182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Vettel esélyes lesz 1 jó kis szerződéshez vmellik élcsapathoz elöbb-utóbb asszem.. -
VETTTEEEEL! :DDDD
(ezt a gyereket kell megszereznie a Ferrarinak!!) -
kemgyuri #57791 még 2 hetet kell kibirni. aszem minden forma1 szerető erről álmodott, éles lesz a javából. -
OMG 4-5. helyen kik vannak 
-
Grat még Vettelnek is. -
Igggeeen, Kimi, gratz! -
lehet már akkor is nagyobb gondot okozott neki a kormány, és a rossz irányítás csak rásegített a gumik nagyongyors elfogyásához.. -
Na, minnyá vége a futamnak. Kiminek így még van esélye Braziliában :)
Hajrá Ferrari! :) -
Hajrá Vettel , szép lenne a 4 hely egy Torro Rossonak . -
Nagyon nem értettem a McLarent , miért nem hívták be 3 körrel elöbb. Mikor Megelőzte Kimi már akkor lehetett látni hogy fehér folt van a külsőn , és az minden körben nagyobb lett aztán teljesen körbe is ért .
Nem értem őket , de tényleg . Élcsapatról van szó. -
Olvasta a fórumot, mi? Megijedt, beszart és túlhajszolta magát? -
Te meg egy majom! -
amúgy szerintem direkt csinálta Hamilton, mert az uccsó futtamon akar bajnok lenni
-
neem is...minél több annál jobb:P:D -
Remélhetőleg semmi! Legalábbis minél kevesebb annál jobb! -
fiuk...sztetek mennyi az esélye hogy Alonso lesz a világbajnok? -
kemgyuri #57778 hű, a spanyol meg bebolondult, isten ments, hogy lenyomja rajkönent -
Te egy szánalmas idióta vagy.... Pont a hozzád Hasonlók hajszolták bele a minden áron győzni akarásba, meg akarta mutatni, hogy mit tud.
-
vszeg mindkettő befigyelt nála.. a szervó is lehalt meg a gumijai is sz@rok voltak.. -
kemgyuri #57775 tulhajszolta a bolond, szövetig koptatta a gumikat. bár most montha műszaki okokról is beszélnének. a fene tudja. nem kellett volna annyira tekerni, kimélve is verhette volna a spanyolt -
megdeglett alatta a mclaren. -
Nem engedték be kerekcserélni aztán mikor behívták már késő volt és nem tudta kormányozni a gépet.
Szerintem. -
én se láttam:S csak mikor már ott szenvedett a fal mellett... -
Hamiltonnal mitörtént?csak azt láttam ahogy azt a szerencsétlen pancsert a motoron vitték -
Hali! Juppi még van rá remény hogy Alonso lesz a világbajnok:P:D -
Most így visszaemlékszem, asszem Monzában mutatták a meki boxot amikor az egyik Ferrari kiesett és kárörvendően nevettek azon, ahogy a Ferrari szerelők búsúltak, akkor azt kell mondanom, hogy van igazság. (megjegyzem egyébként nekem semmi bajom Hamiltonnal.) -
kemgyuri #57768 ekkora blamázs, atya ég. szurkoltam az angolnak, de ezen csak nevetni tudok. hehe... Nem baj, legalább az utolsó futam is érdekes lesz. Mostmár csak massa végezzen alonso előtt, minél élesebb legyen a vége -
Úgy látszik a McLaren Alonso-t akarja bajnoknak. 
-
Szóval Haminél ez a tapasztalatlanság számlájára írható be. -
Szegény Ronny tolta a monitort.... -
madmanic #57764 balfasz rizsevő sárga majmok úristen!!!
mutogat a kis ferdeszemű ahhelyett hogy segítene!!! -
Várható volt. Lehetett látni, hogy Kimi és a többiek visszafogják magukat. Ez a fasz meg hajtotta, hajtotta, de minek? Ha csak 2. akkor is bajnok ...
Néger kisebbrendűség? Ha nyerünk, nyerjünk nagyon? Mutassuk meg! Vagy milyen hülye okosság miatt kockáztatott ez az idióta??? -
hát jah még boxutcába kicsúszni:D -
Alfonzó begyújtja a rakétákat LOLLLLLLL -
Most belehallgatnék alonso mikrofonjába. Ez igazi szívás.
(az első lépés egy kis esélyre - Ferrari drukkerek! :)) -
miért nem hívta ki a meki már körökkel ezelőtt? -
haha hamilton!!!!!!!!!:DDDDDD 

-
Jézusmária Szent József!!!!!!!!!
Izgis lesz a vége!!! -
IGEEEEN! -
hamiltooooooon
lol, így elbaszni