182273
  • b-type
    első képet le is mentettem, a második is frankó,...Heidfeld meg.. :)))))))
  • G_ArchAngel #56838
    Tisztelt bíróság, felülről a második képen a McLaren álnok ügynökei elvonják a Ferrari szegény technikusainak figyelmét:)
  • Istencsászár

• Istencsászár

• b-type
    Én pont ellenkezőleg gondolom. :)
    szvsz Alonso keményen használja az autót TC nélkül is, a gumimelegítései pl. szenzációsak.
    Én őt is azok közé sorolom akik még talán erősödni is fognak eredményekben,..de a csapattársa (ha még az lesz) Hamilton is erős lesz ilyen téren szvsz.
  • Istencsászár
    Ez mint bebizonyosult autó függő, a Rönót kellett ugy vezetni és ő ugy volt gyors vele. Ha megnézed Alo vezetését a McLarenbe akkor mint kés a vajban ugy megy, aki az autót jobban használja és idegesebben terelegti az Hamilton. Onboard verseny felvételeket kéne nézni nem a valótlanságokat kiabálni.
  • G_ArchAngel #56833
    az újoncok pedig a legkevesebbet: Heiki, Hamilton, Rosberg, Sutil, Vettel...
  • lac coo
    Szerintem senki nem fog szívni , ezeknek ez nem jelent gondot ;)
  • b-type
    Én nagyon kedveltem :)
    Monty következetes volt, mindig harcolt, és ha kivezették (mint Imola-ban MS)...akkor sem cirkuszolt ezen.
    Még ahogy itt hagyta ezt az egész F1-t, még az is Monty-s volt.
  • Dodo55
    Az érdekes lesz, végre kiderül ki tud autót vezetni.

Szerintem Alonso lesz az, aki a legtöbbet fog szívni emiatt, a rángató-kapkodó vezetési stílusa miatt.
  • Istencsászár
    Ezvan, szerencsére egyik sem egyforma karakter. Nekem Monty karaktere tetszett a legjobban az elmult években, de ő sem volt az a szeretnivaló pilóta...
  • b-type
    Ezeket a 'sarakat' nem kellett hordani rá.
    Lehetett volna belöle egy népszerű bajnok is, az eredményei alapján bőven.
    De nem az lett, és ezt nem a nézők tették.
    Kimi is harcolt MS-l, és volt év amikor majdnem bajnok lett, tette ezt úgy hogy a Ferrari ereje teljében volt.
    Mégsem fújjolta (sem én) sem a világ Kimi Raikkonen-t.
  • lac coo
    Hát nem fognak betojni tőle az tuti . Talán esőben lesz egy-két megforgás.Amúgyis spórolni kell a TC-vel, minél kevesebbet dolgozzon mert csak pazarolják a benzint vele ....

Egyébkén idén Kubica Monacoban (!) a verseny második felét TC nélkül futotta mert elromlott :))
  • passatgt
    hát akkor ezzel sem vesztenek túl sok időt:)
  • BaliBoy
    Jaaaah. Há mádzsárul monjáád. :D
  • lac coo
    Mert jövőre nem lesz TC, de ezt gondolom tudod .
  • DJ BP
    max az akkori Kimi fanokat sokkolta...
  • DJ BP
    traction control - kipörgésgátló
  • DJ BP
    ,,Sokként ért mindekit h a megszokott Sumi Vb címet egy Alonso elhappolta, 2 év alatt mindenki megsimerte vagy meggyűlőlte, mert 2 év alatt mindent csinált, mindeki ráfigyelt mindeki vele foglalkozik..."

Felejtsd már el b+, köze nincs hozzá, első VB címekor pl. büdös rossz szót nem szóltam rá (mások mákkirályozták, én nem). Mennyi stiklije kell még végre, hogy elhidd önmagában utáljuk ezt a [cenzúra]-t...
    Ennyi erővel mondhatjuk azt, hogy te azért kedveled, mert az általad gyűlölt Sumit verte meg? Kezdjük ott, hogy Sumi autójának a szarsága inkább okozott sokkot a szurkolóknak mint Alonso.....
  • BaliBoy
    TC?
  • DJ BP
    az első VB-t is a McLaren-nek köszönhette, Ron Dennis akkor már Alonso útját egyengette, Kimi kárára...

Azért ez túlzás :)
  • DJ BP
    (*: Badoer TC nélkül tesztelt)

'oszt miért vajon? :)
  • G_ArchAngel #56818
    1. Glock BMW-Sauber (B) 1:20.606 71
    2. Liuzzi Toro Rosso-Ferrari (B) 1:21.280 90
    3. Buemi Red Bull-Renault (B) 1:21.309 59
    4. Montagny Toyota (B) 1:21.555 72
    5. de la Rosa McLaren-Mercedes (B) 1:21.651 46
    6. Piquet Jr Renault (B) 1:22.009 63
    7. Barrichello Honda (B) 1:22.020 79
    8. Nakajima Williams-Toyota (B) 1:23.177 87
    9. Badoer Ferrari (B) 1:23.432 36*

(*: Badoer TC nélkül tesztelt)
  • G_ArchAngel #56817
    az első VB-t is a McLaren-nek köszönhette, Ron Dennis akkor már Alonso útját egyengette, Kimi kárára...

ha akkor 10%-kal megbízhatóbb a NyekkLáren, akkor most annyit érne, mint Button, Webber vagy Heidfeld...
  • madmanic
    Azóta hisztizik mióta tudatosult benne hogy az újonc jobb nála...

nem tudja feldolgozni, és ezért ilyen ( !"%!"=/%"=!"=+/(%+ )

Mert tanulok a büntipontokból...
  • Punker
    az első VB alatt/elött nem volt gond Alonso-val, aztána Brios teljesen átmosta az agyát.
  • Istencsászár
    Sokként ért mindekit h a megszokott Sumi Vb címet egy Alonso elhappolta, 2 év alatt mindenki megsimerte vagy meggyűlőlte, mert 2 év alatt mindent csinált, mindeki ráfigyelt mindeki vele foglalkozik... nem hiába, mert olyan személyiség és mellesleg Sumi érát megszakító 2szer Vb aki idén is eséllyel pályázik a címre. Ezvan... 2 évre visszamenőleg lehet minden sarat felhordani meg nemtetszést kifejezni, mert volt a Sumi aki ment és győzött, nem sikított hanem tette a dolgát, mert benőt a feje lágya ezeket a stikliket jópár évvel ezelőtt követte el, persze egy eset sem hasonlítható egymáshoz mert 2 oldalról lehet mindent nézni. Ahogy Sumi ugy Alonso is nézi a célt és bevet minden eszközt h elérje mert még buzgó fiatal és azt hiszi ő a legjobb.
  • G_ArchAngel #56813
    ne sértegesd az állatvilágot azzal, hogy egy féregre azt mondod, hogy "Alonso" - az állatoknak is vannak jogaik és érzéseik!
    :)))
  • madmanic
    ez már 6 büntipont!!

hidd el, tudom mit beszélek....
  • WNW
    Patkanykenguru? Tasman ordog? Kacsacsoru emlos?
  • jefferson83
    Kinek vérmérséklete szerint :)
  • nearo
    mókus?
  • Count Adyn
    Tanultak a rágcsálókból:D
  • DJ BP
    kabaré :DD

De most komolyan azért elég szánalmas, folyton bíróságon van a Meki, hitelüket nálam teljesen elvesztették...
  • G_ArchAngel #56806
  • G_ArchAngel #56805
  • madmanic
    hogy megtanult mindenki kultúráltan gyalázkodni
  • jefferson83
    Azért ez a pofátlanság netovábbja. Mekkora ...[itt egy pici szőrős állat nevének a helye]... banda.
  • jefferson83
    Én akkor röhögnék, ha utolsó futamon Hami menne valahogy még 1 ponttal és megismétlődne ugyan ez a helyzet. Első és második helyen a meki. Alonso ismét ráhúz Hamire akinek már lesz annyi esze, hogy marad az íven -> mindketten kiesnek -> Hami a bajnok :ASDASD
  • tzsoltika
    Még szabad fellebbezzen a McLaren a magyar nagydijért? Én úgy emlékszem hogy volt adva nekik egy hét hogy ha akarnak akkor fellebbezhetnek, de nem tették, akkor most hogy?!