182273
  • gercse
    Jó lesz Sutil a mekiben, hisz nem mindegy? a lényeg, hogy legyen a pályán akció...
    (csak nálam játszik szerepet a hűség?)
  • Attila889
    nah a végét jól megaszontam...a lnéyeg hogy már akkor eldölt hogy Alonso nem mehet a Ferrarihoz.....
  • Attila889
    én úgy tudom hogy nem mehet a Ferrarihoz mert már 2001-ben a Minardis évében elbaszta az esélyeit a Ferrarihoz meneteléhez.
  • Istencsászár
    Ez jó mert igy lemorzsolódi az a réteg akik nem a verseny miatt nézik az autóversenyt hanem valami sztár miatt:), nem tök mind1 ki hol hül? a lényeg hogy legyen a pályán akció... Sutilt megnézném a Mekibe, de inkább Rosberg ha választani lehet.
  • BaliBoy
    Nagyon, nagyon remélem, hogy egy szó sem igaz ebből. Több mint 10 éves Ferrari rajongóságomat szakítaná meg ez a ........... csalonzó.
  • kirol
    Ne bassz már hogy Alonso a Ferrarihoz tart!
    Fel is vágom az ereimet, ha még az a f@sz is idejön.
    Elég sokk volt Raikkonen is.
  • desigo
    Massa a Toyotával a sor végén fog kullogni
    cserébe jól fog keresni...

Attól még,hogy fikázod Alonso a legjobb pilóta.

Egy dolgot viszont tehetsz akár most is: -fav
    ennyi és nem kell folyamatosan sírnod és köpködnöd...
  • G_ArchAngel #56912
    most már komolyabb újságok is írják, hogy Alonso a Ferrarihoz tart, Massa Toyotához, Sutil McLarenhez...

asszem a Ferrarit is tönkreteszi majd ez a p*tkány, így nem fogok Kiminek sem szurkolni - ha ez megtörténik számomra meghalt a Forma-1:(((
  • madmanic
    reménykedni szabad? :)
  • DjDano
    Szerintem nem kéne még tényként kezelni Alonso távozását...
  • G_ArchAngel #56909
  • Zóanagyvarázsló
    Na igen, valószínűleg úgy kellene érteni. Mondjuk én hirtelen erre az eshetőségre nem is gondoltam, mert én nem németezném le Rosberget, mégiscsak "félvér" :)
  • Istencsászár
    a német csapattársa, Wurz

Rosberg simán mehetne a Mekibe, Alonso vissza a Rönóba mert felesleges olyan helyen lennie egy pilótának ahol nem jó neki, bár Kova sem egy gyenge ellenfél lenne neki, mert ahogy a Rönó fejlődött ő kihozta a maxot és pontokat szerzett ami nagyon meggyőző volt. Wurz szerintem távozik, mert nem tudja a maxot kihozni a kocsiból, kapott még egy esélyt, szerzett egy szép dobogós helyet, örömmel vonulhat vissza, de tesztelni simán maradhatna még évekig. Fisco talán egy gyenge kocsiba ujra erőre kapna mert nagyon eltünt ebbe az évbe a Rönóba, de ezzel is az a baj hogy annyi fiatal tehetség van a küszöbön hogy nehéz egy ennyi évet lehúzott pilótának helyet találni.
  • spect16
    Off
    szvsz: német(Rosberg) gondolhatott.

On
  • Istencsászár
    Sőt ha valaki végig olvassa és túljut az "Alonso kedves" sokkon akkor igen érdekes és hihető dolgokat mond, ami triviális szvsz.
  • Istencsászár
    Véleménye mindenkinek lehet bármiről. A legjobb mikor volt F1es ( még mindig abban a közegben mozgó ) pilóták nyilatkozatait osztják a fórumozók:), mert más a véleménye és talán picivel jobban belelát a dolgokba mert abban él... szal egy benfentes véleményét vagyis tapasztalatát kinevetni, kiragadni nem vicces hanem az ellenkezője, attól még az illetünek lehet véleménye, amit le is írhat és le is írt kismilliószor. Itt most Montyról van szó amugy nem Aloról.
  • Zóanagyvarázsló
    Igen, sajnos Kiminek ebben a szezonban is magasabb volt a hibaszázaléka a kelleténél. Ugyanakkor Rosberg nincs annyira rivaldafényben, hogy észrevegyük az esetleges hibáit, de azt már tudjuk, hogy nagyon tehetséges pilótáról van szó. (Ha tényleg le akarnánk cserélni Massát, inkább ő kéne, mint Alonso, sőt a spanyol helyett tőlem jöhetne Wurz is. Hiába gyors, ha egyszer ellenszenves.)

"német csapattársa, Alex Wurz"

Ez egyébként mi? Nagyon hozzáértő lehet a tisztelt cikkíró.
  • G_ArchAngel #56902
    Wurz: Rosberg Räikkönennél is jobb

Ugyan felmerült a lehetősége, hogy amennyiben Fernando Alonso úgy dönt, hogy szerződésének záradékát kihasználva elhagyja a McLarent, akkor a wokingi gárda szeretné a soraiban tudni a Williams-nél versenyző Nico Rosberget, a Grove-i székhelyű gárda csapatfőnöke, Frank Williams újból leszögezte, hogy semmiképp sem hajlandó megválni versenyzőjétől. "Vissza akarunk kerülni az első háromba, és ahhoz, hogy ezt elérjük, szükségünk van Nico kvalitásaira. Magam alatt vágnám a fát, ha eladnám" - szögezte le Williams. Ugyanakkor a német csapattársa, Alex Wurz is egyetértett csapatfőnökével abban, hogy Rosberg gyors, következetes és nem hibázik. "Emlékeim szerint csak egyszer hibázott, a Melbourne-i időmérőn. Ha Kimi (Räikkönennel) hasonlítom össze, akit még abból az időből ismerek, amikor a McLarennél dolgoztam, azt kell mondanom, hogy Nico nagyobb hatással volt rám. Kiminek hét körből egyszer hibázott, Rosberg azonban nem" - mondta Wurz.

Igaz, hogy Wurz a "seggnyalós" korszakát éli, de lehet benne valamit, Nico szerintem is nagy tehetség, csak kicsit jobb technika kellene alá és dobogóért harcolna.
    (szvsz egy BMW-vel már esélyesebb lenne, mint Nick/Kubica)
  • G_ArchAngel #56901
    miért mondhatja bárki Kimire, hogy iszik? Piáltál vele?

miért mondhatod egy jó csajra, hogy "dugnád"? Tudod, hogy 100% heteró?

szerinted csak arról lehet véleményt mondani, amit 100%-ig ismersz?
    akkor ezentúl egy autóról se mondj semmit, míg nem vezetted 10000km-t, vagy egy cipőről sem, ha nem futottál benne 1000km-t...
  • Istencsászár
    Hányszor találkoztál vele hogy ki mered jelenteni h nem? a munkahely ( jelenleg F1 ) és a magánélet két különböző dolog.
  • [Jakuza]
    LOL ez a Monti nyilatkozat:

"Fernando kedves srác..."
  • b-type
    jó a banner, mint mindig
  • jefferson83
    Én ettől kezdve nem nézném tovább a Forma 1-et az tuti :)
  • DJ BP
    A te logikád szerint ha bebizonyosidik, hogy a Renault birtokolta a McLarenes adatokat (függetlenül mindentől) , akkor őket is ki kell zárni.

Igen, még a Ferrarit is. Ezt én hol tagadtam? De egyenlőre Meki szúrta el, róluk derült ki. Én logikám, ez nem az enyém, tények, doppingteszt kihagyás min. 8 hónap eltiltás, tökmindegy mit csináltál, szabályt szegtél, itt is ugyanez min. fennáll.
    Mellesleg ha szimulátorban tesztelték, nem használták fel? Menj már...
  • DJ BP
    ??
  • DJ BP
    Biztos legyintene erre az összes McLaren-fan, elvégre ez a Formula-1 része.

• DJ BP
    és akkor Kimi-Alonso? Na neee :) Kacsa az egész, Ferrari sem normális ha odaviszi ezek után
  • b-type
    Ezt én sem hiszem. Nem mennék világgá a meglepetéstől, de nem hiszem hogy ez lehetséges lenne.
    Vagy ha igen, na azt a taligát nézném még meg amibe beleültetnék :))))
  • G_ArchAngel #56891
    A GrandPrix.com nagyon érdekes fejtetgetéésel állt elő: a McLarentől szinte biztosan távozó Fernando Alonso jövőjével kapcsolatban nem a szokásos Renault-lapot játszották ki, hanem egy egész más forgatókönyvet vázoltak fel - a világbajnok a Ferrarihoz szerződne?

A lap elmélete szerint a Ferrarinak nagyon sokat megérne a spanyol világbajnok szerződtetése, annyit, amennyi még a McLaren - nem is olyan erős - ragaszkodását is oldaná, futná belőle, hogy pótolják valakivel Alonsót, sőt talán még büntetésre is jutna egy kicsi. Jól értesült informátorok szerint pedig nemrég Maranellóban a Ferrari tulajdonosi köréből néhány személyt arról tájékoztattak, hogy fennáll a lehetősége annak, hogy Alonso jövőre náluk vezessen, a csapat dolgozik az ügyön.

Alonsót Spában többen is látták a Red Bull központjánál, de ha tárgyaltak is, ez nem lehetett valami komoly. Míg a többség erre figyelt, mások mást, és máshol láttak - Felipe Massa a Toyotánál járt. Ha ez valóban így van, Massa jövőre egy igencsak jól fizető első számú pilóta-helyet csíphetne meg a japán csapatnál.

Massa átszerződése azonban családi viszályt is okozhat Todtéknál, ugyanis a brazilt a Ferrari-főnök fia, Nicholas Todt menedzseli - valószínűleg nem örülne, ha védencét kiraknák. Esetleg, ha valamivel kárpótolják, megbékél. Az ifjabb Todt egy másik védence, Luca Filippi a legújabb hírek szerint a Ferrari tesztpilótája lehet jövőre. Érdekes.

(szvsz, ez annyira nem hihetetlen, de akkor a Ferrari szava és annyit ér, mint a McLarené)
  • Shiwo
    jah, én is azt hittem, hogy tovább lesz szorongatva..lehet nem bíztak Börni hosszútávú szinészi képességeiben :)
  • b-type
    Bernie-nek gondolom ezer euro-ban mérik a perceit, szal sokáig nem lehetett poénkodni :DD
  • Kit--Kat
    igen
    kár hogy hamar lelőtték a poént:)
  • desigo
    Jó volt a kész átverés :)

Palik agyát lehetett volna még húzni egy ideig...
  • Kit--Kat
    A Ferrari Licence díja:D
  • Zóanagyvarázsló
    Dehogyis. Jövőre Mosley-nak személyesen el kellene lopnia a teszteredményeiket, beállításaikat, taktikáikat, egyebeiket, majd átadni a Ferrarinak. Biztos legyintene erre az összes McLaren-fan, elvégre ez a Formula-1 része.
  • Kit--Kat
    hehhe:D
  • Punker
    rájöttem mi lett volna a jó bünti, a 100 millát a ferrárinak kelljen átutalniuk :)
  • Zóanagyvarázsló
    Mivel a témához tartozik, talán egy-két mankóul szolgáló link talán ideférne a topikba, alátámasztás nélkül viszont csak sokat ismételgetett frázisnak tűnik.
  • Istencsászár
    Jaja, hidd azt:), Kimit leírod? vagymi??
  • Istencsászár
    Nem tudonk? olvasgass kicsit.