FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Szóval kizárták, majd visszaadták, mert nagy tiltakozás volt.
A medve nem játék.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ezentúl biztos 2x is meggondolják, hogy mit tegyenek... <#levele>#levele><#boxer>#boxer>semmit se ér ez a büntetés
Légy jó, légy hű Magyar!
Légy jó, légy hű Magyar!
Amúgy a Hungaroringen azért nem volt semmi valóban😄
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Lehet, hogy már tudnak valami jót a jövõ évi autójukról, amit mi még nem <#nyes>#nyes>
Különben nekem is fura, hogy egy ilyen csapat aki évekig az élen van, ennyire visszacsúszik, dehát ez van, van amikor eljön a leszálló ág, de remélem ez csak erre az évre vonatkozott 😊 Sõt már jó lenne ha Schumi még idén felállna a hátralévõ futamokon a dobogó legfelsõ csúcsára 😊
Mellesleg idõnként falra mászom a két kommentárorról, minden versenyen elmodnják, hogy nagyon jó a meccs, hú de izgalmas, hát szerintem pedig idén se volt izgalmas futam, ami izgalmas volt, azt is a Schumi csinálta Imolában 😄 Idén annyiból volt más, hogy nem dõlt el elõbb, hogy ki lesz a világbajnok azon kívül nem voltak jó versenyek. Jövõre remélem legalább a kerékcserés szabályt visszahozzák.
És így, hogy a vége felé járunk már, és ugye sajnos Schuminak már nincs esélye megnyerni a vb-t,azt mondom, hogy inkább Raikonnen nyerje meg idén, mint Alonso. Az én szememben kettõjük közül õ jobban megérdemelné szerintem. Na de persze ez csak az én véleményem.
Egyébként hozzátenném, hogy remélem idén még nyer legalább egy futamot a Schumi 😊 És jövõre meg ismét visszatér, ahogy azt kell 😄
Hajrá Schumi, hajrá Ferrari! 😊
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Az eset pedig nem is volt annyira egyszerû, mint azt elsõre gondolnánk. Trulli elmondása szerint ugyanis a kiperdülésének oka Tiago Monteiro volt.
A Jordan-Toyota versenyzõje nagy igyekezetében véletlen megnyomta a boxutcai sebességkorlátozó gombot, éppen akkor, amikor Trulli mögötte száguldott. Az olasz volánzsonglõr, hogy elkerülje az ütközést, félrerántotta a kormányt, ám az autót már nem tudta a pályán tartani.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Légy jó, légy hű Magyar!
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
ja, de nem ugyan azzal a pilótával ennyiszer 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Én boritékolni mertem volna kettõs meki gyõzelmet 3. ferrarival.
Ha bari 5. tudott lenni...
http://gaborszantai.co.uk/
Büntetést kapott Antonio Pizzonia is, aki három körrel a futam vége elõtt Juan-Pablo Montoyával ütközött, aminek következtében a McLaren-Mercedes pilótája a szinte biztos második helyet veszítette el. A csapat ezáltal tíz pontot veszített a konstruktõrök bajnokságában a Renault alakulatával szemben. A brazil pilótát 8000 dolláros bírsággal sújtották
-formula.hu-
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"