182273
  • jefferson83
    1. Igazság szerint már egy mekinek se kellene versenyben lennie.

2. Azzal, hogy nem büntették meg Hamit épphogy a pályán fog eldőlni a VB cím, üzenem Alonsonak.

3. Az pedig már megint egy másik téma, hogy meg kellett volna-e büntetni az újoncot.
  • zmeor
    EHHEZ MIT SZÓLTOK? Sztem van benne valami...
  • atee20
    jaj nehogy mááá csalonzzzot sajnáljuk.....nem volt olyan teljesítménye egész évben hogy támogatást érdemelt volna mostanra a mclarentől.....remélem azért vannak csodák és ferrari vb cím még eljöhet......remény hal meg utoljára...
    de ha már jó csaták párharcok lesznek..már azért is megéri a holnapi reggeli ébredés...mondjuk massa hamilton mutathatna valamit...
  • Kit--Kat
    Van benne igazság.
  • minimize
    "Már nem gondolok a bajnokságra, ezt már a pályán kívül eldöntötték."
    http://www.formula.hu/index.php?lap=cikk&id=15532
    Igaz, de kisebb időzavarban van Alonzo, ez már a nyáron megtörtént...
    Holnapra egy kis eső??!
  • jefferson83
    Alonso lemondott a VB-ről, most vádaskodik...
  • jefferson83
    Vettel feltartásért +5 helyet kapott, mégse úszta meg.
  • lac coo
    Miért van olyan érzésem, hogy Massa biztos ami biztos alapon kicsit visszavett az utolsó körén ? ! :))))
    Mondjuk ez a dolga jelen esetben, Alonsot erősen visszatartja holnap ....
  • Matte
    no komment, van igazság
    1. Louis Hamilton
    2. Kimi Raikkonen +0.136
    3. Felipe Massa +0.313
    4. Fernando Alonso +0.668
  • Shiwo
    hmm...ez az első kép jó photoshop-forrás lenne :P
  • WNW
    Ja tenyleg jo volt.. Foleg amit a SC utani szakaszban csinaltak..
  • G_ArchAngel #57703
    yo'vót:)
  • Istencsászár
    Ez verseny kéremszépen:)
  • Istencsászár
    Formula Masters, Monza Race 1 Élő @ Eurosport.
  • minimize
    Senna olyankor általában gyorsabb volt a 7végéken összesítve is(nem mindíg, de a leggyakrabban).
    Legjobb köridők
    Összesítés az 1-3. etap alapján
    P Név Csap G Köridő Dif
    1 K. Räikkönen FER B 1:35.381
    2 F. Massa FER B 1:35.792 0.411
    3 L. Hamilton MCL B 1:35.798 0.417
    4 F. Alonso MCL B 1:35.809 0.428

Hosszú távon(pl.holnap a versenyen)ha ügyes boxtaktika lesz, és az elején sem hagyják meglógni hami-t, akármi lehet.
    Alfonz megint lemaradt.
  • Istencsászár
    Csinálja csak, legalább a kételkedők elhallgatnak:)
  • minimize
    Jó(bár ma nem a legjobb...)időeredmények, jó autóbeállítások, bízom egy holnapi(akár kettős)győzelemben.Vettelnek most annyira nem jött össze, de pl. Kovának sem.
    Hajrá Ferrari!!
  • Alexease
    - Mar a TV is annyira csak az elso 4-el foglalkozik, hogy nem is mutatjak az idomero veget:( Engem a tobbi auto is erdekelne...
    - Hihetetlen, hogy keptelenek azt mondani, hogy eroltettem, elcsesztem, inkab melle beszelnek:) Ezert nem szoktam interjut nezni, ugy sem mondanak semmi ertelmeset;)
    - Webernek gyonyoru volt az inge;)
  • G_ArchAngel #57696
    kabhegyről van nekünk is, de rendesen jön az adás
  • BaliBoy
    Mire gondolsz?
  • jefferson83
    Igen sajnos ez van, én is kiegyeznék vele. Egyelőre azonban nekem is azt kell szeretnem aki megveri Alonsot :ASDD
  • Punker
    ?
  • DjDano
    Hamiltonnak pont most kell bemutatni egy senna efektust :((
  • desigo
    úgy legyen...
  • Punker
    azért remélem holnap megint szakadni fog az eső :)
  • desigo
    Hajrá Torro rosso :)))))
  • chalezlopez
    Kaposvár, csillagpontos kábel:nagy kékség! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá

Van német RTL...
  • BaliBoy
    Hidd el én is annak örülnék a legjobban, mivel tizen vhány éve vagyok Ferrari drukker. De esély nem sok van rá...
  • WNW
    Az orszag nyugati sarkaban elokhoz egy kerdes.. Nektek sincs adas a kabegyi vetelkorzetben..? Nalunk normal antennas vetelnel nincs M1, TV2, RTL.. Csak a soproni adorol jon egy piszok rossz kep...
  • desigo

pénteki képek
  • desigo
    "A versenybíróság nem avatkozott bele a vb-hajrába, ám az időjárás még közbeszólhat: egy tájfun tart Kína felé, érkezését hétfőre várják, ám nagy eső előzi meg, és az már vasárnap ideérhet. A víz és a koszos pálya mindent felkavarhat, az idei utolsó előtti futam így biztosan izgalmas lesz."
  • jefferson83
    Én a realitásokat kicsit átértékeltem Szávay Ágika meccse után :))
  • CHEAPBOY
    őszintén nézve, senkinek sincs már esélye nagyon megnyerni a VBt. Kiminek végképp, ha HAmi kiseik is egyszer ,aminek meg kell-enetörténnie ha VB címben reménykedünk, akkor is igen valoszinutlen hogy 6. vagy annál rosszabban végez. Alonsonak detto kellene egy HAmi kiesés, hogy legyen még esélye. A 4es közül, a legrosszabb hely ami kinézhet az a 4. egesz evben ez volt. s nem hiszem hogy vannak csodák:)
  • Count Adyn
    Hát az:) Bár az is elég amatőrség sajna hogy Kimi alatt kétszer megáll az autó, amivel ha csak a rajtrácson előtte elfoglalt helyét vesszük alapul 16 pontot bukott. És ez a Hamilton ugye 17 ponttal vezet most előtte:)
  • DjDano
    Ok menjenek egyenlő feltételekkel, de ha azért bukja el a Ferrari a VB-t mert a pilótái egymástól veszik el a pontokat, hát az az évezred amatőrsége lenne :D
  • BaliBoy
    Itt a cikk.
  • WNW
    Hol nyilatkozott Massa amugy?
  • a_n_d_r_e_w
    Pontosan, főleg egy ilyen évben, így is megverni Alonsot eléggé nagy fegyvertény lenne.
  • [Jakuza]
    Nincs ilyen, hogyha visszaelozik SC utan, akkor nem kap buntetest.
    A SC tabla felmutatasa utan, aki eloz azt kizarjak a versenybol.
    (Kivetel akik engedelyt kapnak arra, hogy visszavegyek a koruket)
  • b-type
    Sztem nem akkora gáz hogy Massa magára figyel...igazából ezen a futamon sok minden eldől, sztem a nyílatkozattól függetlenül, ha az a helyzet állna elő, hogy Hamilton kiesne, vagy nem szerezne pontot,..és Massa Kimi előtt vezetne..
    Szal akkor sztem segítené.
    De jelenleg a VB címre kicsi az esély, ha pedig nincs VB cím, akkor mindegy, és Massa igen is figyeljen a saját eredményeire, egy VB 2. helyért sztem cink lenne beáldozni Massa-t.
    Sőt én abban is biztos vagyok, hogy Kimi lenne az ötlet ellen a leghevesebben...nem olyan figurának ismertem meg, aki ilyesminek örülne.