FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem is volt a Jordan az élmezõnyben, csak asszem szimplán ellõtte az idõmérõt Sumák így a mezõny végérõl indult (de az is lehet hogy kerékcsere miatt került mögé, nem vagyok már biztos benne). Onnan érte be a Jordant és szaladt rá egy jobbkanyarban.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Lteebee
Ha kicsit késõbb kezded figyelni a forma1-et, most simán gyûlölhetnéd alonsot a többiekkel.
Õskövület itt, aki sumit nem szereti.

😊

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Igaz, beismerem hogy rühellem a Ferrari-t, és mégjobban Sumákot pár éve, amióta a kivételezgetés megy. Elõtte semmi bajom nem volt a csapattal. Ugyanígy van vele minden korrekt igazságérzettel rendelkezõ ember is. De ez nem úgy volt ugye hogy mindenáron utálni akartam valamelyik csapatot és épp a Ferrarira esett a választás, még mielõtt belemagyaráznád. Sõt nincs kedvenc csapatom/pilótám sem, csak az érdekel hogy jó verseny legyen, tehát nem vagyok más csapat drukkere sem. Csak nem szeretem lenyelni a szabályos 1,5cm eltérést miközben más csapatot 0,8-ért büntetnek, nem szeretem ha a kicsúszott versenyzõ viszatolatja magát a pályára szabálytalanul, nem szsretem ha olyan dolgokat megtehet amiért mást azonnal büntetnek, ésatöbbi.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Taylor
Ja én is, vagy pedig a McLarent átkozták el egy életre.

dodgecharger
Na,akkor ez nekem sem volt teljesen világos.
/Ilyenkor lehet, hogy biztonsági okokból engedik cserélgetni az intermediete gumit ../

See Your Local Dodge Dealer

dodgecharger
Lassan kezdek hinni Alfonz az égiek ááltal való kiválasztottságában!<#vigyor>

Taylor
Én arra gondolok, hogy ugyanolyan intermediate gumikat raktak fel.

Loszar se tudja követni mamár azt a sok elmebeteg szabályt,aztmondják csak kerékcsere vagy csak tankolás,aztán erre itt ez a verseny és cserélnek tankolnak orba-szájba...ki érti ezt

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

dodgecharger
Hát, mivel a pálya elméletileg felszáradóban volt, lehetõségük volt cserélni.
Bár lehet hogy más apropóból szabadott cserélni.

Egyébbként énsem emlékszem ilyesmire,lehet vissza kell néznem azt a kb 200 videokazimat

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Nem ez nem tiszta,hanem az hogy hogy lehet belekeverni a Jordant az élmezõnybe

Taylor
Valaki elmondána, hogy most hogy is van ez a gumiszabály? Ha vizes a pálya akkor cserélhetnek kereket?
Errõl a szabályról lemaradtam ezek szerint.<#wink>

Nem is kell rá mit mondani,ismét egy szuperértelmiséginek ne akárjál már bármit is megmagyarázni

dodgecharger
2002-ben már Jordanes volt.
Viszont ilyesmire nem emlékszem, hogy lett volna Sumákkal afférje, sokkal inkább Raikkonennel 2002-ben talán itt, vagy Monzában.

Kit--Kat
Ehh ha én elfogult vagy akkor te Dchumi woodoo babáját szurkálod széjjel futamok elõtt... Na mind1...
"Egy korrekt embernek lesülne a pofájáról a bõr, de õt szemmel láthatóan nem zavarják ezek a dolgok."
erre nem tok mit mondani:S

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Pár éve még nem is versenyzik Sato,meg hogy jön ide a Jorden?????????

Jól van, továbbra se sikerült felfogni amit írtam, megpróbálom egészem ovodás szinten elmagyarázni: Nem mondtam, hogy most Sato biztosan nem hibázott, nem mondtam hogy nem érdemel büntetést, és nem mondtam egyébként sem szokott sokat hibázni. Tehát teljesen felesleges ezen lovagolnod, én nem állítottam az ellenkezõjét, tehát alaptalanul akarsz vitatkozni velem.
Viszont érdekes módon a hozzászólásaim lényegére, mely szerint Sumák pl. ugyanezekért a hibákért (habár ritkábban követi el õket, de attól még ugyanúgy kellene elbírálni) nem szokott büntetést kapni. És ahelyett hogy legalább lapítana a nyilvánvaló kivételezése miatt, még nekiáll hõzöngeni. Egy korrekt embernek lesülne a pofájáról a bõr, de õt szemmel láthatóan nem zavarják ezek a dolgok. Egyébként nem lepõdök meg hogy Ferrari rajongóként téged sem.

Kit--Kat
És ne feledkezzünk el Ralfról sem, aki szenzációsan versenyzett, és gyönyörûen sikerült elcseszni a minimum 3. helyes befutóját...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
ÁMEN

dodgecharger
Mostmár Sato miatt nem kell aggódnunk, szinte biztos vagyok benne, hogy jövõre már nem lesz a mezõny tagja.
Ostobaságát ismét bizonyította, ha jól emlékszem, tavaly az Eau Rouge-ban is volt egy remek manõvere..

Kit--Kat
Szerintem meg tökéletesen semmi értelme nem volt, mert aki folyamatosan teszi tönkre mások futamát az 1értelmûen megérdemelne 1 nagy adag büntetsét, de úgy se fog...

dodgecharger
Korrekt verseny volt, gyermeteg hibákkal.

Nem mondtam hogy Sato sohasem hibázik. Azt mondtam hogy k*urvára idegesítõ hogy vannak emberek akik ugyanazokért a hibákért nem kapnak semmit, de van pofájuk hõzöngeni ha visszakapják. Értelmezni is kellene amit írtam.

Kit--Kat
Csak az a kellemetlen, hogy Sato minden 2. futamán kilök valakit, ha csak nem fõzi meg elõtte a motorját.... Na ki is a hibás????

Lehet hogy radikális leszek,, de én bevezetném az ilyen "balesetek" ellen, a 3 futamos eltiltást!!! Tuti nem látnánk több ilyen balesetet...

ÁjjLe BoBBi
fejezzétek már be mert már a faszom kivan azzal ami itt megy :@@@@

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Nyers
Eddig idén minimum 3om kettõs gyõzelem dukált volna a McLarennek ... elnézve az eddigieket az Istennek sem fog sikerülni.

My Life for Freedom!

Lteebee
Jah: szemétállat, kiesett!
Mekkora egy mázlista.

Talán nem ok nélkül...

Lteebee
Azt mondtad, személyeskedek.
Akkor ez nem igaz?
Tehát nem is személyeskedek, csak úgy írtad?

Istencsászár
nem,nemtudom mer egy faxláma kis szarvagyok ennyi téma lezárva... by

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

fernando torres
rémlik....
van benne vmi

Lteebee
Kérlek, idézd a személyeskedést!
(persze csak ha tudod, mi az...)

Azért korrekt lenne megemlíteni hogy pár éve Sumák ugyanígy seggbeverte Sato-t (akkor még Jordan-ban) féktávon, akkor Palik Sato-ra kente az egészet, utólag meg nem vizsgáltak semmit (nem körözte Sumák Sato-t, tehát nem kellett félrehúzódnia). Most ugyanaz lejátszódik fordítva, erre azonnal Sato a hibás, és azonnal vizsgálják a dolgot. És akkor ne legyen nyilvánvaló hogy kivel és melyik csapattal kivételeznek rendszeresen ugye? Miközben tisztán látható volt hogy Sato egy ütemben lassul a mögötte jövõ két autóval, tehát legalább annyira benne van a dologban az is hogy Sumák fékezett nagyobbat a kelleténél amire nem számított Sato.

Amse
Hagyjátok már Alonsot.Teszi amit kell.Nem kockáztat, de idegesít a mákja.Pontosabban inkább az, hogy neki sosincs balszerencséje.

Istencsászár
a moderátorok mondják hogy ne személyeskedjünk,nesze te mindig kezded grat..

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Lteebee
Ha alonso kiesett volna, itt akkor is õt fikázná 5-bõl 4 ember.
lol

Lteebee
Jah, szerencséje volt, mert vilnöv nem lökte ki.

Istencsászár
de, ezvan az égiek sem akarják a 2õs meki gyõzelmet, multkor a láma jordenos mostmeg a méglámább pizza ezmár több mint dühítõ

fernando torres
teljesen igazad
faszmáákivanvele, és vigyorog hozzá állandóan,, szánalmas.........

Hát Villeneuve majdnem elkapta oldalról Alonsot... de ez a**** mindig szerencsés
Bírom Alonso nyilatkozatait, amiben mindig kocsihibára stb hivatkozik... lol

Istencsászár
nyerjen vbt de akkor mutasson valamit, legyen ott nyerjen vagy legaláb probálja meg, megint kapott 40mpt büszke lehet kiestek( kilöktek embereket) elõle mögüle és igy lesz világbajnok...7 futamból legalább 1et nyerjen de erre sem képes önerõbõl...

ÁjjLe BoBBi
végülis más dolguk nincs is. de akkor is nagyon idegesítõ hogy ilyen pofátlan máksorozata van. most is kinyomja egy senkiházi montoyát elõle...
egy mégnagyobb senkiházi kilöki sumit mögüle...télleg ilyen még a mesében sincs.

fernando torres
alonso kocsiját belövik az idõmérõn az 1. 6ba
aztán a futamon elautózgat és kiesik elõle 3-4 ember és bekocog szal nem csinál semmit, és emellett MINDIG qrva nagy mákja

ÁjjLe BoBBi
Satot igazán eltakaríthatnák már az F1-bõl mert köze nincs hozzá...
eddig mókás volt, de mostmár nincs min mosolyogni.

fernando torres
😄

Brankley
Így ki nem nyer világbajnokságot? Mindenkit kilöknek elõle, nem elsõre.... inkább nem is írok többet <#shakehead><#shakehead><#boxer><#boxer>

Légy jó, légy hű Magyar!

ÁjjLe BoBBi
hát ilyen már nincs. télleg ez már a lehetetlen kategória. nc.

A Büntetés itt már nem sokat cszámít... 10 pontot bukott a Meki megint... 4 pontos elõny helyett 6 hátrány..<#shakehead><#shakehead>

Amse
Alonsonak meg olyan szerencséje van, hogy lottózhatna is.ott is nyerne.