182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
azért annyiban vitatkoznék, hogy Kimin nem látszódott annyira az az igyekezet, Massa meg eléggé a határon nyomta... -
Az egybol latszott hogy van helye de elhozta szandekosan oldalra az autojat, kulomben elment volna Hamilton! Ennyit tud! -
Megnéztem többször is felső kamerás felvételből a rajt utáni Alonso-Hamilton affért és ki merem jelenteni, hogy Alonso szabályosan kilökte Hamiltont! Brutálisan ráhúzta a kocsiját.
-
Én értem mit akar!
A törésteszt nélküli váltóra gondol! de az maradt a mekikben mivel megcsinálták a tesztet szóval ennek nincs köze! Ja és ez csak egy versenyen volt! -
-
mivan? -
SzocsA #56715 NEm kapta el alonsot szokásos megnyomom az év végét ritmust...
mivel eddig a török nagydijig hamilton kocsijában megnem engedett váltó volt, amivel gyorsabb volt mint csapattásrsa. amit a monzai futamon kivettek belőle ezért let lassabb hamilton aloso meg nem gyorsúlt be! -
neki is ezt mondanám :) -
Azért a 2. kerékcsere után Kimi teljesen lassított, akkora előnye volt, míg Kimi Törökben végig a sarkában volt, Massa nem tudott kiautózni előnyt, Kimi tudott, nem is kicsit, gyorsabb is volt. -
Sry. ez Angelnek ment. -
Nem a leggyorsabb körröl van szó. Hanem arról, hogy ő is tud gyorsabb lenni annál aki már nem hajtja annyira az autót... csak mert a múltkor el voltál ájulva, hogy az elől lévő Massánál gyorsabb volt Raikönen. -
Zóanagyvarázsló #56710 Hamilton akadt rajta fenn, nem a közönség. -
Hát én is! -
G_ArchAngel #56709 1 Felipe Massa Ferrari 34 233.388 1:48.036
2 Kimi Räikkönen Ferrari 12 233.261 1:48.095
0,059-et tudott lágy gumival verni Kimi kemény gumis gyorskörére - jól megmutatta:))) -
Senkit.
Ezt hívják versenybalesetnek. -
most min akadtok fent a kiszorítósdin ? ezer meg egy ilyen esetet láthattunk már, a startnál megszokott abban a zsúfoltságban..ráadásul a világbajnoki címért küzdenek, persze, hogy nem fognak finomkodni egymással -
Jöttök itt azzal, hogy benne van a kiszorítósdi, de ha Hami nem engedi ki a verdáját csúnyán összecsattannak és akkor nem tudom kit hibáztatnátok... -
Ejjj... biztos voltam benne, hogy meg fogod jegyezni. :)
De egyébként igazad van, ez is felesleges volt. Főleg úgy, hogy mostmár tényleg Kimit kell nyomni inkább ha "megakarjuk" szerezni az egyéni vb-t is.
Azért remélem látod, hogy nemcsak Kimi tud gyorsabb lenni az első helyezett mögött, hanem Massa is gyorsabb tud lenni a második helyen Raikönen mögött. -
baxxterboy #56704 Remélem Kimi világbajnok lesz! -
Egyetértek! -
én is azt mondom lehettek volna jobbak
ha lesz gépem megyek
rfactor - idt champcar series 1.1 mikor lesz és hol? -
DJ BP #56701 annál nagyobb hülyeség volt :D -
Kettős Ferrari győzelem:D
BMW-k nem voltak vmi jók:(
Formula Renault 2.0
Gyertek a ligámba:D -
Akkor Massa volt az élen, most Kimi.
Semmi rendkívüli nem történt szerencsére, sikeres 7vége volt, fia-mclárenek elleni első meccs a hátralévőkből abszolválva...
-
Valami Hello Kitty-s csapat beválna neki. :) -
Nem, de lényegtelen mert köze nem volt Kimihez. -
:DDD ez az!! Tetszik:D -
Jó akkor mostmár két rinya picsa van a McLarennél, kitűnő.
-
Szegény fiú:) mintha elfelejtette volna hogy ez autóverseny és a kiszorítós kibaszósdi belefér:) -
Szerintem csak állást keres
-
G_ArchAngel #56692 kémkedünk, kémkedünk?:) -
jefferson83 #56691 Pofátlanul ráhúzta a kormányt, viszont ha nyerni akar ezt így kell csinálni. Szép vagy nem szép, de eredményes :) Ez benne van a játékban. -
Ha büszkélkedett, hogy tőle tanulta és használja, akkor mit sír megint mint 1 fürdős kurva, a jó fiú??? -
WNW #56689 Alonso tenyleg leszoritotta, meghozza tudatosan.. Lehetett latni, ahogy Alonso iranyt valtott, es rahuzta a kocsit.. Viszont multkor Hami is ezt csinalta Massaval.. Amugy mondtam multkor, hogy ezt Alonsotol tanulta.. Es tessek, a mester ujabb lecket adott, hogy is kell ezt meg pofatlanabbul megcsinalni... -
G_ArchAngel #56688 Mikor jönnek a Massa fikázások?
Mert ugye Kimit sokan megugatták, mikor durrantott egy gyorskört a második helyen első versenyes motorral...
Vagy Massanak szabad? -
WNW #56687 A BMW a masodik, mar bocs..
-
HM #56686 Igazad van nem az. Ez az igazság. -
Nem kell kombinálni, Hami az utobbi két verseny minden etapjában lasabb volt és kvalin is, ezvan... Alonso elkapta a szokásos megnyomom az év végét ritmust... Haminak kell kicsit gyorsulni hogy elkapja a spanyolt.
Hami is kezdi azt amit a nagyok, nem viseli el hogy ha kikap. Következő versenyen jobban kell koncentrálnia.
Hamilton csalódott Alonsoban
Lewis Hamilton neheztel Fernando Alonsora, aki a rajtot követően leszorította a pályáról. "Régóta figyelemmel kísérem a Formula-1 eseményeit, és tudom, hogy Fernando többször sportszerűtlenségre panaszkodott. Nem vártam volna ilyet egy olyan embertől, akire felnézek, és a akit példaképemnek tekintek."
"Azt nem tudom, hogy összeértünk-e, de elegendő helye volt a kanyarban ahhoz, hogy helyet hagyjon nekem." – jelentette ki Hamilton csalódottan.
-
pokoli vicces -
hát ha megnézed, idén először indult tisztán BMW a mezőnyben. ahhoz képest nem is rossz (pláne hogy a tavalyi Sauberre épül) eza világbajnoki pontversenyben erős 3. hely. (hasonlítva a toyotahoz vagy a Honda szenvedéséhez pl...)