FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem az számit,hogy hányszor csuszik meg,ez benne van,fõleg ha határon kell mennie,hanem,hogy hogyan fogja meg vagy tér belõle vissza..amikor atz elmúlt években rendesen tapadt a verdája ,még kilökni is nehéz volt

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Vezetési stilusban viszont Ralf jóval ügyetlenebb amolyan Sato light...
idén õ is rengetget hibázott...

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

Bandee1987
Egy mondattal kifejezve: Mindkét pilóta mellett szólnak érvek és ellenérvek.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Lteebee
A baj alapvetõen az, hogy az utóbbi két versenyen két motorcseréjük volt.

És visszanézve sem túl rózsás a statisztikájuk.
Lehet haragudni a renaultra, meg alonsora, lehet köcsög mázlistának tartani, lehet fikázni a külsejét, meg a modorát is, de a mclarennél valamit nagyon elcsináltak az idén.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.

Bandee1987
Nos, csakhogy összehasonlítsuk Ralfot és Alonsót:

Ralf:
2005 Ismét baleset az USA Gp-n, de ezúttal komolyabb baj nélkül.
2004 Hat versenyt kihagyott az USA GP-n történt balesete miatt.
2003 3 pole, és 2 gyõzelem (Európai Gp, és a Francia GP), ötödikként végez a pontversenyben.
2002 Megnyeri a Maláj-GP-t.Negyedikként végez a pontversenyben, a csapattársa, Montoya mögött.
2001 Még mindig a Williamsnél, elsõ gyõzelme a San Marinói GP-n, majd gyõzelem Kanadában és Németországban. 49 vb-pont, 4. helyezés a vb-pontversenyben.
2000 Ötödik helyezés a pilóták pontversenyében.
1999 Átmegy a Williams-Supertechez, 35 vb-pont, 3 dobogós helyezés a nem valami gyors autóval.
1998 Még mindig a Jordannél, egy második helyezés Spa-ban, és egy harmadik Monzában.
1997 A Jordanben kezd. Egy harmadik helyezés az Argetin GP-n.

Alonso:
2005 Azt hiszem, itt nem is kell semmit se mondanom...(A vb-címtõl egy hajszál választja el)
2004 Negyedikként végez a bajnokságban, pole Franciaországban, és négy dobogós helyezés. (Ebbõl egy második helyezés a Francia GP-n)
2003 A legfiatalabb pole pozíciót szerzõ versenyzõ(Maláj GP), pole és gyõzelem a Hungaroringen. Hatodikként végez a pontversenyben.
2002 A Renault hivatalos tesztpilótája.
2001 Debütál a Minardinál. Legjobb helyezés: 10. hely, Német GP.

Amint az nyílvánvaló, Ralf elõbb kezdett, viszont õ korántsem kapott olyan erõs és jó autót, mint Alonso. Hisz igazából pályafutása elején, a Jordan középszintû autó volt, a Williams-Supertecrõl meg nem is érdemes beszélni, és Ralf tényleg nagyszerûen szerepelt azzal a 35 ponttal, hisz abból az autóból nem lehetett többet kihozni. Utána viszont hiába volt jobb a Williams-BMW, elkezdõdött a Schumi-korszak, és onnantól kezdve a többi pilóta örülhetett, ha futamot tudott nyerni.

Alonso viszont késõbb kezdett, és hamar a csúcsra jutott, ehhez viszont az kellett, hogy egy bizonyos Flavio Briatore felfedezze magának, és a feneke alá adja az egyik legjobb autót, hisz amióta a Renault gyári csapatként visszatért a Forma-1-be, azóta egyre jobbak és jobbak lettek, mígnem idén a vb-cím nagy esélyesei lettek.

desigo
Kimi egy alkesz
<#hehe><#hehe>
nem a gyõzelmek hanem a szerzett pontok számítanak...

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

desigo
Sumi kocsija elég gáz de azért összeszámolhatnánk,hogy hányat hibázott idén!
Buta kicsúszások stb...
Brankley

Légy jó, légy hû Magyar!

<#nevetes1>

Amse
Trulli, Fisicella egyel elõrébb Bari meg hátrébb.

Brankley
paripafej <#nyes><#nyes><#nyes>

Légy jó, légy hû Magyar!

Istencsászár
az idei seson 19 futamból áll 5. futamig alonso 3at megnyert(ebbõl él) 5. futamtól kezdve mclaren 8 gyõzelmet aratott. Volt ugyebár a felfügg eltörtés ami megintcsak sima gyõzelem lettvolna, volt 3! motorcsere ahol valószínüsitve megintcsak az 1. helyért mentvolna.. szóval azhogy a meki szezon 2. felétõl jobb ez nemfedi a valóságot tény alonso elsõ pár futamon jóvolt de azóta csak szerencse szerencse hátán tud nyerni... és év eleji 3 gyõzelmébõl él...

jah és Rönó 7, Meki 8 gyõzelem eddig..és utolsó 4! futamot zsinórba megynerték.. ebbõl 3 sima 2õs gyõzelem lehett volna csakhát 2 amatõr és 1szer a gumik akadályozták..

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Montoya egyedül hibázott idén annyit mint Alonso + Kimi együtt...

Lteebee
Kiminek nincs egészestés paripafeje:)

Brankley
Hát, én nemtudom.. Komolyan nemtudom már, hogy mit gondoljak Schumiról...

Légy jó, légy hû Magyar!

Lteebee
Barit én hátrébb tenném...

Lteebee
Az amatõr jelzõ tényleg meggondolatlan, de a teljesítménye erõsen ingadozó.

az örült vezetési stilusára mondtam...
Hogy fordulhat elõ vele harmadszor ugyan az a hiba?Figyelmetlen...

Na itt egy általam felállitott ranglista a versenyzõkrõl,aztán ezen vitázzatok ha akartok...
1,Sumi -kis szünet
2,Kimi -nagy szünet
3,Button,Bari,Alonso,Monty - ez egy kaliber sztem
4,Truli,Webber,Heinfeld
5,Ralf, Fisico,Massa
aztán itt vége is,a többiek mehetnek haza gyakorolni

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Taylor
Na és te honnan veszed, hogy jobb Alonso, mint Montoya?

Brankley
EZ csak akkor lenne jó, ha az összes kocsi megbízható lenne minden versenyen...ezt meg senki sem tudja garantálni, sajnos :(

Légy jó, légy hû Magyar!

Taylor
pfff. Ilyet állítani, hogy Montoya amatõr. Hát te nem vagy magadnál. Ebbõl most már látom, hogy a te véleményedre se adok, mert te szerintem nem az F-1-et nézed... Kicsit el vagy tévedve, lehet több a tapasztalata, mint a te Alonsodnak.

Brankley
Onnan, ahonnan Te, én Kiminek szurkolok, szerintem Õ a jobb, Te Alonsonak, szerinted meg Õ a jobb.
Amúgy Te le is írtad, hogy McLaren jóval erõsebb a Renaultnál, úgyhogy egyértelmûen gyorsabb is, és ezt azért a f1 közvetítés bizonyítja, hogy tényleg gyorsabb :) Amúgy miért megbízhatóbb? ha bekattan, mindennek vége.. Pl ez elötti futamon kicsit adott a McLarennek...

Légy jó, légy hû Magyar!

desigo
Na majd jövõre nulláról indulnak és meglátjuk...

Az hogy Alonso szerencsés vagy a Mclaren balszerencsés viszonyítás kérdése...

desigo
Ralf egy nagy nulla!!!
Mióta versenyez az F1-ben?
Mit mutatott fel azóta?
Egy nagy semmit!!!
honan veszed hogy Kimi jobb? A mclaran most jóval erõsebb a Renaultnál szvsz a két pilótát két különbözõ kocsiban nem hiszem hogy nagyon könnyen össze lehet hasonlítani.

Szerintem Kimi max megbízhatóbb mint Alonso de hogy gyorsabb lenne? Azt nem hiszem...

Brankley
Nyugodjatok meg mindannyian, nem jobb Alonso, kiváncsi vagyok, hogy msot hol lenne, ha nem löknék ki elõle 2x Montit, nem kell motort cserélni Kiminek annyiszor amennyiszer, meg nem kell kiállnia Kiminek a váltó, és egyéb mûszaki hiba miatt. Tudom, ez benne van a forma 1-be, de Kimi jobb. Bár azt is elismerem, hogy Alonsonak is volt pár mûszaki hibája, de messze nem annyi, mint Kiminek <#shakehead>Na de örömmel látom, hogy egyre megbízhatóbb a McLaren... (ezt msot lekopogom) <#eljen>

Légy jó, légy hû Magyar!

Lteebee
A merci meg megpróbál abból élni, amit a szezon második felében összeautózik.
És?

Jövõre tán elõbb ébrednek.

honan veszed hogy Kimi jobb? A mclaran most jóval erõsebb a Renaultnál szvsz a két pilótát két különbözõ kocsiban nem hiszem hogy nagyon könnyen össze lehet hasonlítani.

Szerintem Kimi max megbízhatóbb mint Alonso de hogy gyorsabb lenne? Azt nem hiszem...

Lteebee
Szerintem alonso is szépen megfogta, amikor vilnöv nullával bevágott elé.

Brankley
pfff?? hogy lenne már jobb a lófejû?!?! Hányszor estek már ki elõle?? sehol sem lenne a paci <#boxer><#boxer><#boxer><#boxer>

Légy jó, légy hû Magyar!

kit érdekel hogy ugyan annyi futam gyõzelme van mint Alonsonak? Attól még jóval gyengébb nála...

És most sem Ralf volt a gyors hanem a Toyota...

Ralf egy amatõr simán elbujhat Trulli melett.Ha nem Scumachernek hívnák még a DTM-hez sem lenne köze...

Bandee1987
A mai futamról: Sato elmehet a jó édes k**** anyjába...Az ilyen emberek nem kellenek az F1-be, és nem ez az elsõ alkalom, amikor ilyet mûvelt.
Amúgy nem volt rossz futam, grat Räikönennek.

JGTC
<#worship>Webber<#worship> ez a 4kiállás pedig még értékesebbé teszi a helyezését!!!!!
végre nem jött közbe neki semmi gond

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Kit--Kat
1et szögezzünk le: Pizzonia nem amatõr, mert már 5éve tesztel és legalább 1 idényt összesen leharcolt a sok beugrójával, meg a félévével, és hosszú idõ után múltkor elcsípett a Wiliamsnek egy 5. helyet.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
<#smile>

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Brankley
Hát, Montoyán nem segít sajnos az a büntetés, amit pizza kapott...
Amatõr versenyzõ meg szerintem nem tud utolsó helyrõl a 3. helyre felkerülni, mégha a kocsija jó és gyors, akkor sem...

Légy jó, légy hû Magyar!

fernando torres
:DDDDDDDDDDDDDDDDD ez qrvajó--------egészestés filmet betöltõ fejû Alonso

Kit--Kat
nana azt a Ralfot bénáztad le aki kicsivel több futamot nyert mint az egészestés filmet betöltõ fejû Alonso, és aki agyonvágta most a futamon Alonsokát....

az...

csak hogy Montoyával nem elöször hanem harmadszora! történik meg ugyan ez.Egy ép eszû ember az elsöbõl is tanul...

Skynet85
...miért nem várt bocs

Istencsászár
Montoya amatõr? grat...ez szépvolt..

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Skynet85
Ez tény nem firtatom sõt még csak kötekedi sem tudok mivel nem versenyeztem még F1-es autóval vszeg nem is fogok DE az azért még is csak érdekes, hogy megannyi futamon megannyi pilótából szinte alig vét valaki ilyen,,amatör" hibát ráadásul ami tény már körhátrányban volt elhiszem hogy sietett mert hisz versenyzõ, de ha nem volt biztos a szituban és mivel csak ,,hitte" azért vszeg nem volt 100%-ig biztos, lényeg a lényeg miért várt egy tiszta helyzetre?

Nem lehet mindenkinek makja.

De itt nincs is idõ arra hogy át gondolja az egészet.Ez pár másodperc alatt történt és Montoyának volt egy félreérthetõ húzása.Na most akkor ki a hibás?

Szerintem a Williams az utolsó pár évben vb is lehetett volna ha nem ilyen két amtõrt ültetett volna volán mögé mint amilyen Ralf és Montoya...

Roolcsy
Nem véletlen monták azt akkoriban hogy Eddie Jordan Autó bontót nyithat!!!!!!