FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punkerwork
1. Pedro de la Rosa SPA McLaren-Mercedes M 1:20.201 260.032 21
2. Mark Webber AUS BMW.WilliamsF1 M 1:21.816 254.899 1.615 1.615 3
3. Kimi Räikkönen FIN McLaren-Mercedes M 1:21.842 254.818 1.641 0.026 5
4. Juan-Pablo Montoya COL McLaren-Mercedes M 1:22.078 254.085 1.877 0.236 6
5. Nick Heidfeld GER BMW.WilliamsF1 M 1:22.351 253.243 2.150 0.273 3
6. Ricardo Zonta BRA Toyota M 1:22.567 252.580 2.366 0.216 25
7. Takuma Sato JAP BAR-Honda M 1:22.577 252.550 2.376 0.010 13
8. Michael Schumacher GER Ferrari B 1:23.739 249.045 3.538 1.162 5
9. David Coulthard GBR Red Bull-Cosworth M 1:24.001 248.268 3.800 0.262 4
10. Vitantonio Liuzzi ITA Red Bull-Cosworth M 1:24.166 247.782 3.965 0.165 21
11. Rubens Barrichello BRA Ferrari B 1:24.196 247.693 3.995 0.030 6
12. Tiago Monteiro POR Jordan-Toyota B 1:25.134 244.964 4.933 0.938 12
13. Nicolas Kiesa DEN Jordan-Toyota B 1:25.374 244.276 5.173 0.240 23
14. Christijan Albers NED Minardi-Cosworth B 1:25.497 243.924 5.296 0.123 11
15. Narain Karthikeyan IND Jordan-Toyota B 1:25.611 243.600 5.410 0.114 8
16. Robert Doornbos NED Minardi-Cosworth B 1:25.853 242.913 5.652 0.242 11
17. Enrico Toccacelo ITA Minardi-Cosworth B 1:25.896 242.791 5.695 0.043 17
18. Jacques Villeneuve CAN Sauber-Petronas M - 3
19. Jenson Button GBR BAR-Honda M - 2
20. Felipe Massa BRA Ferrari B - 3
21. Christian Klien AUT Red Bull-Cosworth M - 1
22. Fernando Alonso SPA Renault M - 2
23. Giancarlo Fisichella ITA Renault M - 2
24. Jarno Trulli ITA Toyota M - 1
25. Ralf Schumacher GER Toyota M

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

desigo
Az is szép lesz hogy,hogy fog kinézni a Ferrari V8?
NuCLEARScoRp
Annyi biztos, hogy a motorváltás a McLarennek jön a legrosszabbul...

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

Lteebee
Williams megkapja?

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

a.carkey
Kiváncsi leszek a Ford V8-as motorra! Anno nagyon meggyõzõ volt ...

A medve nem játék.

Istencsászár
hát olvasgattam a toyota nyilatkozatait a v8asokról panis 5.5 mpvel volt lasabb a gyors monzai pályán egy v8assal mint a mostani v10es toyota szóval érdekes lesz ezis hogy a mostani best csapatok McLaren és a Rönó vagy a többi mithoz össze mer egy lassabb pályán ez az 5.5 mp csökkenni fog hamég egy brutál kasznit iskap meg egy brutál motort akkor megint sehol nincsenek mer nemsokat lassult az f1...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Lteebee
Jól látod.
6-7 jó csapat lesz pár éven belül megint.
V8-tól sokat várok én is.

a.carkey
Jaja.

Az az igazság, hogy ezt a VB-t a McLaren veszítette el. De ellenben nem kizárt késõbb az ellenkezõje sem, csak akkor a Renault lesz kiemelve. 😊

Ez a jó ebben a sportban!

Tavaly, 1997-ben, 1993-ban, 1988-ban nem volt kétséges ki a legjobb csapat. Idén sincs ez máshogy. Viszont a gyorsaság helyett 2000-tõl inkább a megbízhatóság dominál. Ezért szarabbak a versenyek, viosznt egy gyengébb de megbízhatóbb csapatnak nagyobb az esélye egy sokkal gyorsabb ellen. Sajnos a Mercinél erre még nem jöttek rá, de elõbb-utóbb rájönnek, és akkor lesz három csapat - Ferrari , McLaren, Renault - aki majd küzd egymás ellen a VB címért (persze ha mindhárom hasonló gumikon megy majd), és ismét fontos lesz majd az emberi tényezõ is, nem csak a technika. Aztán talán pár év múlva a BAR, a Williams és a Toyota is kitalál valamit, és belépnek a három megbízható csapat mellé, és akkor talán ismét lesz jó F1, persze remélem Bernie nélkül ...

Az új motorok jövõre szintén sokat dobhatnak majd a versenyeken.

A medve nem játék.

Istencsászár
perszehogymás miben? amig ott tesztelek a 3 meki volt az élen mindig😄 sok esélyükvan.. ha meg neadjisten beszar a meki akkrmeg megint jön alonsoka hogy amitt volt mer nagy nyomás alatt tartotta õket 40 mps hátrányban😄DDDDDDD

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Punkerwork

Taylor
Hát az egyéni az meglesz neki, de az összetett az szerintem abszolút nem bizots, mert csak 9 pont az elõnyük. Az semmi. Akár egy verseny alatt ledolgozható. Kicsit túl magabiztos a srác...

Alonso: a McLaren hibájára várunk

Írta: Schneider Andrea (München) <2005.09.01. 09:02>

Mi hibázhatunk, õk nem

A világbajnoki tabella éllovasa, Fernando Alonso abban bízik, hogy az Olasz Nagydíjon tovább tudja növelni elõnyét Kimi Räikkönennel szemben. A spanyol pilótának nem okoz fejfájást, hogy a McLaren-Mercedes kiválóan teljesített Törökországban.

"Az Ezüstnyilak valóban gyorsak voltak Isztambulban, ehhez nem fér kétség. De a monzai pálya teljesen más, így bizakodóak vagyunk. Az idei évad során mindig jól szerepeltünk a gyors pályákon. Monza legendás, fontos a Formula-1 történetében. Különleges érzés itt nyerni. Kedvelem." – nyilatkozta Alonso.

A beállítások terén is bõven akad munkája a csapat szerelõinek, mérnökeinek. "A pálya különleges beállításokat igényel, ezért a csapat speciális elemeket hoz magával. Alacsony leszorító erõvel indulunk, de a kanyarokban fontos a jó tapadás, amelyet az R25 mechanikai egyensúlyával, valamint az abroncsokkal tudunk elérni. A hosszú egyenesekben le tudjuk hûteni a gumikat. A Michelin nagyszerû munkát végez a teljes szezonban."

A spanyol pilóta továbbra is bízik abban, hogy év végén világbajnokká avatják. "A Török Nagydíj nem sokat változtatott az eredményeken. Ha továbbra is ilyen jól szerepelünk és dobogós helyezéseket érünk el, akkor nem hiszem, hogy probléma lesz megszerezni az egyéni és konstruktõri bajnoki címet. Még azt is megengedhetjük magunknak, hogy hibázzunk, akkor is az élen maradunk. A McLaren vállára hatalmas nyomás nehezedik, hogy az évadzáróig jól teljesítsenek. Ha nem sikerül nekik, akkor mi kihasználjuk ezt."

Az egyénit a mázlista a zsebében érezheti (99%), de a csapat VB-t nem venném ilyen melegre...
Amúgy igaza van, bár agymosás feeling bejátszik...

http://gaborszantai.co.uk/

Punker
nem teljesen otthon és nem zug, vasárnap ittam 2-3 pohár borocskát 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Bucser
Csak otthon zugszlopálás mi?😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

desigo
nincsenek olyan képek?
Punkerwork
Buttonról alkudozik a BAR és a Williams

hogy is van most az árfolyam most 1:360-hoz? 😊

ja, simán Bacardi-reklámarc volt pár partyfotón...😊))

Bandee1987
Schumi is amikor megnyerte mindig a vb-t, akkor rendesen bebaszott, mindannyian emlékezhetünk az évvégi hûtõdobálós, randalírozós partira, amit tavaly rendezett 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Ferrari -> több pénz -> több pia...😛

Bandee1987
Furcsa, hogy most elõbb van az olasz, mint a belga gp. Mindenesetre most 2 nagyszerû pálya, 2 nagyszerû verseny jön 😊

Brankley
Kimi mért nem érzi magát jól a csapatnál? 😊

Légy jó, légy hű Magyar!

Istencsászár
most neazthidd hogy csak a mekinél van ez igy csomo fital van f1ben õkis buliznak õk is isznak õk is bebasznak ottse teccik a csapatfõnöknek ahogy semmi sem tetszik nekik ami balesetveszélyes a védencük számára gondolhatod minemennek keresztül amikor ezek az õrültek mittomén milyen extrém sportokkal mulatják az idõt most a Kimire száltak rá az ujságirók meg Sumaherre azt minden szart felkell fujni mindent megkell ragadni....

Punkerwork
1 hete nem ittam kocsmában alkoholt 😊

Lteebee
Nalátod!
Nem ittad még el teljesen az eszedet.

Punkerwork
miért? mert én se vetem meg a piát? 😊

Kit--Kat
Amúgy az öreg Mika vett annó 1 Ferrari Modenat, és azzal furikázott összevissza, a Merciseknek meg nem tetszett ez, és eladatták vele... LOÁL

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Lteebee
Mondjuk igazad van, de te elfogult vagy!

AnuluWork
Eckhard Cordes nem német?

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Punkerwork
nem azt mondták hogy alkesz, hanem az ósdi angoloknak nem tetszik hogy egy huszonéves ember eljárogat bulizni stb, ez szerintme hihetõ a tetû mclaren fõnökökrõl.

AnuluWork
„alkohol problémái”

Ez LOL!

Az utolsó igen problémás versenyzõ tudomásom szerint James Hunt volt. Õ állandó izgalomban volt, ivott, és nem tudott aludni. A versenyekre fáradtan érkezett. Õ pl. pont az alváshiány, szorongások, állandó stressz miatt hagyta abba a F1-et.

Kimi meg iszik. Nem tudom elképzelni róla, mégha a finnek élen járnak ebben, akkor sem.

Amúgy láttátok a Hakkinen és neje Mercis reklámot, amiben Mika álmában egy Ferrarit üldöz? (Nem látható a márka, de azért felismerhetõ.) És amikor Mika felébred, Erja ül mellette a Merciben ... 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
jaja 😊

Räikkönen + Ferrari?

Írta: Zuzmara <2005.08.29. 19:07>

A találgatásoknak még mindig nincs vége.

Miközben annak a pletykának a hullámai, mely szerint Michael Schumacher a McLaren-Mercedeshez szerzõdik, lassan kezdenek elcsitulni, addig boxutcai források annak lehetõségét továbbra sem zárják ki, hogy Kimi Räikkönen 2007-ben a Ferrarihoz szerzõdik.

A GP2005.com honlap szerint (a site üzemeltetõje egyébként nem más, mint Jean Todt fia, Nicholas, így valóban birtokában lehetnek „bennfentes” információknak) Kimi Räikkönen nem érzi jól magát jelenlegi csapatánál és valóban nem elképzelhetetlen a csapatváltás jelenlegi szerzõdése lejárta után.

Az ok az, hogy Ron Dennis és a Mercedes elnöke, az azóta visszavonult Eckhard Cordes házon belül állítólag keményen kritizálta a finnt „alkohol problémái” miatt és ezt Kimi zokon vette. Most, hogy Räikkönen nyer, persze ismét õ a csapat hõse, de a versenyzõ nem biztos, hogy olyan könnyen felejt, ezért Ron Dennis egyáltalán nem vehet mérget arra, hogy hosszú távon meg tudja tartani pilótáját.

Természetesen a döntõ tényezõ valószínûleg úgyis az lesz, hogy milyen formában lesz a McLaren, illetve a Ferrari 2006 végén. Amennyiben a Ferrari addig javul, akkor elképzelhetõ, hogy Dennisnek alaposan a pénztárcájába kell majd nyúlnia, ha magához akarja kötni Kimit…

ez már hihetõbb...😊))

Punkerwork
Ferrari: Schumacher tavasszal dönt a folytatásról

semmi hír, de legalább hihetõ.....mármint hihetõ hogy semmit nem tudnak 😊

király, sajnos Barca-hívõ vagyok, de jól esik ezt a nevet látni egy F1 topicban...😛

ÁjjLe BoBBi
majdnem jó helyre jött, de ne add fel!

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Brankley
de kivárjuk 😊

Légy jó, légy hű Magyar!

Kit--Kat
😞((( hát az jó sokáre lesz

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Amse
csak 2009-ben

Brankley
Az szép! Hány km-es a pálya?
Itt majd kimi nyomhatja legalább <#hehe><#hehe><#hehe>

Légy jó, légy hű Magyar!

Kit--Kat
ez már jövõre benn lesz?

Amse
repülõtérnek is használják? 😄
😛
mellesleg valóban az van odaírva.

az van ráírva, hogy "kart track", felette meg "kart paddock" - van még kérdés? 😛PP

Amse
és a jobba alsóban az gokart pálya vagy mi?😊
ez még reptérnek is elmegy😊

Bandee1987
jól néz ki

Istencsászár
silverstonhoz hasonlit a sok gyors hosszú kanyarja..

Lteebee
Ez ilyen "erõbõl elõzõs" pályának tûnik.

ÁjjLe BoBBi
meghiszem azt 😊

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Lteebee
Az az egyenes baloldalt...

szokás szerint az öreg Tilke...😊
azt hiszem itt lesznek sebességi rekordok...😛