FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lteebee
Moderálással kapcsolatban lehet fölnyomni a porosztályon.

Mostantól off OFF!

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

a.carkey
Szegény Mansell. Olyan béna volt, hogy csak na. De ott volt Schumacher és Hakkinen is. Mansellnek alig volt gumi, kerék és motor problémája. Schumacher elsõ Ferraris évei mind a megbízhatóságról és a tökéletes kerekekrõl szóltak. Hakkinen is tök mákkal nyert mindig vesztett helyzetbõl vébét úgy, hogy semmi baja sem volt soha sem a motorjának, és a büdös életben nem kapott 340-nél durdefektet Hockenheimben. Mégis ez a sok béna mégis tudott világbajnokságot nyerni. Schumacher és Hakkinen ráadásul többet is. Úgyhogy ennyit a mázlistákról és a bénák szurkolóiról ...

A medve nem játék.

lassabb kocsival + több üzemanyagal Kimi sem bírta volna...

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

báttyó02
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

gabber_saviola
látom kezd veled is elszaladni a ló ......

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Lteebee
Nem kell megsértõdni!
Napok óta ugatok, neked, de nem veszed észre magad.
Hát tessék!

Istencsászár
hogyhol alázta be talán amikor mögéért 2 kanyarig birta alsonso azt összeomlott😄 ennyit tud... de õ mindent megprobált az a lényeg😄 amugymeg megint büszkelehet magára hogy hogy lett 2. igen ez 1 igazi világbajnok hogy azt nyilatkozza interjuban néha ha szerencsémvan akkor nyerek lol röhej😄😄:😄😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Lteebee
És olyanokat írtok priviben, hogy "nem én kezdtem", meg hogy "ugye a másik is kap"!

LOLLOLLOLLOLLOLLOL!!!!!!!!!!!!!!4

Nõjetek már fel!

igazság olyan nincs az sgn...
legalább is te nem ismered!

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

Lteebee
Azért kaptál büntetõt, mert személyeskedtél.
És azért csak egyet, mert velem akadtál össze.
Ha sokat szájalsz, lesz még több is.

A többi mocskosszájúra is vonatkoznak a fentiek.
Tudjátok, kik vagytok...

gabber_saviola
az mind1 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Lteebee
Van, akinek nem kopott rongyosra a gumija és bírja a motorja is.

Õket hívják mázlistának a bénák szurkolói.

Ezért Álj le Bobbi simán büntetõt kaphatna:

"mert a két pilótájuk közül mindkettõ egy csira szar."

erre válaszoltam és ezért kapok büntetõt , ez nagyon lol 😊

báttyó02
de ez már fáj...

Laffite
ilyen erõvel ki is sorsolhatnák a versenyek végeredményét, ez a motor- és gumiszabály ökörség... régen az nyert, aki a gyorsabb volt és a boxban gyorsabban cserélt kereket... ma az nyer, akinek nagyobb mákja van, akit nem fingatnak ki a motor- és gumiszabályok, aki végig tud menni egyáltalán ilyen szabályok mellett, aki bevállalja és kockáztatja az életét, szal mivé vált ez az egész...??? nagy kár érte, hogy a versenyek már a sakkozásokról szólnak és nem a tiszta sebességrõl és elõzésekrõl... 😞

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

gabber_saviola
autósport ez .......

a.carkey
Micsoda logika! Az év elején meg a Renault volt gyorsabb. Van ez így. Ráadásul 30 pontot + 10 úgy zsebelt be idén a Renault (fõleg Alonso), hogy Kimi vezetõ helyrõl esett ki vagy kicsúszott Montoya. Ennek ellenére még most is félnek, hogy Kimi nyerhet ...

A medve nem játék.

báttyó02
sajnos,nem kicsi mákkal.........

Lteebee
Ne kiabálj te se!

Itt hisztizel állandóan!

Istencsászár
fejezd márbe ésmég nem világbajnok

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Giovanni Gatto
Te melyik futamot nézted? Hol alázta be Kimi Alonsot?

Ezért Álj le Bobbi simán büntetõt kaphatna:

"mert a két pilótájuk közül mindkettõ egy csira szar."

erre válaszoltam és ezért kapok büntetõt , szép 😊

gabber_saviola
Az idei világbajnok!!!!!!!!

Istencsászár
semmi nemzavar Kimi megint alázott Alonso mögé érve a kis spanyol össze szarta magát esélye sincs ellene😄 nekem ezszámít semmi más

Giovanni Gatto
Egyetértek. Én nem vagyok sem Renault, sem pedig Meki fan, de hihetetlenül irritál, hogy az egész RTL-es stáb (Palikkal az élen) minden futamon fényesre nyalja Kimi seggét. Ezért, bár emberileg nagyon sajnálom Raikonnen-t, idén nagyon drukkolok a Renaultnak.

Nem zavar a plusz üzemanyag + lassabb kocsi amit Kimi meg tudott elõzni? ez aztán a nagy mûvészet .Grat...

gabber_saviola

Istencsászár
áh dejóvolt Monty, Kimi megint bealázta a Alonsot😄 Fisco meg szépet ment

báttyó02
<#eljen>

Amse
stop the flém
kicsit túlzásbaestetek.
pár bünti rátok férne.

Punker
Flém OFF!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

gabber_saviola

ÁjjLe BoBBi
mert a két pilótájuk közül mindkettõ egy csira szar.

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Ramore
ismét ocsmány közvetítést sikerült produkálni egymásnak a két balféknek, merthogy nem a közönséghez beszéltek, az biztos.
Ezt honnan tudod ilyen biztosra?

a.carkey
Ennyi pont nem pont egy konstruktõriben úgy, hogy ennyire jó - bár peches - a Meki és hátra van még jópár futam.

Az egyéni elment, de a konstruktõri meglesz a McLarennek.

A medve nem játék.

Mclaren gyõzelem Renault öröm.

báttyó02
sajnos..

Giovanni Gatto
Légy erõs te kis kultúrember, a konstruktõrit is megnyeri a Renault, mert végigbírja a versenyeket, ellentétben a Mekivel. Ezt hívják technikai sportnak.

akyyy
azt írta hogy a Reanultnûl lett volna ilyen, nem kockáztatnak, bemegya boxba!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Akkor te sem vagy különb.

Ez nem indok.

a.carkey
Mutogattak már be kevesebbért is.

Senna pl. felpofozta Irvinet, mert az visszaelõzte élete elsõ nagydíján.

A medve nem játék.

báttyó02
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

a.carkey
Amikor a Bridgestone nyert Amerikában, utána lazán bemutattak neki a Michelinesek a következõ versenyen!

A medve nem játék.

Brankley
Lenne egy kérdésem...nemtudjátok hol lehet McLarenes kulcstartót kapõni? mert nõvérem barátnõje kapott ferrarisat, csak Õ sem tudja, hogy honnan van... pls valaki válaszoljon 😊

Légy jó, légy hű Magyar!

báttyó02
pff

báttyó02
nemhiszem el hogy Raikönnen megint szopott 😞

a.carkey
Pl., hogy Alonso nem nyert idén megint mákkal úgy, hogy kevés köze volt a gyõzelemhez. A konstruktõrit szvsz bebukják, az egyéni már megvan. Most is már álltak ki a szerelõk, hogy Monty kiesik az utolsó körben, erre behozta. Élmény volt nézni a szerelõk pofáját.

A medve nem játék.

"tuti bemutatok a Reanult boxnak a célegyenesben ..."
miért?

gabber_saviola
Grat Alonso!!!!!!!!