182273
  • BaliBoy
    Ez igaz. És mernék rá fogadni, hogy mondjuk egy Massa, Raikönen, alo/Hami sorrend esetén megjátszák a helycserét. De szvsz. már úgy neki indúlni a futamnak, hogy bármi legyen neked csak az a feladatod, hogy Kimit segítsd, nincs értelme. Egyébként bebizonyíthatja Kimi, hogy tényleg olyan tökös legény mint amennyire sokan el vannak tőle ájulva és megszerezheti a 2. helyet erőből.
    Egyébként mielőtt újra nekem esne valaki, visszakeresheti mert sztem leírtam egy pár futammal ezelőtt, hogy mostmár jobb ha Massa támogatja Kimit, mert akkor még volt értelme. De mostmár nem sok maradt...
  • DJ BP
    de a 2. hely meglehet, és az nagyobb skalp, mint Massa statisztikajavítása
  • leoon
    Pedig nem úgy tűnt. De nem érdekel! LÁtom azért mind1ik topicban van 1-1 olyan ember aki rögtön azt nézi, h melyik hsz olyan ami az övével ellentétes és máris ugatja le a másikat. Hát de kinek mi a jó...További szép napot és színvonalas hsz-t!
  • BaliBoy
    Ok. Az a te problémád ha csodaországban akarsz maradni mikor Kiminek már csak matematikai esélye van. Reálisan meg szinte semmi...
    Másrészt hidd el tökéletesen nyugodt vagyok, veled ellentétben :""
  • Zóanagyvarázsló
    Én is harcpárti vagyok, de erre legkevésbé most két futammal a vége előtt van szükség. (Persze ha a Raikkonnen és Massa nekiáll úgy előzgetnie hgymást, mint múltkor a brazil és Kubica, akkor semmi kifogásom ellene.)

Montoya annak idején állítólag maga nyilatkozott ilyet, persze lehet, hogy Palikék sütötték el valamelyik futam közben, nyílván nem én interjúvoltam meg. Azért maradt meg bennem, mert meglepőnek találtam, ehhez forrást találni utólag már szinte lehetetlen.
  • Istencsászár
    Vannak pilóták akik nem ilyenek, Alonso és remélem Massa is ilyen, legyen harc, mondjuk nem mintha eddig lett volna a két Ferraris közt, de csodák még léteznek, azt lehet h két év mulva már támogatni fogja, de.

Szerintem Monty nemigen, vagy mondott ilyet?
  • Zóanagyvarázsló
    Érdekes, Coulthard saját bevallása szerint is támogatta Hakkinnent, Montoya is deklarálta Raikkonnen támogatását. Sőt, Schumacher is támogatta Irvine-t. Azok rendben voltak?
  • Istencsászár
    Ha 1szer megcsinálja akkor többször is, ha többször is akkor onnantól szívfájdalom nélkül mindig, és megint lesz egy Sumi-Bari páros, nem nemell neki segíteni, Haminak sem segítettek sőt, és mégis lehet nyerni simán, ahogy látod.
  • b-type
    ??
    sztem nem jó hozszólra válaszoltál :)
  • leoon
    ja az előző az baliboynak ment bocs félrenyomtam
  • BaliBoy
    Igen, és még rajta kívül 18 pilótának nincs esélye. Akkor ők már ne is hajtsanak a győzelemért??? Innentől kezdve semmi értelme nem lenne, hogy Raikönent segítse.
  • leoon
    Hát neked az a véleményed, nekem meg nem. Mindenki másképp gondolkozik. De ebben az esetben sztem támogatnia kellenne Massa-nak Kimi-t mivel neki még van esélye a vb címre. És ne húzd már fel magadat ennyire ember. Most akkor én is nagy pofával ugassalak le mert azt írtad amit?!
  • madmanic
    Köszönöm..

• Punker
    én azt mondom nincs reális esély így mehetnek egymás ellen nyugodtan.
  • jefferson83
    Nem vitatom, de ilyenkor kellene csapatként viselkedni. Én mondjuk egyetértek a csapatutasítással is, hiszen enélkül felesleges egynél több versenyző egy csapatba, és az egész konstruktőri cím is. Ennek tiltásával csak egy statisztikai adat lesz a csapatvébé sztem.
  • Punker
    nincs de a saját statisztikáját úgyis javíthatja.
  • jefferson83
    A tény meg az, hogy Massának még ennyi esélye sincs.
  • BaliBoy
    Ééésss? Mi a bajod? Teljesen igaza van! 17 pontal van Raikönen lemaradva! 17 pont!!! Ami azt jelenti, hogy a hátralévő két futamból 1x Hami semmiképp nem szerezhet pontot, és a másik futamon is csak max 2-t! Jah és persze emellett Kiminek meg kellene nyernie mindkét hátralévő futamot! Szóval teljesen igaza van Massanak! Ha vagy csak 10 pontal lenne lemaradva, akkor azt lehetne mondnani, hogy még bármi történhet és még beérheti Hamit, de így lássuk be szinte semmi esélye. Szóval kár itt spanolnod magad.
  • b-type
    :)
    Sztem ha Hamilton számító lenne, akkor amit linkeltem videón Alonso elécsúszik (sztem elé si csúszott..de ez most már mindegy) és most attól lenne hangos a média, hogy Alonso 10 hellyel hátrébbról indul.
    Ez egy elég zűrös futam volt, alig lehetett látni, nehezen lehetett bemelegíteni mind a féket, mind a gumit,..Hamilton hibázott de annak sztem ezer oka lehetett, és a legtöbbje valószinűbb mint hogy Webber-re utazott volna.
  • leoon
    Felipe Massa meggondolta magát: nem segít Kimi Räikkönennek
  • Kit--Kat
    Sanszos, volt. Nagyon nyomják mostanában.
  • Istencsászár
    Van valaki aki mást várt?:) Mondjuk Vettel-től nemtudom miért vették el...
  • Count Adyn
    Na Hamiltont nem büntették meg és eltörölték Vettel büntetését:)
  • Kit--Kat
    Szerintem Hamilton elég számító, legalább annyira mint Alonso.
  • Istencsászár
    Tudod Hamilton olyan számító, jövőbe látó és eltervező pilóta mint tavaly Alonso volt, amikor Sumi megelőzte Kubicát:), ezek a pilóták csodás képességgel vannak megáldva mert az Sc mögött ki tudják rakni a versenyből az ellenfeleket, mivel ez a hobbiuk, erre várnak és tökéletesen meg is csinálják:)
  • Amiga
    Csak hát ezen a linken levő videoban nincsen benn a SC. Itt Alonso nagyon szeretett volna Hamilton elé kerülni. :)))
  • Amiga
    De, Alonso ekkorra már kiesett.

Vitatkozunk itt össze-vissza, miközben folyamatosan a botránysajtó áldozatai vagyunk :(
  • Count Adyn
    Nem Alonso balesete miatti SC fázis alatt volt ez?
  • b-type
    Sztem max. attól félt, hogy belemegy Webber miközben ő melegíti a fékjeit...amíg Alonso volt mögötte az első SC alatt, akkor nagyon nem parázott, mivl mindkettőjüknek van vesztenivalója.
    Itt egyébként nekem 0:30 után úgy rémlik hogy Alonso túlszaladt Hamilton-n, vagy ha nem akkor Hamilton elengedte a féket, mert sztem annál nagyobbat ALonso nem tudott volna lassúlni....itt belefuthatott volna egy büntetésbe.

na de szal visszatérve Webber-re, Mark már akkor nem volt veszélyes rá, addig volt amíg könnyebb volt, a leggyorsabb körét is a 30. körben futotta, amikor a két Merga visszajött a kiállásról és csurig voltak tankolva.
    Webber a 36. körben tankolt, onnan már nem volt gyors, csak Alonso a 42. körben odaverte a kocsiját, és bejött az SC, és a kiállásoknak, meg a kiállása előtti gyorsaságának köyzönhetően Webber volt a 2. helyen.
    De akkor már az SC után nem tudott volna Hamilton-nal menni.
  • Amiga
    Te is paráztál volna, ha ekkora esőben valaki mögötted csónakázik. Az ember nem szívesen esik ki az élről azért, mert egy olyan pilóta jön mögötte, akinek semmi vesztenivalója, és meg akarja mutatni a világnak, mekkora arc ő a Red Bullban... vagy pláne a Toro Rossoban.
  • Amiga
    Nem tudom, nekem úgy tűnik a video alapján, hogy Hamilton majdnem belehajtott a SC-be. Elhúzódott jobbra, amivel külső ívre került. Webber nem merte megelőzni, ezért pánikszerűen befékezett (szvsz ha megelőzi, de visszaengedi, nem kapott volna büntetést érte). A kis hülye Vettel meg elbambult. Ennyivel tudnám összefoglalni. A verseny után nyilvánvaló volt, hogy Vettel hibázott.

Mondom ezt úgy, hogy nekem nagyon ellenszenves a Hamilton gyerek. Ez itt egy komolytalanul felfújt ügy. Az egész sportág alig bírja elviselni, hogy egy újonc elverte a világ legjobb autóversenyzőit.
  • [Jakuza]
    Na azert nem volt veletlen a lehuzodas jobbra es befekezes.
    Ugyebar pedig abban a pillanatban, hogy valaki megelozi, automatikusan kizarja magat a versenybol. (nem athajtasos buntetest kap)
    Azt tudjuk, hogy Hamilton mar panaszkodott a box fele, hogy rajta vannak hatulrol es szoljanak nekik.
    Vajon miert parazott toluk ennyire, ha ugy erezte, hogy a hata mogott levok nem veszelyesek ra ?
    Ugyebar neki nem volt mindegy, hogy elso helyen vegez o pedig mondjuk a harmadikon, foleg, mivel Alonso ekkor meg versenyben volt.
  • b-type
    Az egész ott kezdődött hogy Vettel belement Webber-be.
    Erre az a legjobb példa, hogy amíg erről a szabályról nem tudtunk, addig ez tök egyértelmű volt, most hogy műr tudunk róla, mostmár Hamilton a kiindulópont.
    Amennyiben tudnánk arról hogy az SC nem csinált valamit jól akkor az SC lenne az eleje.

Hamilton belehelyeződik egy olyan szituba, ahol hirtelen öreg vén dörzsölt róka lesz, aki vmiért azt akarja hogy Webber beleszaladjon egy áthajtásosba.
    Pedig valójában nem jelentett rá veszélyt Webber, és uúgy az első idényét tölti újoncként mint Vettel.
    Az érvényes szabályok szerint lemaradt az SC-től, ő tudja hogy miért.
    Vettel meg belement Webber-be, mert túl közel volt, azonos ívewn, és Hamilton-t nézte,...ő tudja hogy miért.
  • chalezlopez
    Lehet, hogy én máshogy látom mint te, de hidd el, Hami vétett a szabályok ellen, ott kezdődött az egész.
  • Kit--Kat
    hehhe:DDD
  • WNW
    Ez tobbes szam akart lenni..:)
  • WNW
    Az elso ezredekre van egymastol... Piszok szoros.... Ha ezt tartjak, lokott egy verseny lesz..
  • b-type
    :DD
    ja ez korrekt :D
  • a.carkey
    Ez sem rossz:

"... nem tudom, hogy szeretnék-e még valaha a Formula-1-ben dolgozni ..."

Nem fog, mivel nem szeretet kérdése a dolog.
  • a.carkey
    Ez a legnagyobb amit valaha olvastam tőle:

""Barcelonában találkoztunk, ahol említettem neki, hogy a birtokomban vannak a Ferrari adatai. Hozzátenném, hogy teljesen legálisan, ugyanis akkor még a Ferrari alkalmazottja voltam. Mike belepillantott a dokumentumokba és érdekesnek találta őket. Mondtam neki, hogy szerintem nem túl jó ötlet belenézni a papírokba. Néhány dokumentumot zsebre tett. Azt mondta ne aggódjak, nincsenek tervei vele." – árulta el Stepney."