182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
G_ArchAngel #57442 [URL=http://formula.hu/index.php?lap=cikk&id=15396]"Istencsászár" álma valóra válhat...[/URL] -
Matte #57441 igen, végülis neked van igazad... -
Ejj de gyorsan töröltetik -
WNW #57439 Gumi mizeria, azaz probaljuk ki, de nem engedik...:
[URL=http://www.formula.hu/index.php?lap=cikk&id=15372]Massa: "A FIA monnyon le...:)"[/URL] -
WNW #57438 Inkabb ezt nezzetek vegig Massa kamerajabol..:
Massa vs. Kubica, gigaszok harca..:) -
n3whous3 #57437 Villeneuve is nagyon jól járt azzal, hogy átment egy másik csapathoz még annak idején, mert többet fizettek neki ugye? Ja nem, mert utána képtelen volt bajnok lenni... Közel sem... :DD
Egyébként meg Hamilton 4ever!!!!!!!
-
tisztára mintha a japán Palikot hallanám... ;) -
madmanic #57435 az meg pont az a 30 milla ami büntetést kell fizetnie a mekinek :)
csak kihozzák nullásra a végén :)))
-
Ilyen nincs, ha menni akar hogy tartanák vissza, főleg így , hogy még nem is ülhet autóba :))))
A Telefonica pedig a pletykák szerint hajlandó lenne kivásárolni a fennmaradó egy évét a McLarentől ...És ha más nincs még ott van az a bizonyos csorba a hírnevén ;) ... -
Nagy szarkeverő az öreg az tuti:D -
madmanic #57432 Lehet h szabira megy :) Kapja a fizetését a McLArentől, de nem versenyezhet (más csapatnál sem)
cumi..
cikk -
Egyébként nem kicsit tudhatja RD befenyíteni Hamiltont:)))) 5évet 80 milláért..Kicsit keveslem, a Ferrari vagy pl. a Toyota ennél jóval többet is hajladó lett volna adni :)))) -
gettobuxa #57430 lassan kiderülhetne már, ki hova (vagyis alonso hova)
van egyáltalán valaki, aki jelentkezett h befogadná alonsot? :) -
Köszi ! -

egyébként sztem is már tuti a hamilton győzelem, megérdemli, szemét kis mákos, de grat neki előre is, megyek iszokis rá:D:D:D
2.nak meg hajrá kimi. cs@lonzó meg broáf -
-
Tiszta röhej ez a topik, mintha tökrészeg szurkolók vitatkoznának a kocsmában(tisztelet a kevés kivételnek ) :(((( -
A McLaren-nek volt egy DC-je is, ...aki elmondása szerint is segítette Mika-t, de még Kimi mellett sem akartak annyira angol bajnokot..
De annak valszeg az lehetett az oka hogy DC skót :DD -
mintha valami nintendos verekedős játékból lenne a header:d -
Heidfeld akkoriban "csak" egy fiatal német tehetség volt, de Németországot Schumacher uralta. Angliának viszont újabb VB-a lehet így végre...
De tudod mit? Nekem tök mind1, ezen nem fogok vitázni.Todt amúgy sem tolja a fiát, amennyire jól tudom, Massa is Schumi döntése volt, nem Todt-é. -
Nem értem.....Az egy dolog hogy most körbeautozta......de mégis jól ment esőben és ez a lényeg....Kovalainen is jól tolta mikor már a 2.helyre esett a balesett végett.....szal tökmind1 hogy ki autózta körbe,vagy kielözte meg a lényeg hogy tapasztalt pilótákról beszélünk nem de? -
Ha jól emlékszem Nürbrugringen voltak akik elestek az első kanyarban voltak akik nem... bár Hamilton is benyalta multkor ma mégis hibátlanul ment... ennyire nem kell antiskodni... -
Sato ingyen is vállalná :P -
G_ArchAngel #57419 ráadásul - ha jól emlékszem - Kimi abban a kanyarban autózta körbe az addig kifogástalanul védekező DC-t, ahol Alonso töréstesztet végzett... -
jah télleg...most hogy így mondod :D
Alonso a nagy királya az esőmenésnek és most ütközött?Talán mégse eső menő?Eső bénázó? XD
Szerintem Kovalainen is jól megy esőbe és Coulthard is tapasztalt esőbe....Alonso meg most ennyit ért.Éljen Hamilton ;) :D -
Mármint hogy nem zárták ki a McLaren-t?
Sztem is ki kellett volna zárni, de ebben nem azt látom hogy Hamilton-ból VB-t akarnak csinálni,..az szvsz egy kövér hülyeség.
Heidfeld-nek is pénzelték a karrierjét, aztán mégis ellapátolták,..az még nem elég hogy valakit pénzelnek...
Az mellett Hamilton nagy versenyeket rakott le...Todt fiának csapatában. -
Mekkora volt már!
-
Mintha vmi régi verekedős játékból szedték volna a felső sávot. :DD -
G_ArchAngel #57414 Massa vs. Kubica -
G_ArchAngel #57413 felúszott az autója... -
Nézem fél órán belül onboard-futamját Alonso-nak, kiszedem belőle azt a részt. -
Az nem gáz neked, hogy ezzel tönkrevágják a sportot? Nem, az a fontos, hogy egy kedvenc nyerjen.Elfogultság, de nem objektív.
Azt "csak" úgy elárulom, hogy Ron pénzelte az ifjú Hemi karrierjét, ez köztudott F1-es berkekben.Faterja a managgger, mi??! Jjja.
Púder. Prost és Senna ezerszer jobban csinálta ezt, piszkosan, de mégis tisztán ehhez képest... -
Azért a kárörvendésnek is lehetne határa, tudod én se csípem de azért... -
Lehet tudni valamit, miért csapta magát a falhoz Alonso ?
Egyébként ilyen eső nem versenyzésre való, nem tom melyik agyament engedte el a mezőnyt ... -
G_ArchAngel #57408 az esőmenő...:))))) -
..és melyik versenyzőt kellene lelki alapon választani?
Alonso-t is lehet érzelmi alapon, Hamilton-t is lehet érzelmi alapon, de még Sato-t, vagy Sutil-t is.
ez a RD kegyelt nem teljesen frankó, Hamilton-t egyáltalán nem akarta a McLaren ebben az évben, ők Pedro-ban és Paffet-ben gondolkoztak.
De leginkább egy lehetőleg erős idényben.
Hamilton lett azá' ami.
az hogy nem csapták ki a McLaren-t, és begyűjthetik az egyéni VB-t, az nem azért lett így, mert RD-nek ez jó...persze hogy jó.
Azért lett így, mert ez mindenkinek jó kivéve a Ferrari-t. ..és itt nem Ferrari ellenesség van, hanem a nézettség és támogatók megtartása.
RD fel alá ugrálhatna, ölében hamilton-nal vagy éppen Alonso-val, ha a nézettség...azaz az érdekek ellene szólnának. -
Bocs a hibákért, fáradt vagyok kissé. -
Maga a döntés, amit meghoztak anno szept.23-án, egyszerűen a sportszerűséget dobta félre médiáért. Ezt egy a versenysportot szívből szerető ember számára halálos. Sutba dobtak mindent, ami a tisztességre vonatkozik, a nézettségért.
Gondolom elfogult vagyok.Meg F1-rajongó. -
bocsesz hogy itt visszaolvasok és a Hakkinen témához hozzászólok de sztem hülye vagy ha szekálod.....nemtudod értékelni a jó pilótát....Te miben vagy jó?Mit értél el az F1-ben?Semmit öcsém,semmit...akkor ne szájaskodjál itt.....Nem mindenre azt mondjuk ám hogy szar,gagyi.Lehet neked Hamilton,Raikkenen,Alonso is szar...pedig van tudásuk,csak olykor,olykor csalással nyernek de ez van....az F1 már sajna a pénzről szól és nem azt nézik hogy milyen jó a vezetési tudása hanem hogy mennyi baleset van..ennyit érsz.Meg persze fikázol mindenkit.Nah bumm ennyit erről. -
A Safety car mögött simán tarthatták volna azt a tempót 18akárhány körön keresztül, (massa kicsúszott, de hát ő már máskor is) utána kiderült volna. Más részről, azt hogy te mit hiszel/képzelsz, az nem fontos. Ha nem kapták meg akkor nem kapták meg és 1 külsős erő döntött. A Ferrari a rajttól handicap-el indult.
Ha a McLaren járt volna így kiváncsi lennék mit mondanál...