FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
bár eddig a bridsotne volt a szar és azthangoztatták hogy a kocsi ûberbrutál és a legjobb mostmeg a kocsi szar és a gumi jó eldönthenék már hogy mi a szar de annyit õk is mondhatnának hogy ezvan meki, rönó jobbak nálunk dehát ha eztmondanák összedölne a világ inkább most rákenik mindekire...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
a rönó mérnöke meg a toyotához ment? ugyemléxem mégse lett a toyota jobb mint a rönó😄
ez a ferrari részérõl kifogás.txt

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Amse
pletyka, felfújás, szánalom 😛

Lehet benne valami, bar azert 1 fecske nem csinal nyarat.

Bandee1987

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Bandee1987
sztem massa nem sokáig marad, jöhetne már Rossi. De még pl. Liuzzit is el tudnám képzelni.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

nem szerdán szokott lenni "görbe tükör"?

http://gaborszantai.co.uk/

Lteebee
Ez a lényeg: A Ferrari az Ferrari.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Kit--Kat
hááát ezt nem tudni azért a Ferrari az Ferrari, jövõre nem feltétlenül biztos, hogy ilyen szar lesz. Inkább én azt nem értem mért azt a balfék Massat igazolták le:S

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Istencsászár
az a sauberes idõszakában volt demost a legerõsebb csapatnálvan hülye lenne onnan elmenni..

Kit--Kat
1szer úgyis átmegy, õ maga nyilatkozta még a Sauberes éveiben, hogy az álma az, hogy 1x a Ferrarival versenyezhessen... Mondjuk szinte minden pilótának ez...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Istencsászár
istenem ennyi idiótaságot még nemhaltottam😊))) aki elhiszi hogy "lecserélil" lol sumi pár év mulva visszavonul hanem ha nem hamarabb... Kimi a mercinél vb lesz reméljük sok évig az idióta ujságírók a idióta pletykáikkal meg elmehetnek ****** oda

Kit--Kat
így hogy van benne 10év valamilyen szinten én is többre értékelem, és épp ezért várom tárvatett kézzel a Ferrarinál😄D

Schumacher, az Schumacher... - ezt nem is vitatom Michael esetében, de engedtessék már meg, hogy személyes kedvenc finnemet többre tarthassam...😛

Kit--Kat
neketk ott lesz a zseniális Montoyátok😄DD És azért Schumcaher az Schumacher....

aha, és akkor a McLarennek lenne egy jó pilótája max. 4 évig, míg a Ferrarinak egy fiatal géniusz 1x évig...

hülyék ezek...

AnuluWork
Ez lol:

BLIKK 😊

"Az évszázad dobását tervezi a Ferrari és a McLaren
Räikkönent elcserélik Schumacherre?
2005-08-24

München - Vörösrõl ezüstre válthat Michael Schumacher (36). Habár a hétszeres világbajnok pilóta cáfolja a McLarenhez szerzõdését, nem mondtak le róla. A Ferrarinál pedig elkészült a válaszcsapás terve: a mclarenes Räikkönent (25) ültetnék a német helyére.

Törökországban újra leégett a Ferrari. Az utóbbi években verhetetlen tûzpiros autó Schumacher alatt a 18. körben meghibásodott, majd a hétszeres világbajnok hosszú szerelés után csak azért tért vissza a pályára, hogy rutint szerezzen a hét végén debütáló török helyszínen.

Az újabb kudarc után Schumacher a rivális McLaren sportigazgatójával, Norbert Hauggal (53) vigasztalódott. A pilóta szerint baráti beszélgetésrõl volt szó, Haug és a McLaren azonban többet akar.

- Nagy álmunk válna valóra, ha a német Mercedes mellé megszereznénk a legjobb német pilótát, egyesítenénk erõinket - mondta Haug. - Schumacher szerzõdése 2006 végén jár le, nagyon jó esélyünk van rá, hogy utána minket választ, és nálunk fejezi be pályafutását.

A McLarennek a szerzõdés érdekében igencsak a zsebébe kellene nyúlnia, mivel a hétszeres világbajnok Schumi évi 35 millió eurót (8,7 milliárd forint) keres az olasz csapatnál.

Schumacher - aki most cáfolja az átigazolásáról szóló híreket - egyszer már majdnem a McLarenhez szerzõdött. Akkor, 1998-ban gyakorlatilag mindenben megegyezett Ron Dennis csapatfõnökkel, azonban a Daimler-gyár elnöke, Jürgen Schrempp megvétózta az egyezséget, amelybõl így semmi nem valósult meg.
Bármennyire bizonygatja hûségét Schumacher, a Ferrarinál már elkészült a B terv. Jean Todt (59) csapatfõnök cserében gondolkodik.

- Ha õk viszik Schumachert, akkor mi elhozzuk tõlük Räikkönent - mondta Todt. - Ideális megoldás lenne elsõ számú pilótának. Az eddigi évi fizetését, 15 millió eurót (3,7 milliárd forintot - a szerzõ) könnyen meg tudjuk emelni.

(sz. z.)"

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Lteebee
Hát, pár okosságot biztos mondott, de talán tényleg túlzás amit mond.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Egy ferraris segített a McLarennek

Írta: Papp István <2005.08.24. 07:15>

Brawn ezzel magyarázza a McLaren sikereit

A Ferrari alakulat technikai igazgatójától, Ross Brawntól egy igen meglepõ kijelentés hangzott el az elmúlt napokban: Egy ferraris segít a McLarennek ebben az évben.

Ezzel a mondatával Brawn tulajdonképpen arra célzott, hogy a wokingi alakulat aerodinamikai szakembere, Nicolas Tombasis, aki jelenleg az MP4-20-as versenyautón dolgozik, korábban az olasz alakulat alkalmazásában állt.

„Elhagyta a Ferrarit, és a McLarenhez igazolt, ami tulajdonképpen érezhetõ is.” – nyilatkozott Brawn. „Minden olyan dolog, amin dolgoztunk, a filozófiánk és a kultúránk, amelyet a fejlesztések során alkalmaztunk, hirtelen egy másik csapat számára elérhetõvé vált. Mindezek mellett pedig tisztában van azzal is, hogyan dolgoznak a Ferrarinál.” – tette hozzá a technikai igazgató.

tehát egy ex-ferraris váltotta meg a világot az angol-német istállónál? kicsit erõs duma, Ross...

Istencsászár
Majd egy másodpercel volt lassabb Massa mint Bari:
Teszteredmények – Monza – kedd:

1. - Barrichello - Ferrari (😎 1:22.506 – 94 kör
2. - Massa - Ferrari (😎 1:23.461 – 61 kör

Amse
ez nemtecc<#schmoll2>
<#wink>

Istencsászár
ezt találtam
Kép

Istencsászár
ezt találtam

Amse
Nem találkozott vki ennek a képnek 1 nagyobb verziójával?

Istencsászár
hát remélem azér mer nemlesz több technikai malõr😄

Már megint ez az Andrea...
Téged sztem valami érzelmi szálak fûznek ehez a csajhoz..
annyira jó? akkor mutasd be nekem is

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Az Ezüstnyilak csillaga fényesen ragyog

Írta: Schneider Andrea (München) <2005.08.23. 16:47>

A csapat elégedett az eredménnyel

Kimi Räikkönen 18,609 másodperces elõnnyel diadalmaskodott a Török Nagydíjon legnagyobb riválisa, Fernando Alonso elõtt. A hatalmas sebességkülönbség a Mercedes sportigazgatóját, Norbert Haugot is meglepte.

"Amikor láttam, hogy Alonso a tizenharmadik körben bejön a boxba, meglepõdtem. Kilenc körrel többet voltunk kint a pályán. Ez hatalmas különbség! Ennél meggyõzõbb Kimi teljesítménye, amit a futam elején nyújtott. Az elsõ rajtkocka is nagyobb jelentõséggel bír."

"Kimi tökéletes versenyt futott. Jól beosztotta a versenyt, nem is kellett a határon autóznia. Az elsõ kiállásig keményen kellett küzdenie, de azután már nem kellett kockázatot vállalnia. Szerintem Juan-Pablo és Kimi egy kicsit gyorsan is mentek, de hát õk vérbeli versenyzõk. A rajt nem volt tökéletes, de ha megnézzük, hogy a Renaults barátaink mikor jöttek ki, akkor vélhetõen a súlytöbblet is szerepet játszott ebben. Nem könnyû olyan remek rajtolókat mint a Renault lehagyni. A különbség 25, 30 kilogramm volt, ami azt bizonyítja, hogy nagyon gyorsak vagyunk. A Mercedes kitûnõen szerepelt. A csillagunk fényesebben ragyog mint valaha, tehát minden csodálatos."

Lord Haug kicsit optimista...

Istencsászár
utolso 2 gp2 futamot láttam végig hát mitmondja az valami hihetelen ami ottmegy elõzések végig oda vissza beszurják a kocsit ahol lehetlene nemfélnek nem a kocsit kimélik hogy jajj leszakad a kis légterelõrõl a másik kis légtaralõ és milesz akkor meg a gumi jajj elkopik meg minden ott vannak az igazi titánok mer ezt az f1et a sok idióta biztonásgi szabállya és a ferrari elleni hadjáratban sikerült a túrakocsi kategûriába sorolni mer mindeki a szar kocsiját és a gumiját félti nempedig a versenyzéssel törödik itt a nagybaj dezt a nagyokoksok nemlátják...

Bucser
hát jahh sajna.... Nézz meg egy cart futamot.. az is openwheel.. ott betonfalak közt mennek egy 2 autónyi széles katlanban 30-an.. és mégis olyan elõzések vannak ,hogy ihaj....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Punkerwork
ez a tervezés hibája szerintem, olyan szinten játszanak a leszorító erõvel, hogy maguktól veszik el az esélyt.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Bucser
egyébként mondhatod nyugodtan nem vagyok a sértõdõs típus bár gõzöm sincs, hogy mit akartál mondani😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Mond szerinted melyik pilóta egója fér el a kocsijában mond már el??? Melyik viseli el ha megelõzik??? (lsd webbert amikor vissza akarta venni a körét pont a mostani futamon😄)

Btw.: Schumachert meg lehet elõzni karambol nélkül?? akinek van egy kisebb archiv tára tuti össze tudna vágni egy montyéhoz hasonló schumacher összest... hogy hányszor okozott balesetet az arroganciája😊 ÉS ez nem baj mert egy idõben még próbálkozott elõzésekkel😊

Én pont ezt a tutyimutyiságot utálom az F1-ben... Nem merik bedugni a kocsi orrát egy kanyarba mert félnek.. félnek a kerékvetõtõl félnek a kicsúszástól félnek attól, hogy rossz ívre kerül fél mindentõl ami a rajt utáni aktuális pozíciót veszélyezteti... ÉS mindent megtesznek azért, hogy meglegyen és csak ha egyértelmûbben gyorsabbak valakinél csak akkor mennek el... Mikor láttál utoljára több körön át tartó üldözést mikor ide oda tologatta egyik versenyzõ a másikat hogy megelõzze??? én nem sokszor.. mind be van tojva.... ÉS ez a baja a F-1-nek... ja meg hogy papírautókkal megy mindenki és attól fél, hogy eltöri... csinálják meg õket tartósabbra...

Kit--Kat
hááhhháá na ez azért nem mondom ki inkább mert besértõdsz...
Montoya éssszel??? Ez a 2 szó elég messzire esik 1mástól, csoda ha megtudják elõzni úgy, hogy ne legeyen belõle karambol, Schumitol se viselte el soha ha lenyomta, mindent megpróbált, mint azt az osztrák futam is éksen bizonyítaj....

Bucser
te még mindig nem érted, hogy ez nem MS train simulator topic ahol az jár jobban aki biztonságosan célbaér hanem itt az a lényeg, hogy versenyezzenek???

Ésszel vezet õ nincs benne hiba hisz nem lehet rá azt mondani, hogy beleszürkült a középmezõnybe mint mondjuk Ralfkára😊 Mindig odateszi magát valamivel.. vagy idõmérõn vagy versenyen... Õ versenyzik és nem az a célja, hogy biztonságosan célbaérjen pontotszerezve, hanem hogy NYERJEN mert ez kérlek verseny... és itt nem a részvétel a fontos, hanem a GYÕZELEM!!!!

Istencsászár
dehogy másodhegedûs ottvan az élen minig idén õk az 1etlen páros akik az élen tudnak maradni állandóan

Ebbõl is az derül ki hogy Montoya mennyire nem bír magával. sokkal sikeresebb lett volna ha egy kicsit vissza vesz a tempóból és ésszel vezet vagy néha beéri a második hellyel is.Most ép másodhegedûs a Mclarenél...

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

sato-ból jõvõre? pizza futár,annak jó

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

báttyó02
basszus nemigaz hogy megint makkolt **** alonzo....pedig ha 3. helyen ér célba mindjárt több a pontkülönbség..dehát nem,mint mindig kiesik elõle valaki vagy kicsuszik .@@

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Istencsászár
ha sato gyorslenne akkor idén lehetett volna valami jó eredménye és fõleg tavaly de nemvol semmi szvsz lassú

Istencsászár
sato lassu láma hibázik álandóan kicsuszik azér mer valakit elõz és mind2en kiesnek ember gondolkozzmár teljesen másról beszélünk...

Akkor ilyen értelemben szerinted Sato igenis jó versnyzõ.Megnézheted mi lessz belõle jõvõre 😄DD

éppen az ilyen húzások miatt távozik a csapatból hiába gyors!

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

Igen néha Alonsonak is van olyan pillanata amikor elborul az agya de ebben az évben most nagyon is kevés ilyen helyzet van.

Bucser
IGen asszem az ilyen tökösség hiényzik az F1-bõl szerintem... Kezd eléggé fürdõskurvák gyülekezetére hasonlítani és totál elfelejtik, hogy itt a versenyzés a lényeg.... Jujj belém jött és ez nem volt szép tõle... na és????? verseny van nem vonatozás...

Istencsászár
A hitetleneknek egy kis ízelítõ Monty vitathatalan tehetségérõl õ volt az aki fvelvette a kesztyût Sumival és miket mûvelt( mûvel ) ááá Video

Bucser
Szóval azt mondod, hogy Alonsobol soha nem lesz világbajnok mert akkor helybõl lefordulok a székrõl😄 ott is azt írod akkor??? Bocs lehet nem tudok olvasni de kérlek magyarázd meg😄 Szóval az az 5582 is egy eléggé nagy LOL😊 MOndom ez nem verseny ez az F1 ahol sínautók mennek és nincs elõzés meg koccanás meg versenybaleset.. bocs de hol élsz te???

másrészt ezzel a hozzállással minek van a renault a logodban?? érdekesss

#25582 Lejebb írtam már tessék olvasni<#ejnye1>

Loool...

Istencsászár
a McLaren amugyse egy olan team hogy váltogassa a pilótáit fõleg ha az 1ik 2 legjobb ottvan náluk jósok évig ottlesznek ezek 2en

McLaren tönkreteszi a Minardit és Jordant, s mivel kötelezõ a 20 autó, indítanak 3-at: Kimi, Juan, Michael trióval...😛

Bucser
EZek olyan nem lenne rossz ha ott lenne hírek...

Istencsászár
Montyt semmiképp nemfogják a Mekitõl "elküldeni" mer vb jelölt õis , Kimi alapból kivazárva ezek csak ilyen bomba hirek hogy minnél töbenn olvassák