182273
  • Istencsászár
    Ez érezelem

Azt követően, hogy a Kínai Nagydíj időmérő edzésén csak a negyedik helyet szerezte meg, Fernando Alonso kikelve önmagából akkorát belerúgott a McLaren irodájának ajtajába, hogy asztalost kellett hívni a javításhoz.

• Zóanagyvarázsló
    Az egy eléggé tragédiáktól sújtott év volt, meg volt a történteknek az oka (Villeneuve, Pironi balesete), kár ide keverni. Egyébként aligha szégyen, ha valaki idén 4 vagy futamgyőzelemmel nyeri a vb-t.
  • Istencsászár
    Ez csak a többeiknek szégyen akik nem tudtak egyenletesen teljesíteni... sarkított példa: valak nyer 6 futamot, majd a többin kiesik, de mögötte nyer valaki 3 futamot és x 2., y 3. helyet szerez akkor ki érdemli meg?
  • atomboy
    Keke Rosberg 82-ben egyetlenegy gyozelemmel nyerte el a vilagbajnoksagot. Biztos volt olyan, aki ketszer, vagy tobbszor dialmaskodott abban az evben. Akkor nem volt szegyen?
  • DJ BP
    Mint Sumival tavaly Hungaroringen :)
  • UnknownAsshole
    mennyivel egésségesebb életmódot él...
    pezsgő helyett ásványvíz
  • WNW
    Hehe, az egyik verziom ez volt, vartak mi lesz az idovel.. Pancserek, kozben meg elcsesztek a versenyuket................
  • Firerock
    sokat fogjuk még ezt a fiút látni
  • Firerock
    én nem szeretem a FErrarikat mert ALononso drukker vagyok, de inkább a finn nyerjen mint az a feka beképzelt köcsög.
  • G_ArchAngel #57861
    Oké, de ezt hol lehet olvasni?
  • minimize
    A jobb oldalon futó "visszatekintő2006"-ért nagy gratula a készítőnek!!!!
  • G_ArchAngel #57859
  • DJ BP
    ő csak a bunyóra bukik :DD Alonso2...

• DJ BP
    azért ha csak 1-2-vel, az benne van, stabilabb versenyző na
  • minimize
    Arról nem tudsz, hogy átépítették azt a motort az "új" autóba.

• Kit--Kat
    Hmm. Vajon Ralfot miért nem büntették meg??? Kb annyira versenybaleset volt, mint a múltkori Hami-Kubica affér. Érdekes a részrehajlás...
  • G_ArchAngel #57855
    a riportszobában azt mondták, hogy mindenki új motorral indul az utolsó futamon - Alonso a Japán autóbontás után ezekszerint nem cserélt motort?

Elvileg csak Kimi, Hamilton és Massa kaphat új erőforrást, a spanyol nem - vagy valamiről nem tudok?
  • macikukac
    Szegény Hamilton , elbőgte magát.. :(
    :) :)
  • Count Adyn
    Iet is mondanak
  • Punker
    ha több győzelemmel bukja el a VB-t az szégyen lesz a sportnak.....
  • Kit--Kat
    Előbb-utóbb Hamiltont is utólérte a végzet, más kérdés, hogy a saját hülyeségéből. Vicces lesz, ha több győzelemmel fogja elbukni Kimi a VB-t.
  • minimize
    Gratula Ferrarik, főleg Kimi első helyezése szép(a 7végi teljesítménye alapján ki is járt neki), és szintén gratula Vettel-nek.
    Ő is egy nagy tehetség, mit csinált azzal a ToroRosso-val...
    Brazíliában Kimi VB. lehet!!!
  • BaliBoy
    Bakker... vitatkoztok itt feleslegesen. :D
    Szvsz. ez csapat és pilóta hiba volt együtt. A csapat látta, hogy mivan de nem randelték ki (vagy Hami nem ment ki), Hamilton meg érezte, hogy mi van mégsem ment a boxba. Ennyi!
  • G_ArchAngel #57848
    Te kis szélkakas, most már elég lesz ebből - nemrég azon síránkoztál, hogy nincsenek emberi érzelmek a Forma-1-ben, most meg az ellenkezőjét mondod...

Lassan olyan vagy, mint Alonso: a mondatod végén már az elejét cáfolod...
  • Istencsászár
    Ha lasabban megy akkor nem csúszik ki:)
  • G_ArchAngel #57846
    50kg-os bambuszrügyön felnőtt pályamunkástól mit vártok - 600kg-t 10-en sem tudnának visszatolni:)
  • WNW
    A kicsuszas az O hibaja volt, ezt ismerte el (es az ove is volt).. Az hogy ide jutott, csapathiba..
  • Count Adyn
    "A gumik egyre rosszabb állapotba kerültek, a futófelület alatt szinte látni lehetetett a szövetet. Amikor odaértem a boxutcához, úgy éreztem, mintha jégen vezetnék, nem tehettem semmit."
    hm:)
  • Istencsászár
    "Nagyon haragudtam magamra, amikor kiszálltam az autóból, mivel ez volt az első komoly hibám az idei szezonban"

Szerintem meg szerintem Hamilton tudja h ő:)
  • Istencsászár
    A versenyt nem a dobogóért kell keresni mert ott nincs. Verseny volt, hátul a kisebb kategóriáknál:)
  • WNW
    Haaaat, szerintem ezt a csapat kurta el, de nagyon (kiveve, ha esetleg volt valami hattertgond is).. Nekik megvoltak a telemetriai adatok a gumik allapotarol, amugy csak a vak nem latta, hogy 4-5 koron keresztul egyre nagyobb gond lett... Es megse parancsoltak be a boxba, hagytak szenvedni... Lehet hogy at akartak allitani puhara, es ehhez, hogy az kibirja alattuk kellet volna meg par kor, vagy azt hittek hogy esni, fog, es igy megsporolnak egy kiallast.... Nemtudom, de ez csapathiba volt...
  • [Jakuza]
    Ez az F1 kezd egyre mesterkeltebb lenni.
    Mar azon se lepodnek meg, hogy a FIA beszelgetesen az zajlott volna, hogy "te Lajos nem vonjuk le a pontjaidat, de szorossa kellene tenni a versenyt az utolso futamra."

Egy hig fossa kezd valni az egesz, mikozben igazi verseny szinte nincs is .
  • Istencsászár
    Nem nem, legyen boldog, ugráljon a másik nyakába, vagy legyen ideges, csapkodjon és sírjon... de ez a pacsi, mindenkivel:), jó még Denniszékhez odamegy, de a szerelők már túlzás:)
  • madmanic

Ennyit a műszaki hibáról...

• Count Adyn
    Ezen azért jót nevettem:D Mert bunkózni sokkal szimpibb neked, nem vagy egy egyszerű eset:D
  • chalezlopez
    Lehet, ha rendesen kikefélte volna magát a verseny előtt, nem arra az idióta apjára hallgat - se nő, se pia, se buli - akkor kicsit higgadtabban veszi be azt a kanyart a box előtt...milyen jól jött volna neki az 5 pont a 4. helyért nem?? Most aztán bulizhatnak magukban.
  • Punker
    ja hogy 2 25-ös üzi van. nem értettemm miért nekem írtok :)
  • DjDano
    Hasonlítsd össze Hami és Alo nyilatkozatait akkor rájössz ki a nagyképű, persze sokan elvárják Hamitől, hogy egy kis "ijedt egérként" viselkedjen. De kérdem én miért is kéne így tennie? Újoncként elverte Alonsot, a mai futamon is csúnyán lealázta volna...
  • Istencsászár
    Ez olyan Sumaheres nyali pacsi volt amint tavlay:), jó a versenyzőnek, jó a tévének a médiának, szép látvány, érzelmes... az se tetszett ez se, ahogy Sumi is Lewis is túlzásba vitte...
  • Punker
    miért nekem mondod?