182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
G_ArchAngel #57476 Dennis: szerződésünk van Richardsszal
A McLaren csapatfőnöke, Ron Dennis megállapodást kötött David Richardsszal, így a ProDrive istálló az elkövetkezendő esztendőben McLaren kasztnival és Mercedes motorral állhat rajthoz a Formula-1-es bajnokságban.
Mivel az FIA még nem hozott végleges döntést a vásárolt autókra vonatkozó szabályokról, a szerződés nem hatályos, ám ez nem okoz fejfájást Dennisnek. Mivel "ez nem csak a McLarent és ProDriveot érinti" a vetélytársak csapatok nagy részének is érdeke, hogy tisztázzák a szabályokat.
Amennyiben a csapatok mellett, az FIA és Bernie Ecclestone is beleegyezését adja a kasztnik adás-vételébe, a McLaren – ProDrive szerződés is életbe lép. "Ez egy hatalmas projekt, megfelelő anyagi háttérrel, de a labda jelenleg nem nálunk van." – jelentette ki Dennis.
jövőre akkor 6 Ferrari lesz a rajtrácson?:))) -
G_ArchAngel #57475 ha az összes európai nagydíj eltűnik 20 éven belül akkor sem csodálkoznék, nincs pénz, mert nincs dohányreklám... -
Olyan ez mint anno a Balatonnál volt. Felvitték az árakat, és mindenki a horvát tengerpartra ment. Pangás volt a tónál évekig. Aztán rájöttek, hogy nem rögtön 1-ről a 3-ra kell jutni, mint ahogy Feri bácsi tette ( :) ), aztán levitték az árakat és megbecsülik a jónépet.
Ha elveszik a magyar nagydíjat, na akkor majd az itthoniak is rájönnek, hogy mit veszítenek évente.
Sajnos ahogy a híreket olvasgatom a bolgárok is keményen dolgoznak egy futam megszerzésén.
De szvsz a lengyel nagydíj nem a magyar számlájára fog megjelenni a F1ben. -
Ezzel mindössze az a probléma, hogy évről évre kevesebb a magyar a lelátókon.Tíz év járunk fel párommal a futamokra, és ez tapasztalható sajnos.
(Idén pl. a finn szurkolók(!!!!)ládaszámra hozták be kis csoportokban a Heineken-t, mert a benti árak nekik is erősek voltak....) -
G_ArchAngel #57472 -2011 Hungaroring, Magyar Nagydíj
2012- Gdansk, Lengyel Nagydíj
A BMW Sauber lengyel versenyzője, Robert Kubica egyre népszerűbbé teszi a Forma-1-et hazájában. Lengyelország hamarosan saját nagydíjat is rendezne, a helyszín a balti kikötőváros, Gdansk közelében mintegy 200 millió euróért (50 milliárd forint) építendő új, 5,7 km-es pálya lehetne.
Rossz hír ez nekünk, mert nagyon valószínűtlen, hogy az európai versenyektől inkább szabadulni akaró Bernie Ecclestone két közép-európai futamot is akarna a versenynaptárban. A Magyar Nagydíj jelenleg 2011-ig rendelkezik szerződéssel. -
Nem hiszem, hogy egy botrányos kémügyet egy szinten lehet emlegetni az állandó "Ferrai-mániájával" Haugnak. Vastagon sz***sak voltak, erre van csak ereje? Nagyon gyenge. -
A Ferrari már csapatvilágbajnok. 
Csak az egyéni címet sikerült kisírnia Dönisznek valószínűleg. -
Zóanagyvarázsló #57469 Vissza a "becsületes" megtalálótól ;) -
madmanic #57468 jah.. kellene a ferrarihoz hogy legyen esélyük
-
Dodo55 #57467 De még jobb lenne, ha a másik McLarenről is hiányozna 1-2 cucc :D -
Palik volt de mind1. -
Alonso nem hagy ki egy évet -
WNW #57464 Ja... Gyula ujra bebizonyitotta, hogy hulye..:) -
-
Amugy emlékeztek a "Ferrarinak törött a felnije?" re?:DDDD -
WNW #57461 Koszi:) -
G_ArchAngel #57460 HIVATALOS: Ralf elhagyja a Toyotát -
Jó kép:)
-
A Ferrari meg eddig McLarenezett:), minden bakit ki kell használni ha másikba rughass, ez szabály a mai világban, és az F1ben sincs máskép. -
Nem vitanyitóként írtam ,de tényleg nem értem...kérdezték a verseny7végéjükről ,erre Ferrari-zik...mekkora
-
Én nem csodálkozok egy cseppet sem. Azt már tudhatjuk, hogy gerinctelen hazudozókból áll a meki ezek után már semmin sem lepődök meg. -
Haug-ot ha nem édekli az ügy, minek kommentálja?!
Nem értem, minek feszíti a hangulatot a dagi... -
kösz -
Benyalt egy vízátfolyást. -
jefferson83 #57452 Ki, megúszott a kocsi a vizen, ő mondta.
Ferrarinak nem kell Alonso. -
Kiderült már, hogy Alonsno miért törte össze magát? -
madmanic #57450 köszönöm..
ördögi logika :) -
nagyonOff: húú, valami nagyon bonyolult és semmitmondó neve van.... várj csak eszembejutott...
Youtube downloader gondoltad volna? ;)
"Google a barátod" -
madmanic #57448 OFF: mi a progi amivel a tube ról le lehet menteni? -
az egyik torrentoldalon fent van az egész futam onboard verzióban
meg is nézem így is
-
Tessék -
-
WNW #57444 Kapjak be, le akartam tolteni, de nem volt ra idom... Mocskos Ecleston...
-
Ezt a kis filmet láttátok már , én olaszban voltam mikor az ottani sportadon láttam a filmet , és azt hogyan készült.
Alonso vs Hamilton -
G_ArchAngel #57442 [URL=http://formula.hu/index.php?lap=cikk&id=15396]"Istencsászár" álma valóra válhat...[/URL] -
Matte #57441 igen, végülis neked van igazad... -
Ejj de gyorsan töröltetik -
WNW #57439 Gumi mizeria, azaz probaljuk ki, de nem engedik...:
[URL=http://www.formula.hu/index.php?lap=cikk&id=15372]Massa: "A FIA monnyon le...:)"[/URL] -
WNW #57438 Inkabb ezt nezzetek vegig Massa kamerajabol..:
Massa vs. Kubica, gigaszok harca..:) -
n3whous3 #57437 Villeneuve is nagyon jól járt azzal, hogy átment egy másik csapathoz még annak idején, mert többet fizettek neki ugye? Ja nem, mert utána képtelen volt bajnok lenni... Közel sem... :DD
Egyébként meg Hamilton 4ever!!!!!!!