FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
én arra leszek kiváncsa hogy a ferrari és a redbull hogylesznek egymáshoz képest...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Bandee1987
majd meglátjuk, szerintem a honda sem rossz...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

jövõre lehet a Cosworth aláz mindenkit, ugyebár nekik elég kemény V8-as múltjuk van...

http://gaborszantai.co.uk/

Bandee1987
már gyúrnak rá.

Bandee1987
Érdekes, sztem már belenyugodtak abba, hogy idén nem nyerik meg a vb-címet. 2000-tõl 2005-ig õk voltak a királyok, a többieknek meg csak sírt a szája, hogy változtassuk meg a szabályokat, mert képtelenek vagyunk beérni a Ferrarit. No, idén sikerült legyõzniük õket, a sok anti-Ferraris meg röhög a markába, kíváncsi vagyok, hogy jövõre milyen arcot fognak vágni...

Lteebee
És mi lenne a csapatsorrend?

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.

Meg szar is.

20 meki a jelenlegi pilótákkal? szép is lenne az...:P

Akkor irj peticiot hogy csak McLaren legyen az F1-ben.

sehogy, ez tényleg off...
hagyom is abba, de rögtön...

Szóval nálam a McLaren jelenti az F1-et...:P

Lteebee
Szerintem kisarkítod a dolgot és nem értem, miért.
Hogy jön ide a zsuzsirokk, meg a germánhausz?

inkább "gagyigettórapet" hallgatok, mint tizenévesek divat sulirockzenéjét, vagy rángatozótérdû-légykergetõ-mosógépzenések mástól lenyúlt számait újrapörgetve...
(bár a rep-et sem szeretem, de ez már mindegy, fentieknél az is jobb...)

Lteebee
Hülyére verette a buciját.

:D

Lteebee
Akkor mostmár mercirõl és bmwrõl is beszélünk?

Aszittem Ferrari, Mclaren és Williams a téma. Ezekrõl beszél egy f1 rajongó.

A gagyigettórappereket a merci meg a bmw érdekli.

Punkerwork
és?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Tyson pl. McLaren-rajongó...:P

Kit erdekelnek a feka videok? :) Nekem sem a Merci sem a Ferrari nem tetszik utcai autokban. Inkabb egy 2005-s Ford Mustang kellene. De az nagyon :P

Punkerwork
mi köze az F1-hez a gettó szökevény fekáknak?

Kit--Kat
Na jó 1 az már rég rossz ha az a mérvadó:)
2. Ferrarit-Mercire??:S-nem 1 kategória a 2..
És a Merci 1általán nem = a Mclarennel....

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

...fõleg, hogy a feka videókban leváltották a Ferrarikat Mercedes-re a srácok...
az összes soul/r'n'b/funky csokipacsirta Merci kabriók elején fetreng...
(pl. Destiny's Child: Cater 2 U - Mercedes SLR McLaren edition)

Kit--Kat
õ csak a teljesítménye alapján, viszont a Ferrari 1 szimbólum, a versenyautók versenyautója, ha megkérdezel 1 Cart versenyzõt valószínûleg a Ferrarit mondaná, mert arról tudja, hogy híres sport márka, a McLaren meg a Williams nem érne többet neki az üres szavaknál.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Lteebee
Épp tegnap gondolkoztam ilyesmiken.
Lehet, hogy brad piit nem is dugta jennifert, és most sem angelinát, csak a címlapok miatt vannak együtt és amúgy a szabadidejében mindenki amerre lát.

Punkerwork
vagy egyszerûen csak kellett valami jó kis botrányos címlap, manapság már semmit se lehet tudni a kib@szott média g@cik az annyukat is eladják ha kell....

Punkerwork
lehet annak a valószínûsége nagyobb hogy a digók vérszemet kapnak és jövõre megint lealázzák a mezõnyt, mint annak hogy a merci 5 év küzködés után végre olyan kocsit csinál ami folyamatosan jó, vagy csak észnél a kimi gyerek és nem akar egy csapatnál kiégni mint jópáran.....

Lteebee
Csak Bugatti nincs F1-ben.
Van Williams, Mclaren, Ferrari.
De a Williams az most éppen nem is annyira Williams, a Mclaren sem simán Mclaren.

ízlés kérdése, nekem utcai sportautóban sem jelent semmit...
különbözõek vagyunk, nekem egy Bugatti jobban kellene...

Istencsászár
szerintem a mclaren meg mclaren a másik fele meg oda tart fõleg ha az idei évet nézzük

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Lteebee
Én továbbra is csak azt mondom, hogy a Ferrari az Ferrari.

Szerintem minden F1 pilóta oda tartana, ha lenne rá esélye.

Istencsászár
persze hogyaz Kimi sem hülye.........jókis cikkek most az ujságoknak bombahirek most mindenból ezotzzák le ezzel nincs is semmi gond gondoljunk csak hakkinen mizériáról hogy visszajön ide oda amida már tesztelt meg szerzõdéstirt azt kiderült semmi nemvolt:D:D::D:D:

Räikkönen elõszerzõdést kötött a Ferrarival?

Írta: Schneider Andrea (München) <2005.08.25. 08:57>

A találgatások nem érnek véget

Egy német napilap értesülései szerint Kimi Räikkönen elõszerzõdést kötött a Ferrari alakulatával a 2007-es esztendõre, mivel Willi Weber anyagi követelése (40 millió Euró évente) túlságosan megterhelné az anyagi nehézségekkel küzdõ olasz csapatot. A McLaren-Mercedes tesztpilótája, Alexander Wurz azonban nem tulajdonít nagy jelentõséget a híreszteléseknek. "Az évad ezen szakaszában gyakran beszélnek mindenfélérõl, de egyszerûbb, ha egyszerûen csak kivárjuk, hogy ki milyen csapatnál bukkan fel."

"Megbízható forrásból tudjuk, hogy a legelsõ tárgyalásokra már az elmúlt esztendõben sor került. Az elõszerzõdés munkálatai február, március környékén kezdõdtek meg. Megegyezésre idén májusban jutottak a felek." – írja a lap.

A Formula-1 háromszoros világbajnoka, Niki Lauda meg van gyõzõdve arról, hogy Michael Schumacher kitölti szerzõdést a Ferrarinál, de nem zárja ki a Mercedes szerzõdést sem. "Egy versenyzõnek a jó és a rossz idõben is ki kell tartania a csapata mellett. A Michael éppen olyan motivált, mint akkor amikor mindent megnyert, mert tudja, hogy ezzel az autóval ez lehetetlen. Michael azon fog munkálkodni, hogy ismét felvirágoztassa a csapatot. Jövõre is a Ferrarinál fog menni, és majd eldönti, hogy hosszabbít-e."

ez ugye nem igaz? ez csak kacsa..., nem lehet ilyen hülye ez a finn gyerek...:(

Lteebee
Szvsz ha egész évben másokat fikáztak volna, mondhatnánk, hogy a saját portájukat söpörjék, de eléggé csöndben vannak általában.

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

ÁjjLe BoBBi
ne haragudj meg de részben igazat adok neki.
télleg nagy múltja van a ferrarinak és talán még nagyobb jövõje lesz, de most sehol sincsenek. a helyükben inkább arra gyúrnék hogy menjen a szekér (biztos ezért is tesznek valamit) nem pedig a másik jó teljesítményének miértjét kéne vitatni. ha nem is szánalmas, de nem szép dolog. szerintem

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Mekkora a segg vagy. Hulye kis vigyorgo smile-kkal meg szanalmas is. 2000 ota bebuntettek az egesz szezont most 2005 ben nem ugy megy a szeker es mar szanalmas. Elbujhatsz.

NuCLEARScoRp
Ennyit arról, hogy valaki nem tudja feldolgozni a nevetségesen béna teljesítményt... és kit támadjanak ha nem azt akinek éppen fut a szekér...

Ebbõl egy dolog világos számomra: a Ferrari szánalmas volt és lesz is mindörökké... remélem pár évig még nem zavarnak vizet a Forma 1-ben....

<#eplus2><#vigyor1><#vigyor1>

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlõ a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

JGTC
Hajrá BAR!! Hajrá Webber!!

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Duddits
Hajrá Renault!

Bandee1987
<#worship>

Hajrá Schumi!!!!! <#eljen>

Bandee1987
ebben semmiféle támadás nincs, csak egy nyilatkozat

Duddits
Tudom, nem Forma1, de valamenyire kapcsolódik hozzá.

19:30-tól nézzétek a Sport1-et! Közvetítik a "24" órás gokart versenyt!

Istencsászár
tavaly a mclaren is ilyen mélyponton volt mint a ferrari sõt mégjobban...mégse fogták rá senkire tisztába voltak vele hogy elszurták a modelt és kész keményen halytottak aminek idén meglett a gyömülcse dehogy a ferrari ily módon támadja õket szánalmas és kicsinyes

Bandee1987
"2004 sem volt rossz év a ferrarinak ha jól emlékszem.Akkor már nem volt ott.Nem 1 emberen múlik 1 csapat teljesítménye"

Naná, hogy nem volt ott, de a Ferrari a saját mûhelytitkait akkor is tudta. A csávónak viszont lehetett 1-2 dolog a tarsolyában.

Amse
2004 sem volt rossz év a ferrarinak ha jól emlékszem.Akkor már nem volt ott.Nem 1 emberen múlik 1 csapat teljesítménye.Biztos tud vamit a csávó, de azért ahhoz háttér is kell.Itt a példa Mike Gascoyne-nál.Õt ratják az egyik legtehetségesebbnek és a toyotánál mégsem látok sok javulást.Idõvel, ha a csapat is összetettebb lesz akkor majd lehet valami az együttesbõl, de anélkül nem ér sokat.

Bandee1987
a csávó 2003-ban ment el a Ferraritól. Azért 2001, 2002 az elég jó év volt nekik, 2003 sem volt rossz és sok mûhelytitkot tudott a csávó...

Istencsászár
bár eddig a bridsotne volt a szar és azthangoztatták hogy a kocsi ûberbrutál és a legjobb mostmeg a kocsi szar és a gumi jó eldönthenék már hogy mi a szar de annyit õk is mondhatnának hogy ezvan meki, rönó jobbak nálunk dehát ha eztmondanák összedölne a világ inkább most rákenik mindekire...

Istencsászár
a rönó mérnöke meg a toyotához ment? ugyemléxem mégse lett a toyota jobb mint a rönó:D
ez a ferrari részérõl kifogás.txt

Amse
pletyka, felfújás, szánalom :P

Lehet benne valami, bar azert 1 fecske nem csinal nyarat.

Bandee1987