FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lteebee
Bárkire lehet mondani, hogy máshogy csinálná, mert bizonyíthatatlan.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Punkerwork
jövõre kiderül.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Punkerwork
ezt te sem gondolod komolyan, év elején nyomta mint állat sokkal keméynebben mint most az elég volt msot már a biztosra megy pontosan tudja mit kell csinálni, nem megy bele fölösleges kockázatba és pont ezért lesz VB.....

Mondom nem nagyon erdekel iden mar hogy Alonso vb lesz. Tuti az lesz. De nagyon remelem ugy jar mint Keke Rosberg. O ugy eltunt mintha nem is lett volna. Mert ha nem makbol lett volna vb akkor utana is jol szerepel.

Amse
az akiben versenyzõi mentalitás van.

össz-vissz a Mclaren tudta õket utolérni sõt jelentõssen túlszárnyalni (sebbeségben). Viszont megbízhatóságban nem pedig a futamokat be is kell fejezni.

A másik hogy szerintem a Mclarent Alonso nem tudná utol érni mert az jóval gyorsabb a Renaultnál.

De most õszintén ki lenne az idióta aki kockáztatna abban a tudadban hogy világbajnok lessz???Ki lenne az aki megpróbálná utolérni á nála jóval gyorsabb kocsiban ülõ ellenfelét abban a tudatban ha hibázik rengeteget veszít amit egy életre megbánhat???

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

Nem kell vitatkozni. Ha Alonso jovore is tudja a VB-t hozni (vagy legalabb harcban van erte) mak nelkul (nem esik ki senki elole, stb...) akkor azt mondom jo versenyzo. Ma szaomra egy makmester nyikhaj.

Amugy mar tobb verseny ota teny, hogy a Renault megrekedt a fejlodesben es a tobbi gyar hozza befele. Ev elejen dominaltak de egyre inkabb csokken az elonyuk (vagy mar nincs is)

A gond ott van hogy annyira utálod Alonsot hogy egyszerûen nem is tiszteled , azt hiszed hogy õ nem csinál semmit...

Pedig õ csak a dolgát végzi , ami abból áll hogy (a háttra levõ futamokon) NE kockáztasson hozza be épségbe az autót lehetõleg ugy hogy Kimi minnél kevesebb pontot tudjon lefaragni... Az õ helyébe te is ezt tennéd...

A másik hogy bár én sem kedvelem Kimit de ettõl még elismerem hogy jó versenyzõ , hogy van helye a forma1-ben és nem szidom minden hszben idiota ellenérvekkel mert az szánalmas...

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

Punkerwork

Punkerwork

Ramore
szerintem az F1 a pénz miatt csábító az amerikai sorozatok pilótáinak számára, mert maguk a versenyeik sokkal keményebbek és maga a vezetõi tudás ami igazán dominál, ami egy vérbeli pilótak fontos lehet.
maga az "autóverseny" szerintem az elõzések miatt izgalmas, és ebbõl bizony (sajnos) nagyságrendekkel többet lehet látni manapság, mint az F1-ben, pláne a pályán és nem csak a boxban. ettõl függetlenül hétrõl hétre leülök és reménykedve megnézem az F1-et is, hátha a következõ verseny végre izgalmas lesz.
Punkerwork
passz

valaki...
mi lett a www.formula.hu oldallal?

http://gaborszantai.co.uk/

Brankley
na, ki9váncsi vagyok arra a V8asra 😄

Légy jó, légy hű Magyar!

Egyébbként meg nem is értem miért csodálkozól el ezen..
Képzeld én átmennék az Indy vagy cart vagy tököm tudja éppen melyik éveben hogyan nevezik magukat, fórumba és NAGYMELLÉNYEL DÖNGETNÉM AZ ASZTALT ,Forma 1-et nézzetek az a verseny nem ez...
de hát én ennél bölcsebb vagyok,tehát még véletlenül sem teszek ilyet......

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Szóltam én egy büdõs szót is hozzád? elmondtam a véleményem amerikáról meg a versenyeikrõl,hamár egyszer felhoztad itt az F1-es topicban...
Az hogy te elájulsz tõlük legyen a te problémád,majd kinövöd...
Na meg olyasmirõl én még nem hallottam,hogy az F1-bõl valaki oda akarna "feljutni"(pedig még nagy pénz is van,teljesen mind1 tud-e vezetni vagy sem,csak legyen elég ostoba vagy "bátor" a padlógázhoz)
viszont, hogy onnan foggal-körömmel jönnének ide, az elég valószinû...

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Kit--Kat
na az a pálya naggyon jó volt, mér csak 1 futam volt ott???

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

a.carkey
Az Aida volt ...

A medve nem játék.

Istencsászár
Alonso az élre ugrott Silverstone-ban /végre valami tõle..

A másik MP4/20-at vezetõ Pedro de la Rosa folytatta a Mercedes V8-asán tesztelését, sikerrel. Az új erõforrással szerelt autó másfél másodpercet faragott a tegnapi idejébõl, így alig két tesztnap alatt már csak alig hat másodpercre van az élmezõnytõl.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
nincs

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

JGTC
Nem olvastam vissza de van már valami hír a Honda V8-asáról mert ott úgylátom nagy a halgatás!

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Kit--Kat
hmm nem ez volt anno a Pacific Granprix?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Brankley
Valóban, elég jónak tûnik!!

Légy jó, légy hű Magyar!

Brankley
Na, látom Te már látod mi lesz <#nyes>
Bár most még semmi nem lesz, szerintem <#wink>

Légy jó, légy hű Magyar!

ÁjjLe BoBBi
mindig ez van...én már pont ezért inkább egy büdös szót nem szólok.

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

a.carkey

A medve nem játék.

Nehogy mar San Marino ne legyen. Az egyik legjob palya.

Punkerwork
"Az F1Racing.net egy belsõ használatú Red Bull Racing-dokumentumra hivatkozva adja hírül, hogy a 2006-os szezonban nem októberben, hanem novemberben érhet véget a Forma-1-es szezon. Az FIA korábban húsz dátumot foglalt le a jövõ évi versenynaptárhoz, bár Bernie Ecclestone késõbb úgy nyilatkozott, hogy ennél kevesebb, tizenhét-tizenkilenc futam szerepel majd a programban. A szezon március 12-én kezdõdik Bahreinben, az utolsó dátum pedig október 19-e, de a csapatok sokat panaszkodtak, hogy a minden eddiginél zsúfoltabb idei naptár egymás utáni hétvégéken rendezett futamai túl nagy megterhelést jelentenek az istállók személyzetének, ezért nem kizárt, hogy Ecclestone megpróbálja "széthúzni" a naptárat.
A másik érdekes értesülés, hogy a Red Bull-dokumentum szerint veszélybe került az imolai San Marinó-i Nagydíj jövõje. Korábban hírül adtuk, hogy a Toyota legszívesebben egy második japán versenyt rendezne az április idõpontban saját pályáján, a legendás, nemrég felújított Fuji Speedway-en."

Azert durva hogy a Meki + Merci hazassag ota meg csak 1 csapat VB-t szereztek. Nem is csodalom hogy a fo cel a csapat vb cim elnyerese.

viszomt egy dolog tuti: akár V8, akár V10 - a McLaren így is, úgy is kitud gyulladni😊)))

Lteebee
Mindjá betelik a pohár és irgalmatlan fikázás lesz.
Olyan, amilyet még nem látott az sg, de tán a világ sem!

😄DD

Brankley
jaja, most tényleg folyamatosan adjátok a "mekisek" alá a lovat, LOL

Légy jó, légy hű Magyar!

Cosworth teren meg nemtudunk semmit. Nagy komoly tapasztalaltaik vannak nekik is.
Nem volt hulye a Red Bull hogy jovore Ferka motorokat rendelt.

Kit--Kat
Én tutam, hogy agyonverika többikete kcsit több tapasztalatuk van V8építése terén a többieknél

Ferrari RULZ!!!

Punkerwork

Talmácsi jövõre a 250 kcm-esek között indul
2005. szeptember 14. 14:52

Talmácsi Gábor, a KTM magyar versenyzõje jövõre feljebb lép: a 125 kcm-es kategória helyett a 250-esek között rajtol a gyorsaságimotoros világbajnokságon
A távirati iroda értesülése szerint Talmácsi és menedzsmentje már aláírta a szerzõdést, a végleges megállapodásra az osztrák csapattal a napokban, de még mindenképpen a szeptember 29-i Malajziai Nagydíj elõtt kerül sor.

A magyar motoros a 125 kcm-esek között, hat futammal a zárás elõtt, a harmadik helyet foglalja el a vb-pontversenyben.

Lteebee
Talán abbamaradna a fikázás, ha abbamaradna a fikázás.

Mirol van itt szo? A ferrari lenyom mindenkit a francba 😊 Az idei evet eladtak a nezettseg miatt <#idiota>

Amse
Most már csak te nem hagyod leülni a témát.talán abbamaradna már a fikázás ha senki nem beszélne róla...(<---ez célzás 😉 )

Lteebee
Jó, de ha nem a meki vezet, akkor nyilván gyûlölni kell az elsõt.

Arra leszek kiváncsi, hogy ha esetleg a mercinek sikerülne, és vezetnének évközben, akkor az õket közvetlenül követõ lesz a pöcs, vagy elõzni nem tudó?

Punkerwork
természetes az aki vezeti a pontversenyt, talán Mika volt az uccsó akit nem fikáztak folyton, mondjuk õk még tudtak is versenyt csinálni.

Istencsászár
nemmegy....

Alonso ki mas.

Lteebee
Kiváncsi vagyok, jövõre ki lesz a közutálat tárgya.

Punkerwork
még 3 futam, aztán a téliszünetben lenyugszanak az emberek, aztán jövõre az idéyn felénél kezdõdik megint a durva anyázás.

Laffite
ebbe a topicba nem lehet úgy beírni semmit, hogy cserébe az embert ne anyázzák le, nem köpködjék szembe, ne rugdossák meg és ne legyen belõle országos sértõdés meg veszekedés... akiknek ez kell a napi kielégültségéhez, azokat tudom sajnálni, a kevés kivételtõl pedig elnézést kérek, rájuk mindez nem vonatkozik... ma néztem be ide utoljára - gondolom sokak örömére, a további köpködéseket várom privátba, bár elolvasni úgysem fogom.
további jó szórakozást!

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

a www.formula.hu csak nekem nem elérhetõ?

Laffite
Te attól érzed jól magad, hogy ilyen stílusban kommunikálsz idegen emberekkel...? kedves egészségedre...

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

Istencsászár