FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
<#eljen>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

M@TriX
vruuuum 😊

Majd megkeresik egy Rallycsapttól, hogy igazoljon ugyan már át 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Istencsászár
3mp az egész mezõny és kimi közt..

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Brankley
mind1, azért jó futam volt a tegnapi szerintem

Légy jó, légy hű Magyar!

Lteebee
Jah.
3 mp a két mclaren között...

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Brankley
kik, és miért? <#nyes>

Légy jó, légy hű Magyar!

ÁjjLe BoBBi
ugyesek vagytok.

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Csa

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Bandee1987
én is mentem, bye all

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Bandee1987
bye

Bandee1987
Azért õelõttük még 10 év áll, õk még csak most kezdték....

Brankley
Na de megyek, készülõdõk a lefekféshez.. Örülök, hogy normálisan vitáztunk, és nem anyáztunk... Jóéjt all <#smile>

Légy jó, légy hű Magyar!

Ezen kár vitázni,Kimi szépen ment és mivel csaptról van szó Montinak ez volt a dolga..ez nem is lehet kérdés és felsem merült volna ha nem hozzátok elõ megint azt az Ausztriai affért..Tény nem volt szimpi,hogy ilyen látványosan oldották meg ezt akkor a ferrarinal de ez semmin sem változtat,mindig is voltak és lesznek csapton belül érdek döntések,ez hozzá tartozik az F1 hez

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Brankley
Szerintem már Alonsonak meg Kiminek nem kell olyan sokat tenni azért.. fiatalok, és már többet beszélnek róluk, többet mutatják Õket... Mi kell még nekik? Bár biztos, még anynira nem tisztelik Õket, mint Schumit...

Légy jó, légy hű Magyar!

Bandee1987
Egy világbajnokot utólag úgysem az alapján fogja majd az utókor megítélni, hogy most xy nagydíjon mit tett yx. évben. Persze az ellendrukkerek mindig is arra koncentráltak, hogy ezeket a hibákat felnagyítsák, és idõrõl idõre felhozzák, mint téma.
Schumi és a Ferrari a legnagyobbak közé tartozik, Alonsónak és Kiminek még sokat kell tennie azért, hogy õk is a legnagyobbak közé kerüljenek.
Igazán egy világbajnokot csak akkor fognak tisztelni, ha az visszavonult. Senna is a halála után lett hatalmas legenda (persze elõtte is sokan szerették).

Brankley
Ugyan ezt akartam mondani, hogy akkor a paripa is lassított a 3. helyen, hogy Kimi mehessen <#eljen>

Légy jó, légy hű Magyar!

fernando torres
aham.....

Az akkori pontozás miatt volt ,ugyanis csak igy lehetett wb,akkoriban az összes futamból csak a legjobb 10 számitott és Senna ezt igy oldotta meg

Istencsászár
mennyi volt a kül? 39 mp? poénból lassított ennyire monty mi?hogymég 20 mp hátrányból véletlenülse akadályozza.. amugy kimi Lmondta vigyázott a verseny elsõ felébe a gumira(amikor monty mögötment) azt a végén pedig a még jó állapotba lévõ gumikkal ennyivel gyorsabbvolt mindenkinél ismétlem MINDEKINÉL nemcsak monyotánál ( vagy mindeki lelassított kimi kedvéér mi? )
Én naiv vagyok Lhiszem, ti is higgyétek L mer ezt a hülye is látta higy igyvolt..

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Brankley
nem, de a kisdobosok onnan "jöttek át"

Légy jó, légy hű Magyar!

fernando torres
lehet az 1ik legnagyobb pilóta de ha ilyet csinál, és szándékosan elmehet a ....be

Bandee1987
Szóval nem csak Schumiék csináltak olyan dolgokat, amelyek elítélendõek voltak.

Bandee1987
Senna is kilökte Prostot 90-ben Suzukában, és utólag elmondta, hogy szándékosan, készakarva tette, mégis õ az egyik legnagyobb pilóta, akit mindenki (én is) tisztel.

Lteebee
'93-ban kommunizmus?

Itt megemlithetnám azt a Meclarenes koraszakot is amikor Senna és Prost ült benne,attól is lehetne hányingered amit akkoriban mûveltek

Lteebee
És ezt te tényleg elhiszed?

Brankley
nem, valóban, kommunizmusban még kicsi voltam, kisdobos sem voltam. Ezt meg is köszönöm az Istennek <#worship><#worship>

Légy jó, légy hű Magyar!

Kit--Kat
felesleges, magas neki...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Lteebee
😄DD

Istencsászár
még1szer mondom Monty nem udvariasságból ment 3mpvel lassabb köröket hanem kimi ennyivel gyorsabbvolt akár a pályán is megelõztevolna simán..

A tények nem ezt mutatják...

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

Lteebee
Jaja.
Monty nem engedte el kimit tényleg.
Piszikét lassított, aztán kiment benyáért és utána sem gyorsított kis ideig.

lol

Ugyanaz a szar, csak nem a szemét sumi csinálja, aki nem is tud elõzni.

Bandee1987
pl. mire gondolsz? 1997, Jerezre?

Hát a büntetésekre nem is emlékezhetsz,mert 93 ban mikor Sumi elsõ wb cime az õt súlytó büntik miatt szállt el,akkoriban te még csak kisdobos lehettél

Istencsászár
Ferrari kimagasló elképesztõ eredményt produkált ezt senki sem vitatja...Mcalren meg füstölte a motrokat eztsem vitatja senki (2003be 2 ponton mult kimi vb cime) azér nefeljtsük L

Brankley
Azért, annyi "gusztsutalanságot" nem látnék az egész McLaren csapattól, mint amit csak Schumi csinált... Attól függ, kinek mi nem tetszett...

Légy jó, légy hű Magyar!

Bandee1987
Normálisabban vagy nem normálisabban: a végeredmény ugyanaz.

Kit--Kat
ezt kötve hiszem, Ralf a Williamsel simán lehetett volna világbajnok, ha nincs a bátyja, Alonos még talán annyit se tudott összehozni mint amit Ralf akkoriban. 1értelmûen Ralf volt Michael mögöt a legjobb, mégha pontok alapján, nem is.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Brankley
Montoya lehúzódott, sé elengedte Kimit? Nem, ezt Alonsoéknál láthattad ez a futam elött, vagy az elött, már nem emlékszem... Kimiék normálisabban oldották meg...

Légy jó, légy hű Magyar!

Bandee1987
Igen, elismerem, az az eset nekem sem tetszett...Na és? Most hosszasan regélhetnénk arról, hogy milyen teljesítményt nyújtott a Ferrari az elmúlt 5 évben, és mit is csinált a Mclaren...

Istencsászár
mitláttunk azthogy kimi pepöccent és 16mprõl 40!et adott a mezõnynek ez nemazérvolt mer monty elengedte😄😄😄

Mér most mitt láttál a mekinél? ugyan azt, csak más kiadásban

Istencsászár
jaja és jön megint a sok ferka drukker hogy hûdeszar a gumi..

Brankley
ehhehehh, menj már... Te mit akarsz? olyan undorítóan nem kell gyõzni, ahogy 2 éve, hogy Mihályt baricselló elengedi lazán... Ezek nem jönnek be igazából, meg pl Mihály soha nem kapott büntetést, vagy nem igazán emlékszem már rá...

Légy jó, légy hű Magyar!

És arra is emlékszem,hogy Alesi meg Berger azután érdeklõdõtt,hogyan tudott Sumi ezzel a Benettonnal tavaly wb-t nyerni

Bandee1987
jaja, megint jönnek majd a Mekláren és a Rönó drukkerek, hogy kérem, változtassák már meg a szabályokat, mert ez a mocsok Ferrari megnyeri az összes nagydíjat...Aztán a FIA megint kitalál vmi hülye szabályt, ami vagy életveszélyessé teszi ezt az egészet, vagy vmi olyat, ami senkinek sem tetszik majd...

Amikor helyet cserélt Alesivel,akkor sem lehetett sok esélyt adni

Lteebee
Jön majd megint, hogy az FIA neki kedvez és hogy nem tud elõzni.

Amse
erre sok esélyt nem látok<#whatever>

Lteebee
Akkor ne mondd!