kész minden csunya jelzõ nélkül énis leirhatnám hogy A... egy ...de minekutálom a buráját és kész..

rezsofiz
Én úgy vettem észre hogy ezt nem állította senki.

sazl : c

Lteebee
Egyébként a faszparaszt az erõsebb jelzõ a beképzelt kis pöcsnél?

hm

ÁjjLe BoBBi
nah kit kell kiütni?<#boxer>

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Punker
mikor nem voltam mod is szidtam a kolumbiai tenisz bajnokot.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

b-type
hát ezt most nem tom hová rakni..
én csípem Monty-t, szal most tudnék osztani szépeket erre a "senkiházi f@szparaszt" -ra amit írtál.
legszívesebben osztanék is, nem tudom mire volt ez jó.
de csak finomba, hisz mod vagy, és elég régi tag.
ezt a kérdést fel is teszem:
Ez most mire volt jó?
Ezt kívánja a társalgás szinvonala?
vagy ez ilyen egyezményes dolog?
infó, érdekesség, vitára, megbeszélésre érdemes/alkalmas közlés?
vagy ezt lehet?
illetve pár skacnak lehet?

mindegy a topic kikerült a kedvencekbõl.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Istencsászár
grat

Amse
de akkor Winkler-Bazsó páros jöjjenek át közvetíteni.

Punkerwork
ha meg nem hozza a pontokat, mehet halkajának, tuti nézõ rekord lenne az etetés 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

rezsofiz
Meglehetõsen.

Lteebee
Végülis a campona, meg az rtl erõs szponzorok...

Ramore
palikot a forma1-be LOL! 😄
Lteebee
Meg az "az én kezemhez legalább nem tapad vér" is szállóige lett.

én azért bírom mert egyéniség, igaz kicsit negatív, de legalább lehet mondani róla valamit: bunkó, de gyors, és jó versenyzõ, meg köcsög is😛PP

http://gaborszantai.co.uk/

Addig no problem volt nalam a csavo de az eset utan nagyon nem birom.

Bucser
te sem vagy jobb... ezzel az erõvel... De örömmel látom, hogy a topic nem változott😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

rezsofiz
Loál.

Lteebee
Ismert például a "vatarjuduinjuidiot" mondása.

Punkerwork
Monty egy senkiházi f@szparaszt

Lteebee
És ahogy a sajtóval, médiával, versenyzõkkel beszél...

döntsétek már el...
szerintem Montoya a legmókásabb: motocross-os protectorban teniszezik, rallyzik a rajtfelállásnál...😛

Lteebee
Montoya jó lenne pancsernak, csakhát õ nem szeretnivaló.
Legyen a zsófi!

Schumacher helyett meg mondjuk a fásy!(na jó, ezt talán ne...)
Akkor mégiscsak a motoros srác kéne oda!

Punkerwork
õ se elég mókás arc a digó fanatistáknak, schumi tudott együtt bulizni velük (most nem nagyon van miért) bari meg a szeretni való pancser volt, szal ki van ez találva 😊

akkor az a Button lesz 😛PP

Lteebee
A ferrarinak olyan pilóta kell, aki eleve népszerû, hogy hozza a maga tictac-ját, meg wella-ját.

Amse
Ugyanez fogalmazódott meg bennem vasárnap az F1 magazin közben. 😊

"Túl hideg és fehér nekik."

Ez az! 50cent-et a Ferrariba! 😄DD

MS sem hülyének született, a környezete tette azzá...
Szerintem akkor Liuzzi való a másik Ferrariba: fiatal, laza, hülye, olasz, nyálas...😛

Lteebee
Túl hideg és fehér nekik.
Az angoloknak, meg a németeknek még elmegy...

Punker
a digók nem csípnék az alkeszt, mert tuti nem állna ki piros parókában himnuszt vezényelni stb.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Lteebee
Dennis az utolsó lovag.

a finn hülye lenne elhagyni a McLaren-t, Dennis a fiaként kezeli, mindent megadnak neki...
Biatore meg csak addig pátyolgatja Fernando-t, míg megy nekik a szekér, aztán keres magának új padavant😊

Punker
hát inkább õt rakják oda mint a bamba finn-t, az az ember az uncsi csapatokhoz illik, merci vagy williams...

"BigFace" újabb nyilatkozata (no comment):

Alonso fontolóra veszi a Ferrari ajánlatát

Írta: Schneider Andrea (München) <2005.08.10. 18:16>

A spanyol pilóta a legjobb csapatot választja majd

Fernando Alonso jelenleg még szerzõdésben áll a Renault alakulatával, ám a világbajnoki tabella éllovasát ennek ellenére sem hagyja hidegen a Ferrari ajánlata. Amennyiben Michael Schumacher az elkövetkezendõ esztendõ végén visszavonul a Formula-1-bõl, Alonso felteszi magának a kérdést, Ferrari, vagy nem Ferrari?

"Most azt mondanám, hogy az elmúlt öt évben õk építették a legjobb és legversenyképesebb autót." Ám a múlt már nem számít: "Minden versenyzõ a leggyorsabb autó volánja mögött szeretne ülni. Tehát jelenleg mindenki a Renault és a McLaren pilótája akar lenni, hogy diadalmaskodhasson. Ha lejár a szerzõdésem, minden lehetséges opciót figyelembe fogok venni."

szerintem simán magaalá pisil, ha felkéri a Ferrari...😛

báttyó02
😄D

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

2003-as pole körök, ha érdekel valakit:

f1pole.uw.hu

(tv kamera, kommentár nélkül)

Lteebee
2 teória egyértelmûen körvonalazódni látszik évek óta és mostmár kezdem én is elhinni.
Csak ezek miatt lehetett.

1. Schumacher nem tud elõzni, ezért feltekerték a motort, hogy elölre kerüljön és akkor csak fel kell tartani a többieket.
2. Alonso egy beképzelt pöcs.

<#ravasz1>

Punkerwork