182273
  • Bandee1987
    lol, most látom télleg, elsiklottam felette :)

Amúgy szervezhetnénk vmi tüntetést, ha neadjisten alfi hozzánk igazolna. :)
  • BaliBoy
    #57314 :D
  • Bandee1987
    "Lewis Hamilton nem kíván még egy idényt eltölteni Fernando Alonsóval a McLaren-Mercedes csapatban. "Nem tudom elképzelni, hogy jövőre is együtt versenyezzünk. Ha a vezetőség meg akarja őt tartani, akkor megtartja, én mindenesetre boldog vagyok itt, és hosszú távra tervezek. Jobban örülnék, ha Fernando átülne egy Ferrariba, én pedig maradnék a McLarennél" - nyilatkozta a vasárnapi Japán Nagydíjon diadalmaskodó újonc, aki már 12 ponttal vezeti az összesített rangsort."

Én meg qrvára nem örülnék neki, menjen csak vissza a Renaulthoz vagy ahova akar, de nem a Ferrarihoz.
  • BaLeeX
    Visszaolvasva elég érdekes ez az emailes dolog. Gondolom az ilyen üzeneteket körlevélben küldik valami biztonságos csatornán. Na azt el nem hiszem, hogy valami miatt pont a Ferrari ne kapja meg.

A másik meg, hogy ki vannak akadva páran, hogy kötelezték őket a gumicserére. Igen nem szép dolog, de ha nem kötelezi őket senki akkor 2 körrel később maguktól jönnek ki mivel egy kört alig tudtak menni azzal a gumival kicsúszás nélkül. Ezt sajnos csúnyán eltaktikázták az az igazság.

Örülök, hogy Hamilton elhúzott, Alonso nagyon nem szimpatikus...
  • BaliBoy
    Ááhh.. az túl átlátszó lenne. Le kell zsírozni Kubicát is. :D
  • Dodo55
    Nem is rossz ötlet :D
  • kirol
    Szerintem ha a következő két futamra a Ferrari egészen véletlenül átutalna egy kis pénzt Vettel számlájára full szivesen kitenné Alonso-t, meg Hamiltont a sóderágyba, és a Ferrari nyerne egyéniben is. :)
  • b-type
    Vannak problémák a hazai F1 lapokkal, de az Index még mindig magasan veri a lécet.
  • minimize
    "Az esőben, amikor az élen voltam, arra gondoltam, olyasmit csinálok, mint Senna és Prost annak idején. Úgy érzem, olyat érhetek el, mint ők" - célozgatott a brazil és a francia klasszis három-három mclarenes vb-címére."
    http://index.hu/sport/forma1/alcsod0930/

• MaSzKa
    vettelt sajnálom lehetett volna 3.
  • madmanic
    mert azt is kivágták
  • b-type
    Sztem teljesen érthető volt, nekem is befért az a kiszorítás, de értem hogy Hamilton-nak mi baja volt ezzel.
    Egy csapatban versenyeznek, ketten állnak harcban a bajnoki címért, semmi szükség arra hogy kilökjék egymást, mert az jóra nem vezet, sem hangulatban, sem eredményben...illetve előbbiből adódik az utóbbi, azaz ha Hamilton berág, akkor legközelebb két kiesett McLaren-t láthatunk. Ami az egyik legbutább dolog a technikai sportban...ha az egy csapatba tartozó autók egymást ütik ki.
    Meg lehet ezt oldani, vagy megelőzi egy olyan helyen ahol ez egyértelműsíthető, vagy kell egy olyan erős futam alonso-tól mint Monza-ban, ahol az egész hétvégén nem osztottak lapot Hamilton-nak Alonso-val szemben.
    Vívni kell, és kész, lehet azt annélkül is hogy az egyiknek keserű legyen a szája íze.
  • Zóanagyvarázsló
    Pont ez a lényeg. A középmezőnyben gyakran sokkal látványosabb előzéseket látni, a kisebb tét miatt. Teljesen érthető, ha egy világbajnoki aspiráns óvatosabb, de egyrészt ne panaszkodjon, mint Hamilton a múltkor, másrészt elöl általában vonatozás, taktikázás megy. Ez így van rendjén, ez a realitás, de valahol azért szomorú is.
  • DJ BP
    de nem látnak semmit :)
  • WNW
    Hat mondjuk ilyen palyan diktalni a tempot nem egyszeru.. Aki mogotte van, az igazodik.. Aki elol, kockaztat, hogy meg mit lehet... Es igy is gyorsabb volt Alonsonal...
  • akyyy
    de aki reggel nézi, nem fogja nézni déklután, vagy aki nem látta reggel, megnézi délután, sé kapja apofont hogy nesze, vágjuk szét, ó jee....

a lényeg, az ismétlésbe nem mondták hogy meg lesz vágva...:(
  • Hegi90
    El ne mondjátok a végét :D
  • Dj Siegfried
    Srácok, ne egymáson éljétek már ki magatokat. Ezek tények el kell fogadni. Mindenki a szívén viseli a kedvenc pilótája sorsát.
    PEACE!!
  • Hegi90
    Hamilton ki ne essen :SSS
  • b-type
    Talán ha a VB-ért harcolna az egyik, vagy mindkettő, akkor ők sem nevetnének.
    Nem tudom, ezek sztem tök egyértelmű dolgok,..Massa is tett már szóvá eseteket amikor úgy érezte hogy lényeges.
    Ez most nem volt lényeges, ezért vigyoroghattak.
  • Count Adyn
    Na most az van, hogy a Ferrari szabálytalan gumin rajtolt el, tehát vagy büntessék meg a Ferrarit, vagy a FIA-t, vagy a szervezőket amiért nem értesítették őket :D
  • Kit--Kat
    Hát ezt sosem tudjuk meg, nincs Ha, és nagyon sokáig volt a safetycar a pályán.
  • Count Adyn
    Reggel mondta Palik, hogy ezt délután le nem adják mégegyszer:DD
  • Matte
    okés. Ha mész ki az ajtón, akkor hajolj le, le ne verje az fejed fölül a glóriát félfa
  • miilann
    a vetteles ügyön én is meglepődtem,csak vártam hogy mikor irják ki h vizsgaljak az ügyet,de mire megvizsgálták volna vettel már kiesett.
    nem mellesleg kapott a köv futamra 10 helyes rajtbüntit,de elvileg azt is csak a webber ügy miatt kapta,amiben sokkal kevésbé volt hibás

amugy meg sztem hülyeség h kivették a ferrarit az elejéről,nem tudom h a fia rendelte-e ki őket a boxba avagy sem,de igyis ugyis kiálltak volna sztem,massa még a safety car mögött is kicsuszott,vszeg az alkalmatlan gumik miatt.

#57364 reggel mondta a palik h vszeg meg lesz vágva az ismétlés.
  • Kit--Kat
    Hamilton nagy versenyt ment le a kalappal, de neki is volt a legkönnyebb dolga, "csak taposnia" kellett. Az igazán nagy dolgokat, azok művelték akik a mezőnybe kapták az arcukba a felverődött vizet és így előzgettek. Utolsó helyről nem semmi feljönni a 3.ra. Alonsonak is muszály volt tempóznia, kicsit túlvállata, de odatette magát.
  • Kit--Kat
    Nem hiszem, hogy illetékes vagy ebben.
  • Zóanagyvarázsló
    Hát, nagyon nem tetszik, hogy Hmailton is elindulni látszik a picsogós irányba, tényleg fel lehetne fogni sportként (urambocsá' játékként) is, nem csak versenyként ezeket a szituációkat.
  • BaliBoy
    Tök jó, hogy te ezt nem tudom hány ezer km távolságból így ki tudod jelenteni. Gratulálok! Beillenél a szakkomentátorok közé...
  • Shiwo
    lehet, hogy a ferrari mekibiztos tűzfala spamlevélnek minősítette :)
  • Zóanagyvarázsló
    Direkt választották az intermediate gumit. Na meg gondolom, Symonds sem csak a levegőbe panaszkodott az FIA időzítéséről.
  • mflex #57366
    Intermidiat volt mégiscsak...
  • desigo
    A Ferrari szerintem csak saját magának köszönheti ezt a gumi problémát.
    Dolgoznak a csapatnál kb 500-an. Nem hinném,hogy pont elkésett az a világot eldöntő email.
    Ugyanmár...
  • akyyy
    mekkora szemét ez az rtl, nézem felvételről, erre kivágtak belőle pár kört. gondolom a hosszúuság miatt vagynemtom, de legalább közölték volan hogy ha hosszú futam miatt megváják a felvételt, igy az ismétlése már a rövidített, vágott verzió lesz...:@@
  • Kit--Kat
    CSúnyán manipulálták ezt a versenyt, tények leírtak mindnet, hogy vették ki a Ferrarit az elejéről. Az is érdekes, hogy a Hamilton megkoccantó Kubicát 1ből megbüntették, míg Vettelt aki látható sérülést okozott Alonsosn, bünti nélkül tovább engedték. Nagyon érdekes. Sőt vicces-vicces.
  • Istencsászár
    Kubica és Massa jót nevettek a csatán Hamilton meg sír rajta, mennyire különböző egyéniségek:)
  • mflex #57361
    Én Ferrari drukker vagyok,de balfaszok voltak..
    A szakadó esőböl biztosan leszürték, hogy az a gumi nem alkalmas a versenyre,mint kiderült egyik sem volt igazán alkalmas erre a versenyre..

Egyébként én meg nem itermediat-nak láttam mint ,ahogy Czollner buznyák rávágta..Majd most megnézem mégegyszer:)
  • Zóanagyvarázsló
    wheater=weather

Hmm, nem is értem, hogyan sikerült így elírnom.
  • jefferson83
    Ez alapján jogos a felháborodás, mert a Ferrari megpróbálta volna az általuk választott gumin a versenyt ezt azonban nem engedték.
  • Zóanagyvarázsló
    wet-wheater tyres - intermediate gumik
    extreme-wheater tyres - rendes esőgumik

Gondolom ebben a cikkben az előbbit fordítottál standard esőguminak.

Matte:

Nem kell reagálnom, minősítetted magad helyettem.
    Amíg nem szólsz hozzám - és természetesen másokhoz - tisztességesen, addig mostantól ignorállak.