FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigapó
ITT a saját szemeddel is megnézheted. a legfelsõ videó, a Peak Antifreeze Indy 300-on történt, Chicago-ban.

The Matrix has you...

Brankley
Nem jön be az oldal

Légy jó, légy hű Magyar!

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Lteebee
Szerintem meg nem neked kell megvédeni Ics-t.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Brankley
De tényleg ne vitázzunk ilyenen... <#lookaround>

Légy jó, légy hű Magyar!

Brankley
Természetesen megvédem azt, akinek igaza van...vagy talán nincs?
Talán Te is ezt tennéd a társaddal...sõt, biztos <#nyes>
Amúgy szerintem nem Neked kell megvédeni Alonsot <#wink>

Légy jó, légy hű Magyar!

Lteebee
Újra mondom, próbáld lassan olvasni, hátha felfogod.

Nem mint moderátor, hanem mint fórumozó írtam, hoszen semmi szabályba ütközõt nem tettél, csak volt véleményem és megosztottam, ahogy te is.
A különbség tán az, hogy én egyszer írtam le a véleményemet arról, hogy te egy véleményedet rengetegszer írod le.

Istencsászár
nemtudom mi a roszabb leirni valamirõl a saját véleményemet kultúráltan vagy 2 modi itt baxtat utánna....nektek is megvan a véleményetek rólam nekem is rólatok ennyi ha valami bajdovan irj privibe mer nemitt kell megbeszélni az ilyet, de miért én mondjam L olyannak akinek ez a feladata?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Lteebee
Istencsászár nevében köszönöm, hogy a védelmedbe vetted.

Lteebee
1. Igazad van, nem te vagy az egyetlen, akinek nincs más témája.
2. Tényleg tudsz normálisan fikázni - bár szerintem a fikázás nem lehet normális.
3. Senki nem is próbálta tiltani. A személyes véleményem osztottam meg veled.
4. Amikor elkezdek valamit olvasni még nem tudom, hogy Alonso fikázása lesz, ezért érdekel, hátha valami értelmes téma.
5. Nem kell szabályokba ütközõt írnod, hogy legyen értelme a hozzászólásomnak.

Amse
"nemkell olvasni, ha nemvagyrá kiváncsi ennyi..."
nehéz úgy moderálni, hogy nem olvassa el a hsz-t.1x tele lesz a pohár és majd kapsz 1 büntit.

Brankley
Elég "szép" lehetett...<#conf>

Légy jó, légy hű Magyar!

Brankley
Miért baj, hogy fikázza Alonsot? Ugyanúgy a véleményét mondja, mint bárki más...

Légy jó, légy hű Magyar!

Istencsászár
1, nemcsakén fikázom
2, normális modon fikázom
3, senki sem tilthatja meg hogy ide irjak és olyat amit akarok és a témához jelen esetben Forma 1hez kapcsolódik
4, nemkell olvasni, ha nemvagyrá kiváncsi ennyi...
5, majdha olyat csinálok ami "törvénybe" ütközik akkor sztem lesz #26525-hszednek értelme és jogoslutsága...

de ezmegint csak felesleges flém és off ami nemtörtént volna hate nem szólsz le minden 1es hszem után..

Lteebee
És nem mindent kommentelek.
És nem, nem kell.

Lteebee
A helyzet, ahogy én látom az, hogy mit sem törõdsz mások érveivel, kérdéseivel, gondolataival.

A lényeg, hogy idõrõl-idõre fikázd Alonsot.

Én személy szerint örülnék, ha nyitnál egy Utálomalonsot címû topicot és ott nyilvánulnál meg, mert akkor ez itt offtopic, ott meg on lenne.

Istencsászár
én nemis vitaképp irtam ezt csak pár gondolat, de neked mindig kommentálni kell mindent...

Lteebee
Figyelj, frankón nem vitatkozik már veled senki, de tényleg.

Istencsászár
Ugyhiszem hogyez részben a gyárak közti harc részben több milló embert a képernyõ elé szegezõ délutáni szórakozás(tatás).. és nemazt akarja nézni hogy a 2mclaren odavissza alázza a mezõnyt és alonso meg szépen bekocsikáztatja magát a célba mer ez szép meg minden, még szerencse hogy a többiek csatáznak egymással mer unalom lenne. Hogyfog az kinézni hogy Alonso megnyeri a vbt azt évvégén megnézzük a statisztkiát és semmi... mindenhol csak mclaren..meg 1 kis rönó
Mindenki a Alonso és Kimi párharcot várja csak amikor Kimi +10 helyet kap és utoléri alonsot udvariasan elengedi..ezérkapja azt a kibaszott sok pénzt? ésmég csodálkoznak hogy unalmas az f1, meg itt az idióta szabályokkal görcsölnek aminek csak 1 a vége, hogy mégnagyobb kül.lesznek.
Ottvan a bar honda lehet Satot utálni mer egy idióta de visszagondolva mindig õ csinált olyankoat amit egy f1es versenyzõtõl elvárhatunk. Olyan helyken és ugy elõzget ami látványos. Persze az más hogy össze is töri magát( néha ) és társait is (de ez a õ bénasága), de ez Buttonról elmondható? nem, semmi látványosság sincs benne megy..megy elõre mint alonso..õróla mondták hogy itt a köv. világbajnok nade hol? Meglehet nézni egy gp2es futamot na az felidézni a régi Forma1et valami eszméletlen mitmûvelnek ott..

Szóval szépvolt Alonso gyõzelme évelején mer tényleg ottvolt. Utána jöttek a beképzelt meg énvagyok az isten nyilatkozatok és megnyilvánulások Briatorre és Alonso felõl, de ha õk igy gondolják akkor csinálják is azt, mer ugyebár aki nyer az a legjobb( legalábbis régen igyvolt ) hiába 2. vagy 3. azt LEGYÕZÖTTNEK nevezik minden sportágban.. pl: Rossinak is már rég zsebében a vb cim és még mindig nyerni akar és kockáztat és megy elõre és ezmiatt én nagyon tisztelem.

Ennyit akartam lehet most engem lehordani, de ez az én meglátásom a dolgkoról...

Bandee1987
ejj, ez nagyon durva...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

a.carkey

A medve nem játék.

Brankley
oppá, ebben kicsit nagyon egyetértek!<#eljen><#eljen><#worship>

Légy jó, légy hű Magyar!

Jah... Hakkinek vegig elol volt 98ban Sumi picit lemaradt a pontok teren. Mi volt? Hakki ugy nyomta neki hogy mindig szetfustolt a gep alatta. Ezert lett izgalmas a vege. Ugyhogy ez az Alonso-s takerokoskodas nem epp versenyzore vall.

Istencsászár
2002 Sumi:
Ausztrália Melbourne: pos.1
Malajzia Sepang: pos.3
Brazília Interlagos: pos.1
San-Marino Imola: pos.1
Spanyolország Catalunya: pos.1
Ausztria A1 Ring: pos.1
Monaco Montecarlo: pos.2
Kanada Montreal: pos.1
Európa Nürburgring: pos.2
Anglia Silverstone: pos.1
Franciaország Magnycours: pos.1
Németország Hockenheim: pos.1 (világbajnok)
Magyarország Hungaroring: pos.2
Belgium Spa: pos.1
Olaszország Monza: pos.2
USA Indianapolis: pos.2
Japán Suzuka: pos.1

statisztikából láccik ha valaki akar akkor utánna is tud nyerni és ez benne a szép és ilyen Sumi nempedig olyan minden kifogást kitalál hogy ezér nemmegy meg azér...meg ezér nemakarok nyerni meg azér...de énvagyok a vb.

lehet itt most engem anyázni de ezek tények..

Jahogy ezér nemnyomja nehogy tönkremennyen a kocsi? napont a rönó olyan hogy elfüstöl meg beszar..

Ésmot jön az elvetemült Mekifan beszólásom: most pl Kimi 1. helyen van 16mpvel vagy tök mind1 õ akkoris nyomja és nyomja és a meki nempont az a kocsi ami ezt birja de õ nyomja tovább ha szétesik is alatta. No ez a kül. Alonso és Sumi v. Kimi közt

Brankley
Persze, hogy nem éri utol a Mercit 😊

Légy jó, légy hű Magyar!

Lteebee
Napersze.

Istencsászár
pl Sumi vagy Kimi mer õk nyerni akarnak nekik az az élvezet..

éppen ez az... ki lenne az az idióta aki kockáztatna ilyen helyzetben?

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

bigapó
az F1-ben nem volt túl sikeres, ennek ellenére színes foltja lenne a cirkusznak. le a kalappal elõtte, igazi sportember.

The Matrix has you...

Istencsászár
szép lenne ujra szereplne az f1be

Punkerwork
na ez a komoly:

"Alex Zanardi lett az Olasz Túraautó Bajnokság 2005-ös bajnoka. Az egykori Forma-1-es pilóta, aki 2001-ben, egy oválpályán rendezett CART-versenyen vesztette el vérének 75 százalékát és mindkét lábát, egy speciálisan átalakított BMW volánja mögött, a Team BMW Italy színeiben 8 versenyen diadalmaskodott az idén rendezett 12 viadalból. Az 1997-ben és 1998-ban CART-bajnok olasz pilóta balesete óta már nemzetközi versenyt is nyert, amikor augusztusban gyõzött a WTCC németországi futamán. A tervek szerint hamarosan egy Williams Forma-1-es autót is kipróbálhat."

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Lteebee
Ha egy vesztes ugat, az szánalmas.
Ezért inkább egész simulékonyan, visszafogottan dícsérik a Renault-t.

Istencsászár

Lteebee
Szerintem nem érné utol.
Szerencsére Montoya sosem lassít.

Punkerwork
lehet utólérhetné, csak nem kockáztat mert megteheti, próbál biztosra menni ne kelljen motort cserélni stb.

bigapó
ez korrekt válasz. azt hittem, kicsit jobban fogsz ellenkezni😊)

The Matrix has you...

Lteebee
Ti azt mondjátok, hogy nem nyomja neki, én azt mondom, ha nyomja sem éri utol a mercit(ha az épp mûködik).

Istencsászár
Minden fikázás nélkül...

"A célunk, hogy megnyerjük a hátralévõ versenyeket, és ha valóban sikerülne még begyûjtenünk néhány gyõzelmet, jó érzésekkel zárnánk a szezont." <=ez az ami a Alonsoból hiányzik...de kiváncsi leszek nagyon hogyha köv futamon vb lesz akkor az uccsó kettõn tényleg odapakol-e és megmutaja hogy nem nyuszi, vagy majd arra fogja hogy már vbs és szarik rá ezér megy lassan...

Lteebee
Õk azért nem kárörvendõk, mert nincs balszerencse a másik oldalon.
Jó nagy mákjuk lenne, ha Alonso kiesne.

Bár ahogy nézem ezeket a merciket, simán beszarnak még legalább egyszer idén.
Remélhetõleg ezúttal futamon és nem megúszva a 10 helyes büntetést.

Ja, és Ronhoz hasonlóan én is tréfálkozva mondom.

Punkerwork

Istencsászár

Amse
az a kommentár....ritka sz@r.

Brankley
De gondolom általában Te is csak egyenesbe mész 300-at, nem lassítasz vissza 300-ról az áspádhídon 40-re, hogy le tudj kanyarodni <#wink><#smile>

Légy jó, légy hű Magyar!

Lteebee
Ha jól sejtem, megint elõjött az oválpálya-téma😊

már megen ez a szar!mi köze ennek az amatör körversnynek az F1-hez?itt maguktól kanyarodnak azok a szarok és tiszta szar Amerika az egész...én 300 at megyek motorral.az sokkal izgibb mint ez a pubertánsoknak redezett gogart verseny

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

desigo
Ha erõsen koncentrálnak akkor tudják követni a pája vonalát.
JGTC
Amerikának ez is elegendõ szórakozást nyújt!

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

desigo
Mennyivel jobban kijön ott,hogy ki a tehetségesebb!
Istencsászár
ott körpályán mennek😄 más kocsikkal

Laffite
aki esetleg azt mondja még mindíg veszélyes a f-1:
itt a hétvégén 340 körüli átlagot mentek
(a linkért köszönet robotnyknak)

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC