FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélem nemakarják erõltetni ezt a sato dolgot tök mind1 milyen kocsi van alatta nemtud elég gyorslenni semmivelsem... hameg gyengébbe ül akkormeg megint jön a jordenes idõszaka😄 tör zúz mint az atom
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Az AMD játékra kitûnõ, jobb az Inteleknél........ezért kell a Ferrarinak??
Valszeg jobb ajánlatot adott az AMD az Intelnél.
Kedvenc csapat? lol
2005 van!
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
2005. szeptember 20. 00:10, Kedd - Gyurkity Péter
A vállalat a BAR-Hondával készül szerzõdést kötni, mégpedig bizonyos technológiák tesztelésérõl. Az Intel eközben állítólag visszalép a McLarennel tervezett egyezségtõl, mert a FIA inkább riválisát választotta.
A PDF formátumról, illetve az azt kezelõ programjairól ismert Adobe a The Register értesülése szerint az elkövetkezendõ hetekben jelenti majd be, hogy megállapodott a BAR-Honda csapat vezetésével. A hír szerint ez nem a szokásos szponzori szerzõdés lenne, hanem egy speciális megállapodás bizonyos technológiák, megoldások élesben történõ tesztelésérõl. Ennek értelmében a cég logója nem jelenik meg a csapat ruháin, versenyautóin, ennél jóval mélyrehatóbb következményei lesznek az egyezségnek.
A BAR ugyanis igényt tart az Adobe szoftvereire, többek között a Photoshopra, amivel fõleg kreatív anyagokat, reklámokat, és egyéb, PR-feladatokhoz szükséges papírokat készítenének. Az Adobe eközben megkezdené legújabb fejlesztéseinek tesztelését, mégpedig a csapatnál. Ezen új fejlesztések a hír szerint a következõ évben jelennének meg a piacon, ám egyelõre semmilyen egyéb konkrétum nem derült ki. A vállalat ugyanígy hallgat arról, hogy pontosan mit tartalmazna a szerzõdés - a találgatások egy, a Honda és a BAR csapat közötti információrendszer kiépítésérõl szólnak, amely a munkához szükséges dokumentumokat és mérnöki adatokat továbbítaná.
Az Adobe mostanában nem tétlenkedik. Épp a napokban számoltunk be arról, hogy a Nemzetközi Szabványügyi Szervezet (ISO) regisztrálta a PDF/A adatformátumot, amely egyfajta elismerés a a vállalatnak. Ez már csak azért is fontos, mert becslések szerint az interneten fellelhetõ dokumentumok 92 százalékát PDF-ben tárolják. "Külön ki kell emelni, hogy egy olyan formátumról beszélünk, amely ugyan egyetlen cégnek (az Adobe-nak) köszönhetõ, de amelynek elterjedésében a felhasználókon kívül fontos szerepet játszott az internetszolgáltatók, a különbözõ archiválási vállalatok és a kormányok közötti együttmûködés is" - reagált a bejelentésre John Mancini, az amerikai vállalatokat tömörítõ AIIM elnöke.
Forma-1, AMD, sebesség
Az Intel szintén érdekelt a Forma 1-ben, ám a hírek szerint épp felbontani készül a McLarennel tervezett, 50 millió dolláros szponzori szerzõdését. A grandprix.com szerint azért döntöttek így, mert a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) a cég riválisa, az AMD mellett döntött. A processzorgyártó szeptember elején közleményben adta hírül a szerzõdés megkötését, amely a vállalat szerint technológiai együttmûködést takar. Tekintve, hogy óriási pénzekrõl van itt szó, nem csoda, hogy az Intel "megsértõdött".
----------------------------------------
Na, tehát a FIA-nak köszönhetõen, aki lepaktált az AMD-vel bukta a McLaren az 50 milliós szponzort...
Kit is támogat az AMD? Ja, igen: a Ferrarit, Bernie és Max bácsi kedvenc kis csapatát...
Ettõl függetlenül az Intel meg egy @#÷÷×>#!(/=%(!!!
http://gaborszantai.co.uk/
LOLLOLLOL
A nem meghúzott szelep meg a nem megfelelõ nyomású gumi és a kockásra fékezett gumi tipikus balszerencsék.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
négyszázgát
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
nálam at õrültek-háza nem nevezendõ autóversenynek,bár igaz az F1 sem igazán az már...de a 3 körönként SC,kigyullatt verdák egymást a falra kenem viszont semmi esetre sem az....az igaz,hogy látványos de egy fejlõvés is az, fõleg közelrõl,pláne mondjuk 1, 45-össel,de ez számomra akkor is csak amerika ahól ezt el lehet adni,europában ez kudarcra lenne itélve....
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
a kint nevelt pilóták az elõzésekhez és a valódi versenyhez vannak hozzászokva, nem hinném, hogy az F1-es nyugdíjas verseny és a kizárólagos boxutca elõzés annyira motiválná õket, meg hát az sem, hogy mindent a számítógép csinál helyette, még a váltást is.
talicska - vérbeli elõzésekkel, igazi autóverseny
nyugdíjas futam - csúcstechnika a verseny rovására
Nagyjából a Clio I, a Renault 19 és a Twingo bevezetése óta számítható a javulás mind minõségben, mind megítélésben.
Meg én is beismertem... 😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Az amcsi sorozatokban jobban fizetnek,(kivéve persze azt az 1-2 kiemeltet itt az F1-ben)de az általánosság mégis csak az,hogy a több pénzt ott osztják,föleg ha figyelembe vesszük itt még a pénzt hozni is kell egy adott versenyzõnek az elején..még Suminak is fizetnie kellett,hogy beülhessen a jordenba...
A vonzósága inkább a neve és a technikája miatt van,mert hát ugye a F1-hez képes a Cart vagy Indy az csak olyan GP2-es szintü talicska......
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Hát itt bizonygatod, hogy látod, hogy nem.
Légy jó, légy hű Magyar!
Te nyomnád?
Ha nyomnád, lehet, hogy elbukod a vb-címet és ki is rúgnak.
És ha kirúgnak kellesz majd más csapatnak?
Egy olyan pilóta, aki nem mûködik együtt a vezetéssel?
Lehet, hogy nem nyomja neki, és lehet, hogy tuldképp gyorsabb a renault, mint a merci.
De elhiszi ezt valaki?
Ha meg nem gyorsabb, akkor nem a legjobbat teszi alonso, amit csak tehet?
És örülök, hogy nem mást vettem.
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"