182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Az hogy a vakmerőségnek semmi keresnivalója a pályán...pláne a másikkal szemben.
Vki addig tolja ki a helyzet határait amíg kontrollálni tudja. -
madmanic #56726 Alonso pénzt ígért a szerelőinek... persze lebukott... -
Ebben mi a kivetnivaló? Vakmerően versenyzik...
Minden pilóta sír mint a fürdőskúrva ha történik valami a pályán vagy ütközésközeli helyzet van. Bezzeg ha ők csinálják az abszolút renben lévő versenyszituáció...
Szánalom ez az egész. -
WNW #56724 Es honnet tudod, hogy Massa tenyleg azt hozta ki az autobol, ami tenylegesen benne lett volna a gyors kornel..? Kiminel egyertelmu volt, hogy mindent a maxra tekert Istanbulban az utolso elotti korben, annyira nagy volt az idobeni ugras.. Szerintem Massa csak annyival lett gyorsabb, mint amennyivel a puha gumi gyorsabb volt a kemenynel, azonos motor allapotnal.. Viszont dicseretes, hogy Kimi most hoskodes nelkul lehozta a veget.. Raadasul Massa vegig Alonsohoz idomult a sebessegnel, az volt a dolga, hogy oket megverje.. Es az vicces volt, mikor a vegen felaltak a dobogora minden, es Kimi versenymernoke Massat olelgette, meg razogatta...:) Teny, amig elnek Kimi eselyei a VB cimre, nem lesz a Ferrarinal ki-ki verseny egymas kozt.. Viszont a McLarenek, ha ebben a stilusban folytatjak, ki fogjak lokni egymast... -
Van benne kivetnivaló, semmi szabálytalan, de kivetnivaló van benne :)
Ez már a sokadik Alonso-nál, amikor arra játszik hogy májd a másik elveszi a gázt, nagyon sok előzésénél megfigyelhető ez, de a két kirívó Magny Cours-ban Heidfeld-l és itt az Eau Rouge-ban Hamilton-nal.
Lehet erre sakkozni, de nem mindenkivel...Sato pl. tutter nem venné el a gázt pozicíóharcban :))
-
pontosabban ráengedte a kocsiját, íven autózott. Nem volt fal hanem aszfalt, arra gondolt, hogy nem keni fel Hamit, de tuti mögé kerül majd ami neki jó, nem számolt azzal hogy Hami gázelvétel nélkül abszolválja az ívet ;) Mázlija volt, hogy aztán neki jött ki jobban a kanyarkombináció.
szerintem semmi kivetni való nincs abban amit cisnált, max egy kicsi (nem szeretem Alonsót...) Hami utána nyomhatta volna, de semmi, úgy láttam jobban félt attól, hogy rákenődik valamire és 0 pontos lesz, mint hogy megelőzze Alonsot, ha tudja... -
azért annyiban vitatkoznék, hogy Kimin nem látszódott annyira az az igyekezet, Massa meg eléggé a határon nyomta... -
Az egybol latszott hogy van helye de elhozta szandekosan oldalra az autojat, kulomben elment volna Hamilton! Ennyit tud! -
Megnéztem többször is felső kamerás felvételből a rajt utáni Alonso-Hamilton affért és ki merem jelenteni, hogy Alonso szabályosan kilökte Hamiltont! Brutálisan ráhúzta a kocsiját.
-
Én értem mit akar!
A törésteszt nélküli váltóra gondol! de az maradt a mekikben mivel megcsinálták a tesztet szóval ennek nincs köze! Ja és ez csak egy versenyen volt! -
-
mivan? -
SzocsA #56715 NEm kapta el alonsot szokásos megnyomom az év végét ritmust...
mivel eddig a török nagydijig hamilton kocsijában megnem engedett váltó volt, amivel gyorsabb volt mint csapattásrsa. amit a monzai futamon kivettek belőle ezért let lassabb hamilton aloso meg nem gyorsúlt be! -
neki is ezt mondanám :) -
Azért a 2. kerékcsere után Kimi teljesen lassított, akkora előnye volt, míg Kimi Törökben végig a sarkában volt, Massa nem tudott kiautózni előnyt, Kimi tudott, nem is kicsit, gyorsabb is volt. -
Sry. ez Angelnek ment. -
Nem a leggyorsabb körröl van szó. Hanem arról, hogy ő is tud gyorsabb lenni annál aki már nem hajtja annyira az autót... csak mert a múltkor el voltál ájulva, hogy az elől lévő Massánál gyorsabb volt Raikönen. -
Zóanagyvarázsló #56710 Hamilton akadt rajta fenn, nem a közönség. -
Hát én is! -
G_ArchAngel #56709 1 Felipe Massa Ferrari 34 233.388 1:48.036
2 Kimi Räikkönen Ferrari 12 233.261 1:48.095
0,059-et tudott lágy gumival verni Kimi kemény gumis gyorskörére - jól megmutatta:))) -
Senkit.
Ezt hívják versenybalesetnek. -
most min akadtok fent a kiszorítósdin ? ezer meg egy ilyen esetet láthattunk már, a startnál megszokott abban a zsúfoltságban..ráadásul a világbajnoki címért küzdenek, persze, hogy nem fognak finomkodni egymással -
Jöttök itt azzal, hogy benne van a kiszorítósdi, de ha Hami nem engedi ki a verdáját csúnyán összecsattannak és akkor nem tudom kit hibáztatnátok... -
Ejjj... biztos voltam benne, hogy meg fogod jegyezni. :)
De egyébként igazad van, ez is felesleges volt. Főleg úgy, hogy mostmár tényleg Kimit kell nyomni inkább ha "megakarjuk" szerezni az egyéni vb-t is.
Azért remélem látod, hogy nemcsak Kimi tud gyorsabb lenni az első helyezett mögött, hanem Massa is gyorsabb tud lenni a második helyen Raikönen mögött. -
baxxterboy #56704 Remélem Kimi világbajnok lesz! -
Egyetértek! -
én is azt mondom lehettek volna jobbak
ha lesz gépem megyek
rfactor - idt champcar series 1.1 mikor lesz és hol? -
DJ BP #56701 annál nagyobb hülyeség volt :D -
Kettős Ferrari győzelem:D
BMW-k nem voltak vmi jók:(
Formula Renault 2.0
Gyertek a ligámba:D -
Akkor Massa volt az élen, most Kimi.
Semmi rendkívüli nem történt szerencsére, sikeres 7vége volt, fia-mclárenek elleni első meccs a hátralévőkből abszolválva...
-
Valami Hello Kitty-s csapat beválna neki. :) -
Nem, de lényegtelen mert köze nem volt Kimihez. -
:DDD ez az!! Tetszik:D -
Jó akkor mostmár két rinya picsa van a McLarennél, kitűnő.
-
Szegény fiú:) mintha elfelejtette volna hogy ez autóverseny és a kiszorítós kibaszósdi belefér:) -
Szerintem csak állást keres
-
G_ArchAngel #56692 kémkedünk, kémkedünk?:) -
jefferson83 #56691 Pofátlanul ráhúzta a kormányt, viszont ha nyerni akar ezt így kell csinálni. Szép vagy nem szép, de eredményes :) Ez benne van a játékban. -
Ha büszkélkedett, hogy tőle tanulta és használja, akkor mit sír megint mint 1 fürdős kurva, a jó fiú??? -
WNW #56689 Alonso tenyleg leszoritotta, meghozza tudatosan.. Lehetett latni, ahogy Alonso iranyt valtott, es rahuzta a kocsit.. Viszont multkor Hami is ezt csinalta Massaval.. Amugy mondtam multkor, hogy ezt Alonsotol tanulta.. Es tessek, a mester ujabb lecket adott, hogy is kell ezt meg pofatlanabbul megcsinalni...