FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Brankley
hát, abból a hsz-ból egybõl gondoltam! <#wink>

Légy jó, légy hű Magyar!

Igen az vagyok 😊

Brankley
<#smile>

Légy jó, légy hű Magyar!

Lteebee
Kicsi voltam, nem nagyon emlékszem, csak a jelenetre és hogy hogy sasolt hátra.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

a.carkey
Amúgy Hockenheim, 1986, és Rosbergébõl is kifogyott a nafta.

Szóval kizárták, majd visszaadták, mert nagy tiltakozás volt.

A medve nem játék.

a.carkey
Kizárták ... 😞

A medve nem játék.

Lteebee
Hogy sietett!

ÁjjLe BoBBi
azziiggennnnn 😊

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

akyyy
jó logo, éljen Raikonen!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

a.carkey
Meg ez:

<#vigyor3>

A medve nem játék.

a.carkey
Azért még mindig ez a csúcs.<#vigyor1>

A medve nem játék.

Brankley
jah, már párszor mondtuk <#nyes>
Ezentúl biztos 2x is meggondolják, hogy mit tegyenek... <#levele><#boxer>semmit se ér ez a büntetés

Légy jó, légy hű Magyar!

Punkerwork
-10 hely / -8k$

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Mit kapott Sato és Pizzonia????Lehet már mondtátok Bocs!
Brankley
Te aztán k*rva kemény gyerek lehetsz <#nyes><#nyes><#nyes>

Légy jó, légy hű Magyar!

Alien
Jaja én is olvastam a "szupergumikról" Úgy legyen! 😊

Amúgy a Hungaroringen azért nem volt semmi valóban😄

Istencsászár
ugy csenben még1szer kérdem San marinói és Hungaroringi gumikat miért nem tudja a szaros Bridstone leszállítani a ferkának..ott valami nagyon nemstimmelhetett a gumikkal...mer ilyent hogy nem tudjuk számukra biztosítani nemeséljék be...a nagy Bridstone..

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Mint irtam lejjebb. A bridge magic gumit iger az utolso 3 futamon. Mekkora lol lenne ha alazna a ferrari 😄 Mondjuk a Hungaroringi gumi hosszabb tavu valtozata 😄

Alien
"Foleg hogy a ferrarinal atom nyugalom"

Lehet, hogy már tudnak valami jót a jövõ évi autójukról, amit mi még nem <#nyes>

Különben nekem is fura, hogy egy ilyen csapat aki évekig az élen van, ennyire visszacsúszik, dehát ez van, van amikor eljön a leszálló ág, de remélem ez csak erre az évre vonatkozott 😊 Sõt már jó lenne ha Schumi még idén felállna a hátralévõ futamokon a dobogó legfelsõ csúcsára 😊

Sokan azt rebesgettek hogy a Ferrari eladta ezt az evet a szponzoroknak 😄 Evek ota atom unalmas volt a minden futam. Egyre csokkent a nezettseg. Nem hiszem hogy ez lenne. De tenyleg furcsa ez a hirtelen visszaeses. Foleg hogy a ferrarinal atom nyugalom.

Most Pizzonia kilok valakit a 2. helyrol es mivan? 8 ezer dolcsi. Szanalmas. Sumi annakidejen atom vitathato helyzetben meglokte Villnovot. Mi lett? Oriasi szarkavaras utan osszes pontjatol megfosztottak abban az evben. Ha meg valaki kivetelezesrol mer dumalni sumival kapcsolatban azt megkeresem kinyirom es elasom az anyja kertjeben. Utana naponta jarok majd lehugyozni a sirjat.

Alien
Jövõre Schumi megint elkeni a mezõnyt (remélhetõleg) és akkor megint jönnek ismét, hogy unalmasok a futamok, vonuljon már vissza , a szokásos 😊 És bár az utóbbi idõben annyira nincs itt teritéken a Schumi, de ha jövõre "visszatér" megint jönnek majd a már mondhatani megszokott dolgok 😊

Mellesleg idõnként falra mászom a két kommentárorról, minden versenyen elmodnják, hogy nagyon jó a meccs, hú de izgalmas, hát szerintem pedig idén se volt izgalmas futam, ami izgalmas volt, azt is a Schumi csinálta Imolában 😄 Idén annyiból volt más, hogy nem dõlt el elõbb, hogy ki lesz a világbajnok azon kívül nem voltak jó versenyek. Jövõre remélem legalább a kerékcserés szabályt visszahozzák.

És így, hogy a vége felé járunk már, és ugye sajnos Schuminak már nincs esélye megnyerni a vb-t,azt mondom, hogy inkább Raikonnen nyerje meg idén, mint Alonso. Az én szememben kettõjük közül õ jobban megérdemelné szerintem. Na de persze ez csak az én véleményem.

Egyébként hozzátenném, hogy remélem idén még nyer legalább egy futamot a Schumi 😊 És jövõre meg ismét visszatér, ahogy azt kell 😄

Hajrá Schumi, hajrá Ferrari! 😊

Brankley
Godnoltam, hogy tettszeni fog <#nyes><#nyes>

Légy jó, légy hű Magyar!

Alien
<#eljen><#eljen><#eljen>

Gabesz amd64
már lejárt az ideje

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Istencsászár
loál itt a 3. láma is:

Az eset pedig nem is volt annyira egyszerû, mint azt elsõre gondolnánk. Trulli elmondása szerint ugyanis a kiperdülésének oka Tiago Monteiro volt.

A Jordan-Toyota versenyzõje nagy igyekezetében véletlen megnyomta a boxutcai sebességkorlátozó gombot, éppen akkor, amikor Trulli mögötte száguldott. Az olasz volánzsonglõr, hogy elkerülje az ütközést, félrerántotta a kormányt, ám az autót már nem tudta a pályán tartani.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
egyszerû amit idõmérõn csinál az trulli zsenialítása és tudása verseny meg ennyit tud a toyota...

DJ Bee18
Egyébként Trullival mi van mostanában?????? Az iõdmérõn elõrekerül, a futam elején feltart mindenkit, majd az elsõ tankolás után hátrakerül, és ott is marad. Egyszerûen nem értem

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Lteebee
Napersze...

Brankley
Igen, Alonso meg még pontszerzõ helyre se érne be, mi? <#nyes>

Légy jó, légy hű Magyar!

DJ Bee18
nem azért de éppen fordítva 😄D, ahogy idén a Michelint figyelem, inkább az õ gumijuk nem bír ki egy versenyt ennyi erõvel, a Bridgestone gumijai mostanában (talán úgy a szezon második harmadának eleje óta) mindig kibírták a versenyt, csak lassabbak 😄

Istencsászár
+trulli

Kit--Kat
+Ralf

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Brankley
Na, az tetszett volna... Kettõs McLaren gyõzelem, + Schumi <#eljen>

Légy jó, légy hű Magyar!

Istencsászár
..uj kocsit kelett épiteni egybõl nemtud? bridstone 1 versenyt kibiró gyors gumit nemtud csinálni? az elmult években csinált egy kibaszott jó kocsit ami jóval gyorsabbvolt mindekinél(és sumi is) azt minden évben továbbfejlesztette megaradt az elõny.. idén vadi ujj kocsit kelett csinálni egybõl a padlón vanak. Ez a csapat hibája nem a szabályoké..Jövõre megint uj kocsit kell csinálna ha az idei évbõl tanult a ferka akkor jövõre ujra topcsapat lehet hanem akkormeg nem....

Brankley
Elég nagy volt <#nyes><#nyes><#nyes>

Légy jó, légy hű Magyar!

Lteebee
Azt azért a szakértõk sem hitték, hogy a Ferrari ennyivel lassabban alkalmazkodik a többieknél.

Én ehhez a témához csak ennyit szólnék hozzá: 20 új szabályt hoztak azért, hogy Schumi ne nyerjen most meg az összes szakértõ csodálkozik mi van a Ferrarival. Na az az álszentség szerintem.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

rezsofiz
Remélem jövõre megfingatja a kis szarosokat :\

sazl : c

Roolcsy
Hogy Taku nálunk marad-e harmadik pilótának, még a jövõ zenéje. Úgy gondolom, ez legalább annyira Takuma döntése, mint a miénk" - fogalmazott Fry. Sato számára egyébként ez a lehetõség is vonzó lehet, mivel jövõre a BAR minden bizonnyal ismét indíthat harmadik autót a pénteki edzéseken. Én Sato helyében kapnák az alkalmon!

DJ Bee18
ha nincs a két khm...(tudjátok ki 😄DD), így is alakult volna szerintem, és valamivel nyitottabb lenne a VB, de szerintem így már eldõlt a VB cím, bár már két verseny óta tudni lehetett. Hiába az egész csomag számít, és úgy látszik, hogy a Renault megbízhatósága többet ér, mint Kimi gyorsasága

DJ Bee18
Nem unjátok még??? Csak annyit ehhez, Schumacher megnyert 7 VB címet..., és ezt nem a 2 elengedésnek, meg a 2 visszatolásnak köszönhette. Mellesleg nem értem, nem tök mindegy, hogy kivel hogy oldják meg az elengedést, és ne mondjátok már hogy pont éppen Montoyanak kellett elõbb kijönnie 😊)), azért mert el akarták kerülni, hogy egymásnak essenek, mert Kimi tényleg gyorsabb volt nála. De ez mind rendjén van, ugyanis ezért hívják CSAPATNAK ezt a McLaren nevû szervezetet 😄D. Úgyhogy nem tudom mit rágódik ezen még mindenki.

M@TriX
„Tiszta sor, hogy Takuma hibát követett el, de az autóversenyzésben néha megesik az ilyen.”

ja, de nem ugyan azzal a pilótával ennyiszer 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Istencsászár

M@TriX
ezt mondom én is, hát ja.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Lteebee
Szegény sumi annyi idõ után újra volt esélye egy dobogós helyre.
Én boritékolni mertem volna kettõs meki gyõzelmet 3. ferrarival.
Ha bari 5. tudott lenni...

Istencsászár
hamost méregeljük hogy melyik a súlyosabb, sumit az elején kilökni a nemtom hányadik helyrõl, vagy monty 3 körrel a vége elõtt a 2. helyrõl...satonak min +10hely ok, de Pizza és megérdemelt volna egy köv futam utolsó rajtkockát..mer ez a 8ezer dollár ez neki semmi napi költõpénz..(amit ugyis a csapat fizetki..)

M@TriX
háát, azért Pizzonia is érdemelt volna egy kicsit többet, ugyanis ha jóltom le volt körözve és vissza akarta venni a rávert kört, ekkor lökte ki Montyt ami szerintem azért elég csúnya dolog.

egyetértek

http://gaborszantai.co.uk/

Big Daddy
Takuma Satonak tíz hellyel hátrébbról kell rajtolnia a Brazil Nagydíjon, miután a verseny során összeütközött Michael Schumacherrel, ami mindkettõjük versenyének végét jelentette. A japán pilóta a tizennegyedik körben 'La Source' kanyarban hátulról belecsúszott a Ferrariba, így nem tudták folytatni a küzdelmet.

Büntetést kapott Antonio Pizzonia is, aki három körrel a futam vége elõtt Juan-Pablo Montoyával ütközött, aminek következtében a McLaren-Mercedes pilótája a szinte biztos második helyet veszítette el. A csapat ezáltal tíz pontot veszített a konstruktõrök bajnokságában a Renault alakulatával szemben. A brazil pilótát 8000 dolláros bírsággal sújtották

-formula.hu-

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"