182273
  • desigo
    Új kommunikációs igazgató McLarennél

Látjátok még a legszarabb munkára is van az a pénz amire jelentkezik valaki:)
  • Istencsászár
    Hamilton hány pontot veszített az utolsó futamokon? szerintem neki kell félni és összekapnia magát, mert Kimi, Alonso nagyon jön.
  • madmanic
    "Az Index tippjei: Alonso 50%, Raikkönen 35%, Hamilton 15%. "

Jah... Aki egy futamot sem látott eddig....

• Punker
    hát az biztos hogy nem lesz uncsi a dolog :)
  • DannyL
    Megszületett minden idők leg ellentmondásosabb versenyzője. :)
  • minimize
    Amennyiben a rönó élcsapat, akkor a BMW-re is várhat(na...)
    Alfonz NE JÖJJÖN a Ferrari-hoz.
  • Istencsászár
    Ő is Alonsóra vár, mert neki csak a Ferka, Meki, Rönó jöhet szóba:D
  • DannyL
    "Jelenleg mindenki tárgyal mindenkivel." – jelentette ki Schumacher.

Fordítok: Tehát senki sem kiváncsi rá. :D
  • M@TriX
    szerintem az év viccére is pályázhat... ;)
  • WNW
    Nagyon egyszeru.. Europaban, es az amcsiknal nem lehet cigerettat hirdetni, illetve telitett az altalanos reklam piac, illetve a meg elerheto plusz vasarlok szama viszonylag korlatozott.. Azsiaban, es az egyeb ilyen fejlodo piacokon cigeretta reklam szempontjabol total szabad, illetve a folyamatosan bovulo fizetokepes kereslet miatt, a reklamozoknak is ez nagyobb uzletet jelent.. Lasd. Kina, ahol a gazdasagi felfutas kovetkezteben mindent megvesznek ami mozog, es ami nem azt is... Vagyis adott reklam koltseggel, nagyobb piaci szegmens foghato at, es tobb vevo erheto el, igy nagyobb lesz az F1 reklamerteke, igy bevetelei is...
  • desigo
    a nap vicce :)))))

Ralf Schumacher élcsapathoz igazolna
  • a.carkey
    "Ez hatalmas teher a sport számára, amelynek fő irányítója, Bernie Ecclestone Európán kívüli helyszínek után néz a költségek csökkentése érdekében."

:)

Inkább igaz az, hogy kevesebb a nyereségük.
  • DjDano
    Ezek nem Alonso szavai? Ő pont így sír mint Losertoya :D
  • Istencsászár
    tudjuk
  • G_ArchAngel #56945
    Montoya: Alonso egy senki Ron Dennis számára

Juan Pablo Montoya attól a pillanattól fogva sajnálja Fernando Alonsót, hogy meghallotta, Lewis Hamilton lesz a spanyol csapattársa.

Juan Pablo Montoyának nem volt elég, hogy beolvasott egykori csapatának, a McLarennek, Ron Dennist kritizálva futott egy tiszteletkört a kétszeres világbajnok Fernando Alonso körül is. "Fernando kedves fickó, de a Renault-nál első számú pilóta volt, hozzászokott a győzelmekhez és hogy megkap mindent" - mondta Montoya. "Mikor feleségemmel, Connie-val meghallottuk, hogy Hamilton lesz a csapattársa, csak annyit tudtam kinyögni, hogy 'ó, istenem'. Azonnal sajnáltuk Fernandót, mert köztudott, hogy Lewis Ron Dennis embere."

"Ő fizette az egész karrierjét, úgyhogy Ron egyértelműen azt szeretné, hogy Lewis nyerjen, ne pedig Fernando. Lewis szinte a fia, Fernando viszont egy senki számára."

Én nem Ron Dennis vagyok, de számomra szintén egy senki...
  • G_ArchAngel #56944
    A nyereség visszaesése arra készteti a Forma 1-et, hogy kivonuljon Európából, sőt az Egyesült Államok-beli grand prix is végleg befejeződhet. A Daily Telegraph szerint a magas visszatérítések miatt 306,7 millió dollárról 6 millióra esett a nyereség 2005 óta, amióta a reklámjogokat a CVC birtokolja.

Ez hatalmas teher a sport számára, amelynek fő irányítója, Bernie Ecclestone Európán kívüli helyszínek után néz a költségek csökkentése érdekében. Ázsia és a közel-kelet országai magasabb díjakat hajlandók fizetni.

Indianapolis nyolc futam utáni elvetése, az első látványos jele volt a költségproblémáknak, amely előre vetítheti a megszokott helyszínek egy része helyett Dél-Koreában, Indiában, Abu Dhabiban és Szingapúrban rendezett Forma 1 futamok képét.
  • minimize
    itt a fair küzdelem domináljon, ne a nyers "erőszak".
    nem egy labdáért ugranak fel fejelni, hanem 300-nál "előzgetnek".nem teljesen ugyan az, valahol kell legyen ésszerűség benne...
  • Istencsászár
    Mintha eddig nem lettek volna ilyen szituk:), ha az Audi nem csapja be a durcit akkor sima versenybaleset és semmi más. Hibázott Mika, de van ilyen nemjött össze neki, a szándékosságot meg ki lehet zárni, max az Audisoknak nem tetszett a manőver, de az ilyen megesik... Wtccben sem lehet odarakni magát az embernek mert büntetik, DTMbe besértődik az egyik gyár, F1be meg kiutálják a világból a bevállalósakat... jófele tart a sport:)
  • WNW
    A rohadt eletbe, nem neztem a DTM futamot... Elfelejtettem megnezni a hivatalos honlapon, mikor lesz.. Hol egy fal.... Aaaaaaa..... Amugy a a korabbi evek tapasztalatai alapjan, a Mercirol el tudom kepzelni, hogy direket utaztak Ekstromekre..
    F1.. Hetvegen az NS-ben volt egy cikk a Alonso->Ferrari, Massa->Toyota, talalgatasokrol.. Hat kb. az volt a cikk vegkicsengese, nagyon csodalkozna a szerzo, ha ez megtortenne.. Es volt benne egy erdekes adat.. Iden Massa nyomta le a legtobb kort, es a legtobb kilometert vezeto pozicioban... Es ugye ha nem rohad annyiszor le a Ferrari, meg hasonlo ostoba dolgok................................
  • Istencsászár
    Sutil váltja Alonsót a McLarennél?
  • M@TriX
    Átigazolási körkép... 2008

"A maranellóiaknál minden bizonnyal jövőre is a finn Kimi Räikkönen és a brazil Felipe Massa versenyez majd"

"A spanyolt volt csapatával, a Renault-val hozzák egyre inkább kapcsolatba"
  • minimize
    Reménykedem benne, hogy az aolnso-pletykák nem igazak, 14éves korom óta(18éve)Ferrari-drukker vagyok, soha nem a pilóta, hanem az autó számított nekem. Nem érdekel, hogy Ferrari-ba ül, ezt a nagyarcú spanyolt nem tudom elfogadni a csapatnál, de félek, ez esetben kevés lesz a márkahűségem. Ilyen embert idehozni...ez a Ferrari vége lesz.
  • Kit--Kat
    elég uncsi a DTM, hogy már csak 2 márka van:(
  • Istencsászár
    Zajlik az élet a DTM-be is Mikával az élen:), sajna a futamot nem láttam ma, de asszem ezt meg kell nézni:)
  • Count Adyn
    Meg mert ezek az autók a legszebbek, legalábbis nekem:)
  • Istencsászár
    Mindent nézni kell, ha valaki kedveli a technikai sportokat... nekem tök mind1, lehet salak motor azt is végig izgulom...

Hogy miért? mert F1 azért, talán jobb is lesz és lesz olyan jó mint anno.
  • Count Adyn
    Vállalom:D
  • Kit--Kat
    szerintem túldramatizálod.
  • desigo
    akkor benne leszel a tvben
    mi meg halálra röhögjük magunkat...
  • G_ArchAngel #56930
    ne felejtsd, sajtófotós (is) vagyok:)))
  • G_ArchAngel #56929
    Te nézed a GP2-t és MotoGP-t is - tudod, hogy mi van ott egy futamon...

Miért nézzük az F-1-et, mikor a fentieknek az árnyékába sem léphetnek?
  • Count Adyn
    Hát én körbefutok a Hungaroringen meztelenül kb ha jövőre Alonso a Ferrarihoz szerződik:D Annyi esélye van, mint Del Piero-nak az Interhez kerülni:DDDD
  • Istencsászár
    A remény hal meg utoljára, szerencsére 1-2 merészebb akció van a középmezőnybe, amiért érdemes megnézni.

De hogy nem nézem mert ( pl Sumi visszavonult ) vagy mert Alonso ide vagy oda megy...

Kimi Ferrarihoz ment, az ő drukkerei a Ferrarinak drukkolnak.
    Akik a McLarennek drukkolnak azok Haminak és Alonsonak drukkolnak.

Ennyi.
  • G_ArchAngel #56926
    van egy barátom, akinél nagyobb Ferrari drukker nincs, mostanában még ha kocsmában nézzük, akkor is elalszik a futamokon...

nem tudom miért nézem, időmérőkről már leszoktam, de futamokat még kibírom 3-4 kávéval - mindig bizok benne, hogy lesz vmi...

sajnos Gabor_HSF-ek igaza volt, Kimiből is kihunyt a tűz, a többi meg eddig is nulla volt, legfeljebb mákkal, meg ha kiestek előle akkor nyertek...
    McLaren tönkretette az egész idényt...
    tényleg, szerintem HÜLYE VAGYOK, ezért nézem...
  • Kit--Kat
    akkor nem kell nézni, ha nem tetszik
  • G_ArchAngel #56924
    hogy mit néznek?
    autóversenyt?
    akkor most nem az F-1-ről beszélsz ugye?
    mert az minden, de nem autóverseny...
  • G_ArchAngel #56923
    és ki ment volna MS helyére Okoska törp?
    Ralf, hogy a Schumacher név megmaradjon?
  • G_ArchAngel #56922
    Massa hétvégén a menedzserével többször volt a Toyota motorhome-ban
  • Kit--Kat
    Rohadtul nem vágom mért volt sokk Raikkonen.
    Nála jobb pilótát nem szerződtethettek volna Schumi helyére.
  • BaliBoy
    Az a baj, hogy semmi sem biztos az F1-ben. De nagyon remélem, hogy nem őrültek meg a Ferrarinál. Igaza van Kirolnak. Raikönen is nagy sokk volt. Már lassan kezdünk hozzá szokni.

Egyébként:
    Ferrari
    2008-as szerződéssel rendelkezik: Felipe Massa és Kimi Räikkönen.

Spyker
    2008-as szerződéssel rendelkezik: Adrian Sutil.

Toyota
    2008-as szerződéssel rendelkezik: Jarno Trulli.

A Toyota továbbra sem hosszabbította meg Ralf Schumacher szerződését, míg Timo Glock jó eséllyel pályázik honfitársa helyére. Többször is felmerült Nico Rosberg átszerződtetése, ám a pilóta kijelentette, hogy marad a Williamsnél. A japán érdekeltség miatt nem kizárt, hogy Trulli japán csapattársat kap Kazuki Nakajima személyében.