182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Zóanagyvarázsló #57317 Teljesen érthető Hamilton álláspontja, mindenesetre mostanra bebizonyosodott, hogy nem a sajtó híresztelte kettejük rossz viszonyát, megy az anélkül is. -
majd cserél Ralffal
-
Dodo55 #57315 Nem felesleges. Látszott Kimin, hogy nagyon mérges. Lehet nem mindenki látta rajta, de én igen, mert kicsit hasonló a viselkedésünk. Nyilvánosság előtt(mondjuk így, persze nem vagyok nyilvános szereplő olyan értelemben) én is visszafogottabb vagyok, itthon eléggé nem vagyok az, ha meg nyilatkozok(mondjuk írok egy hozzászólást egy fórumba), akkor meg ugyanúgy finomabban fogalmazva, de nyíltan kimondom amit gondolok, mint ő.
Amikor pedig nyilvánosság előtt vagyok nagyon mérges, de túl nagy a nyilvánosság, hogy durván ki merjem mutatni a dühömet, akkor ugyanígy célozgatva fejezem ki, hogy hát ez így nagyon nem volt jó, nem így kéne lennie...
Ebből következtetek, hogy mérges volt, és kicsit előtte az a nézése is olyan volt, mint nekem amikor mérges vagyok, és úgy nézek a semmibe.
Na, szóval ennek még lesz következménye szerintem biztosan. -
"Nem tudom, ki tudná pótolni őt, de őszintén szólva én jobban örülnék annak, ha ő egy Ferrariban, én pedig egy McLarenben versenyeznék."
Na én, meg sokan mások nem örülnének egy cseppet sem.
Szvsz. alonso is hülye ha a Ferrarihoz akar menni mert ott ugyanúgy nem lesz első számú pilóta Raikönen mellett. De még Massa mellett sem lenne sztem. -
Légyszives ne sértegesd Ide-t! :) -
G_ArchAngel #57312 ne röhögj, először dícsértem meg Alonso-t, eddig Ide-szintűnek sem tartottam, csak egy mákegérnek... -
Webber: Vettel elszúrta -
Hamilton: Örülnék, ha Alonso az ( erősen jó közepes pilóta :DDDDD ) távozna -
Semmi bajom vele, szorítottam neki h dobogón végezhessen, bár ez a végét nézve 1% lett volna, de ilyen két hibát elkövetni... még látszik h újonc, de legalább nem keni másra, mondjuk nem is tehetné. -
Figyu, hát nem szép szegény, valahogyan ellensúlyoznia kell a dolgokat. :D -
nem azért, de sztem a ferkák is verték volna, ha nem barmolják el a gumival -
Zóanagyvarázsló #57306 "szóval az igazságos mondjuk +5 pont lenne a Ferraris versenyzőknek,"
Ezt mégis hogyan sikerült kiszámolni? :)
Szerintem nem lesz óvás, ha lenne sem jönne be a Ferrarinak. Jó lenne tudni, hogy pontosan mi történt, illetve pontosa mi a vonatkozó szabály.
A nyilatkozatokról: derekas, hogy Vettel bevállalta a hibáit, igencsak mélyvízbe került ma; Alonso higgadt és korrekt nyilatkozata pedig pozitív meglepetés a számomra, nem hittem volna, hogy éppen ezután a futam után embereli meg magát. -
Dodo55 #57305 Remélem ezután kicsit visszafogja magát a gyerek, mert nagyon nagyképű...
PL BMW-s versenye után azt nyilatkozta, hogy "egész jó volt az autó, egész jól ki tudtam vele hozni magamból, amit tudok". -
Szerintem ezen felesleges gondolkodnod. :) -
Unalmas volt a verseny egy része, megint volt az a pár előzés a végén, ami tényleg nem csak elmegyek a másik mellett mert sokkal gyorsabb a kocsim szitu... A Mclaren megint fél-1 mpvel verte a mezőnyt, jövő héten meg a Ferrari fogja ezt csinálni.. csodás. -
Áhhh. Az sem lenne fair. Ezt már elqrták.. -
Várd meg amig a Ferrari elomndja mi volt, utána lehet kombinálni:) -
Dodo55 #57300 Tényleg, mi lenne akkor, ha a Ferrari megóvná, és megadnák nekik?
Mármint ez milyen hatással lenne a pontokra? Mert egyrészt talán törölnék az eredeményeket, de az még nem kárpótlás, szóval az igazságos mondjuk +5 pont lenne a Ferraris versenyzőknek, de azt ugye nem lehet. Vagy lehet? -
Szvsz innentől Kiminek Alonsot kell megvernie, és lehet készülni a jövő évre:) -
Vettel: bevallom én mentem neki Alonsonak is és Webbernek is, bocsika. -
Futam előtt, hogy voltak az egyéni pontok. CSak mert azon tűnődöm, hogy szvsz nem sok értelme lenne megóvni a futamot. Vagy a franc se tudja...
Mindent egybe vetve sztem egyébként jó kis futam volt. Voltak előzgetések, izgalmak. -
Ügyes megközelítés, ezen meg sem lepődök. -
Húúú az nagy arc volt! A kis torpedó. :D -
G_ArchAngel #57294 Alonso esőmenő...
[RÖHÖG]
...annyira, mint Yuji Ide:))) -
Bizony, Fújj! :DDDD -
Mert Vettel-re rá lett csukva az ív,...bár hozteszem én ott is káromkodtam, mert sztem Alonso vagy nem látta Vettel-t, vagy Vettel-nek nem lett volna szabad csínybe menni, mert siker esetén egy pozíció van meg, hiba esetén meg egy VB cím uszhat el a másiknak. -
Hát de kiszorították egymást tudatosan! Utálni kéne őket nem? -
Jah ott eléggé 90 es évek feelinget csináltak massáék a végén, jóvolt^^
Meg ahogy Kimi elment DC melett azis szép volt -
Alonso: csoda kell a bajnoki címhez
A McLaren-Mercedes versenyzője, Fernando Alonso egy baleset után feladni kényszerült a Japán Nagydíjat. "A kiesésem oka egyértelműen aquaplaning volt. Az ötös kanyarban elvesztettem az uralmamat az autóm felett, és itt pont közel van a fal." – jelentette ki a spanyol, aki ennek ellenére nem bánja hogy a futam megrendezésre került.
"Az sem lett volna jó, ha lemondják a rendezvényt. Örültem, hogy elindulhatunk." – tette hozzá a címvédő.
Sebastian Vettel összeütközött Alonsoval, aminek következtében megpördült, de a végeredményen nem változtatott a malőr. "Az autóm menettulajdonságai megváltoztak az ütközés után, de a kiesésemben nem játszott szerepet, azt aquaplaning okozta. A bajnoki címhez csodára van szükségem, de remény hal meg utoljára. Tavaly én voltam hasonló helyzetben, amikor Michael kiesett." -
G_ArchAngel #57288 Én nagyon örültem 3 dobogósnak, igaz már Rosbergnek is kijárna egy...
unFairnando kiesésére kíváncsi lennék, mert a japán operatőr megint nem volt a helyzet magaslatán...
illetve külön köszönet Kubicának és Massának az utolsó 15 másodpercért:) -
-
Dodo55 #57286 Amúgy Kimi nem is csúszkált az intermediate-el, csak Massa. (Amikor először megcsúszott, az már az esőgumival volt)
Szóval szerintem ő el is tudott volna menni vele valamennyire.
Ennek amúgy szerintem lesznek következményei, mert mintha az elfelejtett szót mondta volna a versenybírósággal kapcsolatban(Pozsgay asszem pont akkor lagolt be :D), ami azt jelentené, hogy a versenybíróság hibázott elég nagyot. -
A versenybíróság sok mindent csinálhat, Kubicát megbüntetik a másikat meg nem... -
Szerintem sem kéne ilyen dolgokba beleszólni mikor már megy a verseny. Előtte kellett volna, mert nem az ő dolguk eldönteni a vb-t ilyen döntésekkel. -
Szerintem a versenybíróknak ebbe nem szabadott volna beleszólni, úgyis lecserélte volna a Ferrari a gumikat, ha érzik az instabilitást! -
Hát így amit írsz érthető. De akkor se hinném ,hoyg nekik az jó lett volna. -
Zóanagyvarázsló #57281 Mondjuk úgyis be kellett volna menniük, nem jutottak volna sokáig intermedier gumikkal, de erről nem a versenybíróságnak kellene eldöntenie.
Egyébként tetszett a futam, ha Kiminek nem is nagyon van már esélye, mégis elégedettséget érzek. Webberért és Vettelért nagy kár. -
nem tom a gumiszabály hogy van..futam elött azt tesznek fel, amit akarnak, vagy X órával elötte már jelezni kell valakinek, hogy mivel mennek ? -
G_ArchAngel #57279 okoska, a Ferrari majdnem hozza azt a szintet intermediate gumival, mint esőgumival, ezért akarták bevállalni, de a nagy víz miatt a versenybíróság kötelezte őket a cserére - Kimi azt kifogásolta, hogyha ezt előre közlik, akkor megsem próbálják az átmenetit...
(ettől függetlenül Pozsgay fordítására nem alapoznék semmit) -
MrTressy #57279 Én nem láttam az elejét de az interjú alapján nekem az jött le hogy a birók hivták ki a kerékcserére öket de javitsatok ki ha tévednék