182273
  • DjDano
    Hamilton a nagyképű? Szerintem ezt te sem gondolod komolyan... Talán Alonsora gondoltál csak eltévesztetted :D

Egyébként meg lehet nézni azt a higgadt viselkedést amivel a boxban pacsizott a szerelőkkel. Méltósággal viseli a kudarcot! Alonso tanulhatna tőle...
  • Shiwo
    lehet felrémlett a pályamunkásokban, hogy "figyi, ez nem is vörös.."
  • UnknownAsshole
    Figyelj.. Hamiltonnak IS drukkolok de nem elvakultan..
    Sőt van akit majdnemhogy utálok, de mégsem kívánom neki soha hogy kiessen, vagy hogy MUHAHAHA ezt most megérdemelte. Valószínű jó indoka volt rá hogy nagyképű. szerintem neked is nagy lenne az arcod ha első évben hasonlo eredményeket érnél el és ezzel mind így lennénk. Azt hogy megérdemelte túlzás mondani! lehet hogy elrontotta, de ha máshonnan nézzük akkor barmira érdekes lessz a következő verseny.
  • chalezlopez
    Hallod, szerintem nem arra voltak kiképezve, hogy egész nap hogyan tologassák a túl "bevállalós" versenyzőket a kavicságyból. Van azoknak más feladatuk is szvsz...
  • Count Adyn
    Hát jah, úgy nézték há tolni kéne, de nem megy magától... Ott azt a boxbejáratos kicsúszást nem tudom elképzelni hogy vezetői hiba lett volna, iet nagyanyám nem csinál, nemhogy egy F1 es versenyző :D És aza 1-2 pont amit meglehetett volna menteni igencsak sokat ért volna.
  • Cicaaa
    1 körös hátrány + a kerékcsere...meg stb...
  • jaszy
    A nagyképüsége visszaütött Haminak!
  • Punker
    1-2 pont rengeteget jelenthet.
  • Istencsászár
    Mind1, nekem a munkások, teljesen össze vissza, senki nemtudja mit kéne tenni és csak fontoskodunk szitu nem tetszett.
  • UnknownAsshole
    max akkor tudták volna visszatolni ha megemelik és átdobják a betonra, vagy valaki önkéntesen befekszik a kerék alá hogy kitudjon jönni :D mert teljesen felfeküdt a hasára, szóval tologadhatták volna reggelig.
  • Cicaaa
    biztos Alonso brukkerek voltak nem?:D
  • a.carkey
    Ha vissza is tolják, már +1 körös hátrányban lett volna, és max 1 vagy 2 pontot kap ...
  • Istencsászár
    Csak halkan jegyzem meg, HA vissza akarták tolni vagyis vissza lehettt volna akkor miért ilyen noob szerűen össze vissza, 5 emberből 1 ember frogatta az első kereket, majd 1 ember próbálta az oldalát... elvileg ugy kellene h megtolják 1szerre hátulról, talán... persze lehet ember nem tolja vissza, de nemhiszem h ez volt a szakszerű tolás amit ott az emberkék leműveltek, hozzátéve h ez Hami hibája volt, és ha elszurta akkor elszurta ne is tolják vissza.
  • Shiwo
    azt már észlelte..de akkor már késő volt..
  • Cicaaa
    téged kéne leütni:P
  • Masakari
    én azt hiszem hog a világbajnokság szempontjából a legjobb eredmény született...(és persze wááááááááááááá GOGOGOGO csak nem hamilton nyerjen!!!:D)
  • UnknownAsshole
    akkor elbaszta, nem azt mondom hogy esetleg nem az ő hibája is, de könyörgöm azért azt nem mondhatjátok, hogy nincs benne a csapata is ?!
  • Istencsászár
    Azt se érezte hogy hogy nem tud kanyarodni, azt se hogy megelőzik, azt se hogy 4es helyett 2esbe kell vennie egy kanyart:), mert a csapat nem hívta:), sőt azt se látta h a hátsó kerék nem stimmel, nem is érezte hogy alig tud kigyorsítani:) mert a csapat azt akarta hogy nyerjen?:)
  • Shiwo
    amúgy elvileg akkor uccsó verseny 2 hét múlva este várható ?
  • UnknownAsshole
    Te honnan tudod hogy éppen ki mit érdemel meg ?
    Szerintem az ilyen idiota önfelyü kommentek kerülendök, ugyanis nem állapithatod meg kinek mi jár, csak szurkolhatsz.
  • Shiwo
    lehet már magát látta, amint megnyeri a bajnokságot, és nem látott, nem hallott semmit, max az utat észlelte maga elött...
  • Alexease
    3 RedBull pontszerzo helyen, es meg a 4. is a tizesben van!
  • jaszy
    Hálistennek Hamesz megkapta ami járt neki!!
    GOOOOOO Ferrari & GOOOO Vettel
  • UnknownAsshole
    nem persze.. végülis akkor minek van a csapat ? hamilton kimivel küzd, figyeljen még arra milyen állapotban van a kocsija, stb.. attól még igenis szólhattak volna neki hogy gyere be baszki mert nincs már gumid!
  • a.carkey
    Én Alonso szurkoló?

Na ez sértés!
  • Istencsászár
    Nem kell a csapatra kenni, ha Hami be akart volna jönni akkor be jött volna... nem idióta néma lüke ember, ő érezte, ő akart kint maradni, és ő ment szvsz túl nagy sebességel a boxba be, ő szívta meg.
  • BaliBoy
    Igen! Nekem is pont ez jutott az eszembe. :D
    Azért a Torroval a 4. helyen beérni...
  • DjDano
    Szerintem senki nem mondta, hogy Alonso hibás... De az Alo szurkolók kárörvendése több mint undorító

• atee20
    remélem alonso kilöki hamiltont...és Kimi világbajnok....lehet találgatni.....de Hamilton inkább legyen VB mint csalonso
  • UnknownAsshole
    gratulálok...
    szépen összehozták hamiltonnak a kiesést..
    most komolyan MIÉRT nem tudták elöbb behívni ? megakarták várni hogy a felnin guruljon be ?
  • atee20
    csalonsot most leütni a pezsgősüveggel...
  • DjDano
    Gondolod, hogy nem jutnak el hozzá az állandó cseszegetések ? A média i
    s folyamatosan kikezdte az idióta összeseküvés elmélet szövögetéssel...

• Istencsászár
    Csak halkan, miért megint Alonso a hibás? Kimi is profitált Hamiltonból nagyon is..
  • Shiwo
    akkor az nyer, aki több versenyt nyert meg..
  • atee20
    és ha mind3uknak 100 pontja lenne?
  • Shiwo
    "Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés!"

[apró]idézet Aquir postfixéből :P[/apró]
  • atee20
    csalonso elmehet a nagy büdös vasporos qrvák valagába.....
  • Count Adyn
    Na ez érdekes volt:) Mintha így lett volna megbeszélve börnivel hogy legyen egy kis izgalom a végén:D
  • atee20
    Ezaz Kimi.......tudtam én hogy a remény hal meg utoljára
  • Bandee1987
    Jaja, nem lenne rossz :)
    Ő lenne a köv. Schumi :)