FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
mibaj? jönnek vagy mennek?😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

desigo
Te kis tékelõs...
Istencsászár
azér a tapasztalat és a kocsiépítés az õ oldalukon van...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Huzos... Nagyon rajar a rud a williamsre... elmegy a hp, bmw... egesz evben sehol sincsenek. Szponzor nemigen van. Gomb Jozsit is elengedte (pedig nagyon harcolt erte), mivel kell neki a zseton. Nagy csoda kell ahhoz hogy jol szerepeljenek jovore.

Istencsászár
jövõ év nagyon érdekes lesz.. Én mindenesetre a redbull Ferrarira és juniorra leszek kiváncsi talán ezzel el is tünik a kiscsapat fogalom az f1bõl ( midland is összekapja magát remélhetõleg ) Sauber ugyebár BMW. Jókis csaták lehetnek az erõs középmezõnybe..

Lteebee
Ment válasz a privire?
Nálam mintha nem küldte volna el.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Lteebee
Szvsz Frank jól járt.

Ha jol emlekszem elsosorban hondarol volt szo, de egy ido utan a Honda azt mondta hogy nem. Aztan jott a Cosworth.

Ha ha ha 😊
A Williams azert "csapott" le rajuk, mert rohadtul nincs mas aki motort adna nekik.

Lteebee
Szerintem is.

CodeRed
A Cosworth-nak vannak a legnagyobb tapasztalataik ezen a téren ismereteim szerint.Nem is véletlenül csapott le rájuk Frank Williams ha jól tudom.

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

bigapó
De most akkor kijaza csávó? a fõszerelõ? mert schumi nyilatkozatában (ami korábban be van linkelve) mondta, hogy mennyire "örül" a gyõzelmüknek, hiszen 10 évet kellett várniuk rá. Az aki akkor az Õ szerelõje volt, most fõszerelõ a Renault-nál (lehet, hogy éppen Alonso-é). Szóval lehet, hogy Õ az és egy kis fricskát nyomot Schumi orra alá? 😊)

The Matrix has you...

Kaptam ket buntipontot hejj... 5 ev ota eloszol. Meghato, mindjart elsirom magam.
Ltb remelem ennyi oromod lesz az egesz eletedben. Remelem azok is kapnak akik egymas utan tobbszor belinkeltek a Sumi who kepet, mert az is fika... Elore is koszi a nevukben.

Opok nem kaphatnak buntipontot?

Mivel 5 ev alatt alig 3700 uzit kuldtem ugyhogy ez a 2 percenkenti valami nem vag foldhoz.

Lteebee
Sferrari: te még új vagy itt, kicsit vegyél vissza amíg nem tudod, mi a kommunikáció normális módja!

Lteebee
Szerintem meg egyik vicces volt egy adott helyzetben.
Mondjuk ott nem pnt ez a felirat volt...

A másik meg felesleges vita szítására is alkalmas lehet itt az sg-n.

sferrari
Alonso max jelen de jövõ azt nem hiszem

http://f1ferrari.hu

Punker
ha én veszem észre ban-t kapsz, meg lett mondva tegnap hogy aki csak fikázni jön az repülni fog.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Lteebee
Elõször is nem egyet kaptál, hanem kettõt.

A matek...

Másodszor meg kapsz még kettõt személyeskedésért.

Ha akarsz még fórumozni, nyugodtan, de nem fogsz hiányozni senkinek sem innen, sem máshonnan.

Ha itt lettél volna 1-2-3-4 vagy 5 éve, tudnád, melyik csapatokat szeretem és melyikeket nem és azt is tudnád, bárki kaphat pontot, ha olyan kultúrálatlan, mint te.

De ha olvastad volna Punker nagybetûsét tegnap, azon sem kéne meglepõdnöd, ha simán ki lennél vágva az sg-rõl.

Breki33
Igen egyik a múlt a másik a jövõ P
sferrari
Who is Scumacher !

Hétszeres világbajnok !!!

Who is Alonso !

világbajnok.

Érzitek a különbséget !

http://f1ferrari.hu

Tessék,ezért adta:

Lteebee 2 db büntetõpontot adott neked.

Indoklás:
Fikázásért f1-ben

<#hehe><#hehe>.Lteebee=<#lama><#taps><#hehe>

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

Lteebee baszki te biztos Reanult szurkoló vagy vazze,hogy a fikázásért bevágtál nekem egy büntetõ pontot....!<#levele><#levele><#levele><#levele><#boxer>

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

Idezet egy forumrol:

WG dumája azért ütütt, amikor a kopaszt muatatták a Schumis pólóban smile
"Azért a kezébe lehetne adni egy évkönyvet..."

Igaz 😄

Istencsászár
Egymást hibáztatja Coulthard és Pizzonia azér Pizzonia elsüllyedhetne hamar elfelejetette a Spai futamot pont õaz aki figyel másokra remélem nemkap jövõre ülést ezekután...kicsit a sok amit mûvel..

Mindezt bizonyitja hogy tegnap 4. lett es lenyomta fiscot

Punker
Sumi-val semmi baj nem volt a kocsija sz@r.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Az 1 Renaultos szerelõ volt...pont vette le a tûzálló rucit mikor odaért a kamera...aztán mutatta a feliratott...nemtom mire van úgy oda! Jövõre remélem Sumi magához tér!

Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...

Istencsászár
lehet a többin is volt csak nemmerték levenni😊)
amugy sumival készült interju Schumacher: "Megható látni a Renault örömét"

Az egy elmeroggyant buzi volt 😄

bigapó
Hi!

meg tudjátok mondani, hogy ki volt az a faszi akinek a képe be is van linkelve korábban (a schumacheres pólós). Annyira örült Alonsónak, hogy majdnem elsírta magát. Most vagy szerelmes bele vagy rokona a gyereknek...bocsánat nem akarok megbántani senkit, de elég fura volt. Vagy csak nagyon örült a sikernek😊 szóval ki az?

The Matrix has you...

Super Mario
Gratula Alonsónak, megérdemelten lett világbajnok!

https://supermario4ever.wordpress.com

Brankley
Még jó,akkor az egész csapatot szánalémasnak nézném... Így csak egy gyökér embert kell annak nézni, aki nemtudom minek örült <#nevetes1>

Légy jó, légy hű Magyar!

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

a.carkey
Ez a szezon tisztára olyan volt, mint az 1991-es.

Ott is a Ferrari bénázott hatalmasakat 1990-hez képest. Az év elején Senna sorra nyert a McLarennel, de az év közepére Mansell is elkapta a fonalat a Williamsel, de mivel sok versenyt elszart évközben - pl. Kanada, utolsó körben esett ki -, az év során összeszedett hátrányát nem tudta ledolgozni, és japánban mivel kiesett, eldõlt a VB.

Szóval ott sem a legjobb csapat nyert, hanem a legmegbízhatóbb pilóta: Senna.
Ennek ellenére ami nem sikerült Mansellnek 1991-ben, azt megcsinálta - hasonló jó kezdéssel, mint 1991-ben Senna - 1992-ben.

Szóval Kimi elõtt a jövõév. Bár a V8-as Merci nem tudom milyen lesz, de remélem megbízhatóbb, mint az idei. Ennek ellenére remélel hasonló gyors is lesz.

MS meg csak kiheveri az idei évet és jövõre õk is beleszólnak a VB cím sorsába!

A medve nem játék.

Bandee1987
Mindenesetre (attól függetlenül, hogy a Mclaren vesztette el a vb-t) én gratulálok Alonsónak, ügyesen ki tudta használni azt a helyzetet, hogy a Mclarenek nem megbízhatóak. A szerencsén rendkívül sok múlott, de ha Alonso sokszor nem versenyez úgy, ahogy (pl. San Marinói GP), akkor most nem lenne világbajnok. Még1*, gratula neki, és most lássuk, hogy ki nyeri meg a konstruktõri-vb-t.

Ja, és jó8 mindenkinek!

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

JGTC
<#nyes><#nyes> bár én nem ezeknek a srácoknak drukkolok mint akikrõl állandóan szól ez a topik (azért is nem szoktam íirogatni ide)de az én kedvencemnek is ez a paréj a menedzsere EZ VAN!

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Bandee1987
Így viszont jövõ tavaszig maradnak a találgatások, és az izgalom: kinek megy majd jövõre?

Bandee1987
Viszont úgy gondolom, hogy ha jövõre is v10-esek maradtak volna, akkor Montoya vagy Räikönnen lett volna a bajnok.

Bandee1987
bizony, remélem úgy lesz.

Kit--Kat
Hááát. kicsit a Frerranik vannak a legnagyobb tapasztalatai V8as sportmotorok terén, szal nem olyan biztos, hogy nem lesz megint jobb a mezõnynél. Bár én szeretném, ha izgalmas csatában vennék vissza jövõre az 1. helyet.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Bandee1987
Igen, de hozza a legnagyobb tehetségeket és leendõ bajnokokat, ami kell a Forma-1-nek, hogy életben maradhasson. Szóval lehet, hogy paraszt, meg stb., de mindenképp szüksége van rá a Forma-1-nek.

Jah, aztán majd Alonso is ott hagyja

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

JGTC
ez igaz de egy irtó nagy paraszt az ürge

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

NuCLEARScoRp
És még igy is vezetik a Konstruktõri Vb-t... lehet, hogy a legmegbízhatatlanabb élcsapat lesz a konstruktõri világbajnok...

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

Bandee1987
Mind1, jövõre jönnek a V8-asok, majd meglátjuk, akkor mi lesz.

Bandee1987
Egyet viszont ki kell jelenteni: Briatorénak baromi jó szimata van ahhoz, hogy hogyan csináljon egy tehetségbõl világbajnokot. (Lásd: Schumi, Alonso)
Most pár évig még Alonsot pátyolgatja, utána megint keres egy másik pilótát, hihetetlen az ürge.

DE!

Egy dolgot hozzá kell tenni: Idén ezt a Mclaren baszta el keményen, úgyhogy Alonso a Mclarennek is hálás lehet.

NuCLEARScoRp
Nem akarlak elkeseríteni de jövõre (egy ilyen gödör után) a maximum az ha a Ferrari egy szinten lesz a Renault-val és a McLarennel bár efelõl is kétségeim vannak...

De az is biztos hogy a McLarennek jön a legrosszabbkor a V8-ra váltás mert végre ugy tünik(az utóbbi futamok alapján) kezd megbízható lenni a Meki... és a Ferrarinak a legjobbkor...

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

Franciak, mit varsz toluk 😄
Amugy britatore fuj Sumira miota elment toluk. Varhato volt hogy valamit csinal. Ev eleje ota kostolgatta.