FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Nálam mintha nem küldte volna el.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
A Williams azert "csapott" le rajuk, mert rohadtul nincs mas aki motort adna nekik.
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
The Matrix has you...
Ltb remelem ennyi oromod lesz az egesz eletedben. Remelem azok is kapnak akik egymas utan tobbszor belinkeltek a Sumi who kepet, mert az is fika... Elore is koszi a nevukben.
Opok nem kaphatnak buntipontot?
Mivel 5 ev alatt alig 3700 uzit kuldtem ugyhogy ez a 2 percenkenti valami nem vag foldhoz.
Mondjuk ott nem pnt ez a felirat volt...
A másik meg felesleges vita szítására is alkalmas lehet itt az sg-n.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A matek...
Másodszor meg kapsz még kettõt személyeskedésért.
Ha akarsz még fórumozni, nyugodtan, de nem fogsz hiányozni senkinek sem innen, sem máshonnan.
Ha itt lettél volna 1-2-3-4 vagy 5 éve, tudnád, melyik csapatokat szeretem és melyikeket nem és azt is tudnád, bárki kaphat pontot, ha olyan kultúrálatlan, mint te.
De ha olvastad volna Punker nagybetûsét tegnap, azon sem kéne meglepõdnöd, ha simán ki lennél vágva az sg-rõl.
Hétszeres világbajnok !!!
Who is Alonso !
világbajnok.
Érzitek a különbséget !
http://f1ferrari.hu
Lteebee 2 db büntetõpontot adott neked.
Indoklás:
Fikázásért f1-ben
<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>.Lteebee=<#lama>#lama><#taps>#taps><#hehe>#hehe>
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
WG dumája azért ütütt, amikor a kopaszt muatatták a Schumis pólóban smile
"Azért a kezébe lehetne adni egy évkönyvet..."
Igaz 😄
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...
amugy sumival készült interju Schumacher: "Megható látni a Renault örömét"
meg tudjátok mondani, hogy ki volt az a faszi akinek a képe be is van linkelve korábban (a schumacheres pólós). Annyira örült Alonsónak, hogy majdnem elsírta magát. Most vagy szerelmes bele vagy rokona a gyereknek...bocsánat nem akarok megbántani senkit, de elég fura volt. Vagy csak nagyon örült a sikernek😊 szóval ki az?
The Matrix has you...
Légy jó, légy hű Magyar!

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Ott is a Ferrari bénázott hatalmasakat 1990-hez képest. Az év elején Senna sorra nyert a McLarennel, de az év közepére Mansell is elkapta a fonalat a Williamsel, de mivel sok versenyt elszart évközben - pl. Kanada, utolsó körben esett ki -, az év során összeszedett hátrányát nem tudta ledolgozni, és japánban mivel kiesett, eldõlt a VB.
Szóval ott sem a legjobb csapat nyert, hanem a legmegbízhatóbb pilóta: Senna.
Ennek ellenére ami nem sikerült Mansellnek 1991-ben, azt megcsinálta - hasonló jó kezdéssel, mint 1991-ben Senna - 1992-ben.
Szóval Kimi elõtt a jövõév. Bár a V8-as Merci nem tudom milyen lesz, de remélem megbízhatóbb, mint az idei. Ennek ellenére remélel hasonló gyors is lesz.
MS meg csak kiheveri az idei évet és jövõre õk is beleszólnak a VB cím sorsába!
A medve nem játék.
Ja, és jó8 mindenkinek!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
Most pár évig még Alonsot pátyolgatja, utána megint keres egy másik pilótát, hihetetlen az ürge.
DE!
Egy dolgot hozzá kell tenni: Idén ezt a Mclaren baszta el keményen, úgyhogy Alonso a Mclarennek is hálás lehet.
De az is biztos hogy a McLarennek jön a legrosszabbkor a V8-ra váltás mert végre ugy tünik(az utóbbi futamok alapján) kezd megbízható lenni a Meki... és a Ferrarinak a legjobbkor...
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
Amugy britatore fuj Sumira miota elment toluk. Varhato volt hogy valamit csinal. Ev eleje ota kostolgatta.