182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
jefferson83 #57714 1. Igazság szerint már egy mekinek se kellene versenyben lennie.
2. Azzal, hogy nem büntették meg Hamit épphogy a pályán fog eldőlni a VB cím, üzenem Alonsonak.
3. Az pedig már megint egy másik téma, hogy meg kellett volna-e büntetni az újoncot. -
EHHEZ MIT SZÓLTOK? Sztem van benne valami... -
jaj nehogy mááá csalonzzzot sajnáljuk.....nem volt olyan teljesítménye egész évben hogy támogatást érdemelt volna mostanra a mclarentől.....remélem azért vannak csodák és ferrari vb cím még eljöhet......remény hal meg utoljára...
de ha már jó csaták párharcok lesznek..már azért is megéri a holnapi reggeli ébredés...mondjuk massa hamilton mutathatna valamit...
-
Van benne igazság. -
"Már nem gondolok a bajnokságra, ezt már a pályán kívül eldöntötték."
http://www.formula.hu/index.php?lap=cikk&id=15532
Igaz, de kisebb időzavarban van Alonzo, ez már a nyáron megtörtént...
Holnapra egy kis eső??! -
jefferson83 #57709 Alonso lemondott a VB-ről, most vádaskodik... -
jefferson83 #57708 Vettel feltartásért +5 helyet kapott, mégse úszta meg. -
Miért van olyan érzésem, hogy Massa biztos ami biztos alapon kicsit visszavett az utolsó körén ? ! :))))
Mondjuk ez a dolga jelen esetben, Alonsot erősen visszatartja holnap .... -
Matte #57706 no komment, van igazság
1. Louis Hamilton
2. Kimi Raikkonen +0.136
3. Felipe Massa +0.313
4. Fernando Alonso +0.668
-
hmm...ez az első kép jó photoshop-forrás lenne :P -
WNW #57704 Ja tenyleg jo volt.. Foleg amit a SC utani szakaszban csinaltak..
-
G_ArchAngel #57703 yo'vót:) -
Ez verseny kéremszépen:) -
Formula Masters, Monza Race 1 Élő @ Eurosport. -
Senna olyankor általában gyorsabb volt a 7végéken összesítve is(nem mindíg, de a leggyakrabban).
Legjobb köridők
Összesítés az 1-3. etap alapján
P Név Csap G Köridő Dif
1 K. Räikkönen FER B 1:35.381
2 F. Massa FER B 1:35.792 0.411
3 L. Hamilton MCL B 1:35.798 0.417
4 F. Alonso MCL B 1:35.809 0.428
Hosszú távon(pl.holnap a versenyen)ha ügyes boxtaktika lesz, és az elején sem hagyják meglógni hami-t, akármi lehet.
Alfonz megint lemaradt.
-
Csinálja csak, legalább a kételkedők elhallgatnak:) -
Jó(bár ma nem a legjobb...)időeredmények, jó autóbeállítások, bízom egy holnapi(akár kettős)győzelemben.Vettelnek most annyira nem jött össze, de pl. Kovának sem.
Hajrá Ferrari!! -
- Mar a TV is annyira csak az elso 4-el foglalkozik, hogy nem is mutatjak az idomero veget:( Engem a tobbi auto is erdekelne...
- Hihetetlen, hogy keptelenek azt mondani, hogy eroltettem, elcsesztem, inkab melle beszelnek:) Ezert nem szoktam interjut nezni, ugy sem mondanak semmi ertelmeset;)
- Webernek gyonyoru volt az inge;)
-
G_ArchAngel #57696 kabhegyről van nekünk is, de rendesen jön az adás -
Mire gondolsz? -
jefferson83 #57694 Igen sajnos ez van, én is kiegyeznék vele. Egyelőre azonban nekem is azt kell szeretnem aki megveri Alonsot :ASDD -
? -
Hamiltonnak pont most kell bemutatni egy senna efektust :(( -
úgy legyen... -
azért remélem holnap megint szakadni fog az eső :) -
Hajrá Torro rosso :))))) -
Kaposvár, csillagpontos kábel:nagy kékség! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá
Van német RTL...
-
Hidd el én is annak örülnék a legjobban, mivel tizen vhány éve vagyok Ferrari drukker. De esély nem sok van rá...
-
WNW #57686 Az orszag nyugati sarkaban elokhoz egy kerdes.. Nektek sincs adas a kabegyi vetelkorzetben..? Nalunk normal antennas vetelnel nincs M1, TV2, RTL.. Csak a soproni adorol jon egy piszok rossz kep...
-
pénteki képek -
"A versenybíróság nem avatkozott bele a vb-hajrába, ám az időjárás még közbeszólhat: egy tájfun tart Kína felé, érkezését hétfőre várják, ám nagy eső előzi meg, és az már vasárnap ideérhet. A víz és a koszos pálya mindent felkavarhat, az idei utolsó előtti futam így biztosan izgalmas lesz." -
jefferson83 #57683 Én a realitásokat kicsit átértékeltem Szávay Ágika meccse után :))
-
őszintén nézve, senkinek sincs már esélye nagyon megnyerni a VBt. Kiminek végképp, ha HAmi kiseik is egyszer ,aminek meg kell-enetörténnie ha VB címben reménykedünk, akkor is igen valoszinutlen hogy 6. vagy annál rosszabban végez. Alonsonak detto kellene egy HAmi kiesés, hogy legyen még esélye. A 4es közül, a legrosszabb hely ami kinézhet az a 4. egesz evben ez volt. s nem hiszem hogy vannak csodák:) -
Hát az:) Bár az is elég amatőrség sajna hogy Kimi alatt kétszer megáll az autó, amivel ha csak a rajtrácson előtte elfoglalt helyét vesszük alapul 16 pontot bukott. És ez a Hamilton ugye 17 ponttal vezet most előtte:) -
Ok menjenek egyenlő feltételekkel, de ha azért bukja el a Ferrari a VB-t mert a pilótái egymástól veszik el a pontokat, hát az az évezred amatőrsége lenne :D -
Itt a cikk. -
WNW #57678 Hol nyilatkozott Massa amugy? -
Pontosan, főleg egy ilyen évben, így is megverni Alonsot eléggé nagy fegyvertény lenne. -
Nincs ilyen, hogyha visszaelozik SC utan, akkor nem kap buntetest.
A SC tabla felmutatasa utan, aki eloz azt kizarjak a versenybol.
(Kivetel akik engedelyt kapnak arra, hogy visszavegyek a koruket) -
Sztem nem akkora gáz hogy Massa magára figyel...igazából ezen a futamon sok minden eldől, sztem a nyílatkozattól függetlenül, ha az a helyzet állna elő, hogy Hamilton kiesne, vagy nem szerezne pontot,..és Massa Kimi előtt vezetne..
Szal akkor sztem segítené.
De jelenleg a VB címre kicsi az esély, ha pedig nincs VB cím, akkor mindegy, és Massa igen is figyeljen a saját eredményeire, egy VB 2. helyért sztem cink lenne beáldozni Massa-t.
Sőt én abban is biztos vagyok, hogy Kimi lenne az ötlet ellen a leghevesebben...nem olyan figurának ismertem meg, aki ilyesminek örülne.