FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Skynet85
Hát ez egyre jobb komolyan esténként ide járok csemegézgetni és hót jó lesz a kedvem jah ha már verekdtek hagy nézzem meg jah és hajrá Bobby!!!!!😊

Gregorius
A mûsorvezetéssel nekem sem volt gondom. Persze lehet, hogy abból fakad, nekem szinte teljesen tök mindegy, hogy ki nyer. <#vigyor0>
És különben sem az a dolguk, hogy azt mondják, ez milyen szar, az milyen szar.

Én semmi kivetnivalót nem találok abban, ha egy csapat a játékszabályoknak megfelelõen játszik. Szóval engem abszolút nem zavart az sem, hogy mit csinált a McLaren a verseny alõtt, ha az legális. Lehet, hogy nem elegáns, de az ellenkezõje sem. Azért ez itt nem punch party. <#vigyor0>

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Laffite
fogadni lehet rátok? <#kacsint>

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

Kit--Kat
vissza ebgedte

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Istencsászár
vissza? nemláttam deha igen akkor nemszoltam

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
amugymeg erõsen kétlem hogy idõmérõre a régi motorral üres tankal mentki mer akkor jobban elverte volna a népet sokkal eztcsak a rtlesek találták ki vanilyen mint tudjuk kimi 2szer nehezebb kosival eddigis nyertidén idõmérõt nemezvolt az elsõ

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kit--Kat
Na azért vegyél vissza magadból és lád át a helyzeteket, Alonos nem bírta elviselni, hogy megelõzik, Schumachernek, már nem volt másmerre helye, és visszaengedte Trullit utána

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Istencsászár
hát a alonso monacoi 2 sikánvágása után sportszerüségrõl nincs szó az f1ben lásd mais sumaher

Kit--Kat
Huuéééááááááá<#wow2><#guluszem1>

ÁjjLe BoBBi
képzeljétek! a dávidka meg akar verni!!!44434<#whatever><#ijedt>

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Laffite
hát ez tényleg nem egyszerû itt, még végigolvasni is megfelel egy extrém sportnak, nemhogy kézben tartani az indulatokat, szal minden tiszteletem a tiéd...

Kit--Kat
Igen, mert, ha nem vennéd észre, mindííg beadja a kulcsot! Nem megbízható, az, hogy milyen gyors az nem kompenzálja, mivel még a jobbik eset, ha idõmérõn derül ki, de mi van ha a futamon???

Punker
látom nem értitek mit mondtam, akkor mégegyszer vagy abba hagyjátok és normálisan irogattok, vagy kivágok mindenkit.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

desigo
Azért az nem volt korrekt,hogy Kimi kocsiját az idõmérõ után fullra tankolták!Persze az idõmérõn még a könnyû kocsival ment.Igaz ez nem tiltott de nem sportszerû a többiekkel!
A Palikék meg full jól közvetítettek!Legalábbis engem szórakoztatott.
Istencsászár
ja nagyonszarok😄 mais nyertvola simán sõt mind2en célbaértek vezetõ helyen ugyanugy mint multkor..

Kit--Kat
istentelenül szarok ezek a Merci motorok, nem csoda, ha Kiminél befog tellni a pohár és 7re piros kocsiban ül

Istencsászár
no mind1 1et nefeledjünk el mostis 2õs meki gyõzelem lehett volna meg törökben is dehát ezvan spaban +lesz reméljük

Gregorius
Ahogy gondolod. Én azért járok ide, hogy ellegyek. <#vigyor0>

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Gregorius
Bocsánat, ha úgy érzed, hogy nem tartottam tiszteletben az álláspontodat. Mondd meg hol, és majd javítok a dolgon!
Én sem azt mondtam, hogy nekem szimpatikus ez a versenyzési mód, de van ilyen, és akkor is van, ha az adott versenyzõ nem is erre törekszik. Azt hiszem nem nagy kunszt 380-nal nekiszállni az elsõ falnak, ami szembejön, és azt mondani, hogy de én voltam a leggyorsabb. Bár ez sarkított dolog, de rávilágít arra, hogy a versenyzés nem a legnagyobb sebességrõl szól. És az is mindegy, hogy Alonso mindig második, ha a végén õ a világbajnok.

Lteebee
De ha nem gyõzte le miért mondaná?

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Istencsászár
mondja azthogy ma legyõztem kimit vagy jobb stratégiánkvolt nepedig kárörvendjen máson...

Istencsászár
"Örülök a dobogós helyezésnek, mivel ez volt a célunk. Kimi ma nem volt a dobogón, ami jó hír. Majd kiderül mi lesz legközelebb. Nagyon örültem Kimi problémájának, mivel ezután Fisi és én is könnyebb helyzetben voltunk. Mivel Kimi minden versenyt meg tud nyerni, ezért nekünk minden pont fontos, a bajnoki cím megszerzéséhez." – nyilatkozta Alonso. most rettentû boldog...

ÁjjLe BoBBi
látom elvagytok. nem is zavarok tovább 😊

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Gregorius
És akkor mi van?

Gregorius
Veled elõfordult már, hogy benéztél valamit? Mert az baki. Ilyen mindenkivel elõfordul. Ettõl még nem mondjuk azt, hogy senki nem bakizik.

Lteebee
A baj az, hogy ha kimi az élen van és megvan a 40 másodperc elõnye(amit egyesek a jobb autónak, mások a jobb pilótának tulajdonítanak), elkezd szépen spórolni.

Ma sajna mindenki ezt csinálja.

És ha vezetne a vébében, valszeg akkor is ezt csinálná.
Ahogy mindenki más is, mert a csapatok nem engedik nekik, hogy másként legyen.

Laffite
Én nem állok egyik oldalon sem. Azt szeretném ha mindíg az nyerné a VB-t, aki a leggyorsabb a pályán, nem szimpatikus az olyan hozzáállás, hogy beosztom a kocsit és majd meglátjuk mire elég. Ezzel együtt tiszteletben tartom azokat, akiknek ez a versenyzési stratégia szimpatikus, de elvárom, hogy az én véleményemet is hasonlóképpen tiszteletben tartsák.

Gregorius
Nem volt, most már az. <#kacsint>
Az más kérdés, hogy értelme nincs. <#vigyor>

Gregorius
Mert lehet, hogy úgy vezet, hogy nem dobja rá minden rázókõre a kocsit, és kanyarban sem tologatja az autó fenekét. Az ilyen emberek általában hátrébb tanyáznak, mert úgy nem nagy mûvészet vezetni, hogy széthajtom a kocsit. Lehet ezt pechnek nevezni, meg lehet a vezetõistílus következményének is. A két megfogalmazás attól függ, melyik oldalon áll az ember.

Laffite
Nem hinném, hogy reális visszatekinteni az 50-es évekre, ahol volt 3-4 esetleg 5 márka egy versenyen és mindenki olyan autót vett magának amilyet akart, vagy amilyenre pénze volt... Sok esetben még idény közben is többféle márkával indult egy-egy versenyzõ, mint pl Moss is... Nem értem miért hoztad föl most ezt a dolgot.

Imola????

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

Lteebee
És ha velük fordul elõ, akkor is bakinak hívják.

Ha valaki megpördül, az hiba.

Istencsászár
tessék 1 példa alonso 1szer volt szorult helyzetben canadában és lám egybõl bakizott szal ezzel ez a téma closed..

Gregorius
Nem, nagyon régen az nyert, akinek jobb kocsija volt, régen az nyert, aki jobb versenyzõ volt, a közelmúltban az nyert, aki a depóban mókerkodott, ma pedig az nyer, aki mindezt a legjobb pakkban összecsomagolja.

Istencsászár
bakija mijen bakija mitnézelte semmi bakija sincs... azér mert nyomja határon mint az ûrült és kicsuszik az mindekinal ilyen álloptban elõfordulhat sumaherrel is alonsoval is bár neki esélye sincs semmire mer elõtte mögötte mindig kméterekre vannak...

Giovanni Gatto
Fordítva, csak el kéne olvasni. Nem azért irritál az RTL, mert drukkolok, hanem azért drukkolok, mert irritál az RTL. Azt hittem elsõre is világos volt.

a.carkey
Mond ezt Fangionak is, mert szerintem õ nem tudta! (Pontosabban most már meghalt, de ha õ technikafüggõen nyert 5 VB-t, akkor tényleg sokat számít a technika.)

A medve nem játék.

Laffite
az is csak sakkozás és nem verseny, de még vitázhatunk ezen pár hétig, a lényegen akkor sem változtat, hogy manapság már nem a gyorsaság és elõzési tudás a lényeg, elég ha végigmész a versenyeken, a többiek majd úgyis eltaktikázzák, te meg világbajnok leszel... szal nekem csak ez a bajom, tök függetlenül attól, hogy ki vezeti a vb-t és ki nem, mert nekem mindegy ki nyer

Gregorius
Te nem vagy fan, de azért nagyon drukkolsz, csoda, hogy irritál? <#vigyor>
Egyébként Raikkönen tényleg nem jobb, mert akkor nyert volna. És a sok bakija, amit mûvelt az idei szezonban is ezt bizonyítja, de tény, hogyha ezektõl a bakiktól meg tudna szabadulni, akkor az az úgy nevezett pechhe sem lenne olyan nagy, és ott lehetne ténylegesen Alonso nyakán.

Lteebee
Én tudom mire reagáltál és tudom, hogy mit kellett volna másként írnom, hogy ne legyen félreértés.

Giovanni Gatto
Cak azt nem vagytok hajlandók tudomásul venni, hogy az F1 technikai sportág. Vagyis a pilóta és az autó EGYÜTT nyer vagy nem nyer. Soha az életben nem fogja tudni eldönteni senki, hogy bármilyen két versenyzõ közül ki a jobb/gyorsabb, mert nem létezik két ugyanolyan technika, még azonos csapaton belül sem. Jelenleg az a helyzet, hogy Alonso és a Renault jobb kombináció, mint Kimi és a McLaren. De persze lehet továbbra is elvakultan fikázni bárkit, ha az jobban esik...

Lteebee
Ha kiminek annyi vesztenivalója lenne, mint alonsonak, nem nyomná annyira.
De nincs neki, mert csak második és az elég biztosnak tûnik schumachert elnézve.

a.carkey
Én erre reagáltam:
"Õket hívják mázlistának a bénák szurkolói."

A medve nem játék.

Lteebee
Vagyis akinél jobbak a szakemberek, bírja a gumi.

Istencsászár
hátigen kimi erõlködik az 1. helyen is határon megy vagy akárhol a legjobbat akarja a legöbbet és Alonso meg beletörödik hogy kikap mindig no ez a 2õjük közti kül.

Gregorius
Miért kell foglalkozni a kétszámjegyû IQ-sokkal?
Nem tudnátok egymás láthatóan alulkulturált beszólásait kicsit kevésbé lereagálni? Mindenki tisztában van a másik szellemi szintjével egy-egy ilyen beszólás után, meggyõzni pedig úgy sem lehet.

Egyébként a Renault biztos kihívta volna szerintem is a pilótájukat hasonló helyzetben, mivel van mibõl engedniük. Egy olyan csapat, aki az élen van, és megengedheti magának, az biztos kihívja. A McLaren nem egy ilyen csapat, hajtanak az elsõ helyért. A szabály tényleg rossz és kész. De ilyen hülyeséget ne mondjon nekem senki, hogy majd a versenyzõ eldönti, hogy kijön-e. Ez nem az õ dolga. Ha egy Raikkönen agya eldurran azon, hogy milyen apróságokon múlik a verseny, - egyébként teljesen jogosan, hiszen ezek a fiúk órákat köröznek teljesen megfeszített idegrendszerrel, - akkor nehogymár, hogy még ezt a kérdést is a nyakukba varrják. Nincs versenyzõ, aki épeszûen tudna dönteni a kérdésben. Ez az istálló felelõssége.
A Bridgestone is biztos kihívja, mert neki sincs semmi veszítenivalója. Negyedik, vagy 5. hely, neki majdnem teljesen mindegy.

Lteebee
Bocs, a bénát a gyártókra értettem(motor, gumi...).

De szerintem kiderül, ha elolvasod, mire reagáltam.

Laffite
a gumik keménységét a csapattaktika határozza meg, és pont errõl beszéltem, a sakkozásokról, ne kombináld túl...

tévedsz...vedd már észre!

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

Istencsászár
itt régen nem a kocsirólvanszó😄 hanem a 2 pilóta közti kül.