182279
  • DannyL
    mikor kezdődik? 6:30-kor?
  • DannyL
    de szépen esik az eső :D
  • chalezlopez
    Huhúú, pedig ép vagyok ám teljesen. Tudod egy szurkoló sokmindenre képes ám... És az vesse rám az első követ, aki nem ujjongott már életében, amikor a rivális csapat autója - durrdefektet kapott, ütközött, elfüstölt, tökömtuggya - felmondta a szolgálatot.
  • MaSzKa
    apa kezdődik
  • Matte
    :) sajnálom hogy (hülye vagy és) nem érted amit mondok.
    ne oktatgass, én se teszem, jól tudom mit írtm, úgy is gondolom. Elolvashatnád, hogy mi volt az a hozzászólás ami miatt az egészet elkezdtem.
    Aki úgy áll hozzá, hogy úúú remélem kilöki egymást Alonso és Hamilton és akkor nyerhet a ferrari és akkor húde jó lesz, az nem teljesen ép. Vonatkozik ez fordítva is természetesen. Hanyagolj, mert úgy látom a te agyad képtelen felfogni ezt. Én nem az istállókat, vagy a nekik szurkolókat szólom le, egész egyszerűen a csapat iránti rajongást nem tudom megérteni, de ez az én bajom. Emellett az ilyen nyomorékoktól agyhúgykövet kapok...

• Matte
    helyesbítek és akkor végre azt mondhatom van aki felfogta mit mondok.
    Van AKINÉL ez piros ótóóó kérdése, és hozzá(juk) szóltak szavaim.
    Nem csak itt, az ismerőseim körében is jónéhányan akadnak 15-50 éves korig.
  • zmeor
    én mclaren rajongó vagyok, de raikonnent szeretem
  • b-type
    Ez technikai sport, lehet a versenyzőnek, és lehet a csapatnak/márkának szorítani...attól még hogy te az egyiket teszed, a másik sem csinál hülyeséget.
    ...egy versenyző jó esetben másfél évtizedig lehet az élvonalban,...ezt nem igen lehet összehasonlítani azzal ha egy csapat, vagy márka 4-5 évtizede kűzd az eredményekért.
    Ez nem "pijos ótóóó" kérdése.
  • b-type
    Azért ez csak egy köridő táblázat :)
    Sztem egy, az 5. helyen álló Ariel Atom-t senki nem sorol magasabb kategóriába a 6. helyezett Porsche GT-nél...de még csak egy kategóriába sem.
    Az igazán telivér sportkocsik pedig a pályán is bizonyítanak, olyan sorozatokban ahol egymással megmérkőzhetnek, mivel a gyorsaságuk a beállításokon, és azok lehetőségén is múlik.
    Jól néz ki hogy aa Zonda előrébb van a Maserati Mc12-nél a top gear köridő listán, de a Maserati a legrangosabb VB sorozatban, a pályán is megmérette a kocsiját.
  • Zóanagyvarázsló
    "Számomra. Viszont mindenki annak szurkol, akinek vagy aminek akar, szíve joga. Megbántani nem akartam senkit."

Pontosan erről van (lenne) szó. Ennek ellenére azóta is vitatod mások szurkolói érzelmeit, lehet, hogy a saját magad által leírt leckét sem tanultad meg.
  • TommyC
    atyaég D:

ez gyönyörű D:.........

• Matte
    Minek mondjam egy olasznak ha még egy magyar se fogja fel. Persze ha lenne Ikarus F1 csapat, biztos érdekelne a sorsuk....
  • Kit--Kat
    Mond ezt 1 olasznak vagy 1 brittnek, kiröhög. Ők nagyon büszkék a saját csapataikra ugyanannyira mint a pilótáikra, vagy mégjobban. Mert 1 pilótának van jó esteben 15éve az F1ben, a gyárak meg végig ott vannak, nem csak 1 évtizedig. (Ferrai, Mclaren, Williams)
  • zoolee
  • desigo
    esetleg M1-M7 közös szakaszán versenyezhetsz vele és lezúzhatod :)
  • zoolee
    Szép kis vas..öö izé karbon..:)

Azok a fékhűtők a hátsókeréknéll teljesen peugeot 908 asok.:)
    Am nagyon szép...
    De nem nem vihetem utcára, és nem gyalázhatom le a csepeli ferraris csicskákat akkor nem is kell.
  • Kit--Kat
    Még mindíg nem értessz. Mind1. Nem tudom miről beszélsz, de az Enzo-t kifejezetten nem szeretem.
  • Istencsászár
    Mert nem kerülhet forgalomba. Ez egy totál a pályákra ( meg a vitrinbe:) ) kihegyezett torpedó, az is bizonyítja h semmi festés nincs rjata, 100%ig a karbon látható minden rajta.
  • Istencsászár
    Hát én én ugy hallom néha hogy nem épen van a helyzet magaslatán, tehát lehet annak lenni, csak kicsit drága mulatság, nomeg nem magával csesz ki hanem sok memberrel:)
  • DannyL
    Jó gép? De miért csak versenypályán lehet használni? Akkor nem is veszek. :)))
  • zoolee
    Swarceniggá ból is kormányzó lett..:)

Am, 1 szer mindent ki kell próbálni.
  • Istencsászár
    Honnan veszed h Sumi jó csapatvezető lenne? ő pilóta.
  • zoolee
    Bocsi, most járok erre ujra ~1-2 hónapja..
    Ez gáz..schumi jobban nézett volna ki ..
    Az legalább nem csak észt osztana, hanem tanácsot is tudna adni a vezetésről.
  • zoolee
    Mi a pin@ az a 15 ös redbull elején?
    Ujjabb satnya próbálkozások.:S
  • Istencsászár
    Brawn, de már x napos hír, ide is be lett írva.
  • zoolee
    Nemtoom, csörgött a teló 6 kor, de nem tudtam felkelni, azt csak a felvételt tudtam megnézni, közbe ebédeltem is azt valahogy kifeküdtem.
  • zoolee
    Nemkedvelem a csókát..
    Ennyi..

Am időmérőn elkezdett valamiről dumálni collner gyula, csak félbehagyta..-.-
    szal ki is jönne Jean Todt helyére?
  • desigo

• minimize
    "Egyszériás márkát összehasonlítani a Ferrarival... Max úgyálná meg a helyét, hogy az Enzoval, vagy a Carrera GT-vel, Murcialegoval stb."
    TopGear-tesztpályán meglep gondolom, de Maserati MC12-t vert meg, ami pont egy hellyel volt előbbre, mint az imádott Enzo-d.
    Utcai autókat sajnos elbaxták, tömeg lett a Ferka, de nem ez a gáz, hanem hogy kevés az olyan "utcai-versenymodell", mint most a 430Scuderia.
  • Istencsászár
    Mit mondasz? arra válaszoltam, nemértem mit nem értesz vagy mit nem értek:)
  • Matte
    ? te még alszol tesó?
  • Matte
    komolyan mondom megijesztesz. ennyire nem érted amit mondok?
  • Kit--Kat
    Te bajod, hogy értelmezési zavarban vagy.
  • minimize
    Emellett léteznek gyönyörű,gyors, és elérhetetlen autók, nyugodj bele.
    Szerencsére egy magadfajta soha nem tapasztalja meg a Zsigulin kívüli világot! Alásszolgája!
    Jujj, most látom, ez a kedvencem, vághatod a témát erősen, ha szerinted :
    "Egyszériás márkát összehasonlítani a Ferrarival..."
    Ezen azért gondolkodj el szerintem. Az első típusig volt "egyszériás", de igazán jó lenne, ha inkább utána néznél, mielőtt butaságokat írsz.
  • minimize
    A Zonda-fröcsögést itt szüntesd be, ez az FORMA1-topik, sajnálom, hogy nincs Ferrari-guminőm, akit rakjak, de a Ferrari csak mint F1-es kedvencem, ha nem jött volna le élből.
  • Istencsászár
    Erre kiváncsi vagyok:)
  • desigo
    Haminak akkor csak besikerült véletlenül az az első hely?
    Vagy,hogyhogy nincs keresnivalója ott?
  • zoolee
    HAli...
    Ez teljesen korrekt lenne..XD
    Sajna elaludtam f1 közbe, és lemaradtam...:(
    NA 8..Megnéztem a végeredményt..
    A lényeg, hogy hamiltonnak semmi keresni valója ott elől..
    De Vettel nagyon komolyat ment azzal a fostalicskával.;)
  • desigo
    de így legalább tanult is valamit:)
  • Istencsászár
    Nekem is hidd el, mivel Loebnak szurkolok mióta a Rallyba van, de ez az alábbi írásokon nem változtat.