FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Sato a Midlandnál?
Remélem nemakarják erõltetni ezt a sato dolgot tök mind1 milyen kocsi van alatta nemtud elég gyorslenni semmivelsem... hameg gyengébbe ül akkormeg megint jön a jordenes idõszaka😄 tör zúz mint az atom

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Brankley
Ilyen arcok minek járnak ide? <#shakehead>

Légy jó, légy hű Magyar!

WizArts
Papagájnak inkább kölest 😊

WizArts
lol. 3 üzenet 2 büntipont.

Az AMD játékra kitûnõ, jobb az Inteleknél........ezért kell a Ferrarinak??

Amse
kérsz banánt?

Brankley
AMD pezzo di merda! <#crazya>
Amúgy már várom a futamot!

Légy jó, légy hű Magyar!

Lteebee
Azt a "megsértõdött" dumát szvsz a cikkíró szülte hozzá.

Valszeg jobb ajánlatot adott az AMD az Intelnél.

Kedvenc csapat? lol
2005 van!

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Istencsászár
érdekes.. tény AMD THE POWER 😊 logikus hogy most a ferkát kell tólniuk elõre... bár eddig is ugyvolt

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Forma 1-es csapattal szövetkezik az Adobe
2005. szeptember 20. 00:10, Kedd - Gyurkity Péter

A vállalat a BAR-Hondával készül szerzõdést kötni, mégpedig bizonyos technológiák tesztelésérõl. Az Intel eközben állítólag visszalép a McLarennel tervezett egyezségtõl, mert a FIA inkább riválisát választotta.

A PDF formátumról, illetve az azt kezelõ programjairól ismert Adobe a The Register értesülése szerint az elkövetkezendõ hetekben jelenti majd be, hogy megállapodott a BAR-Honda csapat vezetésével. A hír szerint ez nem a szokásos szponzori szerzõdés lenne, hanem egy speciális megállapodás bizonyos technológiák, megoldások élesben történõ tesztelésérõl. Ennek értelmében a cég logója nem jelenik meg a csapat ruháin, versenyautóin, ennél jóval mélyrehatóbb következményei lesznek az egyezségnek.

A BAR ugyanis igényt tart az Adobe szoftvereire, többek között a Photoshopra, amivel fõleg kreatív anyagokat, reklámokat, és egyéb, PR-feladatokhoz szükséges papírokat készítenének. Az Adobe eközben megkezdené legújabb fejlesztéseinek tesztelését, mégpedig a csapatnál. Ezen új fejlesztések a hír szerint a következõ évben jelennének meg a piacon, ám egyelõre semmilyen egyéb konkrétum nem derült ki. A vállalat ugyanígy hallgat arról, hogy pontosan mit tartalmazna a szerzõdés - a találgatások egy, a Honda és a BAR csapat közötti információrendszer kiépítésérõl szólnak, amely a munkához szükséges dokumentumokat és mérnöki adatokat továbbítaná.

Az Adobe mostanában nem tétlenkedik. Épp a napokban számoltunk be arról, hogy a Nemzetközi Szabványügyi Szervezet (ISO) regisztrálta a PDF/A adatformátumot, amely egyfajta elismerés a a vállalatnak. Ez már csak azért is fontos, mert becslések szerint az interneten fellelhetõ dokumentumok 92 százalékát PDF-ben tárolják. "Külön ki kell emelni, hogy egy olyan formátumról beszélünk, amely ugyan egyetlen cégnek (az Adobe-nak) köszönhetõ, de amelynek elterjedésében a felhasználókon kívül fontos szerepet játszott az internetszolgáltatók, a különbözõ archiválási vállalatok és a kormányok közötti együttmûködés is" - reagált a bejelentésre John Mancini, az amerikai vállalatokat tömörítõ AIIM elnöke.

Forma-1, AMD, sebesség
Az Intel szintén érdekelt a Forma 1-ben, ám a hírek szerint épp felbontani készül a McLarennel tervezett, 50 millió dolláros szponzori szerzõdését. A grandprix.com szerint azért döntöttek így, mert a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) a cég riválisa, az AMD mellett döntött. A processzorgyártó szeptember elején közleményben adta hírül a szerzõdés megkötését, amely a vállalat szerint technológiai együttmûködést takar. Tekintve, hogy óriási pénzekrõl van itt szó, nem csoda, hogy az Intel "megsértõdött".

----------------------------------------
Na, tehát a FIA-nak köszönhetõen, aki lepaktált az AMD-vel bukta a McLaren az 50 milliós szponzort...
Kit is támogat az AMD? Ja, igen: a Ferrarit, Bernie és Max bácsi kedvenc kis csapatát...
Ettõl függetlenül az Intel meg egy @#÷÷×>#!(/=%(!!!

http://gaborszantai.co.uk/

Brankley
Ne is legyen, Rossit szeretem <#wink>

Légy jó, légy hű Magyar!

idén...

Istencsászár

Istencsászár
végülis kaszni még nemszakadtszét 😊))))))))))))

Lteebee
„Ha elemezzük a versenyeket, akkor azt látjuk, hogy a McLaren részérõl nem történtek hibák. Azok a dolgok, amelyek történtek a versenybõl adódtak vagy egyszerûen balszerencsék voltak.”

LOLLOLLOL

A nem meghúzott szelep meg a nem megfelelõ nyomású gumi és a kockásra fékezett gumi tipikus balszerencsék.

Istencsászár

Amse
no reklám thx!

MikX
Hát ennyi év hanyatlás után... talán??!!?

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Miss Lucifer
Én is a versenyzést szeretem (szerettem) a forma-1-ben, majd talán lesznek új, jobb szabályok a mostaniaknál.

négyszázgát

Ramore
a balesetek az elõzésekbõl adódnak, tehát a versenyláz miatt, az F1-ben pedig a technikából, nevezetesen a tûélre kihegyezett szerkentyûk miatt és ez szerintem elég szomorú én ugyanis a versenyt szeretem.
Gregorius
Vagy egy teljes szezon erejéig hagyni a fenébe! Az is milyen élmény lenne már. Nem vagyok nagyigényû. <#vigyor0>

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Istencsászár
f1be a pilótákkal nincsgond a szabályokat kéne már 1szer gatyábarázniuk a nagyokosonak ottfent..

legalább is te igy látod... én egészen másképp..
nálam at õrültek-háza nem nevezendõ autóversenynek,bár igaz az F1 sem igazán az már...de a 3 körönként SC,kigyullatt verdák egymást a falra kenem viszont semmi esetre sem az....az igaz,hogy látványos de egy fejlõvés is az, fõleg közelrõl,pláne mondjuk 1, 45-össel,de ez számomra akkor is csak amerika ahól ezt el lehet adni,europában ez kudarcra lenne itélve....

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Lteebee
Ok, ne beszéljünk.

Tényleg érdekes.

Kit--Kat
<#idiota>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
érdekes Angliáan meg olaszban ratyi eladásaik vannak, és a minõségrõl inkábbh nem beszéljünk...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

<#eljen>

Ramore
szerintem a több pénzt az F1-ben osztják a top14 versenyzõ egész biztos többet keres, mint mondjuk a tengerentúli top14.

a kint nevelt pilóták az elõzésekhez és a valódi versenyhez vannak hozzászokva, nem hinném, hogy az F1-es nyugdíjas verseny és a kizárólagos boxutca elõzés annyira motiválná õket, meg hát az sem, hogy mindent a számítógép csinál helyette, még a váltást is.

talicska - vérbeli elõzésekkel, igazi autóverseny
nyugdíjas futam - csúcstechnika a verseny rovására
Istencsászár

Lteebee
Ha megnézed az eladásokat megfizethetõ kategóriájú autóknál, látni fogod, hogy az utóbbi 3-4-5 évben bizony egyre többen vannak ezzel így Európa-szerte és nálunk is.

Nagyjából a Clio I, a Renault 19 és a Twingo bevezetése óta számítható a javulás mind minõségben, mind megítélésben.

Brankley
Te is? 😊))

Légy jó, légy hű Magyar!

MikX
De szerintem, Schumi ezt elmonta egyik intejú során...
Meg én is beismertem... 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Istencsászár

Tomo15
Miért ne?nekem is.
Kit--Kat
ehhe rönó???<#hehe>

Pénz miatt csábitó??? nem értek egyett veled..
Az amcsi sorozatokban jobban fizetnek,(kivéve persze azt az 1-2 kiemeltet itt az F1-ben)de az általánosság mégis csak az,hogy a több pénzt ott osztják,föleg ha figyelembe vesszük itt még a pénzt hozni is kell egy adott versenyzõnek az elején..még Suminak is fizetnie kellett,hogy beülhessen a jordenba...
A vonzósága inkább a neve és a technikája miatt van,mert hát ugye a F1-hez képes a Cart vagy Indy az csak olyan GP2-es szintü talicska......

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Lteebee
Nem látod, hogy akar-e, vagy nem?
Hát itt bizonygatod, hogy látod, hogy nem.

Istencsászár
én lehet hogy vakvagyok de a szezon felétõl nemlátom...de mind1

Lteebee
Hiszen eddig is láttad.

Brankley
AZ viszont jó lenne, ha utolsó versenyen úgy dõlne el, hogy ki nyeri a vb-t, hogy tényleg ki lesz elsõ... azt megnézném 😊

Légy jó, légy hű Magyar!

Istencsászár
nemkell nyernie majd ugyis láttni fogjuk, hogy akar-e avagy nem...

Lteebee
És ha akkor sem nyer, akkor biztos azért, mert nem nyomja?

Amse
biztos úgy fog spórolni a pontjaival, hogy csak az uccsó futamon döljön el, hogy õ lesz és ne kelljen bizonyítania.<#hehe>(eznemkomoly)

Istencsászár
te vagy õ vagy akárki hogycsinálná tök mind1, ha jövõhéten megnyeri a vbt akkor van még 2 futama hogy bizonyitson hogy tud nyerni és nyomhatja majd neki mint az állat...

én meg ajándék lónak ne nézzem a fogát?😊

Lteebee
Jó, de ha azért nem nyomja jobban, mert értelmetlen a lassabb autót gyilkolni, hiszen annyit érne csakl el, hogy 30 másodpercrõl 10-re csökken a hátrány, akkor minek nyomja?
Te nyomnád?
Ha nyomnád, lehet, hogy elbukod a vb-címet és ki is rúgnak.
És ha kirúgnak kellesz majd más csapatnak?
Egy olyan pilóta, aki nem mûködik együtt a vezetéssel?

Lehet, hogy nem nyomja neki, és lehet, hogy tuldképp gyorsabb a renault, mint a merci.
De elhiszi ezt valaki?
Ha meg nem gyorsabb, akkor nem a legjobbat teszi alonso, amit csak tehet?

Lteebee
Én meg vettem egy twingot saját magam, saját döntésbõl.
És örülök, hogy nem mást vettem.

Mi meg a Renault 19 után új Scenic et... és mégjobban szeretem mint az elött

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

Én is szerettem, aztán megkaptam apám használt Megane-ját...

Alapól a Renault a kedvenc márkám ezért neki szurkoltam és így jött képbe Alonso....

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

én amikor Senna-nak szurkoltam, akkor nem volt még net, ezzel most kevesebb vagy hiteltelen vagyok...