182274
  • desigo
    Schumi verő AdASDASdASd

Bár ezzel nem leszek itt népszerű:

bokor mellett picsogó szöszi :)
  • DJ BP
    BSZ BSZ!

Milyen érdekes, ő is Schumi verő, mégse tudnék egy rossz szót sem mondani róla...
  • Punker
    a Mclaren dicsősége vele távozott....
  • minimize

Azt bizony!!
  • DjDano
    Ma ünnepli 39. születésnapját Mika Hakkinen! Boldog születésnapot Mika!

http://formula.hu/galeria/648mikahakkinen16.jpg
  • a.carkey
    Azért megnézném Winkelhockot, hogy mit tudna Yamamoto helyett a Spykerrel ... (Vezetni már vezetett versenyt. :) )
  • Istencsászár
    Sutil nagyon hajt, megint ott lesz a középmezőny végén, ha itt is nagy versenyt fut, borítékolva lehet h jövőre jobb csapatba megy. A Honda meg... jó az uj kocsi, leglább nem este vissza...
  • Zóanagyvarázsló
    Sajnos Rosbergnek erre csökkentek az esélyei, lévén motorcsere miatt 10 helyes rajtbüntetést kapott.

[URL=http://www.a5.hu/cikkek/2/22795.shtml]Egyébként a délutáni szabadedzést a McLaren "nyerte".[/URL]
  • minimize
    1:20alatt egyenlőre megint csak négyen, a sorrend eddig majdnem jó.
    3.Rosberg
    4.Kubica, aztán jöhet(ne)alfonz+luíz.
    Sőt,ez s befutónak is elfogandám...
  • DjDano
    sorry így akartam:

• DjDano
    Az első szabadedzés eredményei:

Kifejezetten tetszik, a befutóig ne is változzon :)
  • MaSzKa
    F1 - Nagy Ütközések
  • MaSzKa
    baleset :-(
  • Istencsászár
  • Istencsászár

• MaSzKa
    az száján nem 1 kis herpesz van?
  • Istencsászár
    Figy én nézegettem csomo a múltban elfeledett CSATÁKAT ahol szívbaj nélkül a fűre kirakták egymást vagy leszorították azt a másik visszadta neki a következő kanyarba... puhány ez a mai világ, ezvan.
  • madmanic
    "A ráhúzás Hamiltonra - verseny"

Nézd meg a felvételeket, több irányból..

Ez nem verseny.. Egészen más...

Majdnem kersztülmegy a kerékvetőn ahogy nyomja ki Hamiltont.. CSak azt ne mondd hogy a lendület vitte ki...
  • DjDano
    Ha már témánál vagyunk :)

• G_ArchAngel #56981
    Istencsászár elfogult? - Ááá, dehogy...
    Istencsászár elhiszi a McLaren-meséket - Simán...
    Istencsászár ezüstön kívül más színt megkülönböztet? - Soha...
  • BaliBoy
    A zsarolás - Ha -- Milyen ha? Ez tény, megzsarolta rd-t.

A hungaroringi feltartás - Ok

A ráhúzás Hamiltonra - verseny -- Gonodlom akkor pl az is szabályos ha egy kézi meccsen direktbe arcon lövöm a kapust.

A tanuskodás elsunnyogása - Rosa ott volt mivel ő nyomta az infokat, milyen sunnyoskodás? -- Jah... csakhogy rózsi alonsonak nyomta. Itt a bibi.

A gratulációk elutasítása - Hol? -- Már ekkor nem ültem a tv előtt, de ha elolvasod a cikket akkor megtudod.

A füllentés az újságíróknak - LOL

A le nem cserélt overall - LOL

Az állandó hiszti - Azt hiszi ő a legjobb, van benne valami... -- ennek még nem feltétele/következménye a hiszti. Mostantül mindenki kezdjen el hisztizni aki azt hiszi, hogy ő legjobb abban amit csinál?

Nem is bunkó, rendes srác - Most hisztis vagy bunkó? kvelt volt bunkó? magánéletben lehet h rendes. -- leginkább sztem mind2ő
  • passatgt
    én szeretem az indexet:)
  • Istencsászár
    Melyik Alonso legnagyobb suttyósága?

A zsarolás - Ha
    A ráhúzás Hamiltonra - verseny
    A tanuskodás elsunnyogása - Rosa ott volt mivel ő nyomta az infokat, milyen sunnyoskodás?
    A gratulációk elutasítása - Hol?
    A füllentés az újságíróknak - LOL
    A le nem cserélt overall - LOL
    Az állandó hiszti - Azt hiszi ő a legjobb, van benne valami...
    Nem is bunkó, rendes srác - Most hisztis vagy bunkó? kvelt volt bunkó? magánéletben lehet h rendes.

Na akkor nézzük milyen normális kérdések maradtak:

A ráhúzás Hamiltonra - verseny
  • Zóanagyvarázsló
    Ez jogos, az Indexnek sem kell szomszédba mennie a suttyósághoz, sőt.
  • Istencsászár
    Én az indexet rangsorolnám... múltkor amilyen címet adtak Colin halálhírének minden határon túlment.
  • BaliBoy
    ehhh... :DD
    Rangsorolja Alonso suttyüságait

nc :DD
  • minimize
    hami PS-t említett, ezért írtam, ill. az érvényes licenszek miatt is ésszerű lenne.
  • Istencsászár
    A pilóták egy része elég játék fanatikus ( manapság ki nem az?:) ), többször is nyilatkozták h PS-en F1znek, pl Alonso-Hamilton ( ők mondták ). Ha nekik szimuláció kell akkor beülnek kocsijukba:). Arra egy Ps3 ÁRKÉD játék is elég h a kanyarokat betanulja az ember vizuálisan, nomeg nekik erre van dejük egy verseny 7végén, bedugja azt játszik kcsit.

A Sony leszensz szép és jó, de a játék messze áll a valóságtól eléggé:). Pécés rFactoron kívül nem is érdemes szimulációról beszélni ( főleg h bemutatókon pl a Toyota is ezt használja, nem pedig PS-es izéket )
  • minimize
    Nem vicc, a PS3-ra kiadott, hivatalos F1-es játékban ott az új pálya is.
    Ennél jobb, hasonló szimulációt úgysem talált volna, a SONY-nak hivatalos licensze van/volt az F1-es jogokra.
  • Istencsászár
    Mai elmélet

"A lap úgy tudja, hogy Ross Brawn visszatérése mellett az is távozásra kényszeríti Jean Todtot, hogy Luca di Montezemolo meg akarja szerezni Fernando Alonsot. Todt pedig hallani sem akar róla. "Amíg én csapatfőnök vagyok, nem lesz versenyző csere."
  • WNW
    Biztos a PS-el van reklamszerzodese..
  • MaSzKa
    ps-en? mi az 1 vicc!

nemhogy rfactor vagy gtr2-be nézte volna meg
  • minimize
  • M@TriX
    az utolsó Fuji GP a bannerban, ha valakit érdekel (és nem vette észre ;))...
  • minimize
    Hemilton megnézte PS-en a pályát öccsével, Kimi nem szereti a szimulátorokat erre a célra pl.
  • DJ BP
    A következő nagydíj helyszínén, Fujiban 1976-ban járt utoljára a Forma-1, a pályát teljesen átépítették, senki nem ment még rajta a pilóták közül.

Na ez érdekes lesz, vajon megérzi-e valamelyikük is, hogy eddig nem ismerte a pályát? Vagy lesz-e olyan aki mindenkinél jobban boldogul majd? Majd kiderül
  • minimize
    Remélhetőleg jó időmérővel, és kiváló futammal vasárnap.
    Hajrá Ferrarik!!
  • desigo
    Korán kelős hétvége lesz.

• Punker
  • Istencsászár
    Néha szólal meg, de akkor olyan monumentális szavai vannak hogy hihetetlen