182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Rossz példa, mivel sok az egyforma gép ( 3 pilótától eltekintve mindeki Edge 540-el repül ) és a pilóta tudása jön ki, ahogy a széria kupálban is meg a többi sportágban. Rally, Wtcc, Gt, F1 ahol gyárak márkák versengenek ott vannak akik ennek vagy annak szurkolnak. -
Matte #57078 Oké, értem én, igazándiból, vagy hülyeséget írtam, vagy nagyon nem voltam érthető. Ha te nézed a műrepülő VB-t (csak egy példa, ezer mást felhozhatnék), akkor szurkolsz a repülőgép-csapatnak //istállónak//?
Nem hiszem. Számomra pedig a Forma1 ugyanilyen. (Persze mindenki tudja, hogy az istállón NAGYON sok minden múlik!)
DE...nem érdekel ki milyen autóban ül. Nem tettem degradáló megjegyzést, kedves Zó, csak követem a sárga köves utat.
Tudod, csak azért mondtam, mert páran még azzal se foglalkoznának ha Mari néni a szomszédból ülne a kocsiban, csak egy ágaskodó :) paci legyen az elején, vagy háromágú jel, kinek mi a keresztje. Az igazi tehetség az autóban ül és nem az asztal mögött. A szaguldó cirkusznak az tenné a legjobbat, ha mindenki egyforma autóban ülne---álom, álom--- Így pedig azt mondom igen! Ez nem csapatsport. Inkább egyéni.
Számomra. Viszont mindenki annak szurkol, akinek vagy aminek akar, szíve joga. Megbántani nem akartam senkit. -
-
Zóanagyvarázsló #57076 Ez így mind szép és jó, csak nenm kellett volna a "csapatszurkolókat" degradáló megjegyzést tenni, mert ők máshogyan állnak hozzá ehhez a sportághoz.
Mellesleg ebben az F1-ben nincas olyan, hogy egy pilóta egyedül elér valamit. Egy komoly csapat kell mögé, hogy esélye legyen erős csomagban szerepelnie. Hiába ül egyedül a kocsiban, ez nem a szó klasszikus értelmében vett egyéni sport. Aki pedig csapatsportágakban kedvenc klubbal rendelkezik, talán fokozottan hajlamos csapatként, klubként tekinteni az istállókra, tudja milyen komoly munka folyik ott, és nem csak a versenypályán, valamint értékelni olyan tulajdonságokat is egy pilótánál, mint a csapathoz való hűség vagy lojalitás. Ettől még lehet pilótáknak szurkolni - nekem is vannak kedvenceim - de a kettőt nem lehet teljesen elválasztani egymástól. -
No problemo!
A hozzászólásod alapján korrekt emberke vagy. Holnap akkor győzzön az, akinek győznie kell... -
Matte #57074 Fiatalság bolondság :) Természetesen nem akartalak megsérteni, nem is azt mondtam, hogy "na amennyi eszed van....", mert nem is ezt gondoltam. Mindenkinek van valami mizériája. Egy hozzászólás(od) alapján mondtam amit mondtam és azt még mindig fenn(és a véleményedet tiszteletben)tartom. Nem néztem a korodat, igazándiból nem érdekel, sosem foglalkozok ezzel, legfeljebb ha belefutok egy szemmel láthatóan fiatalba, aki normálatlanul válaszolgat. 23 éves vagyok, nincsen ebben semmi titkolni, avagy szégyellnivaló, úgy gondolom. 1991 óta követem a "cirkuszt", bizony hétévesen szoktatott rá édesapám, mikor még Senna, Isten nyugosztalja, élte a fénykorát. Az azóta eltelt 14 évben mindig megvolt a pilóta, aki szimpatikus volt és akinek szurkoltam, de soha nem volt csapat, amiért szorítottam. Sajnálom, ez van, szerintem a Forma1 a pilóták "harca", nem a csapatoké (számomra).
Idén pedig igen, az első versenytől kezdve Hamiltonnak szurkolok, nem érdekel, hogy egy összelopott Mercedesben ül, nem a bőrszíne miatt, egész egyszerűen azért mert szimpatikus. Pontosan úgy, ahogy Alonso egyre kevésbé (sőt egyeltalán nem). Régebbi hozzászólásomban kifejtettem, hogy Alonso mellett, aki egyeltalán nem "szimpi" (elnézést a szóismétlésért), az Massa. Elszürkült, motíválatlan versenyzőnek látom, amikor pedig nyilatokozik, vagy hallom beszélni...te Úr Isten...
Elnézést, hogy ilyen hosszúra sikeredett és remélem nem voltam bántó sem most, sem az előző hozzászólásomban. -
"Ferrari-rajongó vagyok, a közúton ugyan a PAGANI ZONDA-k az urak," -
Ki beszélt másról? azt hiszem egyértelmű hogy Enzo ellenfele. -
Egyszériás márkát összehasonlítani a Ferrarival... Max úgyálná meg a helyét, hogy az Enzoval, vagy a Carrera GT-vel, Murcialegoval stb. -
WNW #57070 Szerintem kapcsold le magad egy idore, azaz Kat...
-
Mert miről? hogy nem Ferrari a neve? -
Ez nem csak erről szól. -
Szégyen vagy nem szégyen, ezek sport kocsik amiben a Zondának deka szégyelni valója sincs katt -
Annyi, hogy a Ferrarira nézve szégyen összehasonlítani vele. Ez 1 argentín bevándorló műve német motorral 0 múltal olasz autóként beállítva. -
Aha:)
Pagani Zonda R, összesen 10 db készül majd, 1.4 milla euró/db, persze csak versenypályán használhatja a boldog tulajdonos. -
Ez még csak egy render, ilyen lesz az új Zonda, az R.
AMG-piszkálta Mercedes-motort kap ez is, mint a többi. -
ez az új mclaren? -
Szvsz ez a karbon torpedó egy gyönyörűség...
-
Probléma??! -
Pagani Zonda
-
Bazmeg nehogy lemaradjak a rajtról, mert akkor kő kövön nem marad... 
Azért 5.58-kor odavonszolom magam a TV elé, nehogy valamit lekéssek...
-
port.hu+30perc -
Holnap reggel 6:30-kor lesz a rajt? -
Csalfonzékról meg ennyit, aki ezek után büszke lesz egy esetleges egyéni VB-címre a 2 Meki-pilóta közül....nem tudom.
" "2007. március 25-én 01:43-kor Mr Alonsónak küldött e-mailjében Mr de la Rosa azonosítja azt a gázt, amelyet a Ferrari fúj gumijaiba, hogy csökkentse a belső hőmérsékletet és a hólyagosodást. Az e-mail azzal a következtetéssel zárul (a gázzal kapcsolatban), hogy 'ki kell próbálnunk, egyszerű!'
Mr Alonso 12:31-kor erre úgy válaszol, hogy 'nagyon fontos', hogy a McLaren tesztelje azt a gázt, amit a Ferrari használ a gumijaiban, mivel 'valami mást használnak, mint a többiek' és 'nemcsak idén, van valami más is, talán ez lesz a kulcs, reméljük, hogy ezen a teszten ki tudjuk próbálni és ezt elsődlegessé tudjuk tenni!'
Mr de la Rosa 2007. március 25. 13:02-kor erre úgy válaszolt: '100%-osan egyetértek, hogy nagyon gyorsan ki kell próbálnunk ezt a gázt."
Gondolom nem kell magyaráznom, tudtak-e, ill. felhasználták-e anno a dokumentumokat. -
Nem kell minden kommentet felvenni...én pl. 14éves korom óta, idestova 18éve Ferrari-rajongó vagyok, a közúton ugyan a PAGANI ZONDA-k az urak, de az F1-ben csak a Vörösök. Mind1, ki a pilóta, szolgálja megfelelően az autót, ennyi.Felesleges a személyeskedés, főleg, ha értelmetlen a vitapartner kora/hozzáállása miatt... -
Hamiltonnak is elég nagy arca van, de mellette jó színész is. -
Az úgy történt, hogy annó Nelson Piquet volt a kedvencem. Hallottál már róla? Nem a kicsi, a nagy. Ja bocs most nézem az életkorod...na mind1.
Ugye tudod, hogy a "nagy" milyen autóban fejezte be a pályafutását?? Ahol a kis tejfölösszájú Schumi elkezdte az igazi sorozatát. Ez az autó a Benetton volt. Erről már talán hallhattál. A "Mester" kvázi átvette a kedvencem autóját, és mit mondjak, Schumi szurkoló lettem, mert megtetszett nekem a gyorsasága, és a győzni akarása. Ugye aztán Schumit "követtem" a Ferkába is, holott akkor még nem volt az a nagy világverő típus. Aztán tavaly, amikor befejezte a pályafutását keresnem kellett egy új kedvencet. Massa lett az. Vajon miért?? Még nem tett rám akkora benyomást mint az előző kettő, de jól haladunk. Kimi azért nem, mert ugye ő volt évekig az egyik nagy riválisa az "öregnek". Viszont kezdem egyre jobban megkedvelni őt is. Mivel a Ferrari világbajnoka csak matematikailag lehetne már Massa, ezért én drukkolok, hogy Kiminek segítse begyűjteni a világbajnokságot. Ezért mondtam, hogy: jövünk mi.
Szóval kedves fiatal barátom, mielőtt másokkal személyeskednél, amondó vagyok, ne ítélj elsőre, mert hátha egyszer majd úgy igazán melléfogsz valakivel...
-
Matte #57052 jövünk mi :D Istenem....sose értettem hogyan lehet forma1-ben egy csapatnak szurkolni...ez a pilótákról szól...
persze elnézve a hozzáállásod neked elég ha látsz egy nagy piros autót (szürkét is írhattam volna, teljesen mindegy, de neked a pijos ótóóó teccik)

U.i.: nem tudjátok, online lehet nézni valahol a futamot? nem leszek TV mellett. -
Matte #57051 igen, igen igen.....
Nagyon remélem, hogy rajt-cél sorrend ugyanez lesz (tekintve a pole pozíciót)....
Nem győzöm eleget hangsúlyozni, szvsz. Hamilton az egyetlen akit szívesen látnék a dobogó tetején, megérdemelné a fiú hogy nyerjen és megmutassa a "nagyoknak", hogy nem arccal kell vezetni a kocsit. -
Zóanagyvarázsló #57050 Butaságot beszéltek, már nem először. -
Massa hol volt az időmérő végén? Vagy csak nem mutatták a japcsik?
A másik meg a 10 helyes büntetés. Azt mondta valamelyik közvetítő, ha Rosberg megnyeri az időmérőt, akkor a 10. helyről kell indulnia. De 1+10=11. Hogy is van ez akkor...?
-
Tényleg vicces, hogy Massától még olyan nyilatkozatot nem hallottam, hogy most lassabb voltam, így jött ki, vagy elszúrtam... Mindig a kocsival van valami, ha nem P1. -
Vedd már a poént...ne legyél szemellenzős!
-
"Hogy tegyük még unalmasabbá az F1-et?"
-
"A gyártók megegyeztek a hibrid technológia 2010-es bevezetésében, illetve abban, hogy egy motornak kettő helyett, négy hétvégén (szombati és vasárnap) kell szolgálnia a versenyzőt."
Lassan mész tovább élsz, most már a verseny felétől csak spórolás lesz -
Nem feltétlenül, de akkor legalább az utolsó 2 futamon már ténylegesen 3 versenyző küzdene a vb címért. :) -
Zóanagyvarázsló #57043 Ha már ennyire megy a csata, akkor tényleg kilökhetnék egymást, ha ezen bukik vb-címet, talán Alonso is tanul belőle, már ami a "bátorságpróbás" előzéseit illeti. Mellesleg személy szerint legutóbb Alonsónak adtam igazat, Hamiltont szóltam le a nyafogása miatt, és ezt tartom is. -
Ha te mondod...
-
Ő a hibás mindenért, kimás, a globális felmelegedés is az ő hibája, túl sok benzint éget és sose esik ki. -
Nevesíts már bammeg, ne csak "fröcsögj" összevissza.
Engem ugyan nem zavart, amikor ráhúzta pl. Spa-ban, max. a gyengeségét árulta el (itt is)a "matador", mert tartott egy újonctól...LOL a pali, egy vicc. Miatta fagyott be a pilótapiac??!
Nevetséges.Remélem elkerüli a Ferrarit egy életre.